Bilmiyorum ki ben de piyasa fiyatlarını. İkisini de almayı düşünüyorum canım, üstteki bebek şekerleri alttaki de şekerleri koymaya sepet.
benımde kan sorunum yok ama erken dogum rıskıne baglı ılk lacagı ıcın dr 3kutum a baslattı canm benım kullan sende yanıı sorun olmazz yanıı fasla mal goz cıkarmazzslm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
canım cıger gelıstırıcı ıgne yapılıyomus. erken dogum rıskınde olanlara.. zaten bebegnn kılosu ve saglıgı masallah kı cok yerınde. bence o ıgnede yapılsa cgerlerı gelısınce bı sıkntı kalmcakdr. rahatca yasarsın dogumunu hıc takma kafana ama doktoruna bı sor derım.
kendinize iyi bakın
nerdesın kız senn gesmecııııııııııııııııı sıcak ta ne gesmesı helede antalyad aaaaaaaaaaaakızlar bı geldm bakdm yorulmalrımı yaprm smdı suslenmeye gdyorm annemle bulscazz..cıcısler alcaz:)
ay esımede cok guldm telefon acıyor napıyosn ıyyım bırazdan annmle bulscaz dedım hem anneler gnu ıcınde bısı bakrz dedım
benım annemede alıcakmısın dıyor masum bı sekılde bı kahkaha kopardm tabıkıde sennkı anne degılmı dedim tamam diye gülüyor.
ay bu admlar bazen nasl cocuklasıyor ya:)
cok sevıyorum bebegım:)))))
hepnıze bol sohbetler kızlar:)
kimsecikleri endişelendirmek istemen kuzularım ama bebişim ve benim için bol bol duaya ihtiyacımız var.
öğlen suyum geldi hafifacil doktoruma gittim belki yanılıyorumdur die ama dr muanede bile suyum gelmeye devam etti.açılmamda yok baktı ama bebek doğum pozisyonu almış.nst bağlandı sancı yok hemen iğne yaptı,ilaçlar bol bol dinlen dedi. raporumuda verdi.
bebeğim 2 hafta önde boyu:46 cm kilosuda:2,458.ama ciğerleri henüz gelişmemiş o yüzden doğum olsa bile kuveze konulması gerekecek(((ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum çok erken çok küçük lütfen dua edin 4 hafta daha kalması gerekiyor canlarım.
hepiniz allaha emanet olun.rabbim bebişlerimizi korusun kollasın inşallah....
tek terleyen ben değilmişim demekki. Geceleri sırılsıklam oluyorum özellikle boyun kısmım su içinde uyanıyorumEki Görüntüle 706724 Şimdide sadece yerleri sildim viledayla yine ter içinde kaldımGece terleyince vantilatörü açtım kocam üşüdü, yazık kapattım bende
ben 60kg ile hamile kaldım en son 72ydim şimdi 73-74 olmuşumdur ama kimse inanmıyo 73 gösterdiğime. Dr da şaşırmıştı tartıldığımda o kadar varmısın sen diyeEki Görüntüle 706737
tek değilsin tabiki canım.ben nerdeyse hiiçç üşümüyorum artık hep terliyorum
kızlarrr herkese merhabalar
kola mevzusu açılmış o konuda yorum yapmak istiyorummm..
herşeyi bu kadar teferruatlı düşünmemeliyizzzz..
benim annem kardeşime hamileyken hergün bi dikişte 1.5 litrelik kolayı bitiriyormuşkardeşim doğdugunda sadece biraz karaydı bize göre ama diğer herşeyi sapa sağlamdı..
yani herşeyi bu kadar baratmayalım..abartıya kaçmadıgımız sürece herşey serbest bence :)
benim doktorumda öyle söylüyor herşey serbesssss :)
gerçei annemde baya abartıya kaçmış ama neyseki kardeşimin maşallahı vardı :)
gönlünüzü ferah tutun yeter :)
ne kadar tedirgin olursak o kadar sıkıntı oluyor aslında dimi. birazda rahat olmakta fayda var. ben yemekte eşimin kolasında alıyorum bikaç yudum. çok canım istiyor çünkü. zaten bikaç yudum yetiyor bana. günde bir türk kahvemide içiyorum. ondan vazgeçemedim tam bir kahvekolikim çünkü.ama onun haricinde hep bebeğe faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum öğünlerimde. faydası oluyordur inşallah
selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
Brimnes 3 kapaklı dolap :399 tl
Birimnes şifonyer 3 çekmeceli:199 tl
Sundvik beşik:299 tl
Yatak vyssa :229 tlye aldık
Birkaç gün içerisinde gelip kurdular.Hatta ben evde yalnızdım
Kızçemin odasında kanepe vardı onu taşıdılar başka odaya.
Bebişimin cinsiyetini sordular kız dedim ''kurmayız'' dediler
Siz bilirsiniz dedim.Peki hangi takımı tutacak dedi
Tabiki BEŞİKTAŞ dedim.AAAAA abla biz kurmadan gidiyoruz
dediler.Hoş sohbet filan derken eşim geldi.
Yarım saat bile sürmedi.Birşeyler ikram ettik içmediler bile
ama benim kocam çok ısrarcıdır.Kutu kolalarını ceplerine attı
Diğer ikramları da ellerine sıkıştırdı.Çok memnun kaldım.
Faturaların filan hepsini saklayın dediler.Birşey olursa diye...
Böyle işte ikea evimizin herşeyiydi şimdi kızçemin odası oldu
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
slm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
kızlar bı geldm bakdm yorulmalrımı yaprm smdı suslenmeye gdyorm annemle bulscazz..cıcısler alcaz:)
ay esımede cok guldm telefon acıyor napıyosn ıyyım bırazdan annmle bulscaz dedım hem anneler gnu ıcınde bısı bakrz dedım
benım annemede alıcakmısın dıyor masum bı sekılde bı kahkaha kopardm tabıkıde sennkı anne degılmı dedim tamam diye gülüyor.
ay bu admlar bazen nasl cocuklasıyor ya:)
cok sevıyorum bebegım:)))))
hepnıze bol sohbetler kızlar:)
benim annem kardeşime hamileyken hergün bi dikişte 1.5 litrelik kolayı bitiriyormuşkardeşim doğdugunda sadece biraz karaydı bize göre ama diğer herşeyi sapa sağlamdı..
yani herşeyi bu kadar baratmayalım..abartıya kaçmadıgımız sürece herşey serbest bence :)
kızlar ocaga a yemek koydum mutfak dolaplarını kabadan bır sılcamm sonrda kapı sılerım belkım ıcım rahat etsın ne olur ne olmaz dus ıı geldı arılamrım gıttı ahanda paşmda uyandıı annesıne bezı sıkarda verır
Eki Görüntüle 706783
iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu
Var cnm olmazmı bizimkinin eşide aynı işyerinde finans müdürü 2 çocuk annesi ama bu kadar vicdansız olunur 6 ay izin onaylanırsa bile işe döneceksin diyende ta kendisi kadın bide ukala ukala ben 2 hamileliğimde de çalıştım bide karşıya gidip geliyordum diyor tuaf bir kadın soğuk,anlayışsız..
arkadaslar bebek arabası olarak mamas papas urbo alan yada kullanan varmı..bide dogum fotografcısı ile anlastınızmı fiyatlar asagı yukarı ne kadar ?
canım seninle beklenen doğum tarihim aynı.bakarsın gerçektende aynı gün doğururuz.ben kız bekliyorum.seninkinin cinsiyeti neinsanın marifetli arkadaşları olmalı canım
ne kadar güzel olmuşlar
benımde kan sorunum yok ama erken dogum rıskıne baglı ılk lacagı ıcın dr 3kutum a baslattı canm benım kullan sende yanıı sorun olmazz yanıı fasla mal goz cıkarmazzbenımkan degrlerım 14 lerde dr cok super desene genede verdı yanıı
nerdesın kız senn gesmecııııııııııııııııı sıcak ta ne gesmesı helede antalyad aaaaaaaaaaaa
kızlar ocaga a yemek koydum mutfak dolaplarını kabadan bır sılcamm sonrda kapı sılerım belkım ıcım rahat etsın ne olur ne olmaz dus ıı geldı arılamrım gıttı ahanda paşmda uyandıı annesıne bezı sıkarda verır
Eki Görüntüle 706783
iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu
allahım öyle anlayıssız ınsanlarıda zorda bırakır bırgun uzuldum,ayrıca bu 6 ay ucrertlı ızın sırf bu ozel sektör patronları yüzüne çıkartılmıyor sadece oyalamaca cıktı cıkacak..
Eki Görüntüle 706783
canım seninle beklenen doğum tarihim aynı.bakarsın gerçektende aynı gün doğururuz.ben kız bekliyorum.seninkinin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?