kızlar ağrım var benim karnımda göbek deliğimin içi ağrıyo bide yürüyünce iğne batıyo gibi oluyo...yekten önce yoktu ama yemekten sonra arttı...offf önemli bişey değildir inşallah geçer bian önce
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
gayet iyisin canimmm :))
o alttakini yerim ben siyammi o ?
işten eve geldik , çok aç değiliz , biraz ütü yaptikk , yenilerini yıkadık , asıcaz birazdan , babamiz bugunde geç gelicek. ama ben kafayi yicem ben evlenirken bu kadar ugrasmamiştim alışveriş çeyiz vs bu ne yaaaaa bitmiyo eksik hiç her gün bişey çıkıyoooo imdat ya
Eki Görüntüle 706270
tacımı yaptırdım nasıl olmus kızlarr
bu arada p.tesı dra gittim kontrole
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
nasıl sice dr ıyı 1 hafta onden gidiyor dedı
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
:)))
sizden heveslendim :)))
işte benim göbüşüm))
oyy maşallah size...göbek deliğinde çıkmış senin..bende çok merak ediyorum acaba benim çıkrmı?biraz belirti var ama bakalım artık :)
kızlar ağrım var benim karnımda göbek deliğimin içi ağrıyo bide yürüyünce iğne batıyo gibi oluyo...yekten önce yoktu ama yemekten sonra arttı...offf önemli bişey değildir inşallah geçer bian önce
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
selam herkese
nezle olan herkese acil şifalar... banada
daha yeni iyileşmiştim ki hoop yeniden nezle oldum
bu arada resim koyan arkadaşlar hepinizin göbeği ne kadar küçük maşallah
ben her an doğurcak gibi duruyorum
ii bari karşında olmasıda yeter ayrı kalmayında...ben şimdilik çok sorun yaşamıyorum ama olursada ayrı yatmak istemem...bakalım o sıcaklarda napcaz belkide kociş beni bırakıp salona koşar...ayyy yolarım onuuuu
Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar
işten eve geldik , çok aç değiliz , biraz ütü yaptikk , yenilerini yıkadık , asıcaz birazdan , babamiz bugunde geç gelicek. ama ben kafayi yicem ben evlenirken bu kadar ugrasmamiştim alışveriş çeyiz vs bu ne yaaaaa bitmiyo eksik hiç her gün bişey çıkıyoooo imdat ya
işte benim göbüşüm))
canim bende cok ayakta kaldigimda oluyor , göbek deliğimin oraya toplaniyor sanki , acayip kasıyo yürüken falan aciyo , kremlerini sürüm dinlen biraz canim.
sanırım sorun var diyordun iyi değil mi bir sorun yokmuş.merhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba
Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
işte benim göbüşüm))
geçmiş olsun.lütfen böyle laflara takma canım çok saçma.öyle kolay mı doğumun tetiklenmesi.Kızlar herkese güzel keyifli sağlıklı bir gün diliyorum :)
Ben ağır bir grip geçiriyorum ara ara öksürükle beraber çok sıkıntılı bir durumburnum akıyor gözlerim yaşarıyor..umarım böyle bişey yaşamazsınız.Daha ilginci iş arkadaşım çok öksürme erken doğumu tetikler dedi.Moralim bozuldu ister istemez kendimi tutuyorum ama çok zor ...öksürmeyincede kötü hissediyorum.Sabah Drumu aradım bol sıvı tüket ilaç içme dedi.Dayanabilir misin dedi.Dayanırım dedim ama an itibariyle zorlanıyorum
tabiki dua ederiz merak etme doktorlar engelliyorlar canım erken doğumu.inşallah sorun olmayacak.hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın.kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
ahh kuzum evde olsam bukadar ağrımaz zaten ama işteyim hala ve 2 saatim daha var çıkmama..bu iş kıyafetleride artık daraltıyo beni eve gidip soyunup dökülünce rahatlıyorum...
daha rahat şeyler giymene izin vermiyorlar mı canım iş yerinde ??
ahh kuzum evde olsam bukadar ağrımaz zaten ama işteyim hala ve 2 saatim daha var çıkmama..bu iş kıyafetleride artık daraltıyo beni eve gidip soyunup dökülünce rahatlıyorum...
iyi geceler yine gel hemi :))herkese iyi geceler ben kaçar....öptüm hepinizi bayanlar:)))
Allah yardimcin olsun canim , ne iş yapiyosun , gömlek yerine body falan musade etmeyecek bir kurum mu ?
nerde çalışıyorsunki canım bu saatte iştesin
iyi geceler yine gel hemi :))
canlar ben havalimanında çalışıyorum vardiyamız var bizim 3 te işbaşı yaptım 12 de bitecek inş...normalde gece çalışmamız yasak ama ben süreklide sabah çalışamayacağımı söledim kendi isteğimle akşam çalışıyorum yani biraz daha sıkayım da izne çıkana kadar..
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)
çok zevli seçimler ben çok beğendim cnm...güle güle kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?