2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gerçekten tatları çok berbat ben yiyememiştim bile...

bana bu kapı süsü, mıknatıslı bebek şekerleri felan çok saçma geliyor ya.. şahsen, bebeğini görmeye gittiğimde verdikleri o mıknatıslı şeyleri lavantaları felan hepsini çöpe atıyorum ben evimde saklamıyorum veya buzdolabı süsü olarak kullanmıyorum... etrafımdaki biçok insan da aynen bikaç gün saklayıp çöpe atıyor... çöpe atılacak birşey için neden uğraşayım, onun yerine bebeğimin bi ihtiyacını alırım... oyüzden ne bebek şekeri ne kapı süsü hiçbirini yaptırmayacağım... mevlitte de yemek ikramından sonra lokum-çikolata dağıtırım yeterli... sonuçta benim bebeğimin ne zaman doğduğu pek de kimsenin umrunda değil yani :)))))

Anaaam kız senin göbiş çok tatlı olmuş, düz yuvarlak

Eki Görüntüle 706783

iş yerinde iki hamileyiiz. bunlar arkadaşıma yaptığımız bebek şekerleri. bana da pusetlisinden yaptık dün. 55 tl gibi bi fiyata mal oldu
çok tatlı olmuşlarr

2. daha güzel sankiimm
çoook tatlılar nerden aldın benimde bebişimin oyuncağı yok sadece halası masalcı şirin ve masalcı ayı almş o kadar

ben hastanede dağıtmak için çok az sayıda alayım diyorum belki gelen olursa elleri boş gitmesinler

Hem lavantalı mıknatıslı bi süs birde kutulu lokum mevlütte dağıtmak için çok olmaz yani. bende öyle yaparım olmazsa. ama ben kendim alıp yapamam. hazır bişeyler almam lazım.

Yapanlara saygım sonsuz, hevesleniyo insan ama bende senin gibi düşünüyorum.Bugüne kadar kimseninkini saklamadım çok yakınlarım hariç.Çöpe gidiyolar genelde o kurabiyeler de aynı şekilde israf gibi geliyo banada.Çikolata ve lokum mantıklı ama.Sonuçta ikram da yapmak lazım:)

Allah izin verirse zaten akika kurbanı keseceğiz bebeğimiz için, o yüzden hem o etleri dağıtacağım hem de mevlütte ikram edeceğim... mevlüt ve kurban benim için birinci sırada.. :)

Ben de senin gibi düşünuyorum canım. Ama her kesin vücüdü değişik onu da kabullanmak lazım, bence eski zamanla şimdiki zaman kadınları arasında fark var onu da unutmamız lazım. Ekoloji muhit yediğimiz içtiğimiz derken baya çok şey değişti tabii ki insan vücüdü da daha zayıf düştü. Alınma ama şu yaşlı teyzeler '' amaaan kızım niye zırt pırt doktora gidiyorsunuz, biz de 8-9 tane doğurduk tarlalarda ve doktora gitmedik'' demasına çok uyuz oluyorum. Otur da anlat

Vall dün akşambnm canım bişiyi çok çekti. Yaptım yedim. Yanında da kolasız gitmeyen bişi. Normal kola içtim küçük bi bardak. 7 aydır içmiyorum. bi bardaktan bişi olmaz..:B

GÖBİŞLİ ANNELER MERHABA :) Bugün yeni girebildim okudum geçmişide herkes iyi çok şükür.Bende iyiyim işyerindeyim çayımı adım açık bi şekilde hem içiyorum hem okuyorum :) Birde akşam kına var ne giysem die düşünüyorum birde sizce oynasammı birazcık şöle ( severmde oynamayı :)) yoksa bi kenardamı otursam

Birazcık oynamanın zararı olmaz canım bence bebişte zıplar içerde
eğlenir kafanı dağıtırsın oh ne güzel

Allah izin verirse zaten akika kurbanı keseceğiz bebeğimiz için, o yüzden hem o etleri dağıtacağım hem de mevlütte ikram edeceğim... mevlüt ve kurban benim için birinci sırada.. :)

Aynen canım benim için de öncelikli olan mevlit ve kurban.Allah I'n izniyle.
Kurabiyeleri zaten yiyememişlerdi bir yakınım yaptırmıştı,şeker hamurlu.millet ısırmış ısırmış atmış çöpe yazık olmuş.
Ben lokumdur çikolatadır hastanede vereceğim ama kurabiye yerine tatlı-tuzlu kuru pasta alacağım.gelen yiyor valla atıltırmalık gerekiyor bence.
En azından yenir yazık çöpe gitmez.

Yengem ablamın düğününde hiç oturmamıştı.doğuma 1,5 ay vardı.tabi abartmadan.kendisi de çok sever oynamayı .dikkatli ol çocuk eli kolu çarpmasın karnına oyna ne olcak.

tamamdır kızlar evet oynıcam bugün hem kendim için hemde sizin için şöleee kafa dağatıcam beeee :)

Mevlüt ne zaman okutacağız biz?
Doğum tarihim 18 temmuzda olursa ramazana
denk geliyor.Artık ramazandan sonra okutacağım ben:26:
Bizim mevlütler de çok kalabalık oluyor en az 100 kişi gelir :18::18::18::18:
Kıçzem sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de tatlı telaşı da atlatırız artık

ben kırkı cıksın ıstıorum bıde ınş. bızm koyde evın onunde ıstıorum bzmde cok kalabalık olur cunku kır mevlutu yapıcam ınş oğlusuma :)

ben kırkı cıksın ıstıorum bıde ınş. bızm koyde evın onunde ıstıorum bzmde cok kalabalık olur cunku kır mevlutu yapıcam ınş oğlusuma :)

Ayyyy ne kadar güzel olur köyde mis gibi açık havada oyyyyy çok
hoşiuma gitti.ALLAH'ım o günleri de göstersin bize(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…