Çok geçmiş olsun canım ne yap biliyomusun yarın sabah erkenden aile hekimliğine git kalp atışlarını bi dinlesinler sen de rahat edersin bebeğin hareketliyse korkma zaten Allah esirgesin bişey olmaz kötü düşünme ok..
Doğru söylüyorsun.eskiler neler neler yapmış.
Ben unutup o dolap itme,çekme, yukarıya uzanma işlerini yapıyorum hala((
kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
aman geçmiş olsunn.. ne kadar dikkat etsekde oluyor böyle yaa dengeden kaynaklı galiba:18::18::18::18:kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
aynen bende öleyim geçendu yorganlar için hurç aldım 2 yorgan 2 yastık koydum içine akşama kadar yatağın üstündemi duracak dedim hoopp kaldırdım hepsini koydum gardrobun üst tarafına:18::18::18: 15 gün öncede mikrodalgayı buzzdolabının üstünden indirdim onun yerine mini fırını kaldırdım koydum sonradan pişman oluyorum ama içim durmuyor yaa ne yapacaukkDoğru söylüyorsun.eskiler neler neler yapmış.
Ben unutup o dolap itme,çekme, yukarıya uzanma işlerini yapıyorum hala((
Yavrum çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Aklında kalacaksa
git doktora bence ama sen bilirsin yine de
kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et bundan sonra oğluşunda kımıldıyomuş bak bişi olursa git genede doktora için rahat eder bende düştüm 1 ay kadar oluyo caddenin ortasında bide karnımın üzerine düşüyordum ki allahtan yan düştüm ve kızımda gayet hareketliydi ogün ne ağrım oldu ne kanamam bişi olmadı çok şükür bebişlerimiz allaha emanet doktoroda gitmedim bir sorun olsaydı gidecektim ama allaha şükür olmadıııaman dikkat et sende tatlım gün sayıyoruz artık bu aylar önemli aman dikkat
benimde cuma günü kontrolüm var olmadı sorarım cnm.
tatlım çok geçmiş olsun daha dikkatli ol bundan sonra hemi??ara bi doktorunu anlat o seni daha ii yönlendirirkızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
benim doğum tarihim temmuz sonu eğer vaktinde olursa inşallah..ben ağustos sonunda yapıcam mevlüdü ve çok kişiyi çağırmıcam 30 kişi falan olur okunur çıkar aradan..çünkü eğer işe başlarsam fazla vaktim kalmıyor birazda yazlıkta geçirmek istiyorum iznimi.canim ben 2 aylık falan olunca okutmayı düşünüyorum , zaten 40 ' ı cıkmadan bizde okutulmaz , 40 'ı cıkınca 1,5 ay falan oluyor , tam yaza denk geliyor , ben o yuzden 2. ayına yakın okutucam hem bebiş hem ben iyice toparlanırız o sıcak yaz gununde evimizdede kimse bunalmadan ferah ferah yapariz , hemde ramazan bayramida geçmiş olur.
Merhaba annecikler off cok sinirliyim aslında biraz rahatlamaya geldim bi baktım sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım valla ama hiç görmediğim kadar göbüş gördüm hepside cok güzeller maşallah tü tü :) ben de biara koyarım sekerler..Kızlar ben bi blog buldum meleğineli diye harika şeyle var ama cok pahalı ama cok aklım kaldı en azından kapı süsünü burdan yaptırmak istiyorum hem kendi odasına hem de hastaneye uyarlanıyo artı diyorum 50 tane içime sinmeyen bebek şekeri yaptırcağıma 15 tane yaptırim en yakınlarıma hatıra kalsın,sizce?melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri örnek ben bunu beğendim melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner şekeri de bu melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
Brimnes 3 kapaklı dolap :399 tl
Birimnes şifonyer 3 çekmeceli:199 tl
Sundvik beşik:299 tl
Yatak vyssa :229 tlye aldık
Birkaç gün içerisinde gelip kurdular.Hatta ben evde yalnızdım
Kızçemin odasında kanepe vardı onu taşıdılar başka odaya.
Bebişimin cinsiyetini sordular kız dedim ''kurmayız'' dediler
Siz bilirsiniz dedim.Peki hangi takımı tutacak dedi
Tabiki BEŞİKTAŞ dedim.AAAAA abla biz kurmadan gidiyoruz
dediler.Hoş sohbet filan derken eşim geldi.
Yarım saat bile sürmedi.Birşeyler ikram ettik içmediler bile
ama benim kocam çok ısrarcıdır.Kutu kolalarını ceplerine attı
Diğer ikramları da ellerine sıkıştırdı.Çok memnun kaldım.
Faturaların filan hepsini saklayın dediler.Birşey olursa diye...
Böyle işte ikea evimizin herşeyiydi şimdi kızçemin odası oldu
Canım kızın sağlıkla kullansın huzurla uyusun karyolasında.(anneyi babayı rahatsız etmesin çok)
Kurmaya nasıl geldiler ben ikea kurmuyor diye biliyodum da.
ay sorma canım ya 1 st once gene belımden gırdıkıı uyuyumm dedım az sonra soguk soguk ter bosaldı her yanımdan sımdı alktım uyumakda yok namaz kıldım sıze gledımm artık bole aksam yemekden sonra yuruyurse cıkacagız kocısle ınsl ugramaz dhaa yaa soyle 4 hafa daha dursunn bu sancılar bır kosee sancdan degılde erken dıye korkuyorum yoksam o sancılar sayesınde ben paşama kavusacagım ınslllllçok tatlı maşallah canım :))
aman suzancım korkutma bizi..yalancı sancılardır onlar sen gönlünü ferah tut daha gelmez senin afacan...
canım dün akşam aynı ağrıyı bende çektim..yürüyemiyordum ağrıdan o derece sonra dinlenince geçti..olurmuş böle ağrılar sende takma kafana ..
canım geçmiş olsun..dinlenmek gribin tek ilacı...c vitaminide aldınmı bişeyin kalmaz inşallah
hoş geldin aramıza..seninde bebeğin hayırlı olsun canım..ben şimdiye kadar 9 kilo aldım ..
süper olmuş..ellerinize sağlık canım..
saol bitanem..evet çıkmadı daha ve çıksın istiyorum bende çok hoşuma gidiyo öle olunca :))
saol cnm bakmayın aslında o göbeğin çoğu bana ait oğlum pek yer kaplamıyo..annesi zaten kiloluydu :))
tatlım ben aldım bak sana resmini ekliyim sade bişey aldım mıknatıslı ve lavantalı şeker tercih etmedim ben...eminönünden aldık telefonumdan yükleyemedim ama benzerini buldum netten..ben hastanedede mevlüttede aynısını dağıtıcam..hatıra olsun yeter fazlasına gerek görmedik..Eki Görüntüle 706887
cok oynama kız ben gecen bır oyanyım dedm bebammm kasıldıı sonra tekme tekme ustune sevmedı bellıııGÖBİŞLİ ANNELER MERHABA :) Bugün yeni girebildim okudum geçmişide herkes iyi çok şükür.Bende iyiyim işyerindeyim çayımı adım açık bi şekilde hem içiyorum hem okuyorum :) Birde akşam kına var ne giysem die düşünüyorum birde sizce oynasammı birazcık şöle ( severmde oynamayı :)) yoksa bi kenardamı otursam
bızımkıde koy de kı evde cıkıcak k.v eskı usule gore elenmıs toprak hazırlıcakk kuma yatırcazz tas gıbım olsundıye kırk tas toplayıp yıkıcaz ınsll kısmetsee
Ayyyy ne kadar güzel olur köyde mis gibi açık havada oyyyyy çok
hoşiuma gitti.ALLAH'ım o günleri de göstersin bize(amin)
ohhh maasallah sızeee canım benımm cok gusel benım paşa ne durumda acabaaaaaa:44::) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)
agrın yoksa ve bebegın ıı se sorun yok ınsl tataım ama ark.dedıgı gıbm ıcı rhaat etsın sabah saglık ocagına gıtt dınlet kap atısınııkızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
canım avatarıdakı kımm cok tatlıı duduklar yaaaaaaaaaaaaaaaaaok sevinirim çok teşekkür ederim :)
kızlar nezamandır aklımda olan bişeyi sorayım size...şimdi biz hastane fiyatlarını sordukya örneğin bizim hastanede 1.25 tl sezeryan fiyatı ve epidural içindeymiş bu rakamın...ben bundan başka bi ödeme olurmu diye sordum olmaz dediler...geçenlerde duydum ameliyata girmeden yada doğum başladığında bi takım testler yapılıyomuş ve onlar daha sonra faturaya ayrı yansıyomuş ..hemen hemen herkesede o testler yapılırmış...istermisiniz biz herşeyi bize söledikleri paraya göre hazırlayalım ama birde bi fatura gelirmiş kol gibi...tamam tedbirli olmalıyız ama bu exstra olan şeyleride hastanenin sölemesi gerekir dimi ama olan var olmayan var...ben en kısa zamanda sorup öğrenicem...
aynen canım bende soruyu ınsl gercı bu gıtıtmızde her bırseylerı knusacagız kocaa bır soru lıstemm var sımdıdenn bunuda ekleyım ınslll
Güzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..
Eki Görüntüle 706796
Mevlüt ne zaman okutacağız biz?
Doğum tarihim 18 temmuzda olursa ramazana
denk geliyor.Artık ramazandan sonra okutacağım ben:26:
Bizim mevlütler de çok kalabalık oluyor en az 100 kişi gelir :18::18::18::18:
Kıçzem sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de tatlı telaşı da atlatırız artık
Canım aklıma geldi. ikramlık bişeyler hazırlarız diyoruzda 9 temmuzda ramazan ayı başlıyor. o tarihten sonra doğum yaparsak pek yiyecek ikram edemeyebiliriztabi mevlüt 40 ı dolduktan sonra yapılırsa bir sıkıntı olmazda. ilk doğumda eve ziyerete gelenlere bişey ikram edemeyiz oruçlu olur çoğu gelen. ama işte benimde kararsız kaldığım konu bu. mevlüt haricinde yani önceden gelen olursa eğer onlara vermek için lavantalı mıknatıslı hatıralık bişeyler yaptırsam mı diyorum ben :44::44:
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum biraz işlerim vardı dün de eşimin anneannesi vefat etti çok üzüldük sizlere bişey soracam ben hiç uyuyamıyorum artık geceleri ateş basıyo elim ayağım yanıyo eşim hastayım sandı senin ateşin var hastaneye gidelim dedi geçen gün yok geçer dedim akşam çok rahatsız ediyo ama gündüz iyiyim sizlerdede oluyo mu
kızlar nezamandır aklımda olan bişeyi sorayım size...şimdi biz hastane fiyatlarını sordukya örneğin bizim hastanede 1.25 tl sezeryan fiyatı ve epidural içindeymiş bu rakamın...ben bundan başka bi ödeme olurmu diye sordum olmaz dediler...geçenlerde duydum ameliyata girmeden yada doğum başladığında bi takım testler yapılıyomuş ve onlar daha sonra faturaya ayrı yansıyomuş ..hemen hemen herkesede o testler yapılırmış...istermisiniz biz herşeyi bize söledikleri paraya göre hazırlayalım ama birde bi fatura gelirmiş kol gibi...tamam tedbirli olmalıyız ama bu exstra olan şeyleride hastanenin sölemesi gerekir dimi ama olan var olmayan var...ben en kısa zamanda sorup öğrenicem...
ekle kuzum ekle.. neyle karşılaşacağımızı bilelim önceden yoksa bunlar kurbanlık koyun gibi yolarlar insanı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?