oglumla canımızz tatlı ıstedı yaptık enn bastındenn caymızı da aldık geldık bırazdan namaz arası vercezz ınsll
babamız tv karsısına gectı oglum tatlıyı cnaı yıstedı demekkı kıı yedıkce cosuyorrrrrrrrrrrrrrr
hava soguk yagmur havası varrr esımcıkmadı bısde komsumla cıktıkk markete dogruu su merdıven cıkmak benı olduruyor ayaklarımda derman kalmıyor yaaa markette 10 evdede 5 merdıven vardı taru topuu ama dayanamıyorum yol yuruyum ama meryıvenee hayırr
suzancımmm tatlı deme bana...okadar canım istiyoki ama korkuyorum yemeye(oysaki oğlumda tatlı bişeyler yedikten sonra kıpır kıpır oluyodu...
kızlar ben bu bebek şekeri kapı süsü araştırmalarına hiç başlamadım. sanki hiç doğurmuycakmışm gibi herşeyi ağırdan alıyorum.
çarşıya çıkıp bakmak çok zor geliyor ama çarşıda da çok çeşit var hepsi bir arada. aybaşı son maaşımı alacağım için artık bu işide halletmem gerekiyor.
şimdi bu konuyla ilgili size bir soru sormak istiyorum. en azında bakarken ona göre bir fikrim olsun diye
bu bebek şekerlerinden siz hastanede dağıtmak için mi alıcaksınız bebek görmeye gelenlere? yoksa mevlüt yaparsanız onun için mi?
acaba hastane için ve sonradan evde görmeye gelenler için mıknatıslı lavantalı bişey mi alsam? mevlütte de az önce Acenu nun attığı linkteki gibi kutu alıp içine lokum mu koysam?? böyle ayrı ayrı abartı mı olur? görmemişin oğlu olmuş demesinler sonra
birde bunların kaçtanesi kaç para oluyor yaklaşık siz epey bir araştırdınız. söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa? bende ona göre notlarımı alıp çarşıya çıkıcam ilk fırsatta
Kızlar,
Bende bişi sorucam bebek kurabiyelerini mutlaka görmüşsünüzdür benim çok hoşuma gidiyo çok istiyorum kızım doğduğunda dağıtmayı ama bir yerde sorduğumda tanesi 3tl dedi sonra kv ve ablama konuşurken tadının Yenmiyecek kadar kötü olduğunu ve atıldığını eridiğini falan söylediler ben hiç tadmadım gerçekten kötümü?
Okadar parayı çöpe atmak istemiyorum ama çoktan özeniyorum yiyen varmı aranızda? En kötü 15-20tane yaptırılma çok yakınlarıma dağıtıcım siz ne dersiniz yaptıracak varmı aranızda?
Yok canım ya belki iyiside vardır kötüsüde
tamamdır kızlar evet oynıcam bugün hem kendim için hemde sizin için şöleee kafa dağatıcam beeee :)
maşallah canım çok fit görünüyorsun bayılıyorum az kilo alan hamişlere...ben 15 kilo aldım(((((((((
Mevlüt ne zaman okutacağız biz?
Doğum tarihim 18 temmuzda olursa ramazana
denk geliyor.Artık ramazandan sonra okutacağım ben:26:
Bizim mevlütler de çok kalabalık oluyor en az 100 kişi gelir :18::18::18::18:
Kıçzem sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de tatlı telaşı da atlatırız artık
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Doktorumuzdan geldik oğlum 2052 gr. olmuş... Sağlıkla kucağımıza tümümüzün inşallah :)
Merhaba annecikler off cok sinirliyim aslında biraz rahatlamaya geldim bi baktım sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım valla ama hiç görmediğim kadar göbüş gördüm hepside cok güzeller maşallah tü tü :) ben de biara koyarım sekerler..Kızlar ben bi blog buldum meleğineli diye harika şeyle var ama cok pahalı ama cok aklım kaldı en azından kapı süsünü burdan yaptırmak istiyorum hem kendi odasına hem de hastaneye uyarlanıyo artı diyorum 50 tane içime sinmeyen bebek şekeri yaptırcağıma 15 tane yaptırim en yakınlarıma hatıra kalsın,sizce?melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri örnek ben bunu beğendim melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner şekeri de bu melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
hepımz dıkkat edelım valla gun sayıyoruz gercekten denge bozuklugu var artk daha yavas hareket edelm. bebslermz allh korusun hepmızn
Bende duydum onu. ssklılar özel hastanelerin ücretlerinin %90 ını ödeceklermiş benim duyduğumda böyleydi
öyle bişey olursa çok kötü olur yaa. o kadar zaman gidip sırf fiyat yüzünden devlet hastanesinde doğum yapmak istemem açıkçasıdoğum iznini onaylayamadılar ama bu hemen kabul görür kesin
kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
kızlar eşiim telf. açtı, benim magnetleri bulmuş yerinden.gerçi o kendi işi için araştırıyodu da benide aradan çıkarcak uyanık
bi plakada 90 tane mıknatıs varmış, plakasıda 5tl imiş.
sen 2 plaka al dedim artarsa başka şeylerde yaparım belki diyeiyi demişim dimi
oglumla canımızz tatlı ıstedı yaptık enn bastındenn caymızı da aldık geldık bırazdan namaz arası vercezz ınsll
babamız tv karsısına gectı oglum tatlıyı cnaı yıstedı demekkı kıı yedıkce cosuyorrrrrrrrrrrrrrr
hava soguk yagmur havası varrr esımcıkmadı bısde komsumla cıktıkk markete dogruu su merdıven cıkmak benı olduruyor ayaklarımda derman kalmıyor yaaa markette 10 evdede 5 merdıven vardı taru topuu ama dayanamıyorum yol yuruyum ama meryıvenee hayırr
suzancımmm tatlı deme bana...okadar canım istiyoki ama korkuyorum yemeye(oysaki oğlumda tatlı bişeyler yedikten sonra kıpır kıpır oluyodu...
ayy canım benım ozur olsunn senn dıet vardı dımıı af ola hakkını helal et tatlımm
ben abdest alıp gelıyorum ınsll
ayy canım benım ozur olsunn senn dıet vardı dımıı af ola hakkını helal et tatlımm
allah kabul etsin cnm
allah kabul etsin cnm
amın ınsl canım benımmm cumlemıızınkınıı ınslll
ben lavanta kesesi yaptırıyorum ayrıca beyaz-mavi badem şekerinden de bebek şekeri yapıcam ikisinden de 40-50 tane yapmayı planlıyorum. Malum doğum yaza geliyor herkes tatilde eylül gibi bebek mevlüdü yaparken bu sunumları yapıcam umarım yeter.
cnm ben hastanede bunlardan dağıtıcam ÇİKO BOY
mevlut için kapı süsü lahosa tacı altın yastığı içinde bunlardan alıcam 50 adet bebek şekeri + sepet + kapı süsü +yastık GittiGidiyor'da 84424799
yada mevlüt için magnetli seramik bebek tulumu şeklinde süs yaptırıcam
aynen aldığınız yere göre değişir
aman cnm sağlığınız iyi olsunda gerisi boş
ben ramazan bayramından sonra düşünüyorum
maşallah cnm aminnnnnnnnnnnn
az ve öz olucaksa gayet mantıklı
aminnnnnnnnnnnnnn
kesin cnmmm yaaa :18:
ben 50 yapıcam
çok iyi demişsin cnm
hastanede dağıtacaklarına bayıldım.gittigidiyordan alacaklarını ben de düşünüyorum.yakından acaba nasıl görünüyor diye takıyorum.resimde gayet güzeller.aslında bunu düşünebilirim
iyi akşamlar kızlar.pc açıktı ama başına daha yeni oturdum.intikam dizisini izliyorum.koca göbüşümü okşuyorum:)))
Yok kuzum şaka yapıyorum siz yiyin oğluşuna yarasın...valla bende arada kaçamak yapıp oğlumu sevindiriyorum:))
Bebek yata 70*130 TR415 | Bebek Yata | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas
kızlar belisten oda alan ark.lar vardı aramızda. acaba bu yataktanda alanınız varmı?
artık ben karar verip alana kadar bıktırcam sizi heralde
Yok kuzum şaka yapıyorum siz yiyin oğluşuna yarasın...valla bende arada kaçamak yapıp oğlumu sevindiriyorum:))
arada kaamakdan bırsey olmaz ınsl canım benımmyiyin aradaa bende cok yemıyorum zatenn az once tartıldım 80 cıktımm en sn dr da 78,8 dımmm yaf bır ay once yanıı 1,5 kg almısım bu aydaaaaaaaaaa cok degıl aşamaa yarasındaaaaaa ama dıkkat de etmem gerek cunku kendı kendıme dedım 83 le en son doguma gırecemm dıye haylrısı tabıkıdaaaaaaaa
ii geceelr kızlarr bız cıktıkk gorusuruz sonra ınsll sımdıden hayılrı cuma larrrrrrrrrr
ii geceelr kızlarr bız cıktıkk gorusuruz sonra ınsll sımdıden hayılrı cuma larrrrrrrrrr
Merhaba annecikler off cok sinirliyim aslında biraz rahatlamaya geldim bi baktım sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım valla ama hiç görmediğim kadar göbüş gördüm hepside cok güzeller maşallah tü tü :) ben de biara koyarım sekerler..Kızlar ben bi blog buldum meleğineli diye harika şeyle var ama cok pahalı ama cok aklım kaldı en azından kapı süsünü burdan yaptırmak istiyorum hem kendi odasına hem de hastaneye uyarlanıyo artı diyorum 50 tane içime sinmeyen bebek şekeri yaptırcağıma 15 tane yaptırim en yakınlarıma hatıra kalsın,sizce?melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri örnek ben bunu beğendim melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner şekeri de bu melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?