2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)

Son düzenleme:

doğumdan hemen sonra yapmazsın zaten canım ramazan bayramı 8 ağustosta 20 günlük olıursunuz daha ramazana gelmez yani

Canım aklıma geldi. ikramlık bişeyler hazırlarız diyoruzda 9 temmuzda ramazan ayı başlıyor. o tarihten sonra doğum yaparsak pek yiyecek ikram edemeyebiliriz tabi mevlüt 40 ı dolduktan sonra yapılırsa bir sıkıntı olmazda. ilk doğumda eve ziyerete gelenlere bişey ikram edemeyiz oruçlu olur çoğu gelen. ama işte benimde kararsız kaldığım konu bu. mevlüt haricinde yani önceden gelen olursa eğer onlara vermek için lavantalı mıknatıslı hatıralık bişeyler yaptırsam mı diyorum ben :44::44:

doğru sölüyorsun o zamanlarla şimdikiler de bir değil ama şimdiki hatunlar da pek nazlı, ben ofiste 2-3 adet karton dosya kaldırıyorum bi bağırış bi kıyamet sen hamilesin kaldırma, yahu kaç gr o dosyalar aaaa, ben evde hala cam siliyorum, sadece dolap falan ittirmiyorum çekmiyotum hepsi bu, ama şimdiki kadınlara da aklım ermiyo ermeyecek de, dikkat etmekte fayda var tabiki, öncesinde önlem almak gerek ama abartmadan cılkı çıkmadan, herkesin fikri ayrı tabi, herkes herkese saygı duymak zorunda napalım bizim bazı kadınlarımız da böyle :)

Ramazan bayramından sonra okutmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Geçmişten tecrübem öyle çok kişi çağırmayacağım.geneli dedikoduya geliyor çünkü.maksat dua etmek ama her biri ayrı ilgi alaka bekliyor vs vs.ıhıh kalsın.
Herkesi bir arada çıkarmak da var tabi çağırırsam.o zamanki halet i ruhiyem karar verecek buna :)))

doğumdan hemen sonra yapmazsın zaten canım ramazan bayramı 8 ağustosta 20 günlük olıursunuz daha ramazana gelmez yani

Hemen yapmam ki nasıl yapam kız?Ramazan Bayramından sonra
artık bakarım belki 40ın çıkmasını ya da kafama eser yaparım artık

kızlar ben bugun dustum yha ; tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (

Haleti ruhiyeni yesinler senin
Artık biz çağıralım da gelen gelir gelmeyenin
canı sağolsun

canim ben 2 aylık falan olunca okutmayı düşünüyorum , zaten 40 ' ı cıkmadan bizde okutulmaz , 40 'ı cıkınca 1,5 ay falan oluyor , tam yaza denk geliyor , ben o yuzden 2. ayına yakın okutucam hem bebiş hem ben iyice toparlanırız o sıcak yaz gununde evimizdede kimse bunalmadan ferah ferah yapariz , hemde ramazan bayramida geçmiş olur.

Hatıralık yap tabi o ayrı.
Oruçlu olan da alsın iftarda yesin artık ne yapayım ,belki bunların hiç birini yapamycğz.koştur koştur doğuma gidicez:)))
Yapılır canım bir şekilde Allah hayırlısını versin.

katılıyorum sana canim ,

ben bazen hamile oldugumu unutuyorum egildigimde yere tekme yiyorum resmen ben burdayim sıkıştım diye hatırlatıcı :)) her işimi kendim yapiyorum ,hem hareket olsun , hemde kendimi iyi hissetmek için , sonuçta hasta değilim eksiğim yok fazlam var :)) çok ağir şeyler kaldirmadikca sıkıntı yok diye düşünüyorum

Merhaba annecikler off cok sinirliyim aslında biraz rahatlamaya geldim bi baktım sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım valla ama hiç görmediğim kadar göbüş gördüm hepside cok güzeller maşallah tü tü :) ben de biara koyarım sekerler..Kızlar ben bi blog buldum meleğineli diye harika şeyle var ama cok pahalı ama cok aklım kaldı en azından kapı süsünü burdan yaptırmak istiyorum hem kendi odasına hem de hastaneye uyarlanıyo artı diyorum 50 tane içime sinmeyen bebek şekeri yaptırcağıma 15 tane yaptırim en yakınlarıma hatıra kalsın,sizce?melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri örnek ben bunu beğendim melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner şekeri de bu melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner

canim doktorunu ara bi sor istersen ?

bebişin hareketlerinde problem yoksa ciddi bişey değildir. ayrica eşininde kizmasina gerek yok sanki isteyerekmi düştün , bazi seylerin olacagi var ise oluyor , ne kadar sakınırsan sakın. geçmiş olsun canim.

Doğru söylüyorsun.eskiler neler neler yapmış.

Ben unutup o dolap itme,çekme, yukarıya uzanma işlerini yapıyorum hala ((

BBEİŞİNDE HAREKET ETTİYSE ETTİYSE EĞER SENDE İYİYSEN BENCE GİTME SEN BİLİRSİN AMA CİDDİ BİŞEY YOKTUR.Ben 3 aylıkken karda tam popomun üstüne bi düşmüştüm kaç km hızla hemde evede geldim ufak kanamam olmuştu düşün doktora gittiğimizde en riskli günler olmasına rağmen en kötü şekilde düşmeme rağmen bişey olmadıki senin artık normal yani bence bişey olmaz.

bende ablama sordm agrn bseyın yoksa gerek yok ddı bende gtmcem babamz zorla gotreblır

Çok geçmiş olsun canım ne yap biliyomusun yarın sabah erkenden aile hekimliğine git kalp atışlarını bi dinlesinler sen de rahat edersin bebeğin hareketliyse korkma zaten Allah esirgesin bişey olmaz kötü düşünme ok..

tesekkur erdrz teyzesı ıyıyz yha babamz cok korkuyo bnıde tembıhlılıo ama bılerek yapmadm yha napım aynn olacagından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…