hoşgeldiniz canımmm
boşver dagınık kalsin :)))
şu kargo şirketlerinin topuna limon suyu zaten :))) bizde cok sıkılıyoruz bugun hava kapali ondan mi bilmiyorum ama buhran buhrannn böleee. 6 kilo çokmu ya 17 kilo aldim
Brimnes 3 kapaklı dolap :399 tl
Birimnes şifonyer 3 çekmeceli:199 tl
Sundvik beşik:299 tl
Yatak vyssa :229 tlye aldık
Birkaç gün içerisinde gelip kurdular.Hatta ben evde yalnızdım
Kızçemin odasında kanepe vardı onu taşıdılar başka odaya.
Bebişimin cinsiyetini sordular kız dedim ''kurmayız'' dediler
Siz bilirsiniz dedim.Peki hangi takımı tutacak dedi
Tabiki BEŞİKTAŞ dedim.AAAAA abla biz kurmadan gidiyoruz
dediler.Hoş sohbet filan derken eşim geldi.
Yarım saat bile sürmedi.Birşeyler ikram ettik içmediler bile
ama benim kocam çok ısrarcıdır.Kutu kolalarını ceplerine attı
Diğer ikramları da ellerine sıkıştırdı.Çok memnun kaldım.
Faturaların filan hepsini saklayın dediler.Birşey olursa diye...
Böyle işte ikea evimizin herşeyiydi şimdi kızçemin odası oldu
Çok değil annem az bile...İnanın ben böyle çok mutlu oldum
Hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..Boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
Şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
Çok sıkıcı bir hava var ALLAH'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.Bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:İÇsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?
bizim beşikte bundan :)) güle güle saglicakla kullanin canim ,
oh mis mis o zaman keyfine diyecek yok ..benimde kola çekiyo canim ama fanta içiyorum bu aralar , aslinda onuda içmemek lazim ama , doktorlar tamamen yok demiyor , 1 bardaktan bişey olmaz canimmmm
Çok değil annem az bile...İnanın ben böyle çok mutlu oldum
Hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..Boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
Şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
Çok sıkıcı bir hava var ALLAH'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.Bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:İÇsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?
kızlar burda video paylaşılıyormu?
ins canim emzirmek baya kalori yakiyormus dogumu nasil dusunuyorsun
canım çok beğendim ama içinde bi kaç çeşit mi var tam inceleyemedim iş yerinde olunca hepsinden karışık mı geliyor yoksa seçiyor musun ?
canim şu şekilde yaziyor açıklamasinda ;
50 adet bebek şekeri lavantalı mıknatıslı hazırlanır isim etiketi ücretsiz takılır figürler karışık gelir
1 adet sepet pembe mavi yapılır
1 adet kapı süsü pembe mavi yapılır
1 adet nazar yastık
lohusa tacı pembe mavi yapılır
ayak çerçeve ve kargo hediyemiz
üretim süresi 1 haftadır
Olmaz olmaz herhalde içmezsem mandıralarım daha da büyüyecek
Aynen ya bende çok mutluyum kilolarımdan dolayı, doğumdan sonra iki üç kilom kalır da veremem inşallahbiraz hatları yuvarlaklaşıo insanın güsel oluomuş:):)
Eşim benden dolayı içmio kola artık ama arada içince canım çekio bikaç yudum içiorum,geçen gün de biraz fazla kaçırdım hatta yarım bardağa yakın içtim inşallah bişe olmazz..Sen kalbinin sesini dinle ama etkilemek istemem
Ben Eminönün'den aldım.Herşeyi kendim yapmak istedim.
Belki daha pahalı geldi ama ne bileyim uğraşmak istedim.
50 adet küçük kutu(içlerine lokum koyacağım),50 adet kutu üzerine yapıştırmak için
tahta süsler,50 adet kız bebek elbiseli,çantalı içlerine badem şekeri koymak için keseler,Bunları
yapıştırmak için mıknatıs,50 adet badem şekerlerini koymak için tül,yaklaşık 100 metreye yakın
değişik değişik kurdelalar,50 adet hazır minik pembe kurdela,1 adet yaptıklarımı asmak için
beyaz ağaç=TOPLAM 140 TL verdim...
Kutuları hazırladım,lokumları koymak kaldı.Ama daha erken diye düşünüyorum.
Lokum ve badem şekerlerini de Koskadan alacağız.Aslında çokta değil.
Hem lokum hem badem şekeri dağıtmayı düşünüyorum.Ayrıca şeker hamurlu
kurabiye ve lohusa şerbeti ikram edeceğim hastanede.Biz biraz kalabalık
sülaleyiz ancak yeter
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
Kahve çay ve kola kafein içeren içeceklerdir.Gebelik sırasında kafein alınması önerilmez.aşırı dozda kafeninin erken doğum ve düşük doğum kilolu bebek riskini arttırdığı kanıtlanmıştır.Bu miktar yaklaşık olarak 4 büyük fincan kahveye denk gelmektedir.Bunun dışında çayın barsaklardan demir emilimini engellemesi de söz konusu olabilir.Yine de süregelen alışkanlıkları terk etmekte zorlanıyorsanız içtiğiniz miktarları azaltmak,çayı açık ve limonlu içmek,kahvenizi mümkün olduğunca aza indirmek uygun olabilir.Kolalı içecekleri de içmemeniz daha doğrudur ancak çok arada yemek arasında bir bardak tüketirseniz vicdan azabı çekmenize de gerek yoktur. Kola 1 Kutu 30 - 56 mg kafein içerir.
Yapay tatlandırıcılar konusunda çok fazla şey söylenmesine karşın kesin olarak kanıtlanmış bir olumsuz etkileri yoktur.Gebelik sırasında gestasyonel diabet gibi bir sorununuz varsa ya da kilo artışınızı kontrol etmek amacında iseniz aşırıya kaçmamak kaydıyla yapay tatlandırıcı (aspartam) kullanabilirsiniz.
bak canim böle yazıo :)
Herkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
günaydin Tontiritintişlerrr
malum işe geldikkk , tmanevi teyzemizi bekliyoruz kahvalti yapicazz , gece her saat başı uyanmaktan yorulduk artık , saat gibi bi guguk guguk diye ötmüyorum valla20 may'da bizim kontrolumuz var , zaman geçmiyo , oglusum biraz durgundu dün akşam , şimdide çok hareketli değil gibi kahvaltidan sonra başlar saniyorum ,
sizlerde ne var ne yok , bu haftasonu yine alışveriş varbabamiz kafayi yedi artık her hafta her hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?