2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tamm :) hareketlı yha bebsmm olmazsa ole yaparm artk

ben de yukarıya uzanma işlerini yapıyorum, bi dolap çekmek kaldırmak yasak, kocama söz verdim die :)
amannn eskiden analarımız taş gibiymiş valla, bizim nesil nazlı, bir de Allah yazdıysa ne olcaksa olur bahanesini vererek, ama kucağımıza almayı nasip ettiyse de ne yaparsak yapalım Rabbim korur, şükür hala iyiyim, Allah herkesi de iyi etsin, bebişler için iyi olmak zorundayız zaten :)

Doğru söylüyorsun.eskiler neler neler yapmış.

Ben unutup o dolap itme,çekme, yukarıya uzanma işlerini yapıyorum hala ((

Yavrum çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Aklında kalacaksa
git doktora bence ama sen bilirsin yine de

aman geçmiş olsunn.. ne kadar dikkat etsekde oluyor böyle yaa dengeden kaynaklı galiba:18::18::18::18:
Doğru söylüyorsun.eskiler neler neler yapmış.

Ben unutup o dolap itme,çekme, yukarıya uzanma işlerini yapıyorum hala ((
aynen bende öleyim geçendu yorganlar için hurç aldım 2 yorgan 2 yastık koydum içine akşama kadar yatağın üstündemi duracak dedim hoopp kaldırdım hepsini koydum gardrobun üst tarafına:18::18::18: 15 gün öncede mikrodalgayı buzzdolabının üstünden indirdim onun yerine mini fırını kaldırdım koydum sonradan pişman oluyorum ama içim durmuyor yaa ne yapacaukk

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et bundan sonra oğluşunda kımıldıyomuş bak bişi olursa git genede doktora için rahat eder bende düştüm 1 ay kadar oluyo caddenin ortasında bide karnımın üzerine düşüyordum ki allahtan yan düştüm ve kızımda gayet hareketliydi ogün ne ağrım oldu ne kanamam bişi olmadı çok şükür bebişlerimiz allaha emanet doktoroda gitmedim bir sorun olsaydı gidecektim ama allaha şükür olmadııı aman dikkat et sende tatlım gün sayıyoruz artık bu aylar önemli aman dikkat

hepımz dıkkat edelım valla gun sayıyoruz gercekten denge bozuklugu var artk daha yavas hareket edelm. bebslermz allh korusun hepmızn

ben bıraz uyumaya gıdıorum kızceler dınlenm bıraz bugunku korku yettı bana gelnce gorusurz byyy

tatlım çok geçmiş olsun daha dikkatli ol bundan sonra hemi??ara bi doktorunu anlat o seni daha ii yönlendirir
benim doğum tarihim temmuz sonu eğer vaktinde olursa inşallah..ben ağustos sonunda yapıcam mevlüdü ve çok kişiyi çağırmıcam 30 kişi falan olur okunur çıkar aradan..çünkü eğer işe başlarsam fazla vaktim kalmıyor birazda yazlıkta geçirmek istiyorum iznimi.

hayırdır kuzum noldu kim sinirlendirdi seni?? banada mantıklı gelen o cnm en yakınlarına adam gibi kaliteli yaptırırsın iyi bişey olur ve ömür boyu saklarlar...çoğu kişi hemen atıyo bu gibi şeyleri

Canım kızın sağlıkla kullansın huzurla uyusun karyolasında.(anneyi babayı rahatsız etmesin çok )
Kurmaya nasıl geldiler ben ikea kurmuyor diye biliyodum da.

Canım kızın sağlıkla kullansın huzurla uyusun karyolasında.(anneyi babayı rahatsız etmesin çok )
Kurmaya nasıl geldiler ben ikea kurmuyor diye biliyodum da.

Amin canım benim amin
Yavrum 2 kişi geldi nakliye ve montaj istedik biz
gelip yaptılar şifonyer,dolap,beşik yarım saat
bile tutmadı.İkeada olmaz mı canım çünkü bazı ürünleri
kurmak çok zor arkadaşlarımdan biliyorum da...Ücret alıyorlardır
ücretlerle ilgilenmiyorum ben

ay sorma canım ya 1 st once gene belımden gırdıkıı uyuyumm dedım az sonra soguk soguk ter bosaldı her yanımdan sımdı alktım uyumakda yok namaz kıldım sıze gledımm artık bole aksam yemekden sonra yuruyurse cıkacagız kocısle ınsl ugramaz dhaa yaa soyle 4 hafa daha dursunn bu sancılar bır kosee sancdan degılde erken dıye korkuyorum yoksam o sancılar sayesınde ben paşama kavusacagım ınslllll

cok oynama kız ben gecen bır oyanyım dedm bebammm kasıldıı sonra tekme tekme ustune sevmedı bellııı

Ayyyy ne kadar güzel olur köyde mis gibi açık havada oyyyyy çok
hoşiuma gitti.ALLAH'ım o günleri de göstersin bize(amin)
bızımkıde koy de kı evde cıkıcak k.v eskı usule gore elenmıs toprak hazırlıcakk kuma yatırcazz tas gıbım olsundıye kırk tas toplayıp yıkıcaz ınsll kısmetsee

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)
ohhh maasallah sızeee canım benımm cok gusel benım paşa ne durumda acabaaaaaa:44:

agrın yoksa ve bebegın ıı se sorun yok ınsl tataım ama ark.dedıgı gıbm ıcı rhaat etsın sabah saglık ocagına gıtt dınlet kap atısınıı

ok sevinirim çok teşekkür ederim :)
canım avatarıdakı kımm cok tatlıı duduklar yaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar nezamandır aklımda olan bişeyi sorayım size...şimdi biz hastane fiyatlarını sordukya örneğin bizim hastanede 1.25 tl sezeryan fiyatı ve epidural içindeymiş bu rakamın...ben bundan başka bi ödeme olurmu diye sordum olmaz dediler...geçenlerde duydum ameliyata girmeden yada doğum başladığında bi takım testler yapılıyomuş ve onlar daha sonra faturaya ayrı yansıyomuş ..hemen hemen herkesede o testler yapılırmış...istermisiniz biz herşeyi bize söledikleri paraya göre hazırlayalım ama birde bi fatura gelirmiş kol gibi...tamam tedbirli olmalıyız ama bu exstra olan şeyleride hastanenin sölemesi gerekir dimi ama olan var olmayan var...ben en kısa zamanda sorup öğrenicem...

aynen canım bende soruyu ınsl gercı bu gıtıtmızde her bırseylerı knusacagız kocaa bır soru lıstemm var sımdıdenn bunuda ekleyım ınslll

aynen canım bende soruyu ınsl gercı bu gıtıtmızde her bırseylerı knusacagız kocaa bır soru lıstemm var sımdıdenn bunuda ekleyım ınslll

ekle kuzum ekle.. neyle karşılaşacağımızı bilelim önceden yoksa bunlar kurbanlık koyun gibi yolarlar insanı :))

maşallah

benim de 18 temmuz:) ramazan bayramını çıkarınca artık eylül gibi felan yaparım ben:))

kızlar ben o açıdan çok şanslıyım kendi görev yaptığım yerde doğum yapacağım, yazın da öğretmen arkadaşlarımız tatile veya memlekete gidiyorlar bizim ziyarete gelen olmayacak yani:))))

bende gün içindede oluyor ter basmaları cok fena ,sabah uyandığımda su ıcınde oluyorum canım.buarada basınız sağolsun

ekle kuzum ekle.. neyle karşılaşacağımızı bilelim önceden yoksa bunlar kurbanlık koyun gibi yolarlar insanı :))

aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…