bi ara acaba bunları benmi yazdım die üşündüm cnmbende özel sektörde çalışıyorum tam 10 yılımı verdim senelik izin bile kullanmadım.cuma raporumu alıcam ama neymiş alsam bile glicekmişim işe doğuma bile gerekirse burdan gidicekmişim.allahım biraz vicdan yüklese keşke böle işverenlere üstelik yerime eleman bile aldık ama yine her işe beni koşturuyor sesimi çıkarmıyorum sırf anlaşalım beni kovsunda hakkımı alayım die.birde doğumdan sonra ara sıra gelicekmişim işe raporlu olduğum halde (( allahım tüm özel sektörde çalışan annelein yardımcısı olsun çok zor çokkk
tesekkur ederım cnm benım bende cok begendm ıcıme sındı valla:)
aynı haftadyz sennle ay herkez 33lerde fılan ya ben cok gerdeymısım gıbı hssdyorm
Yok kuzum yalnız değilsin..evet biz temmuzun en geç anneleri olucaz eğer zamanını beklerlerse...bi bakmışın bizde 34 35 olmuşuz..öle bi geçiyoki zaman anlamıyoruz...yeterki sağlıklı bi şekilde olsun herşey
bu patronların esleri kızları yokmu kı Allah gözlerini doyursun
Eki Görüntüle 704615
kızlar kapı süsümüz nasıl???daha çok resim var size göstermek istiyorum ama telefonum hata veriyo yüklemiyo okadar resimden sadece bunu ekledi((( artık evde üşenmessem bilgisayara yükler öyle paylaşırım sizlerle...gerçi odası hazır olunca toplu koyarım diyorum bakalım artık...herşeyleri hazır bide yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görsek hayırlısıyla..
Var cnm olmazmı bizimkinin eşide aynı işyerinde finans müdürü 2 çocuk annesi ama bu kadar vicdansız olunur 6 ay izin onaylanırsa bile işe döneceksin diyende ta kendisi kadın bide ukala ukala ben 2 hamileliğimde de çalıştım bide karşıya gidip geliyordum diyor tuaf bir kadın soğuk,anlayışsız..
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)
anakucağınız ne kadar farlıymış çok beğendim.araba da güzel gülegüle kullanın
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)
ay ınsallah ya bende koycam footlarını ama clıgı bıkac suslememız kaldı hepsı tam olsun zaten hata verıyo telden yuklcem.
kapı susun harıka canım ismiyle yasar oglun ınsallah
ay en uyuz oldugum tipleme:)
Allah allah sinir oluyorum böyle tiplere, yani bi de eşinin yanında,komplekslimidir nedir..Sen kendini iyi hissediyosan gerisini salla gitsin canım..
Bu ana kucağına bayıldım nerden aldınkine??
iyi geceler kızlar yarın görüşürüz uyuyakalcam şimdi
Blgn08 canım çok geçmiş olsun.dualarım seninle.hepimizin başına gelebilir bu durum,moralini yüksek tut ve dînlen kuzum.inşallah zamanında gelecek kuzun.
Dayan az kaldı diyorum ama gerçekten sıcaklardan ne olacak Halim bilmiyorum.izne çıktığımda kurtulurum gece iş yapmaktan diyorum inşallah,kısmet.
Bu saate kadar toz aldım,temizlik,yemek yaptım.
Çok temizmiş ev 2 kova sildim.yoruldum,bittim.
Bir d boğazım fena dün içim yanmıştı soğuk portakal suyu içmiştim herhalde ondan((
İyi geceler herkese,sabah uyanamam ben şimdi.
Blgn08 canım çok geçmiş olsun.dualarım seninle.hepimizin başına gelebilir bu durum,moralini yüksek tut ve dînlen kuzum.inşallah zamanında gelecek kuzun.
Dayan az kaldı diyorum ama gerçekten sıcaklardan ne olacak Halim bilmiyorum.izne çıktığımda kurtulurum gece iş yapmaktan diyorum inşallah,kısmet.
Bu saate kadar toz aldım,temizlik,yemek yaptım.
Çok temizmiş ev 2 kova sildim.yoruldum,bittim.
Bir d boğazım fena dün içim yanmıştı soğuk portakal suyu içmiştim herhalde ondan((
İyi geceler herkese,sabah uyanamam ben şimdi.
sorma canm ya. esımın yannda gercekden utandım. boyle mahcup mahcup yuzune bakdım. oda guldu yiyosun ama dedi bende snrlı bı sekılde baknca tamam sustum dedı artık:)
tatlım ınternetten begendm e bebek magazasından antalyada satısı bıtek e bebekde var. ınternetten almak ıstemıyolar. ordan alcaklar sanırım
Bu tarz işleri olanları psikolojik testle almalılar bence işe, sorunlular kesinlikle.Öle abidik gubidik konuşunca sende hazırcevap oluo onu bozucaksın ama bende hiç yok hazırcevaplılık
bende de yok cnm:)
bıde cocuk gııb ınsan ya sundan ya bundan dıye hesap verıyo o anda suclu gıbı. ayna tutyorm bakıyorm ama ben hala catlak goremedm o nasl gordu merk edyorm
belkide tecrube ısde napcaksn
hayatım üniforma bizim..kumaş verdiler ben jile diktirdim onu giyiyorum.gömlek falan baya bi sıkılıyorum..hele bu saatler daha da şiştiğimi hissediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?