2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
temmuz anneIerine önceIikIe merhaba
herkese YÜCE RABBİM bebeğini sağIıkIı sıhhatIi kucagına aImayı
AnaIı babaIı büyütmeyi nasip etsin...
kız anneIeri için payIaşmak istediğim bir facebook sayfası var
tütü takım dikiyoruz özeI tasarım
sayfamın Iinkini burda payIaşmamda sakınca var mı
yeni dogan tütüIeri de maIum çok moda

canımm ıkea nın besıklerı 60x120 ebat olarak
yanlarına koruyucu baktım englısh home dan
ama buyuk gibi napcaas

Herkese günaydınnnn, güzelll bebeklerin güzel anneleriii :)))
Hayırlı Cuma'lar olsun herkese, Rabbim yavrularımızı bizden ayırmasın, tüm dualarımız kabul olsun inşallah..

nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...

canım ben akrabalardan vereceğim kişi sayısını hesapladım,herkes memlekette yanımda kimse yok,bi de kv tarafını hesapladım,bulunduğumuz yerde gelecek komşu-arkadaş sayısını hesapladım, biraz da fazladan üzerine koydum ve 70 tane sipariş verdim. benimkiler lavanta torbası, magnetten biraz farklı olsun istedim, baya da büyük ürünler,ilk beğendiğimiz magnetle fiyatı aynı olunca karar değiştirdik ve lavanta torbası olsun istedik.

nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...

günaydin ,

iyiyiz canim sen nasilsin ?? evet 3 aylar basliyor , hayirlisi ile kucagimiza aliriz inş, hayirli cumalar bu arada

ilk defa bir geceyi bu kadar zor geçirdim kızcığım hiç uyumadı desem yeridir
sağa dönüyorum durmuyor, sola dönüyorum durmuyor, o uyumadanda ben uykuya dalamıyorum,ece içimde kıpraşıyor sürekli
hava aydınlandı ben hala uyuyamıştım doğru dürüst, aydınlık oluncada uykum kaçtı erkenden geldik buraya
zilli gece beni uyutmadı şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor ama
bugünde cuma, herkese hayırlı günler olsun, dua edelim bol bol inş.
anneme hediye bakmaya çıkıcam bugün öğleden sonra, yengemede alıcam, kargoyla gönderirim artık kayseriye
amcamın hanımı yengemle aylardır benim kıza örgü örüyolar, yengem çok beceriklidir annemide yönlendiriyo modelleri konusunda
çalışıyo kadın bide inş. müh. o kadar işinin arasında 2 tane hırkalı alt-üst takım örmüş, bi tane panço örmüş, bi tane elbise örmüş,
annem 2 tane yelek örmüş 2 tane battaniye örmüş şimdi elbise örüyomuş
benim örenbayanlar çalışıyo ben bişi yapmıyorum oyüsden

inş. canım çok mübarek günlerde doğum yapıcaz gerçekten, rabbim hepimizin günahlarını affetsin,
birbirimize ettiğimiz dualarda kabul olsun inş

nasılsınızz.. biz iyiyiz çok şükür kıpır kıpır kızımla (babası kılıklı) akşam olsa biran önce memmleketimize gideceğiz bugün kaynanaya yarında anneciime

ben kendim bebek kurabiyesi yapıyorum
neredeyse butun doğum yapan arkadaşlarıma yaptım.
Şimdi de kendime kısmetmiş.. bi ara yaptıkalrımın resimlerini de koyarım fikir olur size...
kurabiyesinin tadı yapana bağlı valla ben zencefilli tarçınlı kurabiye yapıyorum tereyağlı çok da güzel oluyor.
üzerindeki şeker hamurunun da kaliteleri var, iyi kalite şeker hamuru alıp, mümkün olduğu kadar ince açarak kullanırsanız kotü olmuyor. ayrıca şeker hamurlu kurabiyeler mideden çok göze hitap etmek için yapılan şeyler. benim kurabiye tarifimde süt ve süt ürünleri olmadığı için de haftalarca taze kalıyor erime de yapmıyor..
kendiniz yaparsanız ucuza gelir ama zahmetli biraz...

bugun miskin benim oglum dogru duzgun kıpırdamıyo gibi , yada ben taktim kafaya farketmiyorum akşamdan hareketleri yavaş diye çok hareketsiz geldi bana , normalde pat kut tekmeliyodu ( akşam çok yorulduk ayakta kaldik ondanmi acaba ? tatli vs bişey yedğimde hemen harekete geçerdi , çok az kıpraşıyo sanki acaba uyyomu ? anlamadim gitti

Canım merhaba,gördüm gittigidiyordan fiyatlar da gayet uygun :) ben su küçük prensi beğendim aslında onu kapı süsü ve takı yastığı olarak da tasarlayablrz tatlım bloğa da bakim ben yine biraz bakar körüm de,ben bunları son ay düşünüyorum canım haziran ortasında fln sen de uygun olursan tabi ama yoğun olurum dersen bi detaylı görüşelim mail adresinden de yazarım canım öpüyorum..

günaydin ,

iyiyiz canim sen nasilsin ?? evet 3 aylar basliyor , hayirlisi ile kucagimiza aliriz inş, hayirli cumalar bu arada

pek keyfim yok bugün.. kasıklarım ağrıyor ara ara akşamdan beri. başımda hafif ağrı var.. uykum var gibi... yarın da kontrolümüz var, aslında bir beden temizliği yapsam iyi olacak nolur nolmaz diyorum da.. bilmem gücümü toplayabilirsem şayet.. bi de birsürü ütümüz var ((( akşama yemeğimiz yok ((( daha evi bile toplamadan oturduk oğluşumla laptop karşısına... hayrlsyla annem bi gelseydi.. gurbette yalnız hamilelik çok zormuş... insan normalden daha fazla özlem duyuyor...

yorgunluğuna bağlıdır canım illaki etkileniyo çünkü.tabi uyuyo da olabilir çok yorulmuşsa :)

uyuyodur anneciğii ayaktada kaldım diyosun sen yorulunca oda etkilenmiştir haliyle
arada bi, bi tanede olsa hissediyosan hareketlerini sorun yok.
benimkininde sağı solu belli olmuyor bazen karete kıd den fırlamış gibi, bazen çıt yok

canım ben de aynen doğum yapan arkadaşlara yapıp götürmüştüm. şimdi de kendime yapıcam inşallah. dün akşam şeker hamurlarını araştırdım baya, sonuçta jelatin içeriyor ve domuz jelatini mi değil mi emin olamadım. sen hangi marka şeker hamuru kullanıyorsun?

işte o 50 şekerin modeli nasıl onu anlayamadım canım bende.
.

50 adet magnetli şeker modeli karışık şekilli geliyor tek model falan olmuyor.ben bayıldım.fotograflarını üç gün önce yüklemiştim.fiyat uygun kesinlikle alın derim.hatta yorumum bile var.gittigidiyorda.nisa şekerde

canim bu kadar sıkma kendini , ılık bi duş al , akşama aparatif bişeyler yaparsin daha cok var akşama . evde toplanir , biraz dinlen , biz ütü konusunu akşam yapiyoruz , ertesi gün ne giyeceksek sadece onlari ütülüyoruz yoksa bitmiyor , ayakta ve sıcak cok bunaltiyo ütü. anne yakındada olsa özleniyo , şimdi bizim hormonlarimizdan dolayı duygusalligimiz daha ön planda dahada özlüyo insan , bu mübarek gün hürmetine Rabbim ferahlik versin hepimize inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…