kızlar sizce bu bebek şekeri nasıl?fiyatı uygun mu?
PUSETLİ BADEM ŞEKERLİ BEBEK ŞEKERİ HEDİYE GittiGidiyor'da 82607500
bir de bu bebek sepeti nasıl?
HASIR PUSET BEBEK ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 84284954
Bilmiyorum ki ben de piyasa fiyatlarını. İkisini de almayı düşünüyorum canım, üstteki bebek şekerleri alttaki de şekerleri koymaya sepet.2. güzelmiş ama pahalı sanki
ikisi de hoş görünüyor canım bence fiyatı da uygun
iyi günlerde kullansın canım.İlerki yıllarda bozulmaz inşallah.Bazı yataklar bozuluyor ya..
Zaten mecburen alacağız ama acaba kullanışlımıdır bilemedim.Bir ara gidip bakacağım.Aslında yaylı ortapedik yatak vardı amaonun üretimini durdurmuşlar.Yaysız olunca sünger gibi çökecek zannediyorum.
Sağol canım piyasayı bilmediğim için size sorayım dedim.
ben o kadar çok bebek şekeri araştırdım ki :) hatta hesaplı olur mu diye malzemeleri alıp kendim yapmak istedim ama istediğim model o şekilde hiç de ucuza gelmiyodu. gittigidiyorda seçenek de fazla bence, fiyat aralığı geniş, istediğin gibi takılabiliyosun yani. benim sürekli alışveriş yaptığım bi site. hatta bebek şekerimizi de ordan sipariş verdim.
Yine biz kızçemin çamaşırları sırasıyla yıkanıyor,asılıyor,kurumaları
bekleniyorYemek,tatlı derken işlerimizi bitirdik.Öğleden sonra
randevum var lazerciyle.Ben gebe kalmadan önce tüy işlerini
kökten halletmiştim ama yine de bir gidip ne var ne yok bakıversin...
Bankadaki arkadaşlarımı ziyaret edeceğim çok özledim onları ama
bankayı hiç özlemedimBugün de yoğunuz işteeeee
Sağol canım piyasayı bilmediğim için size sorayım dedim.
Bilmiyorum ki ben de piyasa fiyatlarını. İkisini de almayı düşünüyorum canım, üstteki bebek şekerleri alttaki de şekerleri koymaya sepet.
Ben de kendim yapmayı düşünmüyorum, dışarda da çok gezemiyorum, burdan almak mantıklı o zaman dediğin gibi.
Ben de kendim yapmayı düşünmüyorum, dışarda da çok gezemiyorum, burdan almak mantıklı o zaman dediğin gibi.
gitti gidiyorda daha uygun modeller var canim paket halinde
mesela sepeti , kapi susu , 50 -70 adet sekeri 70-100 tl gibi
bide ben şekerli tavsiye etmiyorum , hem bayat olabiliyor , havalar sıcak malum eriyor , magnet yada lavanta daha sevimli geliyor bana . bende henüz almadim, linktekiler gibi almak istiyorum .
MİNİK ÖRGÜ HIRKA BEBEK ŞEKER-İ 1,40*SÜSLÜ* GittiGidiyor'da 79718070
YENİ MODEL KAMPANYAL ŞAPKALI 40 AD BEBEK ŞEKER GittiGidiyor'da 84725762
BEZ ÇANTA(ayak şeklinde) BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 82985512
bende ayakkabılarıma bakıyorum geçen yaz giydiklerim oluyor sıkmıyor kilo 11 aldım dedim bunuda son kontrolümde 3 daha alırsın dedi 80 ile bitecek hayatımda 72 den fazlasını görmedim ben şimdi canım sıkılıyor bu durumaama napalım sağlıklı olsun toplamda 14-15 almış olacağım.
ben takamıorum(( spor ayakbalrmda atrk sıkmaya basladı ama bn dktrma soledm takma yuzuklerını ddı bı anda sıserse cıkaramazzsn ddı bebgmn gelışmıde guzel bı sorun cıkmaz ıns yha ((
Bende normalde olsa hem iş hem eş hem hamilelik ev işleri vs stresten ne halde olurdum kim bilir. ama hamileliğimde hiçte sandığım gibi stresli olmadım. Bugün sabah işe gelirken stresliydim ama kahvaltı yapıp güzelce kahvemide içince oda geçti şuan gayet neşeliyim yine
sende çek gönder bakalım senin göbüşünüde görelim
Hiç sorma kuzum hiç böyle sinirlenmemiştim içimde patlayacak bir canavar
var sankiBugünlerde haksızlığa hiç gelemiyorum eskiden de
öyleydim ama şimdi hemen tepkimi veriyorum
Hoşuma da gidiyor bu durum sıcağı sıcağına olayı bitiriyorum
içime atmıyorum.Ben de hamileliğimin 3.ayında minibüse binmek
zorunda kalmıştım.Aman ALLAH'ım içim dışıma çıktı hiç kusmadım
hamileliğimin boyunca ama o kadar kötü midem bulandı ki anlatamam sana
Tam inerken kusayım da minibüsüne gör dedim
Şaşırdı tuhaf tuhaf baktı ama kusamadım çok istemiştim batırmayı
canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..
Aynen benim doktorumda ilgisiz ilk başlarda iyiydi sonrasında ne oldu bilmem kabızlık problemim var dedim sinemaki iç dedi aktarda kızdı hangi kadın doğumcu bunu sana önerebilir diye, telefonla birşey sormaya kalk konuşmayan karı koca gibi arada asistan bi ona bi bana konuşuyoruz doktoru değiştirmeye kalktım olmadı gene mecburen ona döneceğim hem en yakın hastane.. 50 TL muayne ücreti ver 5 dk baksın geçsin ben oğlumu göremeden o muayeneyi bitiriyor walla şaka gibi ne yapacağımı bilmiyorum bu insanla nasıl doğum yapacağım onuda bilmiyorum
cnm hangi şehirdesin :26:
Slm kızlar,
Bugün içinde bir sıkıntı var demiştim üstüne de iş yerinden ,internet kapanacak haberi geldi.alsınlar internetlerini tepe tepe kullansınlar.
Hayır kahve almıyorlr para yokmuş , kahve kaç paralık şey ki.
Hazır su almıyorlar ,masrf ılmasın diye mutfapa arıtma taktırdılar,arıtma suyu içilmiyor.antalyanın içme suyunu bilen bilir.arıtılınca şahtı şhbz oldu.
Yakında altımızdan koltukları da alırlar, masalarımızı da mobil eleman olarak çalışırız ofiste.
Zihniyetlerine ........
allah sabır versin onlarında gözünü doyursun
Kızlar herkese güzel keyifli sağlıklı bir gün diliyorum :)
Ben ağır bir grip geçiriyorum ara ara öksürükle beraber çok sıkıntılı bir durumburnum akıyor gözlerim yaşarıyor..umarım böyle bişey yaşamazsınız.Daha ilginci iş arkadaşım çok öksürme erken doğumu tetikler dedi.Moralim bozuldu ister istemez kendimi tutuyorum ama çok zor ...öksürmeyincede kötü hissediyorum.Sabah Drumu aradım bol sıvı tüket ilaç içme dedi.Dayanabilir misin dedi.Dayanırım dedim ama an itibariyle zorlanıyorum
çok geçmiş olsun cnm
Saol canım inan o cümle sabahtan beri kulağımda çınlıyor.Öksürme erken doğurursun!! pofff sinir bozucu.Rahatlattın beni saolasın...bugünü atlatayım yarın izin alıcam zaten işe güce konsantre olamıyorum..
kııı ben varya hamileliğimin başın 1 ay bir öksürük bir öksürük kükrüyodum diim sana bana bişi olmadıysa sen korkma cnnm öle diyenlere totomu yiyin de
benim karnımda da tam göbek deliğimin hizasından yukardan başlayıp aşağı kadar inen kahverengi bi çizgi var. arkadaşım oğluna hamileyken onda da aynı şey olmuş, doğumdan sonra geçmiş. kızına hamileyken hiçbişey olmamış.
o cizgi bende de oldu yakın zamanda ama kız bebek bekleyen arkadaşımda vardı
eee ozmanda kocişten ayrı yatmak zorunda kalıyosun...(
evet en gıcık yönü de bu zaten(( ama karşı çekyatta da kociş yatınca sorun ortadan kalkıyor :)))
iyi bence üç aşağı beş yukarı aynı fiyatları çokta hoşlar
5.aydan itibaren bel sorunum yüzümden uykusuzluk yaşayınca başka çare bulamadım ama şu hamile yastığından o zaman almalıymışım şimdi bu saatten sonra da o kadar parayı vermek istemiyorum zaten birsürü masraf oldu
keşke alsaydın cnm o yastığım olmadan 7-8 kere uyanıyorum ve ağrım oluyor yastığımla yattığım zaman 1-2 kes ve ağrısız
kuzum sen nerelerdesin yaa??? bugünde görmeseydim arananlar listesine ekleyecektim seni:)) umarım herşey yolundadır?
beyimi antalya ya gönderdim bende ipi kopardım
kursta öğrendiklerimi paylaşim göbişimin resmini koyim önce
kızlar bende kapı süsünü bunu düşünüyorum sizce nasıl KÜVETLİ BULUT KAPI SÜSÜ-YENİ MODEL GittiGidiyor'da 84688702
kızlar bende kapı süsünü bunu düşünüyorum sizce nasıl KÜVETLİ BULUT KAPI SÜSÜ-YENİ MODEL GittiGidiyor'da 84688702
ayaklarım 1 numara büyüdü benimde
ay bende koyimmmaşallah cnm bu arada
off yüzüğüm biraz sıkıyor ama vazgeçmiyorum kendisinden
maşallah canikom
ay kusma dedinde geçen otobüse bindim birkadının 6-7 yaşlarında cocuğu öğğ dedi üstüme insan bir öür diler bir peçete uzatır nerdeeçocuğa yedirmiş pispis sosisleri madem bilion çocugun huyunu poşet al yanına dimi bak gene sinirlendim
cnm epidural sezaryan genel anestezi ile yapılan sezeryandan daha iyi oldugunu biliyorum epiduralda bebeğe ilaç geçme olasılığı hiç yok denilicek kadar azmış
cnm hangi şehirdesin :26:
allah sabır versin onlarında gözünü doyursun
çok geçmiş olsun cnm
kııı ben varya hamileliğimin başın 1 ay bir öksürük bir öksürük kükrüyodum diim sana bana bişi olmadıysa sen korkma cnnm öle diyenlere totomu yiyin de
o cizgi bende de oldu yakın zamanda ama kız bebek bekleyen arkadaşımda vardı
iyi bence üç aşağı beş yukarı aynı fiyatları çokta hoşlar
keşke alsaydın cnm o yastığım olmadan 7-8 kere uyanıyorum ve ağrım oluyor yastığımla yattığım zaman 1-2 kes ve ağrısız
beyimi antalya ya gönderdim bende ipi kopardım
kursta öğrendiklerimi paylaşim göbişimin resmini koyim önce
o zaman almadım şimdi de az kaldı diye almak istemiyorum açıkçası canım ama ilk başta almadığıma pişmanım. inşallah 2.bebekte alırım hemen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?