İyi olmaya çalışıyorum işte tatlım su bebiş de olmasa yüzüm gülmez su aralar,babam pazartesi günü 5 saatlik bi operasyon gecrcek beyninde menenjiom denilen bi kitle var ve 5 cmankarada o ve ben samsundayım hergece rüyamda vicdan azabı cekiyorum gidemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo (
Kızlar ben böyle birşey yapmayı planlıyorum. bunu bir blogda gördüm ve çok beğendim. hem yapılması kolay hem de biraz daha kalıcı birşey gibi geldi bana. toplam 100'e yakın yapıcam hastaneye de biraz götürürürm evde mevlütte falan da dağıtırım diye düşündüm. 40 cc cam kavanoz paşabahçede 40 tl imiş. hatta ayrıntılar şurada yazıyor ben de buradan gördüm işte.
Noni: Nil'imin Şekerleri
sizce nasıl?Eki Görüntüle 707127
aynen öyle.. görev süremiz en az 2 yıl.. havaalanının açılmasıyla psikolojik olarak bile rahatliycam gibi geliyo. çok bunalır biz gidemesek annemler atlar uçağa gelir ya da biz atlar gideriz..
cok sevimli bunlar nerden aldınız acaba bende de aynılarından var ınternetten aldım eger gorup alabılecegım yerler varsa daha almak ıstıyorum :)
ah canim yaaa , benim annemde olsu 1997 'de beyin ameliyati , çok şükür iyiyi şuan , ve öyle bir ameliyat olduki kadın hast. için gidip beyninde tümör çıktı ve 3 gün içinde ameliyata alindi , endişe etmekte haklisin , canın sonucta ama üzülmeklede ele bişey geçmiyo , bence şöyle yapalim canim , okumayi bilenler babanin ameliyatinin kolay ve saglikli geçmesi için inş yasin okuyalim ne dersin ? hem sende ferahlarsin biraz , hemde herşeyin başı dua canim ... içini ferah tut ..
Ben de kaç gündür bu kadının sitesini inceliyorum ben kavanozları
mevlütte dağıtmayı düşünüyorum.Fikrine bayıldım çok hoşuma gitti
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşllh tüm hastalara şifa versin rabbim,valla cok duygulandım canım gözlerim doldu bazen en yakının bunu yapmıyo düşünmüyo su sözleri söylemen bile bana yetti çok çok teşekkürler ama sizi yormak istemem ki..
canim ne yorgunlugu olurmu öle şey ,
babanin adini yaz canim ,burda herkes duyarlidir bu konuda eminim , herkes katılacaktir , sen sakin ol , bebeşine ve kendine dikkat et yeter canim , inşallah hayirlisi ile çıkar ameliyattan
canımm ıkea nın besıklerı 60x120 ebat olarak
yanlarına koruyucu baktım englısh home dan
ama buyuk gibi napcaas
Biliyorum canım burdaki arkadaşlar çok temiz insanlar anneyiz zaten yani duyarlılık konusunda hiç tereddütüm yok ama ne bilim işte tatlım,babamın adı ibrahim ben pzar gecesi veya pazrtesi sabah tekrar yazarm görmeyenler olblr yada unutanlar bi ihlas bile okusalar yeter kimse yormasın kendini önemli olan niyet,ben sakin olmaya calışıyorum gülüyorum bazen sonra diyorum neye gülüyosun baban orda ne bilim gülmek bile haram gibi desteğin için cok sağol canım Allah ne muradın varsa versin cok cok teşekkür ederim..
peki ne kadara aldın cnm araba koltugu ile birlikte
dualarımız sophienin bababsıyla bu mubarek gündehayırlı birameliyat geçirir eskisinden daha sağlıklı olur inşallahhKızlar Ksophie 'nin babasi Pazartesi günü beyin ameliyati olacakmiş , hayirlisi ile ameliyattan saglikli bir şekilde çıkıp kurtulmasi için yasin okuyalim , dua edelim inşallah...
aman kendinizi çok yormayın da. oh mis gibi hava iyi gelir valla.. biz de 33ü bitirip 34e giriyoruz çok az kaldııııııııııııııı
Kızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
evet canım yaa ben de çok beğendim yapması da çok zevkli gibi görünüyor. yapalım da güzel güzel dağıtalım miniklerimizin mevlütünde :)
Yormadan dinlene dinlene ama kızçem sayesinde ben hayata tutundum
Önceden kansızlıkla uğraşıyordum kan oranım %3tü ve doktorumdan
hamile kalamazsın yasağı gelmişti.Zaten biz o zaman düşünmüyorduk
Gitmediğimiz doktor kalmadı ama hep özele gittik.Sonuç sıfır hepsi kan şurubunu
verip yolladım inatla içtim ama nafile.Sonra çapa hastanesinde bir doktor buldum
Eşim ilk görüşmemizde doktora uyuz oldu.Ama doktorun söylediği şeyler haklıydı
Doktora bu zamanda bu kadar kansızlık çok tuhaf gelmişti.Ve beni anfiye derslik olarak
çıkarttı.Neyse bir hap verdi 15 gün sonra kan oranım %6ya daha sonra %10 a derken
yükseldi.Ve o zamanlar bankada yoğun bir şekilde kredi servisinde çalışıyordum.
Derken kanımla birlikte kızçem de oluştuEnerjime enerji kattı
hiç bitmeyen,tükenmeyen enerjiye sahibim.ALLAH.'ıma şükürler olsun
Ben 34.haftaya girsem heyecandan doğururum herhalde
aynen öyle.. görev süremiz en az 2 yıl.. havaalanının açılmasıyla psikolojik olarak bile rahatliycam gibi geliyo. çok bunalır biz gidemesek annemler atlar uçağa gelir ya da biz atlar gideriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?