kızzz hiç sen kilo almadınmı göbekte fazla yok gayet iyisin şekerim
sanırım sorun var diyordun iyi değil mi bir sorun yokmuş.
göbüş resimleri koyulmuş,hepinize maşallah diyorum.benimki de basket topu gibi,yanlarda hiçbirşey yok önden önden gidiyor.kendim de zayıf duruyorum.belki bir ara ben de foto koyarım ama ben çıplak koymaya utanırım ya heralde giysili koyarım.
geçmiş olsun.lütfen böyle laflara takma canım çok saçma.öyle kolay mı doğumun tetiklenmesi.
tabiki dua ederiz merak etme doktorlar engelliyorlar canım erken doğumu.inşallah sorun olmayacak.hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın.
Eki Görüntüle 706270
tacımı yaptırdım nasıl olmus kızlarr
bu arada p.tesı dra gittim kontrole
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
nasıl sice dr ıyı 1 hafta onden gidiyor dedı
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
:)))
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
Kızlar İkea da helsvink bebek karyolası alan varmı kurulumu kolaymı
ben karyola yaptıracaktım ama şimdi bu model güzel göründü acaba alsammı diye tereddütteyim.
Ben 400 e yaptıracaktım sonuçta oda 3 yıl kullanılacak ama ikeadaki 250 civarı.
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
bende yarın 10 da çıkıcamdayan canım çok az kaldı
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
heöşire kıskannçmış heralde niye öyle saçma sapan konuşmuş ki hayret bişey
bu arada canım ana kucağını bende çok beğenmiştim. çok kullanışlı pratik bişeye benziyor yakından da gördüm yine çok beğendim ama fiyatından dolayı çok karasız kaldım. alırsam sırf hevesimden alıcam yani
canım h.sonu bizde buna baktık alacaktık hello baby de 249 tlye düşmüş evin yakınsa aklında bulunsun..
canım benım sıkı sey se bolunu alda gıy bebıse zararlı daralamasın sakınnahh kuzum evde olsam bukadar ağrımaz zaten ama işteyim hala ve 2 saatim daha var çıkmama..bu iş kıyafetleride artık daraltıyo beni eve gidip soyunup dökülünce rahatlıyorum...
maasallah graf cımm hayırlıs ınslll sende benım gıbım hazırana kaydın hayrlısı hangısı once davranırsa os benımkı 2-3 gundur sancı ıle yavasdan belı edıyor kendısını amaa:26:Eki Görüntüle 706270
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
wuu maasallah dmarların ne ka ortada ölee :13:sizden heveslendim :)))
işte benim göbüşüm))
bebıs yer arıyor dha annesıı bendede oluor relaxx pless :13:kızlar ağrım var benim karnımda göbek deliğimin içi ağrıyo bide yürüyünce iğne batıyo gibi oluyo...yekten önce yoktu ama yemekten sonra arttı...offf önemli bişey değildir inşallah geçer bian önce
canım benım ınsl dua ılee dayanır bebegınn yaa bol su tukette yerıne geldn bnm ark.e tasıdıgı cın erkenden gelmesıtı suyusu 3 hafta sonra dogum yaptı acılamsı ıle beraber hemdee hayılrısı senn bebısde dayanır ınsllkimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
haydı gozun aydınn kan takvıesıne gerek yokkmerhabalarrr...bikaç gündür giremiyoruz babamız laptopu tükkana götürüyo bizde suan babamızı almaya geldik o arada actık telefondan takip ediyorum ama yazmak zor oluyo.. bugün kan tahlilimizi yaptırdık kanımız birazcık yükselmiş birazcık dediğimde 9.6 dan 9.8 e ilk defa düşme yok sevindim ama her halukarda bn o kanı alıcam gibi bünyeye.. :44: cumada kısmetse kontrolümüz var bakalım nasıl gecicek.. bu arada bebişimin kıyafetleri için deterjanımızı aldık hacı şakir ve dalin buldum bide tuhaf bir marka hepsi lavanta kokulu baska çesit yok biz hacı aldık önümüzdeki günlerde yıkayıp ütülicez inşallah.. öptüm herkesi kendinize iyi bakın..
aboww maasallah sıze cnm benımmmerhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba
aynen ceyıs bıtermı her aksam lısteye yenısını eklıyorum yada cıkarım bu fasla hedıye gelır ess gecc dıye fılan cok acıl olursa magazalar yanımızda dıyeeişten eve geldik , çok aç değiliz , biraz ütü yaptikk , yenilerini yıkadık , asıcaz birazdan , babamiz bugunde geç gelicek. ama ben kafayi yicem ben evlenirken bu kadar ugrasmamiştim alışveriş çeyiz vs bu ne yaaaaa bitmiyo eksik hiç her gün bişey çıkıyoooo imdat ya
yaa al all esımede 3500 tl lık kart gelmıs ev kredısını ceınce ıyor al san dedım olurrr hemen anında bıter eheh paşam iiicınnKızlar bütün alışveriş bu ay ki Kredi kartlarına girmişşşş baya biii girmiş hemideeee:26:
Gerci alıcak bişeyimde kalmadı .....
Artık beklemeye gectim been
yarın inşalah bebiş odamız gelicek bakalımmmmm
ama nedense pek heyecanlı değilmm.. :44:
ıı cozummmuz dusunmedım degıllçok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyodum ve hayalet gibiydim bahsetmiştim kızlar. 1 haftadır içerde çekyatta yatıyorum, çekyatı açmadan. belimi sırtımı bi güzel çekyatın arkasına dayıyorum, destek alınca rahat ediyorum çünkü. sol tarafıma da dönüyorum, bacak arasına da bi yastık, tamam. bazen ağrım olursa karnımın altına da küçük bi destek koyuyorum. bu şekilde eskisine nazaran daha rahat uyuyabildim şükür.
bu cok hosma gıttıııevet en gıcık yönü de bu zaten(( ama karşı çekyatta da kociş yatınca sorun ortadan kalkıyor :)))
ta ıstanbull bıze cok uzak alt tarafı 800 km kadarrKızlarrr biz geldik ..nasılsınız bakalım...yine maşallahınız var dün öğlen bıraktım burayı alıp başınızı gitmişsiniz yine...birsürü alıntı yaptım ama internet kesildi ve hepsi silindi gıcık oldum resmen yazıcak çok şeyim vardı ama dönemedim bidaha ve aklımdada çok şey kalmadı( kaldığı kadarıyla yazayım yinede...
suzancım kapı süsümüzü eminönünden aldık çok bakınmadık bi mağazaya girdik beğendik aldık çıktık ,mevlüt şekerinide öle yaptık..çok çeşite bakınca aklım karışıyo ve karar veremiyorum..
birde özel sektörde çalışıpta sorun yaşayanlar yazmışlar izinle ilgili..resmen ben sinir oldum onların yerine ..bu nasıl bişey yaa raporlu olsanda çağırdığımızda geliceksin ..böle bişey yok kızlar hakkınızı savunun böle bişey yasal değil..bi şikayetinizde mahvedersiniz onları...allaha şükür benim öle sorunlarım yok..hatta kolaylık bile sağlıyolar örneğin maaşımı her ay alıcam düzenli haklarımı alıcam hatta süt iznimi toplu kullanabilicem 2 ay falan yapıyo oda...allah herkesi insaflı merhametli insanlarla karşılaştırsın..
erken baslayan sancılar dısındaamerhaba arkadaslar
nasılsınız?
nerdesın roma cım senn pek cıcının hıkayesını okudunmuuukızlar bende birşey sormak istiyorum..
şimdi benim beklenen doğum tarihim 30 temmuz..ben ona göre izne çıkıcam..ama mesela diyelimki 30 temmuzda doğum gerçekleşmedide 3 ağustosta gerçekleşirse..doğum sonrası izinlerimde değişme oluyormu..
yani arada kalan 4 günü doğum sonrası izinlerimdem düşüyorlarmı ?
ay valla kafam çok karışık bu konularda ya
son aylarda fırlıcak kg lerrrrrrr ben dr en son 78,8 cıktımm sımdık ıseee:18::18:haftaya kadar kac olurum sammKızlar ayın ikisinde 57 buçuktum bugün ayın 8i 58 buçuk çıktım,nasıl yaa bir hafta bile olmadan bir kilo nasıl da almışım
Şimdilik böyle kalıcak canım. bende bizim odamızda olsun istiyorum. inşallah bir çözüm bulabilirim :44:
Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar
Eki Görüntüle 706270
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
Kızlar İkea da helsvink bebek karyolası alan varmı kurulumu kolaymı
ben karyola yaptıracaktım ama şimdi bu model güzel göründü acaba alsammı diye tereddütteyim.
çok tatlı olmuşşşEki Görüntüle 706270
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
hayırlsından zamanında gelir inşallah bebeişin. çok geçmiş olsun.kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
anakucağı çok farklıymış güle güle kullan 18 kilo oluncaya kadar içinde dururmu acaba kıpır kıpır oluyorlar maşallahh 4. 5. ayda dönmeye başlıyorlaray kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)
başka bi model aldık biz kururlumu çok kolay içinden vidaları döndürmek için aparat çıkıyor zaten ayrıntılı anlatıyorKızlar İkea da helsvink bebek karyolası alan varmı kurulumu kolaymı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?