2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evte cnm oyle doktor bıle konsunca bazen dusunceksn:)
benımde cok fazla olyor kalcamda agrı bole sızı gıbı. ben hep ustnde yattgm ıcındr dıe aldrmadm demek calsıyum gerekmıs.
bı sorym bende doktorma cnm sabahları cok sddetli olyor cnku.

tatlım burda bıcok kısı ıkeadan terch ettı dıe bılıyorm ama ben sallanan ve buyyennlerden aldgm ıcın sanırım 8 yıl kadr kullanırım.
sallanmıyo dıe bılıyorm okdr bnce guzle ve sade bakmsdm ordkı modellere

bende yarın 10 da çıkıcam dayan canım çok az kaldı

bız yatıyoruz gzel gobusler.
yarın alısverıs zamanı ınsallah guzel seyler buluruz da bıter artık su fasılda.:)
ıyı geceler agrısız sabahlar dilyorum..

benim doktorum 17.haftamda vermişti bana osteocare diye bir ilaç ama kalça ağrım için değil benimde kalçam çok ağrıyodu demekki o geçirdi ağrısını benimki bacağıma çok vuruyordu yolda yürüyemez olmuştum.şimdi çok iş yapıp özelliklede banyo cifleyince eğildiğim için çok ağrıyor ertesi gün geçiyor.
Bence sende içmelisin demek böyle faydası var durulurmu hiç .

tontişler bana müsaade oğlumla işimizi bitirdik evimize gidiyoruz...hepinizi öpüyoruz..bu arada ağrımda azaldı çok şükür...dinlenirsem tamamen geçer inşallah....
yarın yine buralarda olucaz ...

tontişler bana müsaade oğlumla işimizi bitirdik evimize gidiyoruz...hepinizi öpüyoruz..bu arada ağrımda azaldı çok şükür...dinlenirsem tamamen geçer inşallah....

ıyı gecelr cnm

tesekkur ederım tatlım. son yazımı okuda ındırımlısıde vardı ben gordm bu anakucagınn ole gdym:)

görüntüsü çok tatlı canım. joker mağazası da satıyor bu ürünü. orda gördüm bende. eşime kalsa alalım beğendiysen diyorda. bana 289 vermek zor geldi bende o yüzden erteledim ana kucağı işini doğumdan sonra alırım diye düşündüm. ihtiyaca göre bakıcam yani
neyse tatlım iyi geceler sana daha çok tutmıyım ben seni

ohh şükür iyi geceler tatlım sizede

bende de yok cnm:)
bıde cocuk gııb ınsan ya sundan ya bundan dıye hesap verıyo o anda suclu gıbı. ayna tutyorm bakıyorm ama ben hala catlak goremedm o nasl gordu merk edyorm
belkide tecrube ısde napcaksn

eteğinin ya da pantolonun belindeki çizgiler iz yaptıysa onları sanmıştır benim dr um öyle sandı da

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar bende doğru yatağaaaa

Ya benimki ağrı sızı şeklinde değil de daha çok sinir sıkışması gibi böyle anlık tutuluyorum acısından fena oluyorum ama sor bence doktoruna hepsi aynı sebeptendir bence,çekme boş yere

anneemmmm!! iki dakka boş bırakmaya gelmiyosunuz valla öğlen gittim, pırt!! 30 sayfa! bravoo

bende başlamıştım ama yarrıda bırakmak zorunda kaldım aşırı bi faydası olamadı yani
bu kıl tüy işlerine ayar oluyorum artık göremiyorumda eğilince çok sinir bozucu:95:

Benimde karnımın alt tarafı aynı böyle çatladı canım. karnımda seninkine benziyo. ama benim karnımın rengi çok koyulaştı.vücudumun diğer yerlerinden daha koyu rengi.:44:
kız benimde karnımın rengi koyulaşştı hemde bööle midemin altından bi çizgi ile ayrılıyomuş gibi çok komik görünüyo
henz çatlakım yok ama

ya bende baktım netten onlara ve hala karar veremeyenlerdenim napcaz yaa? lateks mi? yarı ortopedikmi? pofff???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…