selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
teşekkür ederim tatlım))))
selam.hoşgeldin.benimde 31.hafta bitmek üzere bende 7 kilo aldım.60tan yukarı çıkamadım
Bnde 7 kılo aldım( bnde kıloya çok takmış durumdayım aslında dr.ii dio ama bn zaten çok zayıf değildim ama inş doğumdan sonra kolatca verırız
canım sırtın içinde bebe yagı yada vaselin varsa birisine sürdür hafif masaj yapar gibi sonra havlu ile üzerini kapat biraz dinlen , bende bel fıtıgı var , bacagim , belim , sirtim sürekli agrı içinde ve sinirlerime baski yapiyor resmen , böyle hafifliyorum baya , inş faydali olur sanada .
benim de pek uymuyor aksine :))
kapitone bezler var ya ucuna dantel yaptırıp dolap içlerie örtü yaptırıyorsun metreyle satılıyor kumaşçılarda :))
o seninki aceleci desene geçmiş olsun ve hayırlısıolsun canım
canım bizimki anca poz verdiğinden çektirdik bu hafta sanırım u kahverengili olanlardan
Yok be annem lazerlik birşey yok ağda yapar o kadar
oh ya ne güzel kolaylamışsın
heheh keşke batırabilseydin
gıcık şşöförler
benimde oğlumun başı solumda bacakları sağımda. doktor normal dedi bana duruşu için :44::44:
çok heyecanlıyım çoook nasıl bir bebek olucak neye benziycek. çok merak ediyorum çok özlüyorum. ağlarsada ağlar napalım bebek bu sonuçtadimi ama
oohh gezin tabi gezin kızçenleee
benimde az kaldı 3 hafta sonra bende gezicem işteeeo halde nasıl olucaksa bakalım
güle gülee şekerim çok yorma kendini
Bu arada raporu geç alırsam nasıl kesiyorlarmış günü geçince onu anlayamadım :44: iznimden mi keserler??
eğer öyleyse dr.u arayıp sorayım ona göre randevu tarihimi değiştireyim :18::18:
canım tam bilmiyorum da geçen sene doğum yapan arkadaş 32+6da gitmiş o altı günü sonradan eklemedesorun yaşamışlar eklenmez demişler de sonra doktoru birşeyler yapmış eklenmiş
bu arada seminer de o kadar uyuzdu ki normalde minnoşum seminerleri çok sever dans eder bunda çıtı çıkmadı boşa onca zaman harcadık
Kızlar raporunu başlatanlar ve çalışabilir raporu alanlar bana yardım etsin ne olur raporumu başlatmam için 32+6 olmam gerekiyor değilmi 32.haftayı tamamlamak bu olsa gerek ayrıca raporu işyerinizden hariç ssk ya falan götürmüyorsunuz değilmi? 31.hafta içindeyim şuan ne zaman doktora gideceğimi şaşırdım doktor 20 sinde gel dedi ama rapor için mi dedi yoksa kontrol için öylesine bir tarih mi söyledi bilemedim ben yardım edin..
canım ben meb de çalışıyorum 32+0da almak iyidir bekleme daha dediler biz daha sonra o belgeleri müdürlüğe veryoruz onlar da ilçe meb e gönderiyor ve sonrasında da sgkya gitmemize gerek yokmuş, istersen dr ni arayıp hesaplattır
kızlar bende birşey sormak istiyorum..
şimdi benim beklenen doğum tarihim 30 temmuz..ben ona göre izne çıkıcam..ama mesela diyelimki 30 temmuzda doğum gerçekleşmedide 3 ağustosta gerçekleşirse..doğum sonrası izinlerimde değişme oluyormu..
yani arada kalan 4 günü doğum sonrası izinlerimdem düşüyorlarmı ?
ay valla kafam çok karışık bu konularda ya
canım benim son üç hafta diye izne çıkıp da beklenen doğum tarihi 15 gün geciken arkadaşım vardı izinlerini aktaramadı yanii 8+5 haftasından gitti o fdoğurmadığı iki hafta da
Slm kızlar,
Bugün içinde bir sıkıntı var demiştim üstüne de iş yerinden ,internet kapanacak haberi geldi.alsınlar internetlerini tepe tepe kullansınlar.
Hayır kahve almıyorlr para yokmuş , kahve kaç paralık şey ki.
Hazır su almıyorlar ,masrf ılmasın diye mutfapa arıtma taktırdılar,arıtma suyu içilmiyor.antalyanın içme suyunu bilen bilir.arıtılınca şahtı şhbz oldu.
Yakında altımızdan koltukları da alırlar, masalarımızı da mobil eleman olarak çalışırız ofiste.
Zihniyetlerine ........
allah allah uyuzlar ya bu insanlar bir kahveden tasarruf edeceklerini sanıyorlar ama allah çıkarır başka yerden ufak hesap yapan insanlara hep uyuz oluyorummm
bu arada bize de biri bağışladı arıtma cihazı işyrine oradan içiyortuz artık ne kadar sağlıklıysa
Allah kolaylık versin canım zordur bilirim.Bende son 2 yıldır rahat sayılırım.Ne kurumsal firmalarda ne saçmalıklar duydum,resmen sömürü dünyası; hatta dün bir arkadaşım yıllık satış kotası 4 milyon dolarlık kotasını deli gibi çalışarak doldurmuş kutlaması taktir etmesi gereken genel müdür;Hımm demekki kotayı yükseltmemiz gerekiyor demiş kıza.Kızda diyorki ben o zaman boşuna çalışıyorum ne yapsam beğenilmeyecek ne kadar çalışsam fazlası istenecek ....
yaaa özel hayatında mutlu olamayan gereksiz doyumsuz insanlar bunlardan devlette de var merak etmeyin :)
Aynen muhtacız sanıyorlar.az kaldı diyorum telkin ediyorum kendimi.
Bizde doğum günlerini kendi aramızda para toplayıp ofiste kutluyoruz.sinir oluyorlar bu duruma ama ses de çıkaramıyorlar herkes işini düzgün yapıyor çünkü.çok da fifi isterlerse çıkarsınlar :))
Mutfakta kahvaltı yapmak bile yasak,toplanıp khvaltı yapmk ysak..insanlık hâli her zaman kahvaltı yapamıyor insan hatta hiç yapmayanlar var.bizi nasıl sıkarız,bunaltırız diye uğraşıyorlar tek çabaları bu.ha biz dinliyor muyuz hayır.masa başında yapıyoruz khvaltımızı.çare tükenmiyor.
Yeni gelenler bunalıyor ilk zaman tüyo veriyoruz kıdemli olarak:)))
ben midem bulandı diye 10 dk birşeyler atıştırdığımda müdürem şimdi sırası mı diye aşağıdanseslendi... sadece diyorum ki allah bana haksızlık yapana aynı haksızlığı yaşatsın..
Saol canım ...Çok yoğun öksürüğüm yok çok şükür.Hani arada kuru öksürük olur o şekilde.Ihlamur istedim limonlu onunla idare edicem gün sonuna kadar.İnşallah öksürük artmazda sıkıntım olmaz
çok gerçmiş olsuncanım bal da iyidir boğazını yumuşatır, ben bir de sütü ısıtıp bal tarçın atıyorum salep misali aa salep de olur
çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyodum ve hayalet gibiydim bahsetmiştim kızlar. 1 haftadır içerde çekyatta yatıyorum, çekyatı açmadan. belimi sırtımı bi güzel çekyatın arkasına dayıyorum, destek alınca rahat ediyorum çünkü. sol tarafıma da dönüyorum, bacak arasına da bi yastık, tamam. bazen ağrım olursa karnımın altına da küçük bi destek koyuyorum. bu şekilde eskisine nazaran daha rahat uyuyabildim şükür.
off uykusu geceler bizi bekliyor iyi çözmüşsün de kocişten ayrı olmak da zor
yaa hiiç kilo almadınız mıı siizzz
Kızlar bütün alışveriş bu ay ki Kredi kartlarına girmişşşş baya biii girmiş hemideeee:26:
Gerci alıcak bişeyimde kalmadı .....
Artık beklemeye gectim been
yarın inşalah bebiş odamız gelicek bakalımmmmm
ama nedense pek heyecanlı değilmm.. :44:
bu birkaç ay öyle olacak canım doğum öncesi sonrası sonra alışacağız yavaş yavaş :)
Ohioo kizlar ben yuzuklerimi cikarali cokkk oldu bende karnimi koysammu ki biraz once oyun parkini kurdum guzel oldu valla:) ama yoruldum esimlede kûsûm kendi kendime kurdum valla kizlar
hem küsüyorsun hem de yoruan sen mi oluyorsun(
Hamileyken hiç lazer yaptırılır mı?
Ben zaten çoktan o işleri bitirmiştim kökten ama
sanki bikini bölgesinde hormonların etkisiyle
değişim var.Ağda yapıp 1 dakika bile sürmeden bitti...
oh ya ne güzel bakalım ben nasıl halledeceğim normal doğurmaktankorkmuyorum da ağdasız doğuma gitmektenkorkuyorum
işten eve geldik , çok aç değiliz , biraz ütü yaptikk , yenilerini yıkadık , asıcaz birazdan , babamiz bugunde geç gelicek. ama ben kafayi yicem ben evlenirken bu kadar ugrasmamiştim alışveriş çeyiz vs bu ne yaaaaa bitmiyo eksik hiç her gün bişey çıkıyoooo imdat ya
aynen ya şimdiden evi ele geçirdi bıcırıklar biz de odasında üzerimizi bile giyinmiyoruz tozlanmasın mobilyaları çocua zarar vermesin diye :)))
kızlar ağrım var benim karnımda göbek deliğimin içi ağrıyo bide yürüyünce iğne batıyo gibi oluyo...yekten önce yoktu ama yemekten sonra arttı...offf önemli bişey değildir inşallah geçer bian önce
ben çok yeyince oluyor bu bir de yorulunca
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
canım çok geçmiş olsun bence de bol dinlen heyecan yapma allah gönlüne göre versin ben bir ara çok hurma yeyince öyle birşeyler hissettim acaba yediklerin ya da yorulmanla ilgili olabilir mi... sıkma canını annesi allah sana da bebişine de sağlık verecek mucxxx
hayatım üniforma bizim..kumaş verdiler ben jile diktirdim onu giyiyorum.gömlek falan baya bi sıkılıyorum..hele bu saatler daha da şiştiğimi hissediyorum(
yaa ben ayakkabılara sığamıyorum bugün siyahın altına lacivert ayakkabı giyindim rezalet ama neediyim
iyi geceler yine gel hemi :))
canlar ben havalimanında çalışıyorum vardiyamız var bizim 3 te işbaşı yaptım 12 de bitecek inş...normalde gece çalışmamız yasak ama ben süreklide sabah çalışamayacağımı söledim kendi isteğimle akşam çalışıyorum yani biraz daha sıkayım da izne çıkana kadar..
of yavrum ya allah kolaylık versin
ay kızlar bu neee oku oku btmıyor...
gobuslerınızı cok begendım kızlar hepnız supersınız valla:)
benım bırazcık moralm bozuk ama saglık ocagna gttm dun kadın yern dıbne sokdu benı resmen toplamda 15 kiloya ulasmısım.(
cok fazla naptn sen ıyı gtmıyosun. bu kotu bı durum daha neler neler.
karnımd ahıc catlak yok surkli kontol edyorm muane ederken hmm catlalarda baslamıs. evet flan modunda
olabilr bende olmcak dmiyorma ama esımde yanmdaydı utandm yanı acıkcaıs tek olsam neyse.. yazık adam hıc farknda degilken aldgm kıloların catlaklarımın gozune sokdu kadın saolsun:)
neyseki bebegım iyi..
yarın moralimi duzeltcem yalnız annemle alısverıse cıkcaz:) son eksikler tammlanıcak bebek arabımızn odemesi yapılcak.:) anneler gunu ıcın ona hedyede almayı dusnuyorm bu arada:)uamrım cok pahalı bısı begenmez ole uyguna gynnmez cnku kendısı:)canım annem:)
Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372 Eki Görüntüle 706365 Eki Görüntüle 706366 Eki Görüntüle 706372
sacma sapan bı ekleme oldu bu ama neyse:)
anakucagımızda bu hpsnı cok begendm baklm sız begenckemısnz:)
bayıldım fotolara ben de kırmzıı sitiyorum da kocam sende çingenelik mi var diyor :)) bence çokg üzel duruyor... senin dr beni görseymiş kovalarmış desene en az 17 kg aldım dün bir foto çektirdim resmen oturan boğayım
Var cnm olmazmı bizimkinin eşide aynı işyerinde finans müdürü 2 çocuk annesi ama bu kadar vicdansız olunur 6 ay izin onaylanırsa bile işe döneceksin diyende ta kendisi kadın bide ukala ukala ben 2 hamileliğimde de çalıştım bide karşıya gidip geliyordum diyor tuaf bir kadın soğuk,anlayışsız..
oldu gözlerim doldu der misin benim için
yaaaaa ben niye kilo aldımmm bu kadarrr?? maaşallah maaşallahsana ve tüm göbişlere de komplekse girsem mi girmesem mi sizi görünce bilemedim
Oh ne guzel gobisler ya kimse kilolu gözkmuyo. Ben yarım dunya gbıyım 90 kılo olucam yakında
canım seninle aynı sikletteyiz, ben de 90a az kaldı
günaydın arkadaşlar. dünden beri göbk deliğim çevresinde ağrı var. sanki darbe yemiş gibi. hala devam ediyor acıması. bebeğim o çevrede fazla hareketli. acaba bu yüzden midir. benim gibi göbek deliği çevresinde acı hisseden var mı.
ben çok ayakta kalınca oluyor ya da bebiş çok hareket edince herhalde kordonu çekiyor diye düşünüyorum
ben de sadece acı değil başka şey de var. artık delik demeye bin şahit isteyen göbek deliğimin çevresi hafiften morarmış gibi ve acısı çok fena. özellikle de yemekten sonra. gerilmeye bağlıymış canım endişe etme.
ben yorulduğumda morarıyor çevresi sonra geçiyor şimdilik
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
başınız sağolsun canım, evet gece erlemeleri ve uykusuzlukları bende de başladı dr normal dedi
Çok değil annem az bile...İnanın ben böyle çok mutlu oldum
Hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..Boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
Şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
Çok sıkıcı bir hava var ALLAH'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.Bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:İÇsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?
ben dayanamadım haftasonu içtim
kızlar burda video paylaşılıyormu?
sanırım video linki paylaşılıyor kendisini de yükleyebiliriz herhalde
ınsl gecmesse aksma esıme surdururum ancakk sagol cnm dus aldım hafıfledı sımdıkkcanım sırtın içinde bebe yagı yada vaselin varsa birisine sürdür hafif masaj yapar gibi sonra havlu ile üzerini kapat biraz dinlen , bende bel fıtıgı var , bacagim , belim , sirtim sürekli agrı içinde ve sinirlerime baski yapiyor resmen , böyle hafifliyorum baya , inş faydali olur sanada .
ohh mıss gıbıdır sımdıkk ortamm hayırla kullanın ınsll senn kıscenı cok merak edıyorum varyaaa :44:Brimnes 3 kapaklı dolap :399 tl
Birimnes şifonyer 3 çekmeceli:199 tl
Sundvik beşik:299 tl
Yatak vyssa :229 tlye aldık
Birkaç gün içerisinde gelip kurdular.Hatta ben evde yalnızdım
Kızçemin odasında kanepe vardı onu taşıdılar başka odaya.
Bebişimin cinsiyetini sordular kız dedim ''kurmayız'' dediler
Siz bilirsiniz dedim.Peki hangi takımı tutacak dedi
Tabiki BEŞİKTAŞ dedim.AAAAA abla biz kurmadan gidiyoruz
dediler.Hoş sohbet filan derken eşim geldi.
Yarım saat bile sürmedi.Birşeyler ikram ettik içmediler bile
ama benim kocam çok ısrarcıdır.Kutu kolalarını ceplerine attı
Diğer ikramları da ellerine sıkıştırdı.Çok memnun kaldım.
Faturaların filan hepsini saklayın dediler.Birşey olursa diye...
Böyle işte ikea evimizin herşeyiydi şimdi kızçemin odası oldu
zayıf degıl bunyeden bunyeye degısıyor tatlım öle dusunmeee lutfenn aramızda 3 gun var sadece ondanda bırse olmassssgegçn cuma tam 30haftalıktı.1555 gr.dı şimdi ne alemde bilmiyorum.şimdi 30+6 yız.zayıfmı sizce
normal cnm gun ıcınde tuzlu yemeyı azalt benıde ayaklar yanıyorrrrrrrrrrrrrrmerhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
ben dun ıkramda ıctım aklım kalcagına yarım barkdak bır bardak fantadan bır sey olmaz bınde bır ıkramlarda ıcyorum yoksam esımle bıs eve almayızzzzzzzzzzzz onlardannnnnnnnn
Çok değil annem az bile...İnanın ben böyle çok mutlu oldum
Hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..Boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
Şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
Çok sıkıcı bir hava var ALLAH'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.Bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:İÇsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?
aynen ınsll canım beım yaaaaaa
Birbirimize oturmaya gitsek bebişlerimiz hiç yabancılık çekmeyecek
Temmuz_haziran bebeciklerin beşikleri hep aynı
Hep beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu bir şekilde kullanmayı nasip
etsin ALLAH'ım(amin)
ya bırak hemşireli aile hekimi bile hiç bişey bilmiyor. ben daha folik asit kullanıyordum 9. haftamda bulantı içinde metpamid kullanıyordum doktorum verdi. aile hekimine gittim adam beni ağlattı resmen sen nasıl metpamid kullanırsın bebeğe zarar verir bu nasıl vermiş dedi arkasından demir alıyormusun dedi yok dedim nasıl başlamazsın geç kalmışsın bebeğe zararlı dedi. hemen doktoruma gittim oda çok biliyor aile hekimi dedi folik asit 12 .haftaya kadar kullanılır sonra emir ve kana ilacına başlanır dedi metpamidid herkese veriyoruz tıp dünyasından daha kanıtlanan bi zararı yok sen ona bakma dedi. banada mantıklı geldi adam uzman kadın doğumcu diğeri aile hekimi bi daha odasına bile girmedim direk hemşiremle konuşuyorum
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
Selam kızlar. Maşallah size temmuz anneleri içinde az kiloy almayle rekor kırıyorsunuz. Ama aman hamilelik zamanında çok kiloya takmayın bence çünkü yediğiniz içtiğiniz sadece size değil çoğunlukla bebeklerinize yarıyor. Kilo sonradan verilir ama bebek ve anne sağlığı asla bunu da unutmayın. Yeni geldiniz galiba geçmişe bir bakarsanız güzel annelerimiz kendi ve güzel göbeklerini (bebeklerini)fotolarını görebilirsiniz. Ve MAŞŞALLAH 10 dan fazla kilo alan annişerimiz kilo problemine fazla takmadan sadece bebişleri için kilo almış durumundalar. Ne olursa olsun bebişlerimiz için değer bence
teşekkür ederim tatlım))))
selam.hoşgeldin.benimde 31.hafta bitmek üzere bende 7 kilo aldım.60tan yukarı çıkamadım[/QUOTE hosbulduk canim bebegin kac gr olmus
Canım biz 31*1 haftalık olduk bende toplam 15 kg aldımama görseniz 15 kg nerde dersiniz dogurana kadar 70kg geçecem herhalde hemen veririm ben ya bilmiyorum şuan 69kiloyum inş daha fazla almam:18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26::26:
Oh ne guzel gobisler ya kimse kilolu gözkmuyo. Ben yarım dunya gbıyım 90 kılo olucam yakında
ben hala usanmadan bebek yatağı araştırıyorum
nassı karar vercezki? hiç yeterli bilgi yok nette, her kafadan ayrı görüş var
yoruldum galiba
bende yarın 10 da çıkıcamdayan canım çok az kaldı
canım h.sonu bizde buna baktık alacaktık hello baby de 249 tlye düşmüş evin yakınsa aklında bulunsun..
canım saol ama sanırm burda magzası yok onun
Herkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
cok gecmıs olsun canım vıtamın ve bol dınlenmeyle geccek ınsallah.
bende normalde 2 aya bır grp olan bı ınsanım 7 aydr olmyorm heran tetıkdym ne zamn olcam dıye ınsallah hasta olmadan bter hamılelık cok abuk kapıyorm cnku.
selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
hosgeldn cnm amin hepmızın bebeklerı saglıklı olur ınsallah
ama sen benı snırmı edyosun 7kilocukmu aldun uff bu topıgın kızları zayf cıkdı anacım
Günaydın kızlar,
Gece uykusuzluğundan,halsizlikten,boğaz ağrısından mı hangisinden bahsedeyim?
Fotolarınız çok güzel hiç birinizde popo yok maşallah.pırtlayan bir göbek var.
Benim mevcutta da popom vardı zaten.hamilelikte göbeğimle yarışa geçtiler.hangimiz öne çıkarız diye :)))
Temizliği de kızlar mecburiyetten yaptım.teyxemiz vardı gelen ama eşi hasta bu aralar gelemiyor.eşim ben yapayım dedi ama bana hareket olsun biraz diye iş vermedim ona.
Türlü türlü insanları da evime temizlik için sokmam.
Oturamıyorum ev o haldeyken sinir geliyor bana.
gece uykusuzlukdan bende sıkayetcgm.
nede guzel anlatmıssın benımde popo ve gobek yarısyo resmen:))))
Benim 30 haftam bitmek üzere 9 buçuk kilo aldımi henüz iki hanelilere geçmedim
sana masallah dıyelim kuzum darısı bızım basımıza artık ama kıskandrmayn canımm uzlyom zaten
Amaan canım sıkma güzel canını zaten böyle ebeleri nasıl işte tutyorlar şaşırıyorumrasman moralını bozar erken doğuma sabab olurlar. Hiç onları dinleme moralını yüksek tut önemlisi bebeişin Bak ne güzel şeyler almışsın. Ana kucağına bayıldım. İnşaallah güle güle kullanmak nasip etsin canım
cok teskkur edrım tatlım. agzı olan konusyor dıyelim baska ne dcez:))))
slm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
Canım biz 31*1 haftalık olduk bende toplam 15 kg aldımama görseniz 15 kg nerde dersiniz dogurana kadar 70kg geçecem herhalde hemen veririm ben ya bilmiyorum şuan 69kiloyum inş daha fazla almam:18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26::26:
cnm 32. haftadasın 15 kilo normal sakın kafaya takma bence gayet ıyı benm yermde olsan napardn 29. haftada 15 kilio dooguma kadar Allah hak getre kac olcaz baklm:)
ben her gece sırılsıklam terliyorum canım. normalde eşim çok terleyen üşümeyen bir adamdı. şimdi onun üşüdüğü zamanlarda bile ben terliyorumvücudumuz normalden fazla kan üretiyor ondan oluyor canım o normal yani
tek terleyen ben değilmişim demekki. Geceleri sırılsıklam oluyorum özellikle boyun kısmım su içinde uyanıyorumŞimdide sadece yerleri sildim viledayla yine ter içinde kaldım Gece terleyince vantilatörü açtım kocam üşüdü, yazık kapattım bende
ben 60kg ile hamile kaldım en son 72ydim şimdi 73-74 olmuşumdur ama kimse inanmıyo 73 gösterdiğime. Dr da şaşırmıştı tartıldığımda o kadar varmısın sen diye
slm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
tek terleyen ben değilmişim demekki. Geceleri sırılsıklam oluyorum özellikle boyun kısmım su içinde uyanıyorumEki Görüntüle 706724 Şimdide sadece yerleri sildim viledayla yine ter içinde kaldımGece terleyince vantilatörü açtım kocam üşüdü, yazık kapattım bende
ben 60kg ile hamile kaldım en son 72ydim şimdi 73-74 olmuşumdur ama kimse inanmıyo 73 gösterdiğime. Dr da şaşırmıştı tartıldığımda o kadar varmısın sen diyeEki Görüntüle 706737
ya terleyip nasıl bir de vantilatör açıyorsun hasta olursun canım
arkadaslar bebek arabası olarak mamas papas urbo alan yada kullanan varmı..bide dogum fotografcısı ile anlastınızmı fiyatlar asagı yukarı ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?