2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba

işten eve geldik , çok aç değiliz , biraz ütü yaptikk , yenilerini yıkadık , asıcaz birazdan , babamiz bugunde geç gelicek. ama ben kafayi yicem ben evlenirken bu kadar ugrasmamiştim alışveriş çeyiz vs bu ne yaaaaa bitmiyo eksik hiç her gün bişey çıkıyoooo imdat ya

Son düzenleme:

tacımı yaptırdım nasıl olmus kızlarr
bu arada p.tesı dra gittim kontrole
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
nasıl sice dr ıyı 1 hafta onden gidiyor dedı
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
:)))

sizden heveslendim :)))

işte benim göbüşüm ))

Eklentiler

• $CIMG4852.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31

Bugün bende kızımın uyku setini aradım durdum bellonadan aldım yıllardır alışveriş yaparız tanıyoruz orayı aynısını ordaki ablaya dedim evlenmek kolaymış bebek alışverişi nekadarda zormuş diye nasıl gülüyo bana mağazadakiler.

kızlar ağrım var benim karnımda göbek deliğimin içi ağrıyo bide yürüyünce iğne batıyo gibi oluyo...yekten önce yoktu ama yemekten sonra arttı...offf önemli bişey değildir inşallah geçer bian önce

kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi.raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçüklütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....

aaaaa yapma yaa daha bizde hazır değiliz..bu ne acele azraya söle üzmesin senide bizide..bitanem dua edicem sana allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin...sen sakın üzme kendini tamammı ? herşeyde vardır bir hayır...iyi haberlerini bekliyorum..

selam herkese
nezle olan herkese acil şifalar... banada
daha yeni iyileşmiştim ki hoop yeniden nezle oldum
bu arada resim koyan arkadaşlar hepinizin göbeği ne kadar küçük maşallah
ben her an doğurcak gibi duruyorum

oyy maşallah size...göbek deliğinde çıkmış senin..bende çok merak ediyorum acaba benim çıkrmı?biraz belirti var ama bakalım artık :)

evet tatlım göbüş deliğim çıktı...arkadaşların dediklerine göre karnım haftama göre büyükmüş.şükür bebişim sağlıklı.belki vücut tipimden dolayıdır.:)))

canım benim de korkum bu.Allah seni ve bebişini korusun.zamanında sağlıklıca kucağına alırsan inşaallah.
dualarımız seninle....

Ay kuzum korkma Allah'a sığınacaksın inşallah yüzünü güldürecek canım.
Stres yapma doktorun dediklerini uygula iş filan yapma sakın kendine iyi bak bu dönemde.
İnşallah güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle tatlım.Eğer kaderde bebişin erken gelecekse yapacak birşeyin yok .
bende 7 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım dr ları dinledim kaderde bugünlere kadar geldim cnm.
Herşey Allah'tan tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…