2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kızlar nivea ve johson urunlerinde watson'da indirim varr ,

ayrica turkcell kadınlar için makyaj malz %30 ve 44 arasi indirim var , max factor , avix avien vs .

Son düzenleme:
biz oğluşumla kaçıyoruz kızlar hepinizi öptük birazdan babamız gelir soframızı hazırlayalım zira kurt gibi açıııızzzzzzzzzz :))))))

Kızlar bütün alışveriş bu ay ki Kredi kartlarına girmişşşş baya biii girmiş hemideeee :26:

Gerci alıcak bişeyimde kalmadı .....
Artık beklemeye gectim been
yarın inşalah bebiş odamız gelicek bakalımmmmm
ama nedense pek heyecanlı değilmm.. :44:

biz oğluşumla kaçıyoruz kızlar hepinizi öptük birazdan babamız gelir soframızı hazırlayalım zira kurt gibi açıııızzzzzzzzzz :))))))

bizim babamızında eli kulağındadır gelir şimdi bizde öptükkkk

güle güle afiyet olsun...yine gelin ama tammamı :))
işte göbişim alttada bir sinsi gözükyorrr

Eki Görüntüle 706162

çok şirin..fazlada çıkmamış tam yerinde yani :))

Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar

Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar

aaaa noldu canım yaa..niye küstürdü seni:)) sen yormasaydın kalkıp yapsaydı işi ne seni bu halde üzmesin de yormasında ..

bu esleri bazen döfesim gelio

sağol cnm .çekmeceli hali 1.90 dı çekmecesizde 1.30 falandır heralde

merhabalarrr... bikaç gündür giremiyoruz babamız laptopu tükkana götürüyo bizde suan babamızı almaya geldik o arada actık telefondan takip ediyorum ama yazmak zor oluyo.. bugün kan tahlilimizi yaptırdık kanımız birazcık yükselmiş birazcık dediğimde 9.6 dan 9.8 e ilk defa düşme yok sevindim ama her halukarda bn o kanı alıcam gibi bünyeye.. :44: cumada kısmetse kontrolümüz var bakalım nasıl gecicek.. bu arada bebişimin kıyafetleri için deterjanımızı aldık hacı şakir ve dalin buldum bide tuhaf bir marka hepsi lavanta kokulu baska çesit yok biz hacı aldık önümüzdeki günlerde yıkayıp ütülicez inşallah.. öptüm herkesi kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…