2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Çok geçmiş olsun,inşallah iki günde atarsın hastalığı ,ii bari izin alabilmişsin

Bnde 7 kılo aldım ( bnde kıloya çok takmış durumdayım aslında dr.ii dio ama bn zaten çok zayıf değildim ama inş doğumdan sonra kolatca verırız

ben sizin aldiginin kilolarin önüne 1 rakamini itinayla ekliyorum :)) 17 diyorum

Günaydın kızlar,

Gece uykusuzluğundan,halsizlikten,boğaz ağrısından mı hangisinden bahsedeyim?

Fotolarınız çok güzel hiç birinizde popo yok maşallah.pırtlayan bir göbek var.
Benim mevcutta da popom vardı zaten.hamilelikte göbeğimle yarışa geçtiler.hangimiz öne çıkarız diye :)))

Temizliği de kızlar mecburiyetten yaptım.teyxemiz vardı gelen ama eşi hasta bu aralar gelemiyor.eşim ben yapayım dedi ama bana hareket olsun biraz diye iş vermedim ona.
Türlü türlü insanları da evime temizlik için sokmam.
Oturamıyorum ev o haldeyken sinir geliyor bana.

gayet normal bence cnm oglusum cunkum 1 aydır gobıs delıgının altına yatak acıyorr ordanda benı agrı sarıyorrrkafasını dayıyor orayaaamazaraatım benımm
hemen yede bebe kendısıne gelsın canımmm aynen uykusu zgeceler behelerımızee alıstırma oluyor

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım

iyidir dıyelım ıı olalımda sancım var gene yaa 2 st uyuduum uyandım genee telfonaaa

kızlar benım bu sancılar yalancıkk dogum sancısı sanırm nette baktımde 32.haftadan da baslar dıyorrrrrrrrr

Biz geldikkkk açılınnnnn
Kızçemin tepikleriyle ama öyle böyle tepik değil saki kazmayla
vuruyorlaruyandırdı beni bu kızçe
Kahvaltı yaptık,evi gelişigüzel topladık,yatıp yuvarlanacağız galiba bugün
Havada çok sıkıntılı:26::26::26::26:Yapmak istediğim çok şey var ama
bazı malzemelerim yok onları temin etmem lazım.Benim ptt kargoyla
olan sorunlu olayımı biliyosunuz dün eşimle kalkıp Topkapı'ya gittik(müşteri
temsilcisi oradan alabilirsiniz dedi)Ama oradan da elimiz boş döndü.Çok
sinirlendim oturup ağladım netten bir sürü şikayet talebinde bulundum
Neyse artık kısmetse gelir bana o kargo
Bu arada 6 kilo almış bulunmaktayım.Biraz değişiklikler var vücudumda
Göbüşlerinize bayıldımmmm kızçeler harikasınız vallahi...
Geçmişi okudum da bir arkadaşımızın erken doğumu söz konusu herhalde
Annemmmm bütün dualarım kızçemle sana ve meleğine..Azıcık daha
dayansın,en korktuğum durum zaten erkenden gelmesi.Bizim temmuz
meleklerimiz biraz sabırsız mı ne?:18::18::18:

kızlar benım bu sancılar yalancıkk dogum sancısı sanırm nette baktımde 32.haftadan da baslar dıyorrrrrrrrr

evet canım , 32 de baslayabiliyormus , birde adet sancisi gibi oluyor adet döneminde , çok fazla sıcak su ile temas etmemek gerekiyor aklinda bulunsun , duş alırken vs mümkün mertebe soguga yakın su ile duşunu al canim.

hoşgeldiniz canımmm
boşver dagınık kalsin :)))
şu kargo şirketlerinin topuna limon suyu zaten :))) bizde cok sıkılıyoruz bugun hava kapali ondan mi bilmiyorum ama buhran buhrannn böleee. 6 kilo çokmu ya 17 kilo aldim

evet canım , 32 de baslayabiliyormus , birde adet sancisi gibi oluyor adet döneminde , çok fazla sıcak su ile temas etmemek gerekiyor aklinda bulunsun , duş alırken vs mümkün mertebe soguga yakın su ile duşunu al canim.

evet sıcak su tetıklerımıss eltımde aksam soledıı bence soguga yakın su ıle dus alıp yarım stt ole hafıfledıydıı ama sımdı sırtımdaa acayıp agrıyor hayılrısı dr araamka ıstemyoruomm khafatay muayene gunumuzz esımnde ıızn alıp gelmesı amannn pöfffffffff onsuzda gıtmek hıc ıstemıyorum ama gecmesse oglenden sonra gelır sanırımm:26:

Amaan canım sıkma güzel canını zaten böyle ebeleri nasıl işte tutyorlar şaşırıyorum rasman moralını bozar erken doğuma sabab olurlar. Hiç onları dinleme moralını yüksek tut önemlisi bebeişin Bak ne güzel şeyler almışsın. Ana kucağına bayıldım. İnşaallah güle güle kullanmak nasip etsin canım

canım sırtın içinde bebe yagı yada vaselin varsa birisine sürdür hafif masaj yapar gibi sonra havlu ile üzerini kapat biraz dinlen , bende bel fıtıgı var , bacagim , belim , sirtim sürekli agrı içinde ve sinirlerime baski yapiyor resmen , böyle hafifliyorum baya , inş faydali olur sanada .

canım geçmiş olsun benim hamileliğin başında oldu bronşit oldum öksürmekten bi hal oldum başta olduğu için doktorum demişti düşük riski olur fazla öksürme diye mecbur antibiyotik kullandım ama şimdi büyüdü bebeler içini ferah tut ballı süt iç yumuşatıyor.

bende eşimin görevli olduğu günler çekyata bayılıyorum :)

canım çok beğendim ama içinde bi kaç çeşit mi var tam inceleyemedim iş yerinde olunca hepsinden karışık mı geliyor yoksa seçiyor musun ?

bende istiyorum bundan ama daha ismi yok oğlumun bizde rüzgar koyun diyor herkes :) ne kadara yaptırdın canım ayıptır sorması :)

canım Allah korusun korkma bişey olmaz inşallah benim şeker yüklemem yapıldığı hafta 6 aylık bebekten kan alıyorlardı annesi ile konuştum 750 gr doğdu bu 1 kg bile değildi dedi merak etme bizim bebeklerimiz büyüdü artık annesi sakin ol yeter ama zor bi durum insan başına gelmeden bilemez.
hayatım üniforma bizim..kumaş verdiler ben jile diktirdim onu giyiyorum.gömlek falan baya bi sıkılıyorum..hele bu saatler daha da şiştiğimi hissediyorum (
walla ben iyice saldım bu kıyafet olayını 657 nin mevzuatına zerre uymuyor Allahtan müdürümüz gideceğim diye takmıyor bildiğin spor ayakkabı keten pantolon tişörtle geliyorum :) ama bebeğim olmadan topuksuz asla adım atmazdım :)

Allah herkese benim gibi hemşire versin ya gidiyorum adımı öğrenmiş hoşgeldin güzel anne diyor eşim hadi tartalım hemen diyor ben basküle çıkıyorum eşim offf kiloya bakın hemşire hanım diyor hemşiremde ne var eşiniz normal gidiyor bence gayet güzel ne hamileler var deyip eşimi bozuyor :) az önce aradı yine hani gelecektin gelmedin nasılsın vs diye bu kadar tatlı olmaz insan ya :)

ya bırak hemşireli aile hekimi bile hiç bişey bilmiyor. ben daha folik asit kullanıyordum 9. haftamda bulantı içinde metpamid kullanıyordum doktorum verdi. aile hekimine gittim adam beni ağlattı resmen sen nasıl metpamid kullanırsın bebeğe zarar verir bu nasıl vermiş dedi arkasından demir alıyormusun dedi yok dedim nasıl başlamazsın geç kalmışsın bebeğe zararlı dedi. hemen doktoruma gittim oda çok biliyor aile hekimi dedi folik asit 12 .haftaya kadar kullanılır sonra emir ve kana ilacına başlanır dedi metpamidid herkese veriyoruz tıp dünyasından daha kanıtlanan bi zararı yok sen ona bakma dedi. banada mantıklı geldi adam uzman kadın doğumcu diğeri aile hekimi bi daha odasına bile girmedim direk hemşiremle konuşuyorum

Brimnes 3 kapaklı dolap :399 tl
Birimnes şifonyer 3 çekmeceli:199 tl
Sundvik beşik:299 tl
Yatak vyssa :229 tlye aldık

Birkaç gün içerisinde gelip kurdular.Hatta ben evde yalnızdım
Kızçemin odasında kanepe vardı onu taşıdılar başka odaya.
Bebişimin cinsiyetini sordular kız dedim ''kurmayız'' dediler
Siz bilirsiniz dedim.Peki hangi takımı tutacak dedi
Tabiki BEŞİKTAŞ dedim.AAAAA abla biz kurmadan gidiyoruz
dediler.Hoş sohbet filan derken eşim geldi.
Yarım saat bile sürmedi.Birşeyler ikram ettik içmediler bile
ama benim kocam çok ısrarcıdır.Kutu kolalarını ceplerine attı
Diğer ikramları da ellerine sıkıştırdı.Çok memnun kaldım.
Faturaların filan hepsini saklayın dediler.Birşey olursa diye...
Böyle işte ikea evimizin herşeyiydi şimdi kızçemin odası oldu

Eklentiler

• $pe306310.webp
    348 bayt · Görüntüleme: 42
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…