Benim 3. 4. aydan beri kalçamda bi ağrı var ama yattığım yerde dönemiyorum ,sırt üstü yatsam kalkamıyorum ama acaip bişe.Neyse doktoruma söyledim calsiyum verdi.Hemşirem 7. aydan önce verilmes ama dedi bilmiş bilmiş. Benimde içime kurt düştü sonuçta daha tecrübelidir die düşündüm salak gibi. Bir iki ay kullanmadım ,sonra kızdı çevremdekiler doktor vermişya kullan die. Bende kızdım kendime hem ağrıyı çekiyorum hemde calsiyum içmiyorum diye başladım ilaca.Çok şükür azaldı yani .Kadını dinlesem daha yeni başlamış olcaktım. Diyceğim odurki: laf olsun diye de konuşanlar var halk ağzıyla bilip bilmeden,çok itibar etmiyorum artık kendilerine
Kızlar İkea da helsvink bebek karyolası alan varmı kurulumu kolaymı
ben karyola yaptıracaktım ama şimdi bu model güzel göründü acaba alsammı diye tereddütteyim.
Ben 400 e yaptıracaktım sonuçta oda 3 yıl kullanılacak ama ikeadaki 250 civarı.
iyi geceler yine gel hemi :))
canlar ben havalimanında çalışıyorum vardiyamız var bizim 3 te işbaşı yaptım 12 de bitecek inş...normalde gece çalışmamız yasak ama ben süreklide sabah çalışamayacağımı söledim kendi isteğimle akşam çalışıyorum yani biraz daha sıkayım da izne çıkana kadar..
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
heöşire kıskannçmış heralde niye öyle saçma sapan konuşmuş ki hayret bişey
bu arada canım ana kucağını bende çok beğenmiştim. çok kullanışlı pratik bişeye benziyor yakından da gördüm yine çok beğendim ama fiyatından dolayı çok karasız kaldım. alırsam sırf hevesimden alıcam yani
Benim 3. 4. aydan beri kalçamda bi ağrı var ama yattığım yerde dönemiyorum ,sırt üstü yatsam kalkamıyorum ama acaip bişe.Neyse doktoruma söyledim calsiyum verdi.Hemşirem 7. aydan önce verilmes ama dedi bilmiş bilmiş. Benimde içime kurt düştü sonuçta daha tecrübelidir die düşündüm salak gibi. Bir iki ay kullanmadım ,sonra kızdı çevremdekiler doktor vermişya kullan die. Bende kızdım kendime hem ağrıyı çekiyorum hemde calsiyum içmiyorum diye başladım ilaca.Çok şükür azaldı yani .Kadını dinlesem daha yeni başlamış olcaktım. Diyceğim odurki: laf olsun diye de konuşanlar var halk ağzıyla bilip bilmeden,çok itibar etmiyorum artık kendilerine
bende yarın 10 da çıkıcamdayan canım çok az kaldı
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
heöşire kıskannçmış heralde niye öyle saçma sapan konuşmuş ki hayret bişey
bu arada canım ana kucağını bende çok beğenmiştim. çok kullanışlı pratik bişeye benziyor yakından da gördüm yine çok beğendim ama fiyatından dolayı çok karasız kaldım. alırsam sırf hevesimden alıcam yani
daha guzelı senın olsn bıtanem..
yakıdnan gordysen guzl dyosan ıyı ben gormedm cnku..
fyat brz yuksek ama bı sıtede 218 kadr buldum arstrmak lazm ben dedım ordan aln dıe yok bız gdp alp drek egtrrz kazaya gtmesn dedı ok dedım e bebekde 289 lira ne dym. ole ındrmde bulrsan kacrma derım cnm gercekden bakdgm en guzel anakucagı. 18 klo olması bence cok onemli digerlerı 9kg anca cok kısa sureli kullanır
bız yatıyoruz gzel gobusler.
yarın alısverıs zamanı ınsallah guzel seyler buluruz da bıter artık su fasılda.:)
ıyı geceler agrısız sabahlar dilyorum..
tontişler bana müsaade oğlumla işimizi bitirdik evimize gidiyoruz...hepinizi öpüyoruz..bu arada ağrımda azaldı çok şükür...dinlenirsem tamamen geçer inşallah....
yarın yine buralarda olucaz ...
iyi gecelerr
daha guzelı senın olsn bıtanem..
yakıdnan gordysen guzl dyosan ıyı ben gormedm cnku..
fyat brz yuksek ama bı sıtede 218 kadr buldum arstrmak lazm ben dedım ordan aln dıe yok bız gdp alp drek egtrrz kazaya gtmesn dedı ok dedım e bebekde 289 lira ne dym. ole ındrmde bulrsan kacrma derım cnm gercekden bakdgm en guzel anakucagı. 18 klo olması bence cok onemli digerlerı 9kg anca cok kısa sureli kullanır
tontişler bana müsaade oğlumla işimizi bitirdik evimize gidiyoruz...hepinizi öpüyoruz..bu arada ağrımda azaldı çok şükür...dinlenirsem tamamen geçer inşallah....
yarın yine buralarda olucaz ...
bende de yok cnm:)
bıde cocuk gııb ınsan ya sundan ya bundan dıye hesap verıyo o anda suclu gıbı. ayna tutyorm bakıyorm ama ben hala catlak goremedm o nasl gordu merk edyorm
belkide tecrube ısde napcaksn
bız yatıyoruz gzel gobusler.
yarın alısverıs zamanı ınsallah guzel seyler buluruz da bıter artık su fasılda.:)
ıyı geceler agrısız sabahlar dilyorum..
evte cnm oyle doktor bıle konsunca bazen dusunceksn:)
benımde cok fazla olyor kalcamda agrı bole sızı gıbı. ben hep ustnde yattgm ıcındr dıe aldrmadm demek calsıyum gerekmıs.
bı sorym bende doktorma cnm sabahları cok sddetli olyor cnku.
bende başlamıştım ama yarrıda bırakmak zorunda kaldımYine biz kızçemin çamaşırları sırasıyla yıkanıyor,asılıyor,kurumaları
bekleniyorYemek,tatlı derken işlerimizi bitirdik.Öğleden sonra
randevum var lazerciyle.Ben gebe kalmadan önce tüy işlerini
kökten halletmiştim ama yine de bir gidip ne var ne yok bakıversin...
Bankadaki arkadaşlarımı ziyaret edeceğim çok özledim onları ama
bankayı hiç özlemedimBugün de yoğunuz işteeeee
kız benimde karnımın rengi koyulaşştı hemde bööle midemin altından bi çizgi ile ayrılıyomuş gibi çok komik görünüyoBenimde karnımın alt tarafı aynı böyle çatladı canım. karnımda seninkine benziyo. ama benim karnımın rengi çok koyulaştı.vücudumun diğer yerlerinden daha koyu rengi.:44:
ya bende baktım netten onlara ve hala karar veremeyenlerdenim napcaz yaa? lateks mi? yarı ortopedikmi? pofff???Kızlar işbir yatakta sadece 2 model bebek yatağı varmış kardelen ve baby bed modeli yaysız yatak iyimidir acaba ben hep yarı ortapedik düşündüm.
bir bakarmısınız kızlar.Fiyatları nasıl sizce.ilk model daha hesaplı geldi...
Baby Bed | İşbir Yatak
Kardelen | İşbir Yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?