Mevlüt ne zaman okutacağız biz?
Doğum tarihim 18 temmuzda olursa ramazana
denk geliyor.Artık ramazandan sonra okutacağım ben:26:
Bizim mevlütler de çok kalabalık oluyor en az 100 kişi gelir :18::18::18::18:
Kıçzem sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de tatlı telaşı da atlatırız artık
Aynen canım benim için de öncelikli olan mevlit ve kurban.Allah I'n izniyle.
Kurabiyeleri zaten yiyememişlerdi bir yakınım yaptırmıştı,şeker hamurlu.millet ısırmış ısırmış atmış çöpe yazık olmuş.
Ben lokumdur çikolatadır hastanede vereceğim ama kurabiye yerine tatlı-tuzlu kuru pasta alacağım.gelen yiyor valla atıltırmalık gerekiyor bence.
En azından yenir yazık çöpe gitmez.
Ben de senin gibi düşünuyorum canım. Ama her kesin vücüdü değişik onu da kabullanmak lazım, bence eski zamanla şimdiki zaman kadınları arasında fark var onu da unutmamız lazım. Ekoloji muhit yediğimiz içtiğimiz derken baya çok şey değişti tabii ki insan vücüdü da daha zayıf düştü. Alınma ama şu yaşlı teyzeler '' amaaan kızım niye zırt pırt doktora gidiyorsunuz, biz de 8-9 tane doğurduk tarlalarda ve doktora gitmedik'' demasına çok uyuz oluyorum. Otur da anlat
Ayyyy ne kadar güzel olur köyde mis gibi açık havada oyyyyy çok
hoşiuma gitti.ALLAH'ım o günleri de göstersin bize(amin)
doğumdan hemen sonra yapmazsın zaten canım ramazan bayramı 8 ağustosta 20 günlük olıursunuz daha ramazana gelmez yani
Ramazan bayramından sonra okutmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Geçmişten tecrübem öyle çok kişi çağırmayacağım.geneli dedikoduya geliyor çünkü.maksat dua etmek ama her biri ayrı ilgi alaka bekliyor vs vs.ıhıh kalsın.
Herkesi bir arada çıkarmak da var tabi çağırırsam.o zamanki halet i ruhiyem karar verecek buna :)))
Canım aklıma geldi. ikramlık bişeyler hazırlarız diyoruzda 9 temmuzda ramazan ayı başlıyor. o tarihten sonra doğum yaparsak pek yiyecek ikram edemeyebiliriztabi mevlüt 40 ı dolduktan sonra yapılırsa bir sıkıntı olmazda. ilk doğumda eve ziyerete gelenlere bişey ikram edemeyiz oruçlu olur çoğu gelen. ama işte benimde kararsız kaldığım konu bu. mevlüt haricinde yani önceden gelen olursa eğer onlara vermek için lavantalı mıknatıslı hatıralık bişeyler yaptırsam mı diyorum ben :44::44:
doğru sölüyorsun o zamanlarla şimdikiler de bir değil ama şimdiki hatunlar da pek nazlı, ben ofiste 2-3 adet karton dosya kaldırıyorum bi bağırış bi kıyamet sen hamilesin kaldırma, yahu kaç gr o dosyalar aaaa, ben evde hala cam siliyorum, sadece dolap falan ittirmiyorum çekmiyotum hepsi bu, ama şimdiki kadınlara da aklım ermiyo ermeyecek de, dikkat etmekte fayda var tabiki, öncesinde önlem almak gerek ama abartmadan cılkı çıkmadan, herkesin fikri ayrı tabi, herkes herkese saygı duymak zorunda napalım bizim bazı kadınlarımız da böyle :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)
kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
doğru sölüyorsun o zamanlarla şimdikiler de bir değil ama şimdiki hatunlar da pek nazlı, ben ofiste 2-3 adet karton dosya kaldırıyorum bi bağırış bi kıyamet sen hamilesin kaldırma, yahu kaç gr o dosyalar aaaa, ben evde hala cam siliyorum, sadece dolap falan ittirmiyorum çekmiyotum hepsi bu, ama şimdiki kadınlara da aklım ermiyo ermeyecek de, dikkat etmekte fayda var tabiki, öncesinde önlem almak gerek ama abartmadan cılkı çıkmadan, herkesin fikri ayrı tabi, herkes herkese saygı duymak zorunda napalım bizim bazı kadınlarımız da böyle :)
kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
BBEİŞİNDE HAREKET ETTİYSE ETTİYSE EĞER SENDE İYİYSEN BENCE GİTME SEN BİLİRSİN AMA CİDDİ BİŞEY YOKTUR.Ben 3 aylıkken karda tam popomun üstüne bi düşmüştüm kaç km hızla hemde evede geldim ufak kanamam olmuştu düşün doktora gittiğimizde en riskli günler olmasına rağmen en kötü şekilde düşmeme rağmen bişey olmadıki senin artık normal yani bence bişey olmaz.
canim doktorunu ara bi sor istersen ?
bebişin hareketlerinde problem yoksa ciddi bişey değildir. ayrica eşininde kizmasina gerek yok sanki isteyerekmi düştün , bazi seylerin olacagi var ise oluyor , ne kadar sakınırsan sakın. geçmiş olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?