kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
günaydın arkadaşlar. dünden beri göbk deliğim çevresinde ağrı var. sanki darbe yemiş gibi. hala devam ediyor acıması. bebeğim o çevrede fazla hareketli. acaba bu yüzden midir. benim gibi göbek deliği çevresinde acı hisseden var mı.
dün aldıklarımız...
Eki Görüntüle 700525 Eki Görüntüle 700526 Eki Görüntüle 700527 Eki Görüntüle 700528
takım anneannemizden diğeri arkadasımızdan..
Eki Görüntüle 700529 Eki Görüntüle 700530
artık kıyafet olarak eksiğimiz yok tabi görünce dayanılmıyo o ayrı bir konu...
Herkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
kızlar günaydın.nasılsınız bakalım
selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
As cnm günaydın herkeze bnmde ilk bebeim bndee de inanılmaz bır heyecan var Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok sabırsızlanıorm :)))
günaydın buarada göbeğin ne kadar güzel yusyuvarlak ve pürüzsüz :)) maşallah :)
selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
:)ins. kaç kılo aldın sımdıye kadar ben kıloma taktım su sıra .. gormedıgım kıloları goruyorm tartda
bendede oluyor o sanki etim acıyor gibi koparıyolar ggibigünaydın arkadaşlar. dünden beri göbk deliğim çevresinde ağrı var. sanki darbe yemiş gibi. hala devam ediyor acıması. bebeğim o çevrede fazla hareketli. acaba bu yüzden midir. benim gibi göbek deliği çevresinde acı hisseden var mı.
o liste zaten adıkça uzuyor gibi geliyor banadagünaydin Tontiritintişlerrr
malum işe geldikkk , tmanevi teyzemizi bekliyoruz kahvalti yapicazz , gece her saat başı uyanmaktan yorulduk artık , saat gibi bi guguk guguk diye ötmüyorum valla20 may'da bizim kontrolumuz var , zaman geçmiyo , oglusum biraz durgundu dün akşam , şimdide çok hareketli değil gibi kahvaltidan sonra başlar saniyorum ,
sizlerde ne var ne yok , bu haftasonu yine alışveriş varbabamiz kafayi yedi artık her hafta her hafta
iyiyiz şeker sen nasılsınkızlar günaydın.nasılsınız bakalım
geçmiş olsun canım bende grip oluca tuvalet kağıdı kullanıyorum diğerleri hep burnumu yara yapıyo çok sertlerHerkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
hoşgeldin canımselam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
bebeklerımız saglıklı olsunda verırız kıloları :) ama cok sıkıntılı artık havalar ısındı onde kocaman gobek..bendede oluyor o sanki etim acıyor gibi koparıyolar ggibinormal olduğunu düşünüyorum
o liste zaten adıkça uzuyor gibi geliyor banadahakkımızda hayırlısı
iyiyiz şeker sen nasılsın
geçmiş olsun canım bende grip oluca tuvalet kağıdı kullanıyorum diğerleri hep burnumu yara yapıyo çok sertler
inş. yarına bişeyciğin kalmaz, dinlen bol bol ooohhhh
hoşgeldin canımgüzel dileklerin için teşk. kilonda gayet güzel bence. ben 32+4üm 12-13kg fln aldım
malum son dönemeçteyiz bu aylarda biraz dikkat etmek lazım ama ahh şu dondurma yokmuuuuu? beni yoldan çıkaran hep o reklamlar
bendede oluyor o sanki etim acıyor gibi koparıyolar ggibinormal olduğunu düşünüyorum
o liste zaten adıkça uzuyor gibi geliyor banadahakkımızda hayırlısı
iyiyiz şeker sen nasılsın
geçmiş olsun canım bende grip oluca tuvalet kağıdı kullanıyorum diğerleri hep burnumu yara yapıyo çok sertler
inş. yarına bişeyciğin kalmaz, dinlen bol bol ooohhhh
hoşgeldin canımgüzel dileklerin için teşk. kilonda gayet güzel bence. ben 32+4üm 12-13kg fln aldım
malum son dönemeçteyiz bu aylarda biraz dikkat etmek lazım ama ahh şu dondurma yokmuuuuu? beni yoldan çıkaran hep o reklamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?