yorgunluğuna bağlıdır canım illaki etkileniyo çünkü.tabi uyuyo da olabilir çok yorulmuşsa :)
uyuyodur anneciğiiayaktada kaldım diyosun sen yorulunca oda etkilenmiştir haliyle
arada bi, bi tanede olsa hissediyosan hareketlerini sorun yok.
benimkininde sağı solu belli olmuyorbazen karete kıd den fırlamış gibi, bazen çıt yok
canim bu kadar sıkma kendini , ılık bi duş al , akşama aparatif bişeyler yaparsin daha cok var akşama . evde toplanir , biraz dinlen , biz ütü konusunu akşam yapiyoruz , ertesi gün ne giyeceksek sadece onlari ütülüyoruz yoksa bitmiyor , ayakta ve sıcak cok bunaltiyo ütü. anne yakındada olsa özleniyo , şimdi bizim hormonlarimizdan dolayı duygusalligimiz daha ön planda dahada özlüyo insan , bu mübarek gün hürmetine Rabbim ferahlik versin hepimize inşallah .
amin inşallah... otobüsle 14 saat,havaalanı henüz faaliyete geçmedi.. öğrenciyken kafama göre gidiyodum memlekete.. şimdi öyle olmuyo tabi.. sorumlu olduğum bi insan var bi de hamilelik...
evet ufaktan kıpırdanmalar başladi teyzesi :)
daha kontrolümüzede 10 gün var , evham yapmayalim boşuna dimi
sen nerdesin , ailen nerdeki canim ??
ben bingöldeyim,4 ay oldu buraya geleli. ailem konyada. eşimin mecburi hizmetinden dolayı geldik, önceden konyadaydık.
Nasılsınızz,2 gün sonra ilk anneler günümüzü kutluycaz Allah uzun yıllar evlatlarımızla,annelerimizle kutlamayı nasip etsin inşallah..Buarada rüyamda sürekli babamı görüyorum pazartesi günü ben ne yapcam tek kalmak istemiyorum
of off uzakmiş canim yaa ,
Allah yardimciniz olsun ..
oğluşumun park yatak ve anakucağı salıncagını sonunda aldık.çok begendim.almak isteyenlere tavsiye ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...bebislerinize-neler-aldiniz.html#post30294561
sağol canım.. gerçekten çok uzak.. bütün arkadaş ve akraba çevrem orda, çok hareketli ve renkli bi hayatımız vardı ordayken. şimdi burda sürekli evde inzivaya çekilmiş gibiyim.. akşam olmasını iple çekiyorum, eşimin yolunu gözlüyorum. sonra da yanımdan ayrılmasın istiyorum.. o da yazık yoruluyo sonuçta akşama kadar.. neyseki havaalanı haziranda açılacakmış, öyle diyolar..
günaydin ,
iyiyiz canim sen nasilsin ? kusura bakma ben atlamişism pazartesi günü baban ile iligli olan nedir?
hareketli hayat olmasa bile insan semt degiştirdiginde bile yadirgiyo , yeni ev yeni ortam vs , ki siz şehir değiştirmişsiniz , biraz daha bilinenin dışında bir bölge hemde , hayirlisi sayılı gün çabuk geçer der büyükler inş öyle olur :) haziran mi , iyi ya bişey kalmamiş , daha çokmu görev süreniz ?
Biz biz biz geldikkkkk
Hamaratlığımız tuttu sabahtan beri yine kızçemle iş güç yapmaya
bayılıyorumYormadan ama.Babamızı işe yolladık
hemen evi topladık,kızçemin kuruyanları topladık,babamızın çamaşırlarını
makineye attık,bulaşık makinesini boşalttık,dedeme gideceğim için
kek,börek yaptım,şimdi de kahvaltı zamanı sizin eşliğinizde
Hafta sonu köye havası alacağız bol bol hava yağışlıdır ama ne yapalım
kızçemin şansına.Annemleri de alıp gideceğiz hem annemin hem kayınvalidemin
anneler gününü kutlayacağız(hem de benim)
Biz 31.haftamıza girdik aman ALLAH'ımmmmmm ne kaldı şunun surasında
kızçeler:118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:
Hayırlı cumalar kızçelerrrrr
Biz biz biz geldikkkkk
Hamaratlığımız tuttu sabahtan beri yine kızçemle iş güç yapmaya
bayılıyorumYormadan ama.Babamızı işe yolladık
hemen evi topladık,kızçemin kuruyanları topladık,babamızın çamaşırlarını
makineye attık,bulaşık makinesini boşalttık,dedeme gideceğim için
kek,börek yaptım,şimdi de kahvaltı zamanı sizin eşliğinizde
Hafta sonu köye havası alacağız bol bol hava yağışlıdır ama ne yapalım
kızçemin şansına.Annemleri de alıp gideceğiz hem annemin hem kayınvalidemin
anneler gününü kutlayacağız(hem de benim)
Biz 31.haftamıza girdik aman ALLAH'ımmmmmm ne kaldı şunun surasında
kızçeler:118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:
Hayırlı cumalar kızçelerrrrr
Ben aldım.
Kraft I'n nova veya twist rlx modelini almak için gittim,mamas papas I'n urbo modelini aldım döndüm.
Sürüşü çok rahat.bebek içindeyken nasıl olur bilemem tabi.tutma kolu,ön barı deri kaplama.ablamın arabada süngerdi o kısımlar ( maxi cosi) yırtıldı hep.
Tek başıma taşıyabileceğim,açıp kapatabileceğim özelliklerde.biz ailecek beğendik açıkcası.
Biraz sepeti küçük krafta göre ama olsun.
Şuan indirimde zaten.
Fotoğrafçı ben de arıyorum henüz bulamadım.
Burda dergiye çıkmayı kabul edersen daha uygun fiyatlar.izne çıkınca hallederim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?