2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Aynen cnm senelik izinlerimi onlar belirler bu hafta çık diye 2 hafta peş peşe asla 1 hafta aralıklarla birsürü sorun sorsan benden çok memnunlar gaz vermekten başka bişey değil eğer kredi borcum olmazsa ben yapacağımı biliyorumda çok emeğim var haklarımı bırakmak istemiyorum.. Doğum yaptıktan sonra biraz durup anneme gidicem melekete kaçmam lazım istanbuldan.. Allahım vicdan versin sıfır anlayış..

tesekkur ederım cnm benım bende cok begendm ıcıme sındı valla:)
aynı haftadyz sennle ay herkez 33lerde fılan ya ben cok gerdeymısım gıbı hssdyorm

Yok kuzum yalnız değilsin..evet biz temmuzun en geç anneleri olucaz eğer zamanını beklerlerse...bi bakmışın bizde 34 35 olmuşuz..öle bi geçiyoki zaman anlamıyoruz...yeterki sağlıklı bi şekilde olsun herşey

Amin canım. er gec alcaz ısde kucagımıza Allah ın ıznıyle:)

bu patronların esleri kızları yokmu kı Allah gözlerini doyursun

Var cnm olmazmı bizimkinin eşide aynı işyerinde finans müdürü 2 çocuk annesi ama bu kadar vicdansız olunur 6 ay izin onaylanırsa bile işe döneceksin diyende ta kendisi kadın bide ukala ukala ben 2 hamileliğimde de çalıştım bide karşıya gidip geliyordum diyor tuaf bir kadın soğuk,anlayışsız..

ay ınsallah ya bende koycam footlarını ama clıgı bıkac suslememız kaldı hepsı tam olsun zaten hata verıyo telden yuklcem.
kapı susun harıka canım ismiyle yasar oglun ınsallah

ay en uyuz oldugum tipleme:)

Son düzenleme:

anakucağınız ne kadar farlıymış çok beğendim.araba da güzel gülegüle kullanın

anakucağınız ne kadar farlıymış çok beğendim.araba da güzel gülegüle kullanın

tesekkur ederım canım anakucagını baya arastrdm da ben 18kiloya kadr tasıyo bu aslnda terch etme sebebım bu cocugnluka.
bıde kullanıslı bısye benzıyo bakalm ben bunu begendm ıs yerndekiler de cok begendı onlar alcak. karar verıldı:) hayrlısıyla yatrmak nasip olsn ınsallah:)

Allah allah sinir oluyorum böyle tiplere, yani bi de eşinin yanında,komplekslimidir nedir..Sen kendini iyi hissediyosan gerisini salla gitsin canım..

Bu ana kucağına bayıldım nerden aldınkine??

Allah allah sinir oluyorum böyle tiplere, yani bi de eşinin yanında,komplekslimidir nedir..Sen kendini iyi hissediyosan gerisini salla gitsin canım..

Bu ana kucağına bayıldım nerden aldınkine??

sorma canm ya. esımın yannda gercekden utandım. boyle mahcup mahcup yuzune bakdım. oda guldu yiyosun ama dedi bende snrlı bı sekılde baknca tamam sustum dedı artık:)

tatlım ınternetten begendm e bebek magazasından antalyada satısı bıtek e bebekde var. ınternetten almak ıstemıyolar. ordan alcaklar sanırım

Blgn08 canım çok geçmiş olsun.dualarım seninle.hepimizin başına gelebilir bu durum,moralini yüksek tut ve dînlen kuzum.inşallah zamanında gelecek kuzun.

Dayan az kaldı diyorum ama gerçekten sıcaklardan ne olacak Halim bilmiyorum.izne çıktığımda kurtulurum gece iş yapmaktan diyorum inşallah,kısmet.
Bu saate kadar toz aldım,temizlik,yemek yaptım.
Çok temizmiş ev 2 kova sildim.yoruldum,bittim.
Bir d boğazım fena dün içim yanmıştı soğuk portakal suyu içmiştim herhalde ondan ((
İyi geceler herkese,sabah uyanamam ben şimdi.

Yani aşk olsun çokmu lazım bu saatte işten gelip iş yapmak...bırak pis kalsın senden önemlimi..valla ben 1 aydır makine bile açmıyorum..sadece yemek yapıyorum o bile zorluyo...

hadi dinlen biraz bidahada yapma bukadar iş tammamı ??iyi geceler

kzm ama bukdr yorma bı anda kendnı
1gune koyma aksamları yavas yavas yap.. gecmıs olsn bu arada smdı ıyıce dınlen hadı ıyı uykular snaa bu yorgunlkla uyusun mısıl mısıl:)

Bu tarz işleri olanları psikolojik testle almalılar bence işe, sorunlular kesinlikle.Öle abidik gubidik konuşunca sende hazırcevap oluo onu bozucaksın ama bende hiç yok hazırcevaplılık

Bu tarz işleri olanları psikolojik testle almalılar bence işe, sorunlular kesinlikle.Öle abidik gubidik konuşunca sende hazırcevap oluo onu bozucaksın ama bende hiç yok hazırcevaplılık

bende de yok cnm:)
bıde cocuk gııb ınsan ya sundan ya bundan dıye hesap verıyo o anda suclu gıbı. ayna tutyorm bakıyorm ama ben hala catlak goremedm o nasl gordu merk edyorm
belkide tecrube ısde napcaksn

bende de yok cnm:)
bıde cocuk gııb ınsan ya sundan ya bundan dıye hesap verıyo o anda suclu gıbı. ayna tutyorm bakıyorm ama ben hala catlak goremedm o nasl gordu merk edyorm
belkide tecrube ısde napcaksn

Benim 3. 4. aydan beri kalçamda bi ağrı var ama yattığım yerde dönemiyorum ,sırt üstü yatsam kalkamıyorum ama acaip bişe.Neyse doktoruma söyledim calsiyum verdi.Hemşirem 7. aydan önce verilmes ama dedi bilmiş bilmiş. Benimde içime kurt düştü sonuçta daha tecrübelidir die düşündüm salak gibi. Bir iki ay kullanmadım ,sonra kızdı çevremdekiler doktor vermişya kullan die. Bende kızdım kendime hem ağrıyı çekiyorum hemde calsiyum içmiyorum diye başladım ilaca.Çok şükür azaldı yani .Kadını dinlesem daha yeni başlamış olcaktım. Diyceğim odurki: laf olsun diye de konuşanlar var halk ağzıyla bilip bilmeden,çok itibar etmiyorum artık kendilerine

Kızlar İkea da helsvink bebek karyolası alan varmı kurulumu kolaymı
ben karyola yaptıracaktım ama şimdi bu model güzel göründü acaba alsammı diye tereddütteyim.
Ben 400 e yaptıracaktım sonuçta oda 3 yıl kullanılacak ama ikeadaki 250 civarı.

hayatım üniforma bizim..kumaş verdiler ben jile diktirdim onu giyiyorum.gömlek falan baya bi sıkılıyorum..hele bu saatler daha da şiştiğimi hissediyorum (

hımm rahat bişeyler giymekte istiyor insan tabi bir de bu saatlere kadarda çalışınca kıyafetler bile çok sıkar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…