2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızzz hiç sen kilo almadınmı göbekte fazla yok gayet iyisin şekerim

bugüne bugün taaammm 12,5 kilo aldım boyum uzun ya belli etmiyorum heralde
en çok üst bacak doldu benim yukarlarda bişi yok fazla totomda yayıştı yandan çekilince anlaşılmıyor
napaalım ? 32+3 olduk bu kadarda olsun artık demi

Oh oh bugün göbek şov vardı harika kızlar göbüşleriniz nazar değmesin.

Benden bu kadar hadi iyi geceler uyku akıyor gözlerimden.Baş baş...

ben hala usanmadan bebek yatağı araştırıyorum
nassı karar vercezki? hiç yeterli bilgi yok nette, her kafadan ayrı görüş var
yoruldum galiba

bebeğine maşalahh gayet iyi ......taçında çok güzelmiş güle güle kullan

Geçmiş olsun canım inşallah durur suyun gelmesi de zamanında doğar benişin, neyse ki maşşallah boyu kilosu çok iyi, moralini yüksek tutmaya çalış canım zor biliyorum ama eminim moralde önemlidir

canım biz aldık kurulumu cok kolay 15 dk dabitti
bebeğimin mobilyaları ıkea
yataği karyola kadar pahalı :))
100 lıraya da var 250 lırayada
beyaz olsun sade olsun
paylasmıtım fotosunu mobilyasının

canımın ıc uzulme sakın
bı arkadasım 32 haftalıkken sancıyla gitti
2 cm acılman var dedı dr
1 gun hastanede yatırdılar
sureklı nst falan
taburcu ettıler bıdaha sancısı olmadı evde yatıs verdi
36 da doğurdu
korkma sakın hıc ış yapma
dınlen gelsin kayınvalıden annen yardım etsınler yanında destek moral olsunluar
artık ıhtıyacmız var onlara bebem
mınık prenses daha gelmıcem annesı
senı korkutuyor
cok opuyorum senı mızmızlanmak uzulmek yok dinlenmek var

[/B][/COLOR][/FONT]
günaydınlar hanımceler ve cücükleriii
nasılsınız bakalım gene yarı uykulu yarı uykusuz geceden sonra burdayız ınsllallahh dun gunduz gezmemısden sonra arkadaslarla bıze geldık aksam yemegı hazırladık kocslerde gelınce yedık ve gecmıs olsun a dıger ark.gıttk kıı benım mazarat paşammm marıfetlerını gosterdıı kıpır kıpır bır yandan cok sukurr ama sonrasındann belımdenn karnımdan ve kaıklarm dan ınce ınce arda arda sancılar gırkıdııı sızede gecınden gelee1 st dahı oturmadan dolann dolannn (ark.yanında ve mısafırlıkdeyız)hemen esıme mesj atım(ayrı odalarda oturuyoruz)sancım var heemen kalkalım dıye 10 dk sonra kalktım hemen eve helıp soguga yakın dus aldım kı ancak hafıfledııı o kaa degısık agrılarkıı artmasından kokrtumm ya esımn toplantısı haftaya mıs randevuyu cumaya almıs bılemm daha bır haamıs var bır yandan sevındırık oldum oglumu bır hafta daha buyumus gorucem ınslll ve eksıklerı ıcın maasımı z yatımıs olucakk heheh işte böyle sımdı ıse buzz gıbım meyve yedık elım ayagım yanıyorr az peynır ve ekmekdende yedıkk paaşamm ayakları solda basısı sag tarafda uzanıyorr kayıyor ordann oraya aradaaannesi kurba olsun YARADAN aaa bagıslayaanaa işte böledi gecemizzzzzzzzzzzzzzzzzuykumuz yok gene gelene kdr gecmıse bakalımm ancak bıterr

Son düzenleme:

canım maşallahı var bebeğinin,benim arkadaşım da 1 ay önce doğum yaptı 34 de,2,850 idi bebeğin kilosu akciğer geliştirici iğne yapmışlar,kuvöze falan da koymamışlar,kötü şeyler getirme aklına..

sıze canım benım cok tatlıısnızzz

ahh kuzum evde olsam bukadar ağrımaz zaten ama işteyim hala ve 2 saatim daha var çıkmama..bu iş kıyafetleride artık daraltıyo beni eve gidip soyunup dökülünce rahatlıyorum...
canım benım sıkı sey se bolunu alda gıy bebıse zararlı daralamasın sakınn

maasallah graf cımm hayırlıs ınslll sende benım gıbım hazırana kaydın hayrlısı hangısı once davranırsa os benımkı 2-3 gundur sancı ıle yavasdan belı edıyor kendısını amaa:26:
sizden heveslendim :)))

işte benim göbüşüm ))
wuu maasallah dmarların ne ka ortada ölee :13:

bebıs yer arıyor dha annesıı bendede oluor relaxx pless :13:
canım benım ınsl dua ılee dayanır bebegınn yaa bol su tukette yerıne geldn bnm ark.e tasıdıgı cın erkenden gelmesıtı suyusu 3 hafta sonra dogum yaptı acılamsı ıle beraber hemdee hayılrısı senn bebısde dayanır ınsll cıger ıgnesı yapıyorlar aksı durumda uzulme lutfenn

haydı gozun aydınn kan takvıesıne gerek yokk
merhaba kızlar benim miniğim 1500 omuş boyu 38 annesi gibi olacak galiba
aboww maasallah sıze cnm benımm

aynen ceyıs bıtermı her aksam lısteye yenısını eklıyorum yada cıkarım bu fasla hedıye gelır ess gecc dıye fılan cok acıl olursa magazalar yanımızda dıyee

işte göbişim alttada bir sinsi gözükyorrr

Eki Görüntüle 706162
sızeee

yaa al all esımede 3500 tl lık kart gelmıs ev kredısını ceınce ıyor al san dedım olurrr hemen anında bıter eheh paşam iiicınn
tabım maasa da ne aparız bılmem o yusdne bıs kart kullanmıoruz sekerrr
ıı cozummmuz dusunmedım degıll

evet en gıcık yönü de bu zaten (( ama karşı çekyatta da kociş yatınca sorun ortadan kalkıyor :)))
bu cok hosma gıttııı

ta ıstanbull bıze cok uzak alt tarafı 800 km kadarr
merhaba arkadaslar
nasılsınız?
erken baslayan sancılar dısındaa
dır canım sızdenn
nerdesın roma cım senn pek cıcının hıkayesını okudunmuuu

Kızlar ayın ikisinde 57 buçuktum bugün ayın 8i 58 buçuk çıktım,nasıl yaa bir hafta bile olmadan bir kilo nasıl da almışım
son aylarda fırlıcak kg lerrrrrrr ben dr en son 78,8 cıktımm sımdık ıseee:18::18:haftaya kadar kac olurum samm

Şimdilik böyle kalıcak canım. bende bizim odamızda olsun istiyorum. inşallah bir çözüm bulabilirim :44:

ınsl canım benımmm

günaydın arkadaşlar. dünden beri göbk deliğim çevresinde ağrı var. sanki darbe yemiş gibi. hala devam ediyor acıması. bebeğim o çevrede fazla hareketli. acaba bu yüzden midir. benim gibi göbek deliği çevresinde acı hisseden var mı.

tacın harika görünüyor canım güle güle kullan :) bebişine de maşallah Allah nazardan korusun
bizim de 1 temmuz görünen doğum 20 hazirana kayabilir :))) belki de daha erken

günaydin Tontiritintişlerrr

malum işe geldikkk , tmanevi teyzemizi bekliyoruz kahvalti yapicazz , gece her saat başı uyanmaktan yorulduk artık , saat gibi bi guguk guguk diye ötmüyorum valla 20 may'da bizim kontrolumuz var , zaman geçmiyo , oglusum biraz durgundu dün akşam , şimdide çok hareketli değil gibi kahvaltidan sonra başlar saniyorum ,

sizlerde ne var ne yok , bu haftasonu yine alışveriş var babamiz kafayi yedi artık her hafta her hafta

ben ikedan aldim beşiği , yatagi , cibinlik , pike ( tek ortü ) , nevresim ( çarsafsiz ) , strech carsaf ( 2 adet ) , yan korumalari , önlük hepsini 450 civari bir rakama aldim , şimdi oda yapmayi düşünmüyorum , evimde müsait değil çok fazla , o yüzden uygun bişeyler aldim 2-3 sene kullanabilir rahatlikla , fazlasida olabilir tabi. gayet güzel ve şık , tavsiye ederim.

çok tatlı olmuşşş
hayırlsından zamanında gelir inşallah bebeişin. çok geçmiş olsun.
anakucağı çok farklıymış güle güle kullan 18 kilo oluncaya kadar içinde dururmu acaba kıpır kıpır oluyorlar maşallahh 4. 5. ayda dönmeye başlıyorlar
başka bi model aldık biz kururlumu çok kolay içinden vidaları döndürmek için aparat çıkıyor zaten ayrıntılı anlatıyor

bu arada tüm göbüş koyan hamişlere maşallah diyelimm çok tatlılarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…