Herkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
teşekkür ederim tatlım))))
selam.hoşgeldin.benimde 31.hafta bitmek üzere bende 7 kilo aldım.60tan yukarı çıkamadım[/QUOTE hosbulduk canim bebegin kac gr olmus
Bnde 7 kılo aldım( bnde kıloya çok takmış durumdayım aslında dr.ii dio ama bn zaten çok zayıf değildim ama inş doğumdan sonra kolatca verırız
gayet normal bence cnm oglusum cunkum 1 aydır gobıs delıgının altına yatak acıyorr ordanda benı agrı sarıyorrrgünaydın arkadaşlar. dünden beri göbk deliğim çevresinde ağrı var. sanki darbe yemiş gibi. hala devam ediyor acıması. bebeğim o çevrede fazla hareketli. acaba bu yüzden midir. benim gibi göbek deliği çevresinde acı hisseden var mı.
hemen yede bebe kendısıne gelsın canımmm aynen uykusu zgeceler behelerımızee alıstırma oluyorgünaydin Tontiritintişlerrr
malum işe geldikkk , tmanevi teyzemizi bekliyoruz kahvalti yapicazz , gece her saat başı uyanmaktan yorulduk artık , saat gibi bi guguk guguk diye ötmüyorum valla20 may'da bizim kontrolumuz var , zaman geçmiyo , oglusum biraz durgundu dün akşam , şimdide çok hareketli değil gibi kahvaltidan sonra başlar saniyorum ,
sizlerde ne var ne yok , bu haftasonu yine alışveriş varbabamiz kafayi yedi artık her hafta her hafta
kızlar günaydın.nasılsınız bakalım
selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
ins canim emzirmek baya kalori yakiyormus dogumu nasil dusunuyorsunBnde 7 kılo aldım( bnde kıloya çok takmış durumdayım aslında dr.ii dio ama bn zaten çok zayıf değildim ama inş doğumdan sonra kolatca verırız
kızlar benım bu sancılar yalancıkk dogum sancısı sanırm nette baktımde 32.haftadan da baslar dıyorrrrrrrrr
teşekkür ederim tatlım))))
selam.hoşgeldin.benimde 31.hafta bitmek üzere bende 7 kilo aldım.60tan yukarı çıkamadım[/QUOTE hosbulduk canim bebegin kac gr olmus
geçen cuma günüydü kontrolüm.o zaman 1555gr.dı
Biz geldikkkk açılınnnnn
Kızçemin tepikleriyle ama öyle böyle tepik değil saki kazmayla
vuruyorlaruyandırdı beni bu kızçe
Kahvaltı yaptık,evi gelişigüzel topladık,yatıp yuvarlanacağız galiba bugün
Havada çok sıkıntılı:26::26::26::26:Yapmak istediğim çok şey var ama
bazı malzemelerim yok onları temin etmem lazım.Benim ptt kargoyla
olan sorunlu olayımı biliyosunuz dün eşimle kalkıp Topkapı'ya gittik(müşteri
temsilcisi oradan alabilirsiniz dedi)Ama oradan da elimiz boş döndü.Çok
sinirlendim oturup ağladım netten bir sürü şikayet talebinde bulundum
Neyse artık kısmetse gelir bana o kargo
Bu arada 6 kilo almış bulunmaktayım.Biraz değişiklikler var vücudumda
Göbüşlerinize bayıldımmmm kızçeler harikasınız vallahi...
Geçmişi okudum da bir arkadaşımızın erken doğumu söz konusu herhalde
Annemmmm bütün dualarım kızçemle sana ve meleğine..Azıcık daha
dayansın,en korktuğum durum zaten erkenden gelmesi.Bizim temmuz
meleklerimiz biraz sabırsız mı ne?:18::18::18:
evet canım , 32 de baslayabiliyormus , birde adet sancisi gibi oluyor adet döneminde , çok fazla sıcak su ile temas etmemek gerekiyor aklinda bulunsun , duş alırken vs mümkün mertebe soguga yakın su ile duşunu al canim.
geçen cuma günüydü kontrolüm.o zaman 1555gr.dı
kac hafta kac gunluk du canımm benım paşamm 29+4 de 1555 gr dıama boyunu demedıydı drr boyu kac senn kının bırdee
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)
evet sıcak su tetıklerımıss eltımde aksam soledıı bence soguga yakın su ıle dus alıp yarım stt ole hafıfledıydıı ama sımdı sırtımdaa acayıp agrıyor hayılrısı dr araamka ıstemyoruomm khafatay muayene gunumuzz esımnde ıızn alıp gelmesı amannn pöfffffffff onsuzda gıtmek hıc ıstemıyorum ama gecmesse oglenden sonra gelır sanırımm:26:
canım geçmiş olsun benim hamileliğin başında oldu bronşit oldum öksürmekten bi hal oldum başta olduğu için doktorum demişti düşük riski olur fazla öksürme diye mecbur antibiyotik kullandım ama şimdi büyüdü bebeler içini ferah tut ballı süt iç yumuşatıyor.Kızlar herkese güzel keyifli sağlıklı bir gün diliyorum :)
Ben ağır bir grip geçiriyorum ara ara öksürükle beraber çok sıkıntılı bir durumburnum akıyor gözlerim yaşarıyor..umarım böyle bişey yaşamazsınız.Daha ilginci iş arkadaşım çok öksürme erken doğumu tetikler dedi.Moralim bozuldu ister istemez kendimi tutuyorum ama çok zor ...öksürmeyincede kötü hissediyorum.Sabah Drumu aradım bol sıvı tüket ilaç içme dedi.Dayanabilir misin dedi.Dayanırım dedim ama an itibariyle zorlanıyorum
bende eşimin görevli olduğu günler çekyata bayılıyorum :)çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyodum ve hayalet gibiydim bahsetmiştim kızlar. 1 haftadır içerde çekyatta yatıyorum, çekyatı açmadan. belimi sırtımı bi güzel çekyatın arkasına dayıyorum, destek alınca rahat ediyorum çünkü. sol tarafıma da dönüyorum, bacak arasına da bi yastık, tamam. bazen ağrım olursa karnımın altına da küçük bi destek koyuyorum. bu şekilde eskisine nazaran daha rahat uyuyabildim şükür.
canım çok beğendim ama içinde bi kaç çeşit mi var tam inceleyemedim iş yerinde olunca hepsinden karışık mı geliyor yoksa seçiyor musun ?
bende istiyorum bundan ama daha ismi yok oğlumun bizde rüzgar koyun diyor herkes :) ne kadara yaptırdın canım ayıptır sorması :)Eki Görüntüle 706270
tacımı yaptırdım nasıl olmus kızlarr
bu arada p.tesı dra gittim kontrole
30*4 dum
bebegim 1700 olmus
nasıl sice dr ıyı 1 hafta onden gidiyor dedı
sekerım normal cıktı
30 hazıran dogumm
:)))
canım Allah korusun korkma bişey olmaz inşallah benim şeker yüklemem yapıldığı hafta 6 aylık bebekten kan alıyorlardı annesi ile konuştum 750 gr doğdu bu 1 kg bile değildi dedi merak etme bizim bebeklerimiz büyüdü artık annesi sakin ol yeter ama zor bi durum insan başına gelmeden bilemez.kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
walla ben iyice saldım bu kıyafet olayını 657 nin mevzuatına zerre uymuyor Allahtan müdürümüz gideceğim diye takmıyor bildiğin spor ayakkabı keten pantolon tişörtle geliyorum :) ama bebeğim olmadan topuksuz asla adım atmazdım :)hayatım üniforma bizim..kumaş verdiler ben jile diktirdim onu giyiyorum.gömlek falan baya bi sıkılıyorum..hele bu saatler daha da şiştiğimi hissediyorum(
Allah herkese benim gibi hemşire versin ya gidiyorum adımı öğrenmiş hoşgeldin güzel anne diyor eşim hadi tartalım hemen diyor ben basküle çıkıyorum eşim offf kiloya bakın hemşire hanım diyor hemşiremde ne var eşiniz normal gidiyor bence gayet güzel ne hamileler var deyip eşimi bozuyor :) az önce aradı yine hani gelecektin gelmedin nasılsın vs diye bu kadar tatlı olmaz insan ya :)sorma canm ya. esımın yannda gercekden utandım. boyle mahcup mahcup yuzune bakdım. oda guldu yiyosun ama dedi bende snrlı bı sekılde baknca tamam sustum dedı artık:)
tatlım ınternetten begendm e bebek magazasından antalyada satısı bıtek e bebekde var. ınternetten almak ıstemıyolar. ordan alcaklar sanırım
ya bırak hemşireli aile hekimi bile hiç bişey bilmiyor. ben daha folik asit kullanıyordum 9. haftamda bulantı içinde metpamid kullanıyordum doktorum verdi. aile hekimine gittim adam beni ağlattı resmen sen nasıl metpamid kullanırsın bebeğe zarar verir bu nasıl vermiş dedi arkasından demir alıyormusun dedi yok dedim nasıl başlamazsın geç kalmışsın bebeğe zararlı dedi. hemen doktoruma gittim oda çok biliyor aile hekimi dedi folik asit 12 .haftaya kadar kullanılır sonra emir ve kana ilacına başlanır dedi metpamidid herkese veriyoruz tıp dünyasından daha kanıtlanan bi zararı yok sen ona bakma dedi. banada mantıklı geldi adam uzman kadın doğumcu diğeri aile hekimi bi daha odasına bile girmedim direk hemşiremle konuşuyorumBenim 3. 4. aydan beri kalçamda bi ağrı var ama yattığım yerde dönemiyorum ,sırt üstü yatsam kalkamıyorum ama acaip bişe.Neyse doktoruma söyledim calsiyum verdi.Hemşirem 7. aydan önce verilmes ama dedi bilmiş bilmiş. Benimde içime kurt düştü sonuçta daha tecrübelidir die düşündüm salak gibi. Bir iki ay kullanmadım ,sonra kızdı çevremdekiler doktor vermişya kullan die. Bende kızdım kendime hem ağrıyı çekiyorum hemde calsiyum içmiyorum diye başladım ilaca.Çok şükür azaldı yani .Kadını dinlesem daha yeni başlamış olcaktım. Diyceğim odurki: laf olsun diye de konuşanlar var halk ağzıyla bilip bilmeden,çok itibar etmiyorum artık kendilerine
kac hafta kac gunluk du canımm benım paşamm 29+4 de 1555 gr dıama boyunu demedıydı drr boyu kac senn kının bırdee
gegçn cuma tam 30haftalıktı.1555 gr.dı şimdi ne alemde bilmiyorum.şimdi 30+6 yız.zayıfmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?