kızlar bende kapı süsünü bunu düşünüyorum sizce nasıl KÜVETLİ BULUT KAPI SÜSÜ-YENİ MODEL GittiGidiyor'da 84688702
ayaklarım 1 numara büyüdü benimde
ay bende koyimmmaşallah cnm bu arada
off yüzüğüm biraz sıkıyor ama vazgeçmiyorum kendisinden
maşallah canikom
ay kusma dedinde geçen otobüse bindim birkadının 6-7 yaşlarında cocuğu öğğ dedi üstüme insan bir öür diler bir peçete uzatır nerdeeçocuğa yedirmiş pispis sosisleri madem bilion çocugun huyunu poşet al yanına dimi bak gene sinirlendim
cnm epidural sezaryan genel anestezi ile yapılan sezeryandan daha iyi oldugunu biliyorum epiduralda bebeğe ilaç geçme olasılığı hiç yok denilicek kadar azmış
cnm hangi şehirdesin :26:
allah sabır versin onlarında gözünü doyursun
çok geçmiş olsun cnm
kııı ben varya hamileliğimin başın 1 ay bir öksürük bir öksürük kükrüyodum diim sana bana bişi olmadıysa sen korkma cnnm öle diyenlere totomu yiyin de
o cizgi bende de oldu yakın zamanda ama kız bebek bekleyen arkadaşımda vardı
iyi bence üç aşağı beş yukarı aynı fiyatları çokta hoşlar
keşke alsaydın cnm o yastığım olmadan 7-8 kere uyanıyorum ve ağrım oluyor yastığımla yattığım zaman 1-2 kes ve ağrısız
beyimi antalya ya gönderdim bende ipi kopardım
kursta öğrendiklerimi paylaşim göbişimin resmini koyim önce
demek ki bu kahverengi çizginin sebebi bulunamamış :))))))))))))))))))))))
kızlar nivea ve johson urunlerinde watson'da indirim varr ,
kızlar bende kapı süsünü bunu düşünüyorum sizce nasıl KÜVETLİ BULUT KAPI SÜSÜ-YENİ MODEL GittiGidiyor'da 84688702
peki watson'ın online satış mağazası var mı :))
biz oğluşumla kaçıyoruz kızlar hepinizi öptük birazdan babamız gelir soframızı hazırlayalım zira kurt gibi açıııızzzzzzzzzz :))))))
biz oğluşumla kaçıyoruz kızlar hepinizi öptük birazdan babamız gelir soframızı hazırlayalım zira kurt gibi açıııızzzzzzzzzz :))))))
bizim babamızında eli kulağındadır gelir şimdi bizde öptükkkk
Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar
Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar
Canım kızın iyi günlerde yatsın uyansın büyüsün inşallah.
canım beşiğinin ölçüleri ne acaba bende çekmecesiz normal karyola yaptırıcam ölçü hangisi iyi olur bilemedim.
birde uyku seti arıyorum Yataşta buldum uykuseti yorgana kılıfta geçiyo ama kenarlıkları kısa geldi gidip bakıcam artık.
Eki Görüntüle 705377 Eki Görüntüle 705378
işte hafta sonu tatilimde biri dügünden digeri piknige giderken=)
günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?