2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hehehee çok şiriinn.
ama senin göbüş deliğin saklanmış içeri benim ki kocaman çıktı dışarı göbüşümün burnu diyorum bende ona
çok sevimli görünüyorsun canım.
günede güzel başlamışsın inşallah öylede biter.

maşallahhh sizeeee

maşallah cnm hepimiss aynıyıss doğumdan sonra düzeliris inş. ayrıca abarttığın gibi bir durum yok ortada

ikincisinde kutunun üstüne ahşap figürmü var canım öylemi yapıyorlar ben anlayamadım :44::44: eğer öyleyse çok hoş geldi bana o. lavantalı isteyip kendi şekerini de koyabilirsin içine. bayat bişey gelme riski olmaz hiç olmaz sa

Selam kızçeler DURU'mun kuruyan cicişlerini ütüleyip
yine geldik yanınıza
Bakın ben kızçeme ne aldım
Çok oldu alalı ama yıkadım onları.
Çizgililer çorap şeklinde çıngırakları var
Diğer minik olanlar ise el bileklerine takılıyor
onlar da çıngıraklı.Dikkatini çeker diye aldım
ve farkındalığı artsın diye
Doğuştan bilmiş onlar ama ne yapalım işte

çok güzelmiş cnm çorap gibi olanlardan bende alıcam inş

evet canim üzerine ahşam figürler konuyor , bende içleri boş almayi düşünüyorum , kendim lokum yada şeker alip koymak istiyorum ,

bu ahşap stickerlar euroflorada kutusu 2 tl miydi neydi nette de bulabilirsin hatta

oo benim göbişime benziyor sanırım

çok sevimlilermiş canım.
ben oğluma hiç oyuncak almadım.biraz büyünce amcası teyzesi sürekli alırlar bana kalmaz diye hiç o işlere girmedim

evet canim üzerine ahşam figürler konuyor , bende içleri boş almayi düşünüyorum , kendim lokum yada şeker alip koymak istiyorum ,

boş olarak alınabiliyorsa çok daha mantıklı canım. kendi şekerini lokumunu koymak daha iyi olur. 2. yi çok beğendim ben

ay oğlunuda temizlik hastası yapıcak bu kız
azıcık için dursun şekerim.
şaka bir yana sen kendini yormadan işlerini hallettiğine inanıyorum ben kolay gelsin canım
sıldık bıttı bıle ust lerı sıleken zrladnık ama gectı bılee artıkınmutfak dolabım temız dıyebılırımm beyaz esyalrım fılann ama daha yemek pısmemıss ve acızz bıssssssssssssssss paşam uyandırık dııı daa vuruyor anneeee yemekekk dıyeeeeeeeee
kapıları bgn yada yarın sılsem camlarıda eltm gelıcekk banyoyada yarın bırgun se tmm dır bu ıssssssssssssshaılarım temız nede olsaa heeheh haftayada dr cıkısı paşamın eksıklerıı yıka utule cantamızı hazırla tmm dırrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18:ayy canta dıyınce dogum ne ka yakınonu atırlıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:26:

çok iyi yaaa o karalık da bence coladandeğildir ama ygüldüm çok :)))

oy oy oy yerim paşanı

aa bunlar çok güzel ellerinize sağlıkk
utandı teyzesiiiiohh pasamla geldık ama acızz bızzzzzzzzzzzzzzzz

hos geldınız cnm sevındım agrınızız kesıldıgıneeeeeeeeee super sınız gobsı gobıss bnmkı daha buykee 3 hafta ondeyız neden osla sennlee hafıza kartı olsada bende koysama ama yokkıııııııııııııııııkocısınkıde bozulmus oda kırdı attı

ayy cok tatlılar dun bende bundan bahsedıyorum kukla alsam paamın ılgısı ıcın ve bılege takılana bayıldımm cıvılden bende bakım bole entersan seylereeeeeeeeeeeeeee

külahların da kapatlmmamış halini yine bulabilirsin eminönünde tanesi ,50 kr a geliyor ama euroflorada daha ucuza geliyordu yine eurofloranın internet satışı da var

ay kargo deme bana az kalsın mahkemelik olacaktım :)

başın sağolsun canım

işte o 50 şekerin modeli nasıl onu anlayamadım canım bende.

ben içtim canım ya olmaz inşallah bişey çok incelememek lazım canım çektiyse iç bir bardak benden izin :)

walla cicim ben 12. Haftamdan son 1 aya kadar hep devacit ve ferra sanol tüp kullnadım son bir aydır değiştirdi doktorum gyno bişey kan hapım decavite devam. Bana doğumdan sonra 3 ay daha kullancaksın dedi kuzenin uzaman hekim oda dedi kesinlikle kilo alıyorum diye o ilaçları bırakma diye o yüzden bende devam ediyorum bence doktorun dediğine devam et.

kızım temizlik yaparken doğuracaksın git yat anam ya ne titiz kadınsız sen az önce sancın yokmuydu senin hafif yoksa karıştırdım mı bırak şu temizliği çocuk deli oldu içerde yazık :)

çok sevimlilermiş canım.
ben oğluma hiç oyuncak almadım.biraz büyünce amcası teyzesi sürekli alırlar bana kalmaz diye hiç o işlere girmedim

Ben ne gördüysem değişik hemen alıyorum
Eşim de şaşırıyor bu duruma sanki daha sonra
alamayız ama ne yapayım hemen benim ve kızçemin
olmasını istiyorum

canim nette yazan soyle 32+1den sonra calisabilir raporu alinir diyor. boyle olunca 32 haftan bitmis 33.haftadan gun aliyor oluyorsun.dr a calisabilir raporu almak istedigini soyledinmi? ben soyledim ona gore tarih verdi bana randevu icin

Yok hayır zaten ben yeni karar verdim çalışabilir raporu almaya son kontrolde o bana 1 ay sonrasına yani tam 32.haftaya gün verdi anlamadım gitti sanırım rapor başlatmak için düşündü bir hafta erken mi gitsem acaba doktora..

Herşeyleri alıyoruz zatennnn bir bunlarımız eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…