kızlarrr herkese merhabalar
kola mevzusu açılmış o konuda yorum yapmak istiyorummm..
herşeyi bu kadar teferruatlı düşünmemeliyizzzz..
benim annem kardeşime hamileyken hergün bi dikişte 1.5 litrelik kolayı bitiriyormuşkardeşim doğdugunda sadece biraz karaydı bize göre ama diğer herşeyi sapa sağlamdı..
yani herşeyi bu kadar baratmayalım..abartıya kaçmadıgımız sürece herşey serbest bence :)
benim doktorumda öyle söylüyor herşey serbesssss :)
gerçei annemde baya abartıya kaçmış ama neyseki kardeşimin maşallahı vardı :)
gönlünüzü ferah tutun yeter :)
ay kargo deme bana az kalsın mahkemelik olacaktım :)
başın sağolsun canım
işte o 50 şekerin modeli nasıl onu anlayamadım canım bende.
ben içtim canım ya olmaz inşallah bişey çok incelememek lazım canım çektiyse iç bir bardak benden izin :)
walla cicim ben 12. Haftamdan son 1 aya kadar hep devacit ve ferra sanol tüp kullnadım son bir aydır değiştirdi doktorum gyno bişey kan hapım decavite devam. Bana doğumdan sonra 3 ay daha kullancaksın dedi kuzenin uzaman hekim oda dedi kesinlikle kilo alıyorum diye o ilaçları bırakma diye o yüzden bende devam ediyorum bence doktorun dediğine devam et.
kızım temizlik yaparken doğuracaksın git yat anam ya ne titiz kadınsız sen az önce sancın yokmuydu senin hafif yoksa karıştırdım mı bırak şu temizliği çocuk deli oldu içerde yazık :)
ay kargo deme bana az kalsın mahkemelik olacaktım :)
başın sağolsun canım
işte o 50 şekerin modeli nasıl onu anlayamadım canım bende.
ben içtim canım ya olmaz inşallah bişey çok incelememek lazım canım çektiyse iç bir bardak benden izin :)
walla cicim ben 12. Haftamdan son 1 aya kadar hep devacit ve ferra sanol tüp kullnadım son bir aydır değiştirdi doktorum gyno bişey kan hapım decavite devam. Bana doğumdan sonra 3 ay daha kullancaksın dedi kuzenin uzaman hekim oda dedi kesinlikle kilo alıyorum diye o ilaçları bırakma diye o yüzden bende devam ediyorum bence doktorun dediğine devam et.
kızım temizlik yaparken doğuracaksın git yat anam ya ne titiz kadınsız sen az önce sancın yokmuydu senin hafif yoksa karıştırdım mı bırak şu temizliği çocuk deli oldu içerde yazık :)
kızlar ben bu bebek şekeri kapı süsü araştırmalarına hiç başlamadım. sanki hiç doğurmuycakmışm gibi herşeyi ağırdan alıyorum.
çarşıya çıkıp bakmak çok zor geliyor ama çarşıda da çok çeşit var hepsi bir arada. aybaşı son maaşımı alacağım için artık bu işide halletmem gerekiyor.
şimdi bu konuyla ilgili size bir soru sormak istiyorum. en azında bakarken ona göre bir fikrim olsun diye
bu bebek şekerlerinden siz hastanede dağıtmak için mi alıcaksınız bebek görmeye gelenlere? yoksa mevlüt yaparsanız onun için mi?
acaba hastane için ve sonradan evde görmeye gelenler için mıknatıslı lavantalı bişey mi alsam? mevlütte de az önce Acenu nun attığı linkteki gibi kutu alıp içine lokum mu koysam?? böyle ayrı ayrı abartı mı olur? görmemişin oğlu olmuş demesinler sonra
birde bunların kaçtanesi kaç para oluyor yaklaşık siz epey bir araştırdınız. söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa? bende ona göre notlarımı alıp çarşıya çıkıcam ilk fırsatta
kızlar ben bu bebek şekeri kapı süsü araştırmalarına hiç başlamadım. sanki hiç doğurmuycakmışm gibi herşeyi ağırdan alıyorum.
çarşıya çıkıp bakmak çok zor geliyor ama çarşıda da çok çeşit var hepsi bir arada. aybaşı son maaşımı alacağım için artık bu işide halletmem gerekiyor.
şimdi bu konuyla ilgili size bir soru sormak istiyorum. en azında bakarken ona göre bir fikrim olsun diye
bu bebek şekerlerinden siz hastanede dağıtmak için mi alıcaksınız bebek görmeye gelenlere? yoksa mevlüt yaparsanız onun için mi?
acaba hastane için ve sonradan evde görmeye gelenler için mıknatıslı lavantalı bişey mi alsam? mevlütte de az önce Acenu nun attığı linkteki gibi kutu alıp içine lokum mu koysam?? böyle ayrı ayrı abartı mı olur? görmemişin oğlu olmuş demesinler sonra
birde bunların kaçtanesi kaç para oluyor yaklaşık siz epey bir araştırdınız. söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa? bende ona göre notlarımı alıp çarşıya çıkıcam ilk fırsatta
Kızlar,
Bende bişi sorucam bebek kurabiyelerini mutlaka görmüşsünüzdür benim çok hoşuma gidiyo çok istiyorum kızım doğduğunda dağıtmayı ama bir yerde sorduğumda tanesi 3tl dedi sonra kv ve ablama konuşurken tadının Yenmiyecek kadar kötü olduğunu ve atıldığını eridiğini falan söylediler ben hiç tadmadım gerçekten kötümü?
Okadar parayı çöpe atmak istemiyorum ama çoktan özeniyorum yiyen varmı aranızda? En kötü 15-20tane yaptırılma çok yakınlarıma dağıtıcım siz ne dersiniz yaptıracak varmı aranızda?
Ben ne gördüysem değişik hemen alıyorum
Eşim de şaşırıyor bu duruma sanki daha sonra
alamayız ama ne yapayım hemen benim ve kızçemin
olmasını istiyorum
Kızlar,
Bende bişi sorucam bebek kurabiyelerini mutlaka görmüşsünüzdür benim çok hoşuma gidiyo çok istiyorum kızım doğduğunda dağıtmayı ama bir yerde sorduğumda tanesi 3tl dedi sonra kv ve ablama konuşurken tadının Yenmiyecek kadar kötü olduğunu ve atıldığını eridiğini falan söylediler ben hiç tadmadım gerçekten kötümü?
Okadar parayı çöpe atmak istemiyorum ama çoktan özeniyorum yiyen varmı aranızda? En kötü 15-20tane yaptırılma çok yakınlarıma dağıtıcım siz ne dersiniz yaptıracak varmı aranızda?
Kızlar,
Yok hayır zaten ben yeni karar verdim çalışabilir raporu almaya son kontrolde o bana 1 ay sonrasına yani tam 32.haftaya gün verdi anlamadım gitti sanırım rapor başlatmak için düşündü bir hafta erken mi gitsem acaba doktora..
Ben yemiştim ve 2.yi istemediğime pişman oldum çok lezzetliydi kurabiyesiAma şeker hamuru süslemesi çok olanlar lezzetsiz olabilir çünkü onlar daha çok dekoratif amaçlı oluyor.Benim sana önerim önce tadına bak sonra satın al.Önemli olan taze ve lezzetli olması ..
anaaa benim yediğim çok kötüydü ama beni kandırdılarmı o zaman acaba
çok tatlı maşallah canım :))
aman suzancım korkutma bizi..yalancı sancılardır onlar sen gönlünü ferah tut daha gelmez senin afacan...[/B][/COLOR][/FONT]
günaydınlar hanımceler ve cücükleriii
nasılsınız bakalım gene yarı uykulu yarı uykusuz geceden sonra burdayız ınsllallahh dun gunduz gezmemısden sonra arkadaslarla bıze geldık aksam yemegı hazırladık kocslerde gelınce yedık ve gecmıs olsun a dıger ark.gıttk kıı benım mazarat paşammm marıfetlerını gosterdıı kıpır kıpır bır yandan cok sukurrama sonrasındann belımdenn karnımdan ve kaıklarm dan ınce ınce arda arda sancılar gırkıdııı sızede gecınden gelee 1 st dahı oturmadan dolann dolannn (ark.yanında ve mısafırlıkdeyız)hemen esıme mesj atım(ayrı odalarda oturuyoruz)sancım var heemen kalkalım dıye 10 dk sonra kalktım hemen eve helıp soguga yakın dus aldım kı ancak hafıfledııı o kaa degısık agrılarkıı artmasından kokrtumm ya esımn toplantısı haftaya mıs randevuyu cumaya almıs bılemm daha bır haamıs var bır yandan sevındırık oldum oglumu bır hafta daha buyumus gorucem ınslll ve eksıklerı ıcın maasımı z yatımıs olucakk heheh işte böyle sımdı ıse buzz gıbım meyve yedık elım ayagım yanıyorr az peynır ve ekmekdende yedıkk paaşamm ayakları solda basısı sag tarafda uzanıyorr kayıyor ordann oraya aradaa annesi kurba olsun YARADAN aaa bagıslayaanaa işte böledi gecemizzzzzzzzzzzzzzzzz uykumuz yok gene gelene kdr gecmıse bakalımm ancak bıterr
canım dün akşam aynı ağrıyı bende çektim..yürüyemiyordum ağrıdan o derece sonra dinlenince geçti..olurmuş böle ağrılar sende takma kafana ..günaydın arkadaşlar. dünden beri göbk deliğim çevresinde ağrı var. sanki darbe yemiş gibi. hala devam ediyor acıması. bebeğim o çevrede fazla hareketli. acaba bu yüzden midir. benim gibi göbek deliği çevresinde acı hisseden var mı.
canım geçmiş olsun..dinlenmek gribin tek ilacı...c vitaminide aldınmı bişeyin kalmaz inşallahHerkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
hoş geldin aramıza..seninde bebeğin hayırlı olsun canım..ben şimdiye kadar 9 kilo aldım ..selam kızlar bende yeni geldim 29+2 gunluk hamıleyım, ılk bebegım ve cok heyecanlıyım bu arada hepımızın bebeklerı hayırlı olsun.saglıklı kucaklarımıza alırız ıns. kızlar kaç kılo aldınız ben 7 kıo aldım sımdıye kadar
süper olmuş..ellerinize sağlık canım..Eki Görüntüle 706783
iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu
saol bitanem..evet çıkmadı daha ve çıksın istiyorum bende çok hoşuma gidiyo öle olunca :))hehehee çok şiriinn.
ama senin göbüş deliğin saklanmış içeri benim ki kocaman çıktı dışarıgöbüşümün burnu diyorum bende ona
çok sevimli görünüyorsun canım.
günede güzel başlamışsın inşallah öylede biter.
saol cnm bakmayın aslında o göbeğin çoğu bana ait oğlum pek yer kaplamıyo..annesi zaten kiloluydu :))maşallah cnmhepimiss aynıyıss doğumdan sonra düzeliris inş. ayrıca abarttığın gibi bir durum yok ortada
şimdi bakıyorum canim dediğin yere çok teşekkür :)
Kızlar,
Bugün anlatmıştım canım:
Ben Eminönün'den aldım.Herşeyi kendim yapmak istedim.
Belki daha pahalı geldi ama ne bileyim uğraşmak istedim.
50 adet küçük kutu(içlerine lokum koyacağım),50 adet kutu üzerine yapıştırmak için
tahta süsler,50 adet kız bebek elbiseli,çantalı içlerine badem şekeri koymak için keseler,Bunları
yapıştırmak için mıknatıs,50 adet badem şekerlerini koymak için tül,yaklaşık 100 metreye yakın
değişik değişik kurdelalar,50 adet hazır minik pembe kurdela,1 adet yaptıklarımı asmak için
beyaz ağaç=TOPLAM 140 TL verdim...
Kutuları hazırladım,lokumları koymak kaldı.Ama daha erken diye düşünüyorum.
Lokum ve badem şekerlerini de Koskadan alacağız.Aslında çokta değil.
Hem lokum hem badem şekeri dağıtmayı düşünüyorum.Ayrıca şeker hamurlu
kurabiye ve lohusa şerbeti ikram edeceğim hastanede.Biz biraz kalabalık
sülaleyiz ancak yeter.
Ben bunları hastanede kalırsa eve gelenlere dağıtacağım.
Ailemdekilere de 30 adet havlu siparişi vereceğim DURU yazılı
onları dağıtacağım.Kim ne derse desin görmemiş HAVVA'nın
DURU'su olmuş
umarım işine yarar
canım biz yaklaşık 150 tane süs sipariş ettik hastanede ve sonrasında eve gelenlere dağıtmak için, mevlit için muhtemelen başka yaptıracaız ev mevlidim bile 50 kşilikti bu da o kadar olur ve yetmez sanırım kurabiyeleri yaptırdığımız biri var lezzeti de pastaları da görüntüleri de süper ama genelde yakın çevremiz vitrinlerinde saklıyor beim yaklaşık2 yıldır sakladığım kuraiyeler var ne koktu ne bozuldu ama yaptırdığın yerin kalitesi çok önemli , ben de kurabiye düşünüyordum ama 150 değil de 30-40 tane civarında yaptırırım herhalde
hatta bizim bebişin doğumunu habe vermek için bile ailemize yaptırdık anneme kargoyla gönderdim kurabiyeyi içine de not yazdım :))
yani biraz doğum odalarını araştırınca netten insanlar epeyce şeyler hazırlamışlar konsept biçimde görebilirsin ama tabi zevk meselesi isteyen bir kutu madlen çikolata açar dağıtır isteyen de bardağına kadar çocuğun adını yazdırır sana kalmış, tabi beğendiğin şeyleri ekonomik halde üretmek de sana kalmış :)))
aa ben de havlu düşündüm ama toptan baskıcı bulamadım nererden yaptıracaksın bana da söyler misin
Eki Görüntüle 706783
iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?