2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bırsey daha sorcam sızlere ankarada nurı danısmana gıden memnun kalan var mı ? bebegımde ayrıntılı ultrasonda akcıgerınde kıtle saptandı ıns doguma kadar gecer ama doktor arayısına gırdım . 18 mayısta randevum var

teşekkür ederim tatlım ))))

selam.hoşgeldin.benimde 31.hafta bitmek üzere bende 7 kilo aldım.60tan yukarı çıkamadım

Bnde 7 kılo aldım ( bnde kıloya çok takmış durumdayım aslında dr.ii dio ama bn zaten çok zayıf değildim ama inş doğumdan sonra kolatca verırız

Selam kızlar. Maşallah size temmuz anneleri içinde az kiloy almayle rekor kırıyorsunuz. Ama aman hamilelik zamanında çok kiloya takmayın bence çünkü yediğiniz içtiğiniz sadece size değil çoğunlukla bebeklerinize yarıyor. Kilo sonradan verilir ama bebek ve anne sağlığı asla bunu da unutmayın. Yeni geldiniz galiba geçmişe bir bakarsanız güzel annelerimiz kendi ve güzel göbeklerini (bebeklerini )fotolarını görebilirsiniz. Ve MAŞŞALLAH 10 dan fazla kilo alan annişerimiz kilo problemine fazla takmadan sadece bebişleri için kilo almış durumundalar. Ne olursa olsun bebişlerimiz için değer bence

bunu bende deniycem canım benimde bel ağrılarım geçmiyor bi türlü akşama yatmadan bende öyle yapayım biraz bile hafiflese yeter bana

ınsl gecmesse aksma esıme surdururum ancakk sagol cnm dus aldım hafıfledı sımdıkk
ohh mıss gıbıdır sımdıkk ortamm hayırla kullanın ınsll senn kıscenı cok merak edıyorum varyaaa :44:

Benim aile hekimimde bir tuhaf her gittiğimde hala gebelik varmıydı diye soruyo,nerdeyse doğuracam düşünün :)hemşirem çok şeker Allah'tan o ilgileniyor kalp atışlarını falan dinletiyor kızımın
Bide tetenoz aşısı vurulmaya gittiğimde kan tahlili sonuçlarımada bakmıştı doktor demezmiş kolesterolün yüksek diye moralimi bozdu ilaç vermiyorum spor yap dedi.kendi kadın doğumcuma sordum normalmiş gebelikte yükselmesi bu değerlerin sonradan dank etti kafama unuttu benim aile hekimi hamile olduğumu [/QUOTE]

yok gebelik de sadece sizi görünce gazım oluyor deseydin...bir de ekleseydin sizde de mallık var zannımca diye sisteme kaydetmek zorundalar yaaa

ben her gece sırılsıklam terliyorum canım. normalde eşim çok terleyen üşümeyen bir adamdı. şimdi onun üşüdüğü zamanlarda bile ben terliyorum vücudumuz normalden fazla kan üretiyor ondan oluyor canım o normal yani

kilo konusunda bende senin gibi düşünüyorum canım. kilo bir şekilde verilir. yeterki bebişlerimiz yeterli besini alabilsinler sağlıklı olsunlar

Merhaba canım. Başınız sağ olsun. Evet canım bende de aynısı oluyor akşam oldu dedikçe ayaklarımın altı yanmaya başlıyor ve geceleri pencereyi açmadan yatamıyorum, rasman yaz moduna geçmiş bulunuyorum

slm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.

cok guzel canım masallah:) sadece gobek var ne guzel

Oh ne guzel gobisler ya kimse kilolu gözkmuyo. Ben yarım dunya gbıyım 90 kılo olucam yakında

off sorma yaa bende buldum 90ı gobegımde cok fazla zaten ama kalcamda var top gbym:)

ben hala usanmadan bebek yatağı araştırıyorum
nassı karar vercezki? hiç yeterli bilgi yok nette, her kafadan ayrı görüş var
yoruldum galiba

cnm bebek yatagı sert olcakmıs galba ben oyle duydum benım karyolasıyla bırlıkde aldm ben ortopedık ve gecrkdekden sert ben olsam yatamam ama bebek onda yatrmıs bakcaz dogrumu..

doguma kadar hatta dogumdan sonra duuruma gore bu hapı kullandırtıyolar cnm ben hıc kesmedım. seker degrlerm benmde normal cıkdkı

canım cıger gelıstırıcı ıgne yapılıyomus. erken dogum rıskınde olanlara.. zaten bebegnn kılosu ve saglıgı masallah kı cok yerınde. bence o ıgnede yapılsa cgerlerı gelısınce bı sıkntı kalmcakdr. rahatca yasarsın dogumunu hıc takma kafana ama doktoruna bı sor derım.
kendinize iyi bakın

kızlar bı geldm bakdm yorulmalrımı yaprm smdı suslenmeye gdyorm annemle bulscazz..cıcısler alcaz:)
ay esımede cok guldm telefon acıyor napıyosn ıyyım bırazdan annmle bulscaz dedım hem anneler gnu ıcınde bısı bakrz dedım
benım annemede alıcakmısın dıyor masum bı sekılde bı kahkaha kopardm tabıkıde sennkı anne degılmı dedim tamam diye gülüyor.
ay bu admlar bazen nasl cocuklasıyor ya:)
cok sevıyorum bebegım:)))))

hepnıze bol sohbetler kızlar:)

Canım son kullanma tarihi gelmemiş daha bence içmeni bir mahsuru yok. Bana da doktorum doğuma kadar kullanmamı söyledi ama benim Maltofer fol bu demirin ilaç varianti :) seninki şurup olanıdan. Demirin zararı yok aksine faydası var diye biliyorum hamilelikte. Aslında ben de sevmiyorum ilaç kullanmayı ama bebeklerimiz için olunca buna da katlanırsın

arkadaslar bebek arabası olarak mamas papas urbo alan yada kullanan varmı..bide dogum fotografcısı ile anlastınızmı fiyatlar asagı yukarı ne kadar ?

eczacıya sor istersen ama bildiğim böyle unutkan insanlar için sanırım gerçek son kull. tarhinden daha önceki tarihi yazıyorlarmış kutulara örneğin haziranda da kullanılabilir olsa da mayıs son k.t. yazılabiliyormuş ama benimki sadece zayıf bir duyum sen üzerinde yazan tarihe kadar iç bence

arkadaslar bebek arabası olarak mamas papas urbo alan yada kullanan varmı..bide dogum fotografcısı ile anlastınızmı fiyatlar asagı yukarı ne kadar ?

maas papas ben de merak ediyorum ama quinny aldık,

fotoğrafçı fiyatları 400-1500 tl arası değişiyor istediğin pakete göre, 400lükler genelde sadece dvd veriyor baskı poster albüm vs yok, büyüdükçe albüm sayısı fotograf sayısı artıyor bazılarında çekim süresine yenidoğan çekimi ekleniyor falan... ben önc arkadaşalrımın fotoğraçısıyla konuştum sonra netten doğum fotocusu diye isim aratıp hepsine mail attım ya da aradım hepsi de bilgi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…