Güzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..
Eki Görüntüle 706796
Güzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..
Eki Görüntüle 706796
Eki Görüntüle 706796
bebegin kuraninda içine lokum & sekerle ikram etmek için nasl olur ?
MAVİ PUANLI KÜLAH BEBEK ŞEKERİ - Bebek Hatıra & Anı Ürünleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 83607726
ÇOK ŞIK KUTULU TAHTA FÜGURLU BEBEK ŞEKERİ - Bebek Hatıra & Anı Ürünleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 65030893
MAVİ PUANLI KÜLAH BEBEK ŞEKERİ - Bebek Hatıra & Anı Ürünleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 83607726
ÇOK ŞIK KUTULU TAHTA FÜGURLU BEBEK ŞEKERİ - Bebek Hatıra & Anı Ürünleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 65030893
Eki Görüntüle 706804
Selam kızçeler DURU'mun kuruyan cicişlerini ütüleyip
yine geldik yanınıza
Bakın ben kızçeme ne aldım
Çok oldu alalı ama yıkadım onları.
Çizgililer çorap şeklinde çıngırakları var
Diğer minik olanlar ise el bileklerine takılıyor
onlar da çıngıraklı.Dikkatini çeker diye aldım
ve farkındalığı artsın diye
Doğuştan bilmiş onlar ama ne yapalım işte
ikincisinde kutunun üstüne ahşap figürmü var canım öylemi yapıyorlar ben anlayamadım :44::44: eğer öyleyse çok hoş geldi bana o. lavantalı isteyip kendi şekerini de koyabilirsin içine. bayat bişey gelme riski olmaz hiç olmaz sa
Eki Görüntüle 706796
Eki Görüntüle 706804
yine geldik yanınıza
evet canim üzerine ahşam figürler konuyor , bende içleri boş almayi düşünüyorum , kendim lokum yada şeker alip koymak istiyorum ,
ay oğlunuda temizlik hastası yapıcak bu kız
azıcık için dursun şekerim.
şaka bir yana sen kendini yormadan işlerini hallettiğine inanıyorum ben kolay gelsin canım
utandı teyzesiiiiçok iyi yaaa o karalık da bence coladandeğildir ama ygüldüm çok :)))
oy oy oy yerim paşanı
aa bunlar çok güzel ellerinize sağlıkk
hos geldınız cnm sevındım agrınızız kesıldıgıneeeeeeeeee super sınız gobsı gobıss bnmkı daha buykGüzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
Eki Görüntüle 706796
ayy cok tatlılar dun bende bundan bahsedıyorum kukla alsam paamın ılgısı ıcın ve bılege takılana bayıldımm cıvılden bende bakım bole entersan seylereeeeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 706804
yine geldik yanınıza
ay kargo deme bana az kalsın mahkemelik olacaktım :)biz geldikkkk açılınnnnn
Kızçemin tepikleriyle ama öyle böyle tepik değil saki kazmayla
vuruyorlaruyandırdı beni bu kızçe
Kahvaltı yaptık,evi gelişigüzel topladık,yatıp yuvarlanacağız galiba bugün
havada çok sıkıntılı:26::26::26::26:yapmak istediğim çok şey var ama
bazı malzemelerim yok onları temin etmem lazım.benim ptt kargoyla
olan sorunlu olayımı biliyosunuz dün eşimle kalkıp topkapı'ya gittik(müşteri
temsilcisi oradan alabilirsiniz dedi)ama oradan da elimiz boş döndü.çok
sinirlendim oturup ağladım netten bir sürü şikayet talebinde bulundum
neyse artık kısmetse gelir bana o kargo
Bu arada 6 kilo almış bulunmaktayım.biraz değişiklikler var vücudumda
göbüşlerinize bayıldımmmm kızçeler harikasınız vallahi...
Geçmişi okudum da bir arkadaşımızın erken doğumu söz konusu herhalde
annemmmm bütün dualarım kızçemle sana ve meleğine..azıcık daha
dayansın,en korktuğum durum zaten erkenden gelmesi.bizim temmuz
meleklerimiz biraz sabırsız mı ne?:18::18::18:
başın sağolsun canımmerhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
işte o 50 şekerin modeli nasıl onu anlayamadım canım bende.canım çok beğendim ama içinde bi kaç çeşit mi var tam inceleyemedim iş yerinde olunca hepsinden karışık mı geliyor yoksa seçiyor musun ?
Canim şu şekilde yaziyor açıklamasinda ;
50 adet bebek şekeri lavantalı mıknatıslı hazırlanır isim etiketi ücretsiz takılır figürler karışık gelir
1 adet sepet pembe mavi yapılır
1 adet kapı süsü pembe mavi yapılır
1 adet nazar yastık
lohusa tacı pembe mavi yapılır
ayak çerçeve ve kargo hediyemiz
üretim süresi 1 haftadır
ben içtim canım ya olmaz inşallah bişey çok incelememek lazım canım çektiyse iç bir bardak benden izin :)
çok değil annem az bile...inanın ben böyle çok mutlu oldum
hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
çok sıkıcı bir hava var allah'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:içsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?
walla cicim ben 12. Haftamdan son 1 aya kadar hep devacit ve ferra sanol tüp kullnadım son bir aydır değiştirdi doktorum gyno bişey kan hapım decavite devam. Bana doğumdan sonra 3 ay daha kullancaksın dedi kuzenin uzaman hekim oda dedi kesinlikle kilo alıyorum diye o ilaçları bırakma diye o yüzden bende devam ediyorum bence doktorun dediğine devam et.slm hamiş anneler 8. Ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. Ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
kızım temizlik yaparken doğuracaksın git yat anam ya ne titiz kadınsız sen az önce sancın yokmuydu senin hafif yoksa karıştırdım mı bırak şu temizliği çocuk deli oldu içerde yazık :)benımde kan sorunum yok ama erken dogum rıskıne baglı ılk lacagı ıcın dr 3kutum a baslattı canm benım kullan sende yanıı sorun olmazz yanıı fasla mal goz cıkarmazzbenımkan degrlerım 14 lerde dr cok super desene genede verdı yanıı
Nerdesın kız senn gesmecııııııııııııııııı sıcak ta ne gesmesı helede antalyad aaaaaaaaaaaa
Kızlar ocaga a yemek koydum mutfak dolaplarını kabadan bır sılcamm sonrda kapı sılerım belkım ıcım rahat etsın ne olur ne olmaz dus ıı geldı arılamrım gıttı ahanda paşmda uyandıı annesıne bezı sıkarda verır
2.daha çok hoşuma gitti benim
külahların da kapatlmmamış halini yine bulabilirsin eminönünde tanesi ,50 kr a geliyor ama euroflorada daha ucuza geliyordu yine eurofloranın internet satışı da var
çok sevimlilermiş canım.
ben oğluma hiç oyuncak almadım.biraz büyünce amcası teyzesi sürekli alırlar bana kalmaz diye hiç o işlere girmedim
canim nette yazan soyle 32+1den sonra calisabilir raporu alinir diyor. boyle olunca 32 haftan bitmis 33.haftadan gun aliyor oluyorsun.dr a calisabilir raporu almak istedigini soyledinmi? ben soyledim ona gore tarih verdi bana randevu icin
sıldık bıttı bıle ust lerı sıleken zrladnık ama gectı bılee artıkınmutfak dolabım temız dıyebılırımm beyaz esyalrım fılann ama daha yemek pısmemıss ve acızz bıssssssssssssssss paşam uyandırık dııı daa vuruyor anneeee yemekekk dıyeeeeeeeee
kapıları bgn yada yarın sılsem camlarıda eltm gelıcekk banyoyada yarın bırgun se tmm dır bu ıssssssssssssshaılarım temız nede olsaa heeheh haftayada dr cıkısı paşamın eksıklerıı yıka utule cantamızı hazırla tmm dırrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18::18:ayy canta dıyınce dogum ne ka yakınonu atırlıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:26:
utandı teyzesiiiiohh pasamla geldık ama acızz bızzzzzzzzzzzzzzzz
hos geldınız cnm sevındım agrınızız kesıldıgıneeeeeeeeee super sınız gobsı gobıss bnmkı daha buykee 3 hafta ondeyız neden osla sennlee hafıza kartı olsada bende koysama ama yokkııııııııııııııııı kocısınkıde bozulmus oda kırdı attı
ayy cok tatlılar dun bende bundan bahsedıyorum kukla alsam paamın ılgısı ıcın ve bılege takılana bayıldımm cıvılden bende bakım bole entersan seylereeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?