canımm ıkea nın besıklerı 60x120 ebat olarak
yanlarına koruyucu baktım englısh home dan
ama buyuk gibi napcaas
kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...
nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...
Kızlar,
Bende bişi sorucam bebek kurabiyelerini mutlaka görmüşsünüzdür benim çok hoşuma gidiyo çok istiyorum kızım doğduğunda dağıtmayı ama bir yerde sorduğumda tanesi 3tl dedi sonra kv ve ablama konuşurken tadının Yenmiyecek kadar kötü olduğunu ve atıldığını eridiğini falan söylediler ben hiç tadmadım gerçekten kötümü?
Okadar parayı çöpe atmak istemiyorum ama çoktan özeniyorum yiyen varmı aranızda? En kötü 15-20tane yaptırılma çok yakınlarıma dağıtıcım siz ne dersiniz yaptıracak varmı aranızda?
Canım evet ben de bebek şekeri ve nikah şekeri tasarlıyorum ve yapıyorum. blogumu daha önce yazmıştım zaten rnatasarım.blogspt.cm google a RNA TASARIM yazın çıkar :) bir de biraz incelersen gittigidiyor a da ürünlerimi koydum diye linkini de bloguma eklemiştim. iletişim için mail adresim de yine blogda sol tarafta var. sana özel mesaj yazmak istedim ama kadınlar kulübünden bu kişiye özel msj atamazsınız diye geribildirim geldi. daha fazla msj paylaşmış olmam gerekiyomuş. eğer bana mail adresimden ulaşırsan daha ayrıntılı bilgi verebilirim canım. gittigidiyor sitesinde keçe bebek şekeri, veya küçük prens keçe bebek şekeri diye ararsan çıkar. ilgine teşekkürler.
Eki Görüntüle 707550 Eki Görüntüle 707551 Eki Görüntüle 707552
günaydin ,
iyiyiz canim sen nasilsin ?? evet 3 aylar basliyor , hayirlisi ile kucagimiza aliriz inş, hayirli cumalar bu arada
bugun miskin benim oglum dogru duzgun kıpırdamıyo gibi , yada ben taktim kafaya farketmiyorum akşamdan hareketleri yavaş diye çok hareketsiz geldi bana , normalde pat kut tekmeliyodu( akşam çok yorulduk ayakta kaldik ondanmi acaba ? tatli vs bişey yedğimde hemen harekete geçerdi , çok az kıpraşıyo sanki acaba uyyomu ? anlamadim gitti
bugun miskin benim oglum dogru duzgun kıpırdamıyo gibi , yada ben taktim kafaya farketmiyorum akşamdan hareketleri yavaş diye çok hareketsiz geldi bana , normalde pat kut tekmeliyodu( akşam çok yorulduk ayakta kaldik ondanmi acaba ? tatli vs bişey yedğimde hemen harekete geçerdi , çok az kıpraşıyo sanki acaba uyyomu ? anlamadim gitti
ben kendim bebek kurabiyesi yapıyorum
neredeyse butun doğum yapan arkadaşlarıma yaptım.
Şimdi de kendime kısmetmiş.. bi ara yaptıkalrımın resimlerini de koyarım fikir olur size...
kurabiyesinin tadı yapana bağlı valla ben zencefilli tarçınlı kurabiye yapıyorum tereyağlı çok da güzel oluyor.
üzerindeki şeker hamurunun da kaliteleri var, iyi kalite şeker hamuru alıp, mümkün olduğu kadar ince açarak kullanırsanız kotü olmuyor. ayrıca şeker hamurlu kurabiyeler mideden çok göze hitap etmek için yapılan şeyler. benim kurabiye tarifimde süt ve süt ürünleri olmadığı için de haftalarca taze kalıyor erime de yapmıyor..
kendiniz yaparsanız ucuza gelir ama zahmetli biraz...
pek keyfim yok bugün.. kasıklarım ağrıyor ara ara akşamdan beri. başımda hafif ağrı var.. uykum var gibi... yarın da kontrolümüz var, aslında bir beden temizliği yapsam iyi olacak nolur nolmaz diyorum da.. bilmem gücümü toplayabilirsem şayet.. bi de birsürü ütümüz var((( akşama yemeğimiz yok ((( daha evi bile toplamadan oturduk oğluşumla laptop karşısına... hayrlsyla annem bi gelseydi.. gurbette yalnız hamilelik çok zormuş... insan normalden daha fazla özlem duyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?