canım ben şurdan buldum : PAABAHE CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 cc kavanoz
sanırım burdan alıcam çünkü o gün çıktım 2 saat yürüdüm hiçbiyerde bu boy yok koca koca kavanozları gösteriyolar. sen istersen eve yakın filan varsa sor yine de bursada öyle şeyler daha rahat bulunabiliyor. kurdela da öyle, kaç yere baktım yoktu güzel bişey. onu da şöyle biyerden alıcam : Puantiyeli Kurdele Renk10mm
aslında yorgun da değilim pek
dinlenirken yada ayaktaykende olabiliyor sancılar
sanırım yalancı bunlar gerçeğine çok var üşüttüm mü ne
canım bende 2 aylıktan beri demir ilacı kullanıyodum 21.haftada şeker testine gittiğimde değerlerim normal çıkmıştı bende sordum bırakayımmı demir ilacını değerlerim normale gelmiş diye. yok dedi dr. sen şimdi bırakırsan bebek senden beslenir senin kanın yine düşer. o yüsden doğurana kadar demir ilacı almak şartmış. o dediğin ferpleexten ben hamilee değilken kullanmıştım kendim için, tarihi geçmediyse daha, iç bence. bizim eczacı bi ark. tarihi geçen ilaç zehirlemez sadece bi faydasını göremezsin demişti, hem zaten geçmemiş, bi dahaki kontrolede sorarsın yine dr.una şekerslm hamiş anneler 8. ayınızda demir ilacı kullanıyormusunuz.ben kan degerlerim iyi çıktığı için 2 aydır demir kullanmıyorum.en son 6. ayıma kadar 3 -4 ay düzenli kullandım.ilaç kullanmayı sevmiyorum.kan degerlerim buğüne kadar hep iyi çıktı hamileliğimde.bugün sağlıkocagına gittim.gebe takibim vardı.epey kilo almışım söylemeyim şaşırırsınız.artık yediklerimin kalorisine dikkat etmeliyim.tansiyonum ve bebegin kalp atışları normal.bana ilaç falan kullanıp kullanmadığımı sordu.bende kullanmadığımı falan anlatttım.o da bana demir ilacı kullanman gerek dedi.ben geçen ay drmuza ferra sanol yazdırdım ama bana hap şeklinde yazmış reçeteye.öyle olunca almadım.şurup şeklinde demeyi de unutmuşum.saglık ocagındaki hemşire bana son kullanma tarihi haziranda dolacak demir ilacı verdi.ismi ilacın ferplex demir şurubu.açıkcası 1 ay sonra sonkullanma tarihi dolacak ilacı aldım ama içmeye korkuyorum.kutusu hiç açılmamış olsada.ayrıca hemşire birşey olmaz hergün 1 tane iç 20 günde biter dedi.sizce içmeli mi içmesem mi.haftaya zaten doktora gidicem kendi kulllandığım bilğim ilacı mı yazdırsam.cvplarınızı acil bekliyorum kızlar.
ay süpersin yaaGüzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..
Eki Görüntüle 706796
sen rahat şeylerinden giyin oohhhh bi güzelde oyna vallaGÖBİŞLİ ANNELER MERHABA :) Bugün yeni girebildim okudum geçmişide herkes iyi çok şükür.Bende iyiyim işyerindeyim çayımı adım açık bi şekilde hem içiyorum hem okuyorum :) Birde akşam kına var ne giysem die düşünüyorum birde sizce oynasammı birazcık şöle ( severmde oynamayı :)) yoksa bi kenardamı otursam
he ya sorma o kalabalığı nası halletcez bilmiyorum beni stresi şimdiden aldı vallaMevlüt ne zaman okutacağız biz?
Doğum tarihim 18 temmuzda olursa ramazana
denk geliyor.Artık ramazandan sonra okutacağım ben:26:
Bizim mevlütler de çok kalabalık oluyor en az 100 kişi gelir :18::18::18::18:
Kıçzem sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de tatlı telaşı da atlatırız artık
amin canım:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)
Güzel Anneler Allah Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben mart 2013 annesiyim güzel bir hamilelik ve çok istediğim normal doğum geçirdim. Doğum hikayem aşağıda
ANNESİNİN PRENSİ
canım hepsi çok güzelMerhaba annecikler off cok sinirliyim aslında biraz rahatlamaya geldim bi baktım sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım valla ama hiç görmediğim kadar göbüş gördüm hepside cok güzeller maşallah tü tü :) ben de biara koyarım sekerler..Kızlar ben bi blog buldum meleğineli diye harika şeyle var ama cok pahalı ama cok aklım kaldı en azından kapı süsünü burdan yaptırmak istiyorum hem kendi odasına hem de hastaneye uyarlanıyo artı diyorum 50 tane içime sinmeyen bebek şekeri yaptırcağıma 15 tane yaptırim en yakınlarıma hatıra kalsın,sizce?melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri örnek ben bunu beğendim melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner şekeri de bu melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
Bebek yata 70*130 TR415 | Bebek Yata | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas
kızlar belisten oda alan ark.lar vardı aramızda. acaba bu yataktanda alanınız varmı?
artık ben karar verip alana kadar bıktırcam sizi heralde
kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
bende ikinciyi begendim ,
yaninada lavantali ahşap figürlü şekerlerden yapmak istiyorum , linktekiler gibi naisl olur 1 şeker & lokum 1 de lavanlati bu tarz şeker ?
AHŞAP BEBEKLİ BEBEK -DOĞUMGÜNÜ ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84404853
ben sadece karyola aldım acaba oyüsdenmi hediye etmediler? sen gelince banada sölermisin beğendinmi nası?canım bende belisten aldım yatak hediye dediler ama 1 haftaya gelir daha gelmedi...ama bu linkteki yataktandı mağazadan baktığım..gerçi annem yatağın üzerine çok ince bir döşekte yapmış onuda sereriz daha ii olur dedi ama bilmiyorum..senin aldığın yerde hediye vermedilermi?
teşk. canım ama ben 13 kilo aldım nerdeyse,74-75 arasıyım. boyum 1,73 te ondan az görünüyorum, sen bide arkadan duruşuma bak basenlerim kayık gibi oldusen niye okadar zayıfsın yaaaa
maşallah ne diyim
ya ben ne olursa olsun kendim yapıcam, haftaya malzemelerini alıcam inş. eğer çok akraban yoksa 50tane yeter bence, sonuçta herkese bi tane vermiyosun her ev için bi tane veriyosunkızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
ben sizin aldiginin kilolarin önüne 1 rakamini itinayla ekliyorum :)) 17 diyorum
teşk. canım ama ben 13 kilo aldım nerdeyse,74-75 arasıyım. boyum 1,73 te ondan az görünüyorum, sen bide arkadan duruşuma bak basenlerim kayık gibi oldu
canım ben lüksüne gerek görmedim ve mıknatıslı güzel bi bebiş biblolu bişey aldım 50 tane..ben 30 kişi falan çağırıcam mevlüde aldıklarım yeter gibi geliyor bana...kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
ben sadece karyola aldım acaba oyüsdenmi hediye etmediler? sen gelince banada sölermisin beğendinmi nası?
o yüzdendir cnm ..biz takım aldık yatağıda hediye ettiler...hatta ben cibinliğide hediye ettirdim zorla:)tabiki tatlım gelsin ben sana sölerim nasıl olduğunu...
aynen yaa :26:Bende duydum onu. ssklılar özel hastanelerin ücretlerinin %90 ını ödeceklermiş benim duyduğumda böyleydi
öyle bişey olursa çok kötü olur yaa. o kadar zaman gidip sırf fiyat yüzünden devlet hastanesinde doğum yapmak istemem açıkçasıdoğum iznini onaylayamadılar ama bu hemen kabul görür kesin
hos geldın gesmecı ana lı kızlı senııı bakta gel hadiikızçemle gezdik gezdik oohhhh
komşu günümüz vardı bugün güzel ikramlarıda yedik bi sürüçaktırmayın mide yanmasından ölüyorum
ama çok güzeldi napıyım? yesemde yanıyo yemesemdebari gözüm kalmasın demi??
yemeğimde var rahatım
geçmişi bi okuyum geleyim
alancı sanc dıye tabır edıyorum ben benmde 1 haftadır var cunkumm:18:kızlar merhaba
benim kasıklarım ağrıyor
ayrıca bugünlerde adet sancısı gibi bacaklarımdan karnıma vuran bi sancı var sanki
ama hafif ne olaki bu???((
inşl.dua ıle cnm benımmçok sağol canım benim.durdu çok şükür.evet allahtan kilosu falan iyi.
sakin davranıyorum aslında kuzum.bol bol dua ediyorum yatıyorum dinleniyorum.iğnede yaptılar şimdi beklemedeyiz.
evet kilosu boyu haftası iyi iğnelerimide vurdu.rabbime amanet cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .
sağolll cnm benim rabbim hepimizin yardımcı olsun dualarınızı eksik etmeyin canımm
ben sadece karyola aldım acaba oyüsdenmi hediye etmediler? sen gelince banada sölermisin beğendinmi nası?
teşk. canım ama ben 13 kilo aldım nerdeyse,74-75 arasıyım. boyum 1,73 te ondan az görünüyorum, sen bide arkadan duruşuma bak basenlerim kayık gibi oldu
ya ben ne olursa olsun kendim yapıcam, haftaya malzemelerini alıcam inş. eğer çok akraban yoksa 50tane yeter bence, sonuçta herkese bi tane vermiyosun her ev için bi tane veriyosunyani bi evde 3 kişilerse, farz-ı misal hem amcana hem yengene hem kuzenine vermicen, bi tane vercen, magnetse mesela asıcaklar dolaplarına bakıp bakıp gülümsiycekler
biraz araştırmak lazım burda dışardan alıcak arkadaşlar çok güzel ve uygun şeyler paylaşıyor bi göz at bence tatlım
Güzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..
Eki Görüntüle 706796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?