2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benimkide normalde öyle , bide yan yatıyo sanirim sag tarafimda bi tekme sol tarafimda bi kafa hissediyorum :))

ama şimdi ufak ufak başladi teyzesi :))

amin inşallah... otobüsle 14 saat,havaalanı henüz faaliyete geçmedi.. öğrenciyken kafama göre gidiyodum memlekete.. şimdi öyle olmuyo tabi.. sorumlu olduğum bi insan var bi de hamilelik...

Nasılsınızz,2 gün sonra ilk anneler günümüzü kutluycaz Allah uzun yıllar evlatlarımızla,annelerimizle kutlamayı nasip etsin inşallah..Buarada rüyamda sürekli babamı görüyorum pazartesi günü ben ne yapcam tek kalmak istemiyorum

günaydin ,

iyiyiz canim sen nasilsin ? kusura bakma ben atlamişism pazartesi günü baban ile iligli olan nedir?

of off uzakmiş canim yaa ,

Allah yardimciniz olsun ..

sağol canım.. gerçekten çok uzak.. bütün arkadaş ve akraba çevrem orda, çok hareketli ve renkli bi hayatımız vardı ordayken. şimdi burda sürekli evde inzivaya çekilmiş gibiyim.. akşam olmasını iple çekiyorum, eşimin yolunu gözlüyorum. sonra da yanımdan ayrılmasın istiyorum.. o da yazık yoruluyo sonuçta akşama kadar.. neyseki havaalanı haziranda açılacakmış, öyle diyolar..

hareketli hayat olmasa bile insan semt degiştirdiginde bile yadirgiyo , yeni ev yeni ortam vs , ki siz şehir değiştirmişsiniz , biraz daha bilinenin dışında bir bölge hemde , hayirlisi sayılı gün çabuk geçer der büyükler inş öyle olur :) haziran mi , iyi ya bişey kalmamiş , daha çokmu görev süreniz ?

Biz biz biz geldikkkkk
Hamaratlığımız tuttu sabahtan beri yine kızçemle iş güç yapmaya
bayılıyorum Yormadan ama.Babamızı işe yolladık
hemen evi topladık,kızçemin kuruyanları topladık,babamızın çamaşırlarını
makineye attık,bulaşık makinesini boşalttık,dedeme gideceğim için
kek,börek yaptım,şimdi de kahvaltı zamanı sizin eşliğinizde
Hafta sonu köye havası alacağız bol bol hava yağışlıdır ama ne yapalım
kızçemin şansına.Annemleri de alıp gideceğiz hem annemin hem kayınvalidemin
anneler gününü kutlayacağız(hem de benim)
Biz 31.haftamıza girdik aman ALLAH'ımmmmmm ne kaldı şunun surasında
kızçeler:118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:
Hayırlı cumalar kızçelerrrrr

günaydin ,

iyiyiz canim sen nasilsin ? kusura bakma ben atlamişism pazartesi günü baban ile iligli olan nedir?

İyi olmaya çalışıyorum işte tatlım su bebiş de olmasa yüzüm gülmez su aralar,babam pazartesi günü 5 saatlik bi operasyon gecrcek beyninde menenjiom denilen bi kitle var ve 5 cm ankarada o ve ben samsundayım hergece rüyamda vicdan azabı cekiyorum gidemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo (

aynen öyle.. görev süremiz en az 2 yıl.. havaalanının açılmasıyla psikolojik olarak bile rahatliycam gibi geliyo. çok bunalır biz gidemesek annemler atlar uçağa gelir ya da biz atlar gideriz..

aman kendinizi çok yormayın da. oh mis gibi hava iyi gelir valla.. biz de 33ü bitirip 34e giriyoruz çok az kaldııııııııııııııı

maşallahhh maşallahh bu ne enerji böle sabah sabah darisi başimizaa benim durumum aynen bu

hayırlı cumalar olsun canim sanada

bugün pek keyfimiz yok nedense son iş günümüz ama yinede iş yeri ile sıkıtılar, yağmurlu ve kapalı bir hava vs. neyse geçmişi okumadan size bahsedeyim hemen. dün bi arkadaşım doğum yaptı gittik görmeye hastaneye 2. bebeği ilki erkekti bu kız epidural sezeryan olmuş ilki sezeryandı ama bu epiduralmış. çok rahattı hiç ilki gibi değildi iğne hiç acıtmadı inanmazsın dedi iğneyi yapar yapmaz uyuşmuş ayakları bebeğimi ilk ben gördüm diyor :) 10 dak felan sürmüş doğum iğnenin etkisi 3 saat sonra geçmiş biz gititğimizde hissediyordu ayaklarını ne olursa olsun epidural olsun dedi banada. yanında da bi bayan vardı onunda oğlu olmuş görmelisiniz minicik parmaklar bembeyaz suratlar uyuyorlardı güzel güzel :) inşallah bizimde sağlıklı doğumlarımız ve bebeklerimiz olur geçmişe bakayım bi ben keyfim yerine gelir belki

peki ne kadara aldın cnm araba koltugu ile birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…