2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm ben hastanede bunlardan dağıtıcam ÇİKO BOY

mevlut için kapı süsü lahosa tacı altın yastığı içinde bunlardan alıcam 50 adet bebek şekeri + sepet + kapı süsü +yastık GittiGidiyor'da 84424799

yada mevlüt için magnetli seramik bebek tulumu şeklinde süs yaptırıcam

Yok canım ya belki iyiside vardır kötüsüde

aynen aldığınız yere göre değişir

tamamdır kızlar evet oynıcam bugün hem kendim için hemde sizin için şöleee kafa dağatıcam beeee :)

maşallah canım çok fit görünüyorsun bayılıyorum az kilo alan hamişlere...ben 15 kilo aldım(((((((((

aman cnm sağlığınız iyi olsunda gerisi boş

ben ramazan bayramından sonra düşünüyorum

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)

maşallah cnm aminnnnnnnnnnnn

az ve öz olucaksa gayet mantıklı

hepımz dıkkat edelım valla gun sayıyoruz gercekten denge bozuklugu var artk daha yavas hareket edelm. bebslermz allh korusun hepmızn

aminnnnnnnnnnnnnn

kesin cnmmm yaaa :18:

ben 50 yapıcam

çok iyi demişsin cnm

hastanede dağıtacaklarına bayıldım.gittigidiyordan alacaklarını ben de düşünüyorum.yakından acaba nasıl görünüyor diye takıyorum.resimde gayet güzeller.aslında bunu düşünebilirim

uzun bir aradan sonra yeniden meraba herkese son hazırlıklar yapılıyor telaş artıyor hepimizde iyicede ağırlaştık gece yatmaları artık bir ızdırap ama herşey bebeklerimiz için yeterki sağlıklı olsunlar hepsine dayanırız

hastanede dağıtacaklarına bayıldım.gittigidiyordan alacaklarını ben de düşünüyorum.yakından acaba nasıl görünüyor diye takıyorum.resimde gayet güzeller.aslında bunu düşünebilirim

ben yakından gördüm resimdekinin aynısı cnm

iyi akşamlar kızlar.pc açıktı ama başına daha yeni oturdum.intikam dizisini izliyorum.koca göbüşümü okşuyorum:)))

iyi akşamlar kızlar.pc açıktı ama başına daha yeni oturdum.intikam dizisini izliyorum.koca göbüşümü okşuyorum:)))

bende ayakata uyuyorum resmennn ee gece uykusuz kal gundus de uyuma sonucc
ama yavasdan kacma k uzereyım namazımıda kıldım ohhhh
ademen cım ne zaman bıtıyyor mesayın senn yafffffff

ii geceelr kızlarr bız cıktıkk gorusuruz sonra ınsll sımdıden hayılrı cuma larrrrrrrrrr

Kızlar Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooooooop anneler günüüüüü....
İlk anneler günüm bebişim karnımda ama olsun beni tekmeler ve öpüşmüş oluruz kızımla.

canlar iyi geceler biz bu haftayı bitirdik 2 gün izinliyiz..bolca dinlenmemiz gerek çünkü önümüzdeki hafta çok yoğun bi çalışma temposu beni bekliyo...inşallah hemencecik geçer çok yorulmadan...öpüyoruz sizleri kendinize ve minnaklara çok ii bakın :)

Canım evet ben de bebek şekeri ve nikah şekeri tasarlıyorum ve yapıyorum. blogumu daha önce yazmıştım zaten rnatasarım.blogspt.cm google a RNA TASARIM yazın çıkar :) bir de biraz incelersen gittigidiyor a da ürünlerimi koydum diye linkini de bloguma eklemiştim. iletişim için mail adresim de yine blogda sol tarafta var. sana özel mesaj yazmak istedim ama kadınlar kulübünden bu kişiye özel msj atamazsınız diye geribildirim geldi. daha fazla msj paylaşmış olmam gerekiyomuş. eğer bana mail adresimden ulaşırsan daha ayrıntılı bilgi verebilirim canım. gittigidiyor sitesinde keçe bebek şekeri, veya küçük prens keçe bebek şekeri diye ararsan çıkar. ilgine teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…