2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Benimde bikaç gün yemeklerden sonra göbek deliğimin etrafı ağrır gibi oldu gerildi baya ama geçti canım inşallah seninkide geçicidir.

İnşallah kalır içerde daha haftalarca.. Sen uzat ayaklarını yat devamlı ,acelecilik yapmasın bebişin.. Gelicek olursa da canını sıkma fazla sağlıklı olduktan sonra ,dualarım seninle..

gayet iyisin canimmm :))

o alttakini yerim ben siyammi o ?

siyam gölgem gibi

ay bitmiyor valla

maşallah kuzuma

sizden heveslendim :)))

işte benim göbüşüm ))

oyy maşallah size...göbek deliğinde çıkmış senin..bende çok merak ediyorum acaba benim çıkrmı?biraz belirti var ama bakalım artık :)

benimki de çıkmadı

banada olmuştu geçti cnm merak etme :13:

cnm inş bebişimiz sabır gösterir anneciğini üzmez ama gelirsede başımızın üstüne çünkü her şer sandığımızda bir hayr vardır

geçmiş olsun cnm

Rabbim kolaylık versin canım yaa
sen kendini sıkıntıya sokma ki bebeğinde rahat olsun yerinde inşallah
sağlıkla doğsun bebişin

canim ,

Allah yardimcin olsun, kafana takmamaya çalış , takarsan daha kötü olursun , güzelce dinlen , doktorlar gereken önlemleri alıyorlar zaten , inşallah vaktşnde hayırlısı ile kucagina alirsin.

bende ayrı yatamam yaa.. arada diyor bebeğe bişey olucak belinde acıyor ben salonda yatayım ama hayıırr kabul etmeemm

işte göbişim alttada bir sinsi gözükyorrr

Eki Görüntüle 706162

ayyy göbüşe baak ne şiriinn

Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar

kuzum nasıl kurdun onu tek başına eşinle neden küstünüz. arayı çok açmayın barışın erkenden

çeyiz çok basitmiş gerçektende bu hazırlıkları gördükten sonra bende anladım

işte benim göbüşüm ))

çook hamişşş
ne tatlı yaa şimdi o sevimli göbüşün içinde sevimli bir bebiş vaarr

arada oluyor canım öyle iğne batmaları geçer endişelenme

canim bende cok ayakta kaldigimda oluyor , göbek deliğimin oraya toplaniyor sanki , acayip kasıyo yürüken falan aciyo , kremlerini sürüm dinlen biraz canim.

canim bende cok ayakta kaldigimda oluyor , göbek deliğimin oraya toplaniyor sanki , acayip kasıyo yürüken falan aciyo , kremlerini sürüm dinlen biraz canim.

ahh kuzum evde olsam bukadar ağrımaz zaten ama işteyim hala ve 2 saatim daha var çıkmama..bu iş kıyafetleride artık daraltıyo beni eve gidip soyunup dökülünce rahatlıyorum...

merhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba
sanırım sorun var diyordun iyi değil mi bir sorun yokmuş.
Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660

Eki Görüntüle 705741

aynı basket topu koymussn gıbı demı :))))

işte göbişim alttada bir sinsi gözükyorrr

Eki Görüntüle 706162

işte benim göbüşüm ))

göbüş resimleri koyulmuş,hepinize maşallah diyorum.benimki de basket topu gibi,yanlarda hiçbirşey yok önden önden gidiyor.kendim de zayıf duruyorum.belki bir ara ben de foto koyarım ama ben çıplak koymaya utanırım ya heralde giysili koyarım.
geçmiş olsun.lütfen böyle laflara takma canım çok saçma.öyle kolay mı doğumun tetiklenmesi.

tabiki dua ederiz merak etme doktorlar engelliyorlar canım erken doğumu.inşallah sorun olmayacak.hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın.

canıımm dualarım seninle. İnşallah minik Azra mız biraz daha durur anneciğinin karnında.
üzülme sen tatlım. inşallah iyi olucak vaktiyle gelicek kuzucuk

ahh kuzum evde olsam bukadar ağrımaz zaten ama işteyim hala ve 2 saatim daha var çıkmama..bu iş kıyafetleride artık daraltıyo beni eve gidip soyunup dökülünce rahatlıyorum...

daha rahat şeyler giymene izin vermiyorlar mı canım iş yerinde ??

Allah yardimcin olsun canim , ne iş yapiyosun , gömlek yerine body falan musade etmeyecek bir kurum mu ?

nerde çalışıyorsunki canım bu saatte iştesin

herkese iyi geceler ben kaçar....öptüm hepinizi bayanlar:)))
iyi geceler yine gel hemi :))
Allah yardimcin olsun canim , ne iş yapiyosun , gömlek yerine body falan musade etmeyecek bir kurum mu ?

nerde çalışıyorsunki canım bu saatte iştesin

canlar ben havalimanında çalışıyorum vardiyamız var bizim 3 te işbaşı yaptım 12 de bitecek inş...normalde gece çalışmamız yasak ama ben süreklide sabah çalışamayacağımı söledim kendi isteğimle akşam çalışıyorum yani biraz daha sıkayım da izne çıkana kadar..

anladim cnm , Allah kolaylık versin .

ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..

yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)

sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)

Son düzenleme:

çok zevli seçimler ben çok beğendim cnm...güle güle kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…