2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bence bebek yeni doğduğunda zaten çok yakınlar gelir.teyze amca hala gibi.genelde 40 ı çıksın gideriz diye bekliyorlar.şimdi bir de ramazan.kesin ramazan geçince gideriz diyecek çoğu insan
geçmiş olsun.bir sorun yoktur ama rahat etmek için istersen git doktora.
benim gibisin sen de.aman birşey kaldırmayayım şöyle oturayım, şöyle kalkayım yok hiç bende.
en son 3-4 sayfayı ancak okuyabildim.bugün kaçrdım hep sohbetleri.bugün temizlik için yardımcı gelecekti,sabah aradı gelemiycem diye,nasıl sinir oldum.ev iyice mahvoldu zaten.yarın eşimle beraber yapıcaz artık yapabileceğimiz kadar

Yok tatlım elektrik zaten başka bişeyden kaynaklı sanrm altta pano çalışması vardı ondan dediler ama o da geldi beni buldu,öyle canım burda ihbarname olayı yok sen dalgın olablrsin veya maasını almamışsındr yok geliyo dan diye kesip gidiyo öyle bilmem kaç gün bekleme yok en azından biz hiç görmedik..Neyse can sağlığı olsun diyelimm..

Geçen seneden beri hala aynı şeyleri söylüyorlar. bu gidişle onaylansa bile bize yetişmiycek gibi geliyor bana

bence cıkmayack oyle birşey ben calısabıldıgım kadar calısacam sonra yıllık ızın raporlar ardından ucretsız almayı dusunuyorum

keske cıksa ucretsıze gerek kalmayacak oglum8*9 ay olana kadar yanında olabılecem ama hayırlısı

ben hastaneye gittiğimde net fiyat söylediler. herhangi bir tereddütleri olmadı. ama iki katına çıkarsa çok fena olur. zaten ben doğum iznine çıkınca nasıl idare edicez diye planlar hesaplar yaparken birde bu artış çıkarsa çook zorlar çookk

cok sevimli bunlar nerden aldınız acaba bende de aynılarından var ınternetten aldım eger gorup alabılecegım yerler varsa daha almak ıstıyorum :)

bende 20 may kontrolumde soracagim , ama genelde fiyat verirken su kadar dogum sonrası anne bebek testleri 1 gece yatış dahil vs diye veriyorlar , bende sorayım tum detaylari :26:

ccanım yenmıyor onlar zaten benım arkadasımınkı vitrinimde duruyor bozulmadıda ben baby shover ıcın 20 tane siparıs verdım tanesi 5.5 tl dedi tanıdık oldugu ıcın 4 tlye yapılıyor bakalım benımkı nasıl duracak :)

hastane için bir kutu çikolata bile alsam olur öyleyse hakkaten gelen olmayabilir ramazan da olacağı için.
mevlüt içinde o küçük kavanozları çok sevdim sanırım (üşenmezsem ) bende onlardan yapıcam. şimdiye kadar görüklerimden en çok içime sinen o oldu.
bebo_ cum hangi siteden buldun sen kavanozları ??

bende artık çıkacağına pek inanmıyorum. ama 4 ay izin kullanıp bırakamam heralde. ücretli bitince 3 ayda ücretsiz izin alıp ocakta iş başı yapmak istiyorum. hem kışıda yarılamış olurum. oğluşumda biraz daha büyümüş olur.

kızçemle gezdik gezdik oohhhh
komşu günümüz vardı bugün güzel ikramlarıda yedik bi sürü çaktırmayın mide yanmasından ölüyorum
ama çok güzeldi napıyım? yesemde yanıyo yemesemde bari gözüm kalmasın demi??
yemeğimde var rahatım
geçmişi bi okuyum geleyim

çok sağol cnm benim.allah razı olsun.bol bol dinleniyorum yatmaktan sıkıldım ama

kızlar merhaba
benim kasıklarım ağrıyor
ayrıca bugünlerde adet sancısı gibi bacaklarımdan karnıma vuran bi sancı var sanki
ama hafif ne olaki bu??? ((

Geçmiş olsun canım inşallah durur suyun gelmesi de zamanında doğar benişin, neyse ki maşşallah boyu kilosu çok iyi, moralini yüksek tutmaya çalış canım zor biliyorum ama eminim moralde önemlidir

çok sağol canım benim.durdu çok şükür.evet allahtan kilosu falan iyi.

sakin davranıyorum aslında kuzum.bol bol dua ediyorum yatıyorum dinleniyorum.iğnede yaptılar şimdi beklemedeyiz.

evet kilosu boyu haftası iyi iğnelerimide vurdu.rabbime amanet cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .

sağolll cnm benim rabbim hepimizin yardımcı olsun dualarınızı eksik etmeyin canımm

kızlar merhaba
benim kasıklarım ağrıyor
ayrıca bugünlerde adet sancısı gibi bacaklarımdan karnıma vuran bi sancı var sanki
ama hafif ne olaki bu??? ((

kendini çok yormuş olabilir misin canım ondan olabilir.
birde bu haftalarda yalancı doğum sancılarıda oluyormuş o da olabilir. belli aralıklarla artan bir sancın yoksa dinlendiğinde geçiyorsa bir sıkıntı yoktur canım merak etme

çok sağol cnm benim inşallahhh

hiç endişelenme canım dualarımız seninle... Allah'ın izniyle bişey olmayacak.

aminnn cnm çok sağol allah razı olsun inşallahhh

kuzummm teşekkür ederim.şuan ihtiyacım olan tek şey bol bol dua allah hepinizden razı olsun.

çok sağol cnm benim hakkımızda hayırlısı artık

canım ben şurdan buldum : PAABAHE CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 cc kavanoz

sanırım burdan alıcam çünkü o gün çıktım 2 saat yürüdüm hiçbiyerde bu boy yok koca koca kavanozları gösteriyolar. sen istersen eve yakın filan varsa sor yine de bursada öyle şeyler daha rahat bulunabiliyor. kurdela da öyle, kaç yere baktım yoktu güzel bişey. onu da şöyle biyerden alıcam : Puantiyeli Kurdele Renk10mm

aslında yorgun da değilim pek
dinlenirken yada ayaktaykende olabiliyor sancılar
sanırım yalancı bunlar gerçeğine çok var üşüttüm mü ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…