2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Sağol canım. kavanozu bulamazsam bende burdan alırım. önce etiket işini nasıl halledebilirim onu çözmem lazım eşimin kardeşine sorucam onuda onun çevresinde bu işi yapan birileri olabilir. çok içime sindi benimde bu kavanozlar. çok heyecanlandım içinede kendi istediğim herhangi birşeyi koyabilirim.
sen de yaparsan eğer bitince fotoğrafını koyarsın

canım bende 2 aylıktan beri demir ilacı kullanıyodum 21.haftada şeker testine gittiğimde değerlerim normal çıkmıştı bende sordum bırakayımmı demir ilacını değerlerim normale gelmiş diye. yok dedi dr. sen şimdi bırakırsan bebek senden beslenir senin kanın yine düşer. o yüsden doğurana kadar demir ilacı almak şartmış. o dediğin ferpleexten ben hamilee değilken kullanmıştım kendim için, tarihi geçmediyse daha, iç bence. bizim eczacı bi ark. tarihi geçen ilaç zehirlemez sadece bi faydasını göremezsin demişti, hem zaten geçmemiş, bi dahaki kontrolede sorarsın yine dr.una şeker

ay süpersin yaa göbek değil o bi kere bebeeeekkk
çok güzelmiş ama karnın ya yusyuvarlak,
benimki yandan düz gidiyo, ilerden köşeyi dönüyo

sen rahat şeylerinden giyin oohhhh bi güzelde oyna valla miisss
ama şunuda diyim bak, benim kv. kaynının düğününde oynamış oynamış o gece düğünden hastaneye, son günleriymiş zaten, doğurmuş bi güzel gelmiş eve eşim diyoki davul zurna sesini duyunca dayanamamışım
olsun moralde şart, dök kurtlarını, bi daha bebeklerimiz ele avuca gelmeden düğüne kınaya gidemeyiz zaten

he ya sorma o kalabalığı nası halletcez bilmiyorum beni stresi şimdiden aldı valla
bide evim küçük benim, 65m2
ben gelecekleri parçalara bölmeyi düşünüyorum
bi mevlüt kv. evinde yapıcam onun tarafını çağırıcam, o daha yakın oturuyor çünkü ahaliye. benim bu b.çekmeceye çoook zor gelirler.
kendi tarafımdanda fazla çağıracağım kimse yok zaten ist.da. konu komşuyuda öle evimde ayrı ağırlıycam, başka çarem yok çünkü eşimin tarafı çok kalabalık. bi ara camide okutayım diyodum sonra vazgeçtim. kv. de yaparsak oda sevinir hem

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)
amin canım maşallah sizeeeeee

canım hepsi çok güzel kendin yapma imkanında yoksa al bunlardan kesene göre aklında kalmasın bence
sonuçta bir daha bu zamanların tekrarı olmıcak, içine sinen neyse onu al

Bebek yata 70*130 TR415 | Bebek Yata | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas

kızlar belisten oda alan ark.lar vardı aramızda. acaba bu yataktanda alanınız varmı?
artık ben karar verip alana kadar bıktırcam sizi heralde

canım bende belisten aldım yatak hediye dediler ama 1 haftaya gelir daha gelmedi...ama bu linkteki yataktandı mağazadan baktığım..gerçi annem yatağın üzerine çok ince bir döşekte yapmış onuda sereriz daha ii olur dedi ama bilmiyorum..senin aldığın yerde hediye vermedilermi?

kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim

ben lavanta kesesi yaptırıyorum ayrıca beyaz-mavi badem şekerinden de bebek şekeri yapıcam ikisinden de 40-50 tane yapmayı planlıyorum. Malum doğum yaza geliyor herkes tatilde eylül gibi bebek mevlüdü yaparken bu sunumları yapıcam umarım yeter.

ben sadece karyola aldım acaba oyüsdenmi hediye etmediler? sen gelince banada sölermisin beğendinmi nası?

sen niye okadar zayıfsın yaaaa
maşallah ne diyim
teşk. canım ama ben 13 kilo aldım nerdeyse,74-75 arasıyım. boyum 1,73 te ondan az görünüyorum, sen bide arkadan duruşuma bak basenlerim kayık gibi oldu

ya ben ne olursa olsun kendim yapıcam, haftaya malzemelerini alıcam inş. eğer çok akraban yoksa 50tane yeter bence, sonuçta herkese bi tane vermiyosun her ev için bi tane veriyosun yani bi evde 3 kişilerse, farz-ı misal hem amcana hem yengene hem kuzenine vermicen, bi tane vercen, magnetse mesela asıcaklar dolaplarına bakıp bakıp gülümsiycekler
biraz araştırmak lazım burda dışardan alıcak arkadaşlar çok güzel ve uygun şeyler paylaşıyor bi göz at bence tatlım

teşk. canım ama ben 13 kilo aldım nerdeyse,74-75 arasıyım. boyum 1,73 te ondan az görünüyorum, sen bide arkadan duruşuma bak basenlerim kayık gibi oldu

bana nerden bakarsan bak o görüntüyü yakalıyorum
ilk hamileliğimde çok takmıştım aldığım kilolara (16 kilo almıştım)
ama şimdi bi rahatlık bi gevşeklik ohh sefam olsun

canım ben lüksüne gerek görmedim ve mıknatıslı güzel bi bebiş biblolu bişey aldım 50 tane..ben 30 kişi falan çağırıcam mevlüde aldıklarım yeter gibi geliyor bana...

oglumla canımızz tatlı ıstedı yaptık enn bastındenn caymızı da aldık geldık bırazdan namaz arası vercezz ınsll
babamız tv karsısına gectı oglum tatlıyı cnaı yıstedı demekkı kıı yedıkce cosuyorrrrrrrrrrrrrrr
hava soguk yagmur havası varrr esımcıkmadı bısde komsumla cıktıkk markete dogruu su merdıven cıkmak benı olduruyor ayaklarımda derman kalmıyor yaaa markette 10 evdede 5 merdıven vardı taru topuu ama dayanamıyorum yol yuruyum ama meryıvenee hayırr

aynen yaa :26:

hos geldın gesmecı ana lı kızlı senııı bakta gel hadii

kızlar merhaba
benim kasıklarım ağrıyor
ayrıca bugünlerde adet sancısı gibi bacaklarımdan karnıma vuran bi sancı var sanki
ama hafif ne olaki bu??? ((
alancı sanc dıye tabır edıyorum ben benmde 1 haftadır var cunkumm:18:

inşl.dua ıle cnm benımm

kızlar eşiim telf. açtı, benim magnetleri bulmuş yerinden.gerçi o kendi işi için araştırıyodu da benide aradan çıkarcak uyanık
bi plakada 90 tane mıknatıs varmış, plakasıda 5tl imiş.
sen 2 plaka al dedim artarsa başka şeylerde yaparım belki diye iyi demişim dimi

benim de pek kendim yapmaya niyetim yok gibi ama bakalım.doğru aslında aile aile hesaplıycaksın.aslında oturup şöyle bir hesaplamak lazım

maşallah
hiçte kocaman değil göbeğin?
tamda olması gerektiği gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…