2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa

evet hayatım var öle bişey ve temmuz ayında diye duydum...sen kurtardın paçayı desene :)) bize vururmu bilmiyorum..sonuçta aylardır gidiyoruz doktorlarımıza ve doğum ücretlerini çok önceden konuşmuş oluyoruz...bence bizi kapsamaması gerek ama bu hükümetin ne yapacağı belli olmaz ...hakkımızda hayırlısı..

Kızlar ben böyle birşey yapmayı planlıyorum. bunu bir blogda gördüm ve çok beğendim. hem yapılması kolay hem de biraz daha kalıcı birşey gibi geldi bana. toplam 100'e yakın yapıcam hastaneye de biraz götürürürm evde mevlütte falan da dağıtırım diye düşündüm. 40 cc cam kavanoz paşabahçede 40 tl imiş. hatta ayrıntılar şurada yazıyor ben de buradan gördüm işte.
Noni: Nil'imin Şekerleri
sizce nasıl?

ayy 300de 600 fırlamasıı kotu olur yaa ne gerek varsa sankı zaten para kırıyorlar bırde %100 pöfffffffffff demek temuz muu bu gıtıgmde sorayım bır yaa ddıgın gıbım ona gore para ayarlıcaz ınsll

ben cıkıyorm corba pısırıcem kocıs gelıncede kurtlar vadısıne kdr yuruyur sonra kocıss tv karsısınaaabende belkım sıze gelırımm optum cokkk

bence çok güzel...1 tanesimi 40 liraymış onu anlamadım???

bakalım tatlım nolcak...hadi güle güle yine gel:))

aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa

Bende duydum onu. ssklılar özel hastanelerin ücretlerinin %90 ını ödeceklermiş benim duyduğumda böyleydi
öyle bişey olursa çok kötü olur yaa. o kadar zaman gidip sırf fiyat yüzünden devlet hastanesinde doğum yapmak istemem açıkçası doğum iznini onaylayamadılar ama bu hemen kabul görür kesin

aaa bu çok güzelmişşş. hem yapımıda çok kolay ama üstteki sticker ı nerde yaptırabilirm onu düşünmem lazım. bu çok hoşuma gitti yaa.
ben uğraşamam normalde eli işi işlerle ama bunu yapabilirim

bence çok güzel...1 tanesimi 40 liraymış onu anlamadım???

bakalım tatlım nolcak...hadi güle güle yine gel:))

linkteki sitede 1 kutusu 40 tl yazıyor canım kavanozlar için bir kutudan 100 küsür tane çıkıyormuş..

Son düzenleme:

aminnn cnm çok teşekkür ederim.rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Çok cici ben mart 2013 annesiyim aynısını oğluma yapmıştım aşağıda linki var bakabilirsin, Allah Sağlıkla Bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ANNESİNİN PRENSİ: Nisan 2013

sorma kuzum yasürekli konuşuyorum kızımla 3 hafta daha benle olması gerekiyor.elbette öyle hakkımızda hayırlısı artık canım benim.vaktim oldukça sayfayı ziyarete gelicem cnm.

Güzel Anneler Allah Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben mart 2013 annesiyim güzel bir hamilelik ve çok istediğim normal doğum geçirdim. Doğum hikayem aşağıda

ANNESİNİN PRENSİ

Hiç sorma canım bu doğalgaz olayı artık canıma tak etti 2 dir fatura ödendiği halde gününden önce kesinti yapıyolar bugünde gelmiş bu 3. oluyo artık düşün ve 2 gün var faturanın son ödemesine ya beni komşularıma rezil ediyolar arıyoruz cevap veren yok eşim gitti bi güzel tartıştı dilekçe fln verdik işte bir iki kez de geciktirmemiz olmuştu bikaç gün ihbarname gelmeden dan diye kesmişlerdi yani benm başım bunlarla belada artık sıkıldım bugün sinirimden oturdum ağladım rezil olduğumamı yanim evde ödenmiş bi faturaya rağmen yemek pişirememe mi yanim Şaka gibi ama dünde elktrikler birden gitti merkez binayı arıyoruz acık görünüyo evde yok asansörler vızır vızır komsuya indim onda da var neyse tam elktrkçi çağırıyodukki geldi ne alakaydı anlamadım ya üst üste canım sıkıldı..Aynen cok yaptrmaya gerek yok ya millet buzdolabına takcak diye sevmediğim tonlarca magnet istemiyorum saklanmaya değer bişey olsun 15-20 tane olsun en yakınlarıma vereyim du bakalım bi araştırma içindeyim şu sıralar :)

aynen hemen onaylarlar ve onaylanmış zaten temmuzda geçerli olacak diye dinlemiştim haberlerde...ben geçen hafta doğum parasını sordum bana bişey demediler zamlı fiyat yada değil diye..bakalım bugünlerde tekrar arayıp sorucam...
sorma kuzum yasürekli konuşuyorum kızımla 3 hafta daha benle olması gerekiyor.elbette öyle hakkımızda hayırlısı artık canım benim.vaktim oldukça sayfayı ziyarete gelicem cnm.

tatlım seni gördüğüme çok sevindim..inşallah azra annesinin sözünü dinleyip uslu bir bebek olduğunu hepimize gösterecek ve biraz daha büyüdükten sonra gelecek:))) bizi habersiz bırakma hemi kuzum:))

aminnn cnm rabbim hepimizi koruyup kollasın inşallah

inşallah kuzum.zaten doktora ben henüz hazır değilim diyorum doğuramam:))))herkes gülüyor halime.sürekli yatıyorum rabbimin izniyle azram inşallah erkenden gelmeyecek:)

İnşallah kalır içerde daha haftalarca.. Sen uzat ayaklarını yat devamlı ,acelecilik yapmasın bebişin.. Gelicek olursa da canını sıkma fazla sağlıklı olduktan sonra ,dualarım seninle..

inşllahhh kuzummm inşallahhh.ayaklarımı diktim yatıyorum sürekli çok şükür daha fazla suyum gelmedi doktorum tüm önlemleri aldı.

hakkımızda hayırlısı iyisi neyse o olsun diyorum bende cnm sürekli dua ediyorum

Rabbim kolaylık versin canım yaa
sen kendini sıkıntıya sokma ki bebeğinde rahat olsun yerinde inşallah
sağlıkla doğsun bebişin

elimden geldikçe üzülmemeye çabalaıyorum allahım yardımcım olsun diyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum sürekli

canim ,

Allah yardimcin olsun, kafana takmamaya çalış , takarsan daha kötü olursun , güzelce dinlen , doktorlar gereken önlemleri alıyorlar zaten , inşallah vaktşnde hayırlısı ile kucagina alirsin.

kuzum,bol bol dua edip dinleniyorum.iğnem ilaçlarım hepsini yaptı doktorum.bekliycez artık 3 günde bir kontrole gidicem

aminnn canım inşallah hayırlısı artık

canıımm dualarım seninle. İnşallah minik Azra mız biraz daha durur anneciğinin karnında.
üzülme sen tatlım. inşallah iyi olucak vaktiyle gelicek kuzucuk

çok sağol canım benim allah razı olsun.inşallah tek dileğim bu

benimde kredim olmasa katlanmama ama maalesef

canım evet hoş şeyler değil bunlar insanın canı sıkılır gerçekten..ama öle iki gün geçincede kapandığını duymamıştım...bizim elektiriğin ödeme tarihi ayın 20 sine falan denk geliyor ama biz ayın 1 nde maaş aldığımız için bekliyoruz çok şükür kapandığınıda görmedim..

yok gebelik de sadece sizi görünce gazım oluyor deseydin...bir de ekleseydin sizde de mallık var zannımca diye sisteme kaydetmek zorundalar yaaa[/QUOTE]

o kadar şişman genc insan varkı nıce hamılelere tas cıkartır :))

Bende duydum canım henüz onaylanmadı umarım biz doğurmadan da onaylanmaz hatta bebişlerin kontrolleri fln da bitsin ondan sonra :)) Valla cok saçma öyle bişey olursa millet isyan eder ben gecende muhasebeyle konuştum bunlar kesin fiyatlar değil ortalama fln dedi yakın zamanda olsa derdi heralde böyle bi durum var hazırlıklı olun ne bilim valla ben 1300 ayırdım gerisi artık nolur bilemem ya Allah yardım etsin hepimize zor yani sen özele git git sonra da git devlette ebeler doğurtsun :)) Benim komşularım var hemşire ebe olmadı biz doğurturuz seni diyolar hem bedavaya gelir fln :))

kullanılıyor canım devletın gonderdıgı sağlık ocaklarından dağıtılan ılaclardan bırısı olmalı
ben 6 ayydan ıtıbaren duzenlı kullanıyorum kan degerı ıyı ama ferrıtınım dusuyor depolarımı doldurmam lazım :)

evet ya ben de çok beğendim. bu arada ben ankarada baya aradım bu kavanozlardan ama bulamadım bilmiyorum bursada kolay bulunur mu ama sanırım internetten alıcam az önce buldum biyerde 105 tanesi 44 tl. büyük kırtasiye gibi yerler oluyo ya ya da sadece fotokopi baskı vs yapan, oralarda etiketi basıyorlar. tek uğraştırıcı kısmı etiket bence de. hem uyguna hem fazla sayıda hem de değişik bişey ben de en çok bunu beğendim bebek şekerleri arasında. bide ben öyle mevlüt ayrı hastanede verilcek çikolata ayrı falan uğraşmak istemiyorum 100 tane bundan yaparım dedim herkese rahat rahat yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…