aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa
evet hayatım var öle bişey ve temmuz ayında diye duydum...sen kurtardın paçayı desene :)) bize vururmu bilmiyorum..sonuçta aylardır gidiyoruz doktorlarımıza ve doğum ücretlerini çok önceden konuşmuş oluyoruz...bence bizi kapsamaması gerek ama bu hükümetin ne yapacağı belli olmaz ...hakkımızda hayırlısı..
bence çok güzel...1 tanesimi 40 liraymış onu anlamadım???Kızlar ben böyle birşey yapmayı planlıyorum. bunu bir blogda gördüm ve çok beğendim. hem yapılması kolay hem de biraz daha kalıcı birşey gibi geldi bana. toplam 100'e yakın yapıcam hastaneye de biraz götürürürm evde mevlütte falan da dağıtırım diye düşündüm. 40 cc cam kavanoz paşabahçede 40 tl imiş. hatta ayrıntılar şurada yazıyor ben de buradan gördüm işte.
Noni: Nil'imin Şekerleri
sizce nasıl?Eki Görüntüle 707127
ayy 300de 600 fırlamasıı kotu olur yaa ne gerek varsa sankı zaten para kırıyorlar bırde %100 pöfffffffffff demek temuz muu bu gıtıgmde sorayım bır yaa ddıgın gıbım ona gore para ayarlıcaz ınsll
ben cıkıyorm corba pısırıcem kocıs gelıncede kurtlar vadısıne kdr yuruyur sonra kocıss tv karsısınaaabende belkım sıze gelırımm optum cokkk
aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa
evet hayatım var öle bişey ve temmuz ayında diye duydum...sen kurtardın paçayı desene :)) bize vururmu bilmiyorum..sonuçta aylardır gidiyoruz doktorlarımıza ve doğum ücretlerini çok önceden konuşmuş oluyoruz...bence bizi kapsamaması gerek ama bu hükümetin ne yapacağı belli olmaz ...hakkımızda hayırlısı..
Kızlar ben böyle birşey yapmayı planlıyorum. bunu bir blogda gördüm ve çok beğendim. hem yapılması kolay hem de biraz daha kalıcı birşey gibi geldi bana. toplam 100'e yakın yapıcam hastaneye de biraz götürürürm evde mevlütte falan da dağıtırım diye düşündüm. 40 cc cam kavanoz paşabahçede 40 tl imiş. hatta ayrıntılar şurada yazıyor ben de buradan gördüm işte.
bence çok güzel...1 tanesimi 40 liraymış onu anlamadım???
bakalım tatlım nolcak...hadi güle güle yine gel:))
evet tatlım göbüş deliğim çıktı...arkadaşların dediklerine göre karnım haftama göre büyükmüş.şükür bebişim sağlıklı.belki vücut tipimden dolayıdır.:)))
canım benim de korkum bu.Allah seni ve bebişini korusun.zamanında sağlıklıca kucağına alırsan inşaallah.
dualarımız seninle....
Kızlar ben böyle birşey yapmayı planlıyorum. bunu bir blogda gördüm ve çok beğendim. hem yapılması kolay hem de biraz daha kalıcı birşey gibi geldi bana. toplam 100'e yakın yapıcam hastaneye de biraz götürürürm evde mevlütte falan da dağıtırım diye düşündüm. 40 cc cam kavanoz paşabahçede 40 tl imiş. hatta ayrıntılar şurada yazıyor ben de buradan gördüm işte.
aaaaa yapma yaa daha bizde hazır değiliz..bu ne acele azraya söle üzmesin senide bizide..bitanem dua edicem sana allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin...sen sakın üzme kendini tamammı ? herşeyde vardır bir hayır...iyi haberlerini bekliyorum..
tatlım çok geçmiş olsun daha dikkatli ol bundan sonra hemi??ara bi doktorunu anlat o seni daha ii yönlendirir
benim doğum tarihim temmuz sonu eğer vaktinde olursa inşallah..ben ağustos sonunda yapıcam mevlüdü ve çok kişiyi çağırmıcam 30 kişi falan olur okunur çıkar aradan..çünkü eğer işe başlarsam fazla vaktim kalmıyor birazda yazlıkta geçirmek istiyorum iznimi.
hayırdır kuzum noldu kim sinirlendirdi seni?? banada mantıklı gelen o cnm en yakınlarına adam gibi kaliteli yaptırırsın iyi bişey olur ve ömür boyu saklarlar...çoğu kişi hemen atıyo bu gibi şeyleri
aynen hemen onaylarlar ve onaylanmış zaten temmuzda geçerli olacak diye dinlemiştim haberlerde...ben geçen hafta doğum parasını sordum bana bişey demediler zamlı fiyat yada değil diye..bakalım bugünlerde tekrar arayıp sorucam...Bende duydum onu. ssklılar özel hastanelerin ücretlerinin %90 ını ödeceklermiş benim duyduğumda böyleydi
öyle bişey olursa çok kötü olur yaa. o kadar zaman gidip sırf fiyat yüzünden devlet hastanesinde doğum yapmak istemem açıkçasıdoğum iznini onaylayamadılar ama bu hemen kabul görür kesin
sorma kuzum yasürekli konuşuyorum kızımla 3 hafta daha benle olması gerekiyor.elbette öyle hakkımızda hayırlısı artık canım benim.vaktim oldukça sayfayı ziyarete gelicem cnm.
evet tatlım göbüş deliğim çıktı...arkadaşların dediklerine göre karnım haftama göre büyükmüş.şükür bebişim sağlıklı.belki vücut tipimden dolayıdır.:)))
canım benim de korkum bu.Allah seni ve bebişini korusun.zamanında sağlıklıca kucağına alırsan inşaallah.
dualarımız seninle....
Ay kuzum korkma Allah'a sığınacaksın inşallah yüzünü güldürecek canım.
Stres yapma doktorun dediklerini uygula iş filan yapma sakın kendine iyi bak bu dönemde.
İnşallah güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle tatlım.Eğer kaderde bebişin erken gelecekse yapacak birşeyin yok .
bende 7 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım dr ları dinledim kaderde bugünlere kadar geldim cnm.
Herşey Allah'tan tatlım.
İnşallah kalır içerde daha haftalarca.. Sen uzat ayaklarını yat devamlı ,acelecilik yapmasın bebişin.. Gelicek olursa da canını sıkma fazla sağlıklı olduktan sonra ,dualarım seninle..
hakkımızda hayırlısı iyisi neyse o olsun diyorum bende cnm sürekli dua ediyorumsiyam gölgem gibi
ay bitmiyor valla
maşallah kuzuma
benimki de çıkmadı
banada olmuştu geçti cnm merak etme :13:
cnm inş bebişimiz sabır gösterir anneciğini üzmez ama gelirsede başımızın üstüne çünkü her şer sandığımızda bir hayr vardır
geçmiş olsun cnm
Rabbim kolaylık versin canım yaa
sen kendini sıkıntıya sokma ki bebeğinde rahat olsun yerinde inşallah
sağlıkla doğsun bebişin
canim ,
Allah yardimcin olsun, kafana takmamaya çalış , takarsan daha kötü olursun , güzelce dinlen , doktorlar gereken önlemleri alıyorlar zaten , inşallah vaktşnde hayırlısı ile kucagina alirsin.
sanırım sorun var diyordun iyi değil mi bir sorun yokmuş.
göbüş resimleri koyulmuş,hepinize maşallah diyorum.benimki de basket topu gibi,yanlarda hiçbirşey yok önden önden gidiyor.kendim de zayıf duruyorum.belki bir ara ben de foto koyarım ama ben çıplak koymaya utanırım ya heralde giysili koyarım.
geçmiş olsun.lütfen böyle laflara takma canım çok saçma.öyle kolay mı doğumun tetiklenmesi.
tabiki dua ederiz merak etme doktorlar engelliyorlar canım erken doğumu.inşallah sorun olmayacak.hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın.
canıımm dualarım seninle. İnşallah minik Azra mız biraz daha durur anneciğinin karnında.
üzülme sen tatlım. inşallah iyi olucak vaktiyle gelicek kuzucuk
benimde kredim olmasa katlanmama ama maalesefAynen cnm senelik izinlerimi onlar belirler bu hafta çık diye 2 hafta peş peşe asla 1 hafta aralıklarla birsürü sorun sorsan benden çok memnunlar gaz vermekten başka bişey değil eğer kredi borcum olmazsa ben yapacağımı biliyorumda çok emeğim var haklarımı bırakmak istemiyorum.. Doğum yaptıktan sonra biraz durup anneme gidicem melekete kaçmam lazım istanbuldan.. Allahım vicdan versin sıfır anlayış..
Hiç sorma canım bu doğalgaz olayı artık canıma tak etti 2 dir fatura ödendiği halde gününden önce kesinti yapıyolar bugünde gelmiş bu 3. oluyo artık düşün ve 2 gün var faturanın son ödemesine ya beni komşularıma rezil ediyolar arıyoruz cevap veren yok eşim gitti bi güzel tartıştı dilekçe fln verdik işte bir iki kez de geciktirmemiz olmuştu bikaç gün ihbarname gelmeden dan diye kesmişlerdi yani benm başım bunlarla belada artık sıkıldım bugün sinirimden oturdum ağladım rezil olduğumamı yanim evde ödenmiş bi faturaya rağmen yemek pişirememe mi yanimŞaka gibi ama dünde elktrikler birden gitti merkez binayı arıyoruz acık görünüyo evde yok asansörler vızır vızır komsuya indim onda da var neyse tam elktrkçi çağırıyodukki geldi ne alakaydı anlamadım ya üst üste canım sıkıldı..Aynen cok yaptrmaya gerek yok ya millet buzdolabına takcak diye sevmediğim tonlarca magnet istemiyorum saklanmaya değer bişey olsun 15-20 tane olsun en yakınlarıma vereyim du bakalım bi araştırma içindeyim şu sıralar :)
Benim aile hekimimde bir tuhaf her gittiğimde hala gebelik varmıydı diye soruyo,nerdeyse doğuracam düşünün :)hemşirem çok şeker Allah'tan o ilgileniyor kalp atışlarını falan dinletiyor kızımın
Bide tetenoz aşısı vurulmaya gittiğimde kan tahlili sonuçlarımada bakmıştı doktor demezmiş kolesterolün yüksek diye moralimi bozdu ilaç vermiyorum spor yap dedi.kendi kadın doğumcuma sordum normalmiş gebelikte yükselmesi bu değerlerin sonradan dank etti kafama unuttu benim aile hekimi hamile olduğumu
kızlar nezamandır aklımda olan bişeyi sorayım size...şimdi biz hastane fiyatlarını sordukya örneğin bizim hastanede 1.25 tl sezeryan fiyatı ve epidural içindeymiş bu rakamın...ben bundan başka bi ödeme olurmu diye sordum olmaz dediler...geçenlerde duydum ameliyata girmeden yada doğum başladığında bi takım testler yapılıyomuş ve onlar daha sonra faturaya ayrı yansıyomuş ..hemen hemen herkesede o testler yapılırmış...istermisiniz biz herşeyi bize söledikleri paraya göre hazırlayalım ama birde bi fatura gelirmiş kol gibi...tamam tedbirli olmalıyız ama bu exstra olan şeyleride hastanenin sölemesi gerekir dimi ama olan var olmayan var...ben en kısa zamanda sorup öğrenicem...
slm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
bence çok güzel...1 tanesimi 40 liraymış onu anlamadım???
yok canım onu yazmayı unutmuşum sanırım 1 kolisi 44 lira az önce interneten buldum da. kolide 105 adet kavanoz var. bol bol yeter herkese bunlardan veririz :)
aaa bu çok güzelmişşş. hem yapımıda çok kolay ama üstteki sticker ı nerde yaptırabilirm onu düşünmem lazım. bu çok hoşuma gitti yaa.
ben uğraşamam normalde eli işi işlerle ama bunu yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?