HAmileyken lazer mi yaptırıyosunuz?!
merhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba
merhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba
Eki Görüntüle 706270
tacımı yaptırdım nasıl olmus kızlarr
bu arada p.tesı dra gittim kontrole
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
nasıl sice dr ıyı 1 hafta onden gidiyor dedı
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
:)))
çok güzel annesi güle güle kullanin ,
Eki Görüntüle 706270
tacımı yaptırdım nasıl olmus kızlarr
bu arada p.tesı dra gittim kontrole
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
nasıl sice dr ıyı 1 hafta onden gidiyor dedı
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
:)))
sizden heveslendim :)))
işte benim göbüşüm))
işten eve geldik , çok aç değiliz , biraz ütü yaptikk , yenilerini yıkadık , asıcaz birazdan , babamiz bugunde geç gelicek. ama ben kafayi yicem ben evlenirken bu kadar ugrasmamiştim alışveriş çeyiz vs bu ne yaaaaa bitmiyo eksik hiç her gün bişey çıkıyoooo imdat ya
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
oyy maşallah size...göbek deliğinde çıkmış senin..bende çok merak ediyorum acaba benim çıkrmı?biraz belirti var ama bakalım artık :)
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?