2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım çok beğendim ama içinde bi kaç çeşit mi var tam inceleyemedim iş yerinde olunca hepsinden karışık mı geliyor yoksa seçiyor musun ?

canim şu şekilde yaziyor açıklamasinda ;

50 adet bebek şekeri lavantalı mıknatıslı hazırlanır isim etiketi ücretsiz takılır figürler karışık gelir
1 adet sepet pembe mavi yapılır
1 adet kapı süsü pembe mavi yapılır
1 adet nazar yastık
lohusa tacı pembe mavi yapılır
ayak çerçeve ve kargo hediyemiz
üretim süresi 1 haftadır

Çok değil annem az bile...İnanın ben böyle çok mutlu oldum
Hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..Boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
Şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
Çok sıkıcı bir hava var ALLAH'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.Bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:İÇsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?

bizim beşikte bundan :)) güle güle saglicakla kullanin canim ,

oh mis mis o zaman keyfine diyecek yok .. benimde kola çekiyo canim ama fanta içiyorum bu aralar , aslinda onuda içmemek lazim ama , doktorlar tamamen yok demiyor , 1 bardaktan bişey olmaz canimmmm

bizim beşikte bundan :)) güle güle saglicakla kullanin canim ,

Birbirimize oturmaya gitsek bebişlerimiz hiç yabancılık çekmeyecek
Temmuz_haziran bebeciklerin beşikleri hep aynı
Hep beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu bir şekilde kullanmayı nasip
etsin ALLAH'ım(amin)

oh mis mis o zaman keyfine diyecek yok .. benimde kola çekiyo canim ama fanta içiyorum bu aralar , aslinda onuda içmemek lazim ama , doktorlar tamamen yok demiyor , 1 bardaktan bişey olmaz canimmmm

Olmaz olmaz herhalde içmezsem mandıralarım daha da büyüyecek

Aynen ya bende çok mutluyum kilolarımdan dolayı, doğumdan sonra iki üç kilom kalır da veremem inşallahbiraz hatları yuvarlaklaşıo insanın güsel oluomuş:):)
Eşim benden dolayı içmio kola artık ama arada içince canım çekio bikaç yudum içiorum,geçen gün de biraz fazla kaçırdım hatta yarım bardağa yakın içtim inşallah bişe olmazz..Sen kalbinin sesini dinle ama etkilemek istemem

Ben Eminönün'den aldım.Herşeyi kendim yapmak istedim.
Belki daha pahalı geldi ama ne bileyim uğraşmak istedim.
50 adet küçük kutu(içlerine lokum koyacağım),50 adet kutu üzerine yapıştırmak için
tahta süsler,50 adet kız bebek elbiseli,çantalı içlerine badem şekeri koymak için keseler,Bunları
yapıştırmak için mıknatıs,50 adet badem şekerlerini koymak için tül,yaklaşık 100 metreye yakın
değişik değişik kurdelalar,50 adet hazır minik pembe kurdela,1 adet yaptıklarımı asmak için
beyaz ağaç=TOPLAM 140 TL verdim...
Kutuları hazırladım,lokumları koymak kaldı.Ama daha erken diye düşünüyorum.
Lokum ve badem şekerlerini de Koskadan alacağız.Aslında çokta değil.
Hem lokum hem badem şekeri dağıtmayı düşünüyorum.Ayrıca şeker hamurlu
kurabiye ve lohusa şerbeti ikram edeceğim hastanede.Biz biraz kalabalık
sülaleyiz ancak yeter

Olmaz olmaz herhalde içmezsem mandıralarım daha da büyüyecek

Kahve çay ve kola kafein içeren içeceklerdir.Gebelik sırasında kafein alınması önerilmez.aşırı dozda kafeninin erken doğum ve düşük doğum kilolu bebek riskini arttırdığı kanıtlanmıştır.Bu miktar yaklaşık olarak 4 büyük fincan kahveye denk gelmektedir.Bunun dışında çayın barsaklardan demir emilimini engellemesi de söz konusu olabilir.Yine de süregelen alışkanlıkları terk etmekte zorlanıyorsanız içtiğiniz miktarları azaltmak,çayı açık ve limonlu içmek,kahvenizi mümkün olduğunca aza indirmek uygun olabilir.Kolalı içecekleri de içmemeniz daha doğrudur ancak çok arada yemek arasında bir bardak tüketirseniz vicdan azabı çekmenize de gerek yoktur. Kola 1 Kutu 30 - 56 mg kafein içerir.

Yapay tatlandırıcılar konusunda çok fazla şey söylenmesine karşın kesin olarak kanıtlanmış bir olumsuz etkileri yoktur.Gebelik sırasında gestasyonel diabet gibi bir sorununuz varsa ya da kilo artışınızı kontrol etmek amacında iseniz aşırıya kaçmamak kaydıyla yapay tatlandırıcı (aspartam) kullanabilirsiniz.

bak canim böle yazıo :)

Kalbimin sesini dinlemeye kalksam kuzum hem ben hem kızçem yanar vallahi
Böyle 2,5 ltre kolayı kafama dikmek istiyorumYarım bardaktan birşey olmaz
7.5 aydır ağzıma sürmedim ama belki akşama kadar unuturum(çocuk kandırıyorum sanki)

canim benim evim anadolu yakasinda , hastanem avrupa yakasinda , aslinda benim hastaneye gelcek cok fazla kimsem olmaz , anne, babalar dışında , bebek şekerlerinide her ihtimale karsı alicam , normalde dogumdan 2 ay sonra falan kuran okutucam o zaman yaptirmak istiyorum daha detayli dedigin gibi lokumlu şekerli , ama halen karar veremedim , bakıyorum ölee işte :) karar veririm belki die.

Ewt canım malesef 2 haftadr bendede var aynı şikayet ateş basıo bana gunduzlerıde oluo bırde gece uykularım haram saga sola donerken kasıklarım agrıo nefesımde kesılıo ama normalmiş

ya bırak hemşireli aile hekimi bile hiç bişey bilmiyor. ben daha folik asit kullanıyordum 9. haftamda bulantı içinde metpamid kullanıyordum doktorum verdi. aile hekimine gittim adam beni ağlattı resmen sen nasıl metpamid kullanırsın bebeğe zarar verir bu nasıl vermiş dedi arkasından demir alıyormusun dedi yok dedim nasıl başlamazsın geç kalmışsın bebeğe zararlı dedi. hemen doktoruma gittim oda çok biliyor aile hekimi dedi folik asit 12 .haftaya kadar kullanılır sonra emir ve kana ilacına başlanır dedi metpamidid herkese veriyoruz tıp dünyasından daha kanıtlanan bi zararı yok sen ona bakma dedi. banada mantıklı geldi adam uzman kadın doğumcu diğeri aile hekimi bi daha odasına bile girmedim direk hemşiremle konuşuyorum[/QUOTE]

Benim aile hekimimde bir tuhaf her gittiğimde hala gebelik varmıydı diye soruyo,nerdeyse doğuracam düşünün :)hemşirem çok şeker Allah'tan o ilgileniyor kalp atışlarını falan dinletiyor kızımın
Bide tetenoz aşısı vurulmaya gittiğimde kan tahlili sonuçlarımada bakmıştı doktor demezmiş kolesterolün yüksek diye moralimi bozdu ilaç vermiyorum spor yap dedi.kendi kadın doğumcuma sordum normalmiş gebelikte yükselmesi bu değerlerin sonradan dank etti kafama unuttu benim aile hekimi hamile olduğumu

Tamam tamammmm çayı zaten 10 senedir çok açık içiyorum.Babam zavallı kızçem
çay içtiğini sanıyor diyor...Çok aşırıcı derecede kansızlık sorunu çektim de...Çay da
sorun yok.KOLa da azıcık birşey olmaz....Ben kararımı verdim
Çok sağol yavrummmm

Geçmiş olsun canım. Aman aman kendine dikkat et. Acil şifalar dileyorum

babalar alıştırsın kendini artık şekerim bundan sonra hep böyle devam edicek alışverişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…