2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
maşallahhh maşallahh bu ne enerji böle sabah sabah darisi başimizaa benim durumum aynen bu

hayırlı cumalar olsun canim sanada

Bilmiyorum kuzum kızçemin enerjisi bana da vuruyor
Aşkımın dediği gib bir dur bir otur nasıl gebesin sen?sürekli bu modda
Çok halsiz olduğum günlere inat herhalde

Kızlar Ksophie 'nin babasi Pazartesi günü beyin ameliyati olacakmiş , hayirlisi ile ameliyattan saglikli bir şekilde çıkıp kurtulmasi için yasin okuyalim , dua edelim inşallah...

Canım benim çok sağol ya :)

Ksophie babasına geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun.inş baban tez zamanda saglıkla iyileşir ayağa kalkar.dualarımız sizinle.kendine dikkat et.bebeşin var sonuçta.Rabbim acil şifa versin...

Amin tatlım çok teşekkür ederim..:)

dualarımız sophienin bababsıyla bu mubarek gündehayırlı birameliyat geçirir eskisinden daha sağlıklı olur inşallahh

Amiiin inşallh canım benm çok teşekkürler :)

Ben gidim biraz dua edim kızlar hepinizi öpüyorum güzel kalpli anneler..

Hatıralıklar adına çok düşündüm taşındım.
Anahtarlık olsa bir süre sonra atılıyor,magnette öyle.biblo belki olabilir dedim ama son olarak sabun yaptıracağım sanırım.en kalıcı o gibi geldi bana.hem bozulmaz,paslanmaz birşey.
İzin zamanı halletmem gerek tabi bunları.
Lavanta keselerini kendim dikmek istiyorum,üzerine isim de bastırmak istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.rüyamda hep tasarlayıp dikiyorum zaten :))))

Kk telefondan topiğe girenler için de beğenme butonu yapsa artık ne iyi olur!
Yorumları beğenememek ne kötüymüş.
Hay ben bu iş yerinin ,internetinin...

Neden özel olsun canım gebelikte doktor kontrolünde yazıyor reçetede canım
Sen doktoruna danış.
İlacı adı: TARDYFERON DEmir eksikliği ve demir eksikliği anemisi tedavisinde
kullanıldı benim için.
Benim ağzımın kenarları hep yaraydı,yutkunma sorunum
vardı sürekli çorba tarzı sulu şeyler tüketebiliyordum.Saçlarım
uzamıyordu,tırnaklarım hep kırılıyordu.Çok halsizdim,sürekli baş
ağrısı çekiyordum ve ben de kalptede sorun var nefes alıp vermem zorlaşıyordu
Demir ve kansızşık yüzünden çiğ çiğ kıtır kıtır pirinç tüketiyordum
Ama bu ilaç sayesinde doktorum sayesinde hepsinden kurtuldum.

Allah seni de evladını da bağışlamış çok şükür bak ne güzel... Allah sağlıkla imtihan etmesin çok zor.
ben de doğurmaym diye zor tutuyorum kendimi bi ıslaklık hissettikçe suyum mu geliyo diye wc'ye koşuyorum :)))

Gyno- tardyferon mu canım bu ilaç.
Ben de onu kullanıyorum 3.aydan beri.
Değerler düşmüştü ,hamilelik öncesi iyiydi.doktra sordum ,ilaç kullandığım halde böyle düşecek mi diye.önemli bir düşüş değil depolar düşmez ilaca devam demişti.
Bu aralar aç karna içip 2 saat sonra yemek yediğim içn mide bulantısı yapıyor. İlk zamanlar olmamıştı ama.

ayyy canım benim çok sevindim bi umut ışığı belirdi içimde :) gebelikte uygun olmaz dese bile sonrasında başlarım sonuçta bu sorun hep var bende. bende de saydıklarının çoğu var şimdi bide bebeğim için de endişeleniyorum çünkü plansız gebelikti ona nasıl yansımıştır bu eksiklik hiç bilmiyorum yarın kontrolüm var bi konuşayım doktorumla çok çok sağol canım

canım ben öyle çok yaptırmayacağım bebek şekeri zaten herkes kullanmaz ben nikahımda da az yaptırdım sadece yakınlara verdim. mesela ben kendimden biliyorum kuzen yada yakın arkadaş dışındakileri takmıyorum dolabıma atıyorum bi yerlerde duruyor. o yüzden bebek şekerini anne ,hala dayı amca babane dede vs tarzı kişlere göre yaptırmak planım var. bizde hastaneye çok gelen olmaz zaten maksimum 2 gün kalınıyor ondada açarım bi kutu çikolata ikram ederim mevlüt içinde kendim bişey yapabilirsem yapacağım ucuzundan bişey çünkü mevlüte de çok kişi çağırmam ben daha önce o kişilere bebek şekeri verdiğim içinde gerek yok bir daha masrafa. şekerin içinde lavanta olması yada badem şekeri olmasının önemi yok öyle şeylerin için açılıp yenilmiyor zaten ben hiç nikah şekerini açıp yiyen görmedim onlar süs için. tabi herkesin kendi fikri kuzum :)

Allah korusun canım en korktuğum şey diş ağrısı ve düşüp bi yerimi kırmak dikkat et. bizim babamızda duysa böyle bişey keser beni walla :)

nerden alacaksın canım alırsan konyada var mı öyle tavsiye edeceğin bir yer uygun fiyat çok çeşit olan ?

ben bingöldeyim,4 ay oldu buraya geleli. ailem konyada. eşimin mecburi hizmetinden dolayı geldik, önceden konyadaydık.
aha bendensin :) bizde doğudayız ve konyalıyım ailemde orada :) diyarbakıra gidin canım fırsat buldukça kafan dağılır gezersin güzel şehir bingöl çok küçük haklısın sıkılmakta :)

Son düzenleme:

ayy bende ayaz ıstıodum mete olsun en ıyısı cok uzuldum yha

Kuzum başında gyno yazmıyor ama ben kullanalı
bayağı oldu belki adı değişmiştir...Ben de sorun olmamıştı canım
gebelikten dolayı sen de mide bulantısı yapabilir canım

şu çekilmeler bitsin de inşallah, yol güvenliği sağlansın,biz de istiyoruz,o zaman oğlumu da alırım kucağıma oooh atlarız arabamıza gideriz inşallah. siz hangi şehirdesiniz?

hayırlı cumalar
hanımlar nasılsınız ben uzun gunler sonunda bu gece cokkk gusel uyudumm bacak arama yastık yetmıyormus demekkı yorganıda aldımm amnnnn ta kii wc ye kalkanacaa uyumsum oleceeeeeee ve artık öle uyucammm o kaa dınlenmısımkıı hehe oglumla kahvatımızı yaptıkkk evlerı supurdukkk abdest alıp kusluk namazı mızı kılıp gelıp gecmıse bakacagız ınslll oglendede komsumuzda KUR AN okumamız var ınslll namazı kılıp gelıyoruzzzzzzzzz öptükk cokkk gecmıs ınsl cok degıldırrrrr:18:

aklımdaykene soleyım molfıx yenı dogon göbek oyuntulu 44 adet lı bez a101 de 13,75 dusmusss alıcak varsa alsınn ben alıcam ınsll ılk haftalar onu kullnamk ıstıyorum paşamın gobısı dusene kadar ınslll

dün doktoruma uğradım uçağa binebilir raporu almak için doğuma girmiş bende başka bi doktora gittim havayollarından matbu örnek var onu getireceksin dedi. hayda kalktık ordan doğru thy ofisine neyse aldık yolda eşim ya o kadar kk dolanıyorsun hiç konuşulmadımı bu aranızda dedi artık oda bizim çenesi düşük olduğumuzu biliyor klüpte ne dediler diyor :) konuşuldu ama ben hiç okumadım önce matbu alınacağını hava yollarından dedim. sonra aldık götürdük gerizekalı doktor artistlik yaptı veremem kotam doldu yarın gel vs diye. tepem attı doğru doğumhaneye gittim doktorumu buldum ya ne şeker adam bu doktorum Allah bin kez razı olsun ondan detaylıca anlattı bak şöyle yap hava alanında vs diye ayarladı raporumu. tek üzüldüğüm nokta doğumu onda yapamayacağım memlekete gideceğim için ve geri geldiğimde o olmayacak tayini çıktı çünkü neyse Allahtan şanslıyım 32 haftadır baktı bana :)

Ben de hep umut ışığı aramıştım o zamanlar ama
hiç olmadı.Olsun öyle ya da böyle atlattım o sorunu
Doktorum ilk randevu da eşime :Bula bula bu hatunu mu
buldun dedi.hEM Zayıf hem çelimsiz hem kansız
Ama şaka yaptığı belliydi.Eşim şakasını anlamamıştı
Şimdi iyi ki bana kaş göz işareti yaptın da o odadan
çıkmama engel oldun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…