2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hiç endişelenme canım dualarımız seninle... Allah'ın izniyle bişey olmayacak.

Tüm annişlere ve meleklerine günaydınn :)
Yine geldik işteyiz her zamanki gibi, daha izine çıkmamıza çok var off pofff, bugün sancıyla uyandık, oğlum her sabah 5 gibi kaldırırdı annesini tekmeleriyle ama yoktu bu sabah, hafif hafif regl sancılarım var, ama çocuk haklı dün iş çıkışı çok gezdim, gece 11 de geldim, üstüne hemen uyumadım da babamızın gelmesini bekledim 2 idi yattım, her tarafım kırılıyo, dayak yemiş gibiyimm offf

ben oğlumu özledimm poff Pazartesiye çok var daha, görüş günümüz gelsin bi an önce :)

Günaydın kızlar.. Biz saat 8de uyandık evimizde bu kadar erken kalkmazdık.. Ablam yeğenimi getirdi biz de kalktık o sırada.... Tosunumun karnını doyurduk, bide internetten ninni açıp uyuttuk ohh miss.... çok tatlı olmuş kızlar kocaman adam sanki... Bizimkiler de 4 aylık olunca böyle olacak demekki:)))) kızım da kıpır kıpır maşallah bebelerimize... Öpüyoruz hepinizi...

ben de sadece acı değil başka şey de var. artık delik demeye bin şahit isteyen göbek deliğimin çevresi hafiften morarmış gibi ve acısı çok fena. özellikle de yemekten sonra. gerilmeye bağlıymış canım endişe etme.

Herkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum. Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum

geçmiş olsun canım benim de burnumun içi yanıyordu dün grip olacakmışım gibi bugün daha iyi gibiyim...

selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar

As cnm günaydın herkeze bnmde ilk bebeim bndee de inanılmaz bır heyecan var Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok sabırsızlanıorm :)))

As cnm günaydın herkeze bnmde ilk bebeim bndee de inanılmaz bır heyecan var Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok sabırsızlanıorm :)))

:)ins. kaç kılo aldın sımdıye kadar ben kıloma taktım su sıra .. gormedıgım kıloları goruyorm tartda

günaydın buarada göbeğin ne kadar güzel yusyuvarlak ve pürüzsüz :)) maşallah :)

teşekkür ederim tatlım ))))

selam.hoşgeldin.benimde 31.hafta bitmek üzere bende 7 kilo aldım.60tan yukarı çıkamadım

Ay nasıl yoğun bi hafta hepiniz iyisiniz umarım kafamı kaldıramıyorum işte şimdi geçmişe bakıp geleceğiz bizi bekleyin anacım bye :)

:)ins. kaç kılo aldın sımdıye kadar ben kıloma taktım su sıra .. gormedıgım kıloları goruyorm tartda

Bnde 7 kılo aldım ( bnde kıloya çok takmış durumdayım aslında dr.ii dio ama bn zaten çok zayıf değildim ama inş doğumdan sonra kolatca verırız

bendede oluyor o sanki etim acıyor gibi koparıyolar ggibi normal olduğunu düşünüyorum

o liste zaten adıkça uzuyor gibi geliyor banada hakkımızda hayırlısı

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım
iyiyiz şeker sen nasılsın

geçmiş olsun canım bende grip oluca tuvalet kağıdı kullanıyorum diğerleri hep burnumu yara yapıyo çok sertler
inş. yarına bişeyciğin kalmaz, dinlen bol bol ooohhhh

hoşgeldin canım güzel dileklerin için teşk. kilonda gayet güzel bence. ben 32+4üm 12-13kg fln aldım
malum son dönemeçteyiz bu aylarda biraz dikkat etmek lazım ama ahh şu dondurma yokmuuuuu? beni yoldan çıkaran hep o reklamlar

bebeklerımız saglıklı olsunda verırız kıloları :) ama cok sıkıntılı artık havalar ısındı onde kocaman gobek..

bende iyiyim tatlım :))okuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…