2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar cevaplarınız için saolun.birde eczaneye sorayım.insan hamile olunca çok tedirgin yaşıyor.3 gündür bebiş kasıklarımda hep tekmeliyor sizdede var mı böyle.birde karında gerinme ve kasık agrım var arada birgece neredeyse az uyudum.dra haftaya gidicem.dün dolayısıyla işimden ayrıldım sorun yaşadım istifa ettim.3 gün stres oldum.inş bebişim etkilenmemiştir..

kızlarrr herkese merhabalar

kola mevzusu açılmış o konuda yorum yapmak istiyorummm..

herşeyi bu kadar teferruatlı düşünmemeliyizzzz..

benim annem kardeşime hamileyken hergün bi dikişte 1.5 litrelik kolayı bitiriyormuş kardeşim doğdugunda sadece biraz karaydı bize göre ama diğer herşeyi sapa sağlamdı..

yani herşeyi bu kadar baratmayalım..abartıya kaçmadıgımız sürece herşey serbest bence :)

benim doktorumda öyle söylüyor herşey serbesssss :)

gerçei annemde baya abartıya kaçmış ama neyseki kardeşimin maşallahı vardı :)

gönlünüzü ferah tutun yeter :)

Son düzenleme:
benımde kan sorunum yok ama erken dogum rıskıne baglı ılk lacagı ıcın dr 3kutum a baslattı canm benım kullan sende yanıı sorun olmazz yanıı fasla mal goz cıkarmazzbenımkan degrlerım 14 lerde dr cok super desene genede verdı yanıı

nerdesın kız senn gesmecııııııııııııııııı sıcak ta ne gesmesı helede antalyad aaaaaaaaaaaa

kızlar ocaga a yemek koydum mutfak dolaplarını kabadan bır sılcamm sonrda kapı sılerım belkım ıcım rahat etsın ne olur ne olmaz dus ıı geldı arılamrım gıttı ahanda paşmda uyandıı annesıne bezı sıkarda verır

geçmiş olsun canım insallh ıkınızde sağlıklı olursunuz

maşallah cnm

aramıza hoşgeldinizzz ben 9 kilo aldım

iyi günlerde kullanın cnm

dün akşam ayaklarımın altı yanması durumunu yaşadım sanırım kesin çözüm duş alıp yatmak

haftaya dr a gidiceksen madem kullanma bence

iyi gezmeler cnm

bende senin gibi düşünüyorum cnm :13:

yok gebelik de sadece sizi görünce gazım oluyor deseydin...bir de ekleseydin sizde de mallık var zannımca diye sisteme kaydetmek zorundalar yaaa[/QUOTE]

Ay çok güldüm ya süper yazmışsın:)))

iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu

ay oğlunuda temizlik hastası yapıcak bu kız
azıcık için dursun şekerim.
şaka bir yana sen kendini yormadan işlerini hallettiğine inanıyorum ben kolay gelsin canım

allahım öyle anlayıssız ınsanlarıda zorda bırakır bırgun uzuldum,ayrıca bu 6 ay ucrertlı ızın sırf bu ozel sektör patronları yüzüne çıkartılmıyor sadece oyalamaca cıktı cıkacak..

arkadaslar bebek arabası olarak mamas papas urbo alan yada kullanan varmı..bide dogum fotografcısı ile anlastınızmı fiyatlar asagı yukarı ne kadar ?

Ben aldım.
Kraft I'n nova veya twist rlx modelini almak için gittim,mamas papas I'n urbo modelini aldım döndüm.
Sürüşü çok rahat.bebek içindeyken nasıl olur bilemem tabi.tutma kolu,ön barı deri kaplama.ablamın arabada süngerdi o kısımlar ( maxi cosi) yırtıldı hep.
Tek başıma taşıyabileceğim,açıp kapatabileceğim özelliklerde.biz ailecek beğendik açıkcası.
Biraz sepeti küçük krafta göre ama olsun.
Şuan indirimde zaten.

Fotoğrafçı ben de arıyorum henüz bulamadım.
Burda dergiye çıkmayı kabul edersen daha uygun fiyatlar.izne çıkınca hallederim inşallah.

Son düzenleme:

çok iyi yaaa o karalık da bence coladandeğildir ama ygüldüm çok :)))

oy oy oy yerim paşanı

Eki Görüntüle 706783

iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu

aa bunlar çok güzel ellerinize sağlıkk

Geçen seneden beri hala aynı şeyleri söylüyorlar. bu gidişle onaylansa bile bize yetişmiycek gibi geliyor bana

Güzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..

canım seninle beklenen doğum tarihim aynı.bakarsın gerçektende aynı gün doğururuz.ben kız bekliyorum.seninkinin cinsiyeti ne

benim de oğlum olucak canım.
benim aslında adet tarihine göre 19 temmuz ama usg de hep 12 temmuz çıktığı için öyle değiştirmiştim ben. 1 hafta daha erken gelicekmiş gibi düşünmek hoşuma gitti heralde
bakalım bizim minnaklar ne zaman gelicekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…