2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kuzum sen nerelerdesin yaa??? bugünde görmeseydim arananlar listesine ekleyecektim seni:)) umarım herşey yolundadır?

kullanan bir kaç arkadaşım var ama tercih ve beklenti meselesi, belki bizler beğenmeyiz bir fikrim yok ama ölçüler uyuyor beşiklere İşbir'de, yaysız ve lateks olunca da diretk olarak ben onu düşünüyorum

Sağol canım piyasayı bilmediğim için size sorayım dedim.

ben o kadar çok bebek şekeri araştırdım ki :) hatta hesaplı olur mu diye malzemeleri alıp kendim yapmak istedim ama istediğim model o şekilde hiç de ucuza gelmiyodu. gittigidiyorda seçenek de fazla bence, fiyat aralığı geniş, istediğin gibi takılabiliyosun yani. benim sürekli alışveriş yaptığım bi site. hatta bebek şekerimizi de ordan sipariş verdim.

Ben de kendim yapmayı düşünmüyorum, dışarda da çok gezemiyorum, burdan almak mantıklı o zaman dediğin gibi.

HAmileyken lazer mi yaptırıyosunuz?!

Sağol canım piyasayı bilmediğim için size sorayım dedim.

gitti gidiyorda daha uygun modeller var canim paket halinde

mesela sepeti , kapi susu , 50 -70 adet sekeri 70-100 tl gibi

bide ben şekerli tavsiye etmiyorum , hem bayat olabiliyor , havalar sıcak malum eriyor , magnet yada lavanta daha sevimli geliyor bana . bende henüz almadim, linktekiler gibi almak istiyorum .

MİNİK ÖRGÜ HIRKA BEBEK ŞEKER-İ 1,40*SÜSLÜ* GittiGidiyor'da 79718070

YENİ MODEL KAMPANYAL ŞAPKALI 40 AD BEBEK ŞEKER GittiGidiyor'da 84725762

BEZ ÇANTA(ayak şeklinde) BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 82985512

bencede canım gittigidiyor çok uygun ..ben sadece kapısüsü ve 50 adet şekeri 100 tlye aldım..internetten alışveriş yapmıyorum ben oyüzden de çoğu şeyi öle kaçırıyorum ve daha pahalıya alıyoruz ne yazıkki(

ben de lavanta kesesi sipariş ettim

ayaklarım 1 numara büyüdü benimde

Eki Görüntüle 705741

aynı basket topu koymussn gıbı demı :))))

ay bende koyimm maşallah cnm bu arada

ben takamıorum (( spor ayakbalrmda atrk sıkmaya basladı ama bn dktrma soledm takma yuzuklerını ddı bı anda sıserse cıkaramazzsn ddı bebgmn gelışmıde guzel bı sorun cıkmaz ıns yha ((

off yüzüğüm biraz sıkıyor ama vazgeçmiyorum kendisinden

maşallah canikom

ay kusma dedinde geçen otobüse bindim birkadının 6-7 yaşlarında cocuğu öğğ dedi üstüme insan bir öür diler bir peçete uzatır nerdee çocuğa yedirmiş pispis sosisleri madem bilion çocugun huyunu poşet al yanına dimi bak gene sinirlendim

cnm epidural sezaryan genel anestezi ile yapılan sezeryandan daha iyi oldugunu biliyorum epiduralda bebeğe ilaç geçme olasılığı hiç yok denilicek kadar azmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…