maşallahhh maşallahh bu ne enerji böle sabah sabahdarisi başimizaa benim durumum aynen bu
hayırlı cumalar olsun canim sanada
Kızlar Ksophie 'nin babasi Pazartesi günü beyin ameliyati olacakmiş , hayirlisi ile ameliyattan saglikli bir şekilde çıkıp kurtulmasi için yasin okuyalim , dua edelim inşallah...
Ksophie babasına geçmiş olsun.
canım geçmiş olsun.inş baban tez zamanda saglıkla iyileşir ayağa kalkar.dualarımız sizinle.kendine dikkat et.bebeşin var sonuçta.Rabbim acil şifa versin...
dualarımız sophienin bababsıyla bu mubarek gündehayırlı birameliyat geçirir eskisinden daha sağlıklı olur inşallahh
canımmm ben de yıllardr kansızlıkla uğraşıyorum acaba doktorun verdiği hap hamilelikte kullanılır mıı? çünkü ben de ne içersem içeyim yükselmedi hemoglobinim şuanda 9 ferritin 3 civarlarında. ben de bıktım artık kestim ilaçları da. ama çok halsiz güçsüz hissediyorum. eğer özel olmazsa ilacın adını yazar mısın? doktoruma bi danışayım ben de.
AVENT 0% BPA PP Biberon 125ml Tekli | annelutfen.com
kızlar bu biberon yenidoğan için uygun mu,sipariş vericem cevap bekliyorum.
Yormadan dinlene dinlene ama kızçem sayesinde ben hayata tutundum
Önceden kansızlıkla uğraşıyordum kan oranım %3tü ve doktorumdan
hamile kalamazsın yasağı gelmişti.Zaten biz o zaman düşünmüyorduk
Gitmediğimiz doktor kalmadı ama hep özele gittik.Sonuç sıfır hepsi kan şurubunu
verip yolladım inatla içtim ama nafile.Sonra çapa hastanesinde bir doktor buldum
Eşim ilk görüşmemizde doktora uyuz oldu.Ama doktorun söylediği şeyler haklıydı
Doktora bu zamanda bu kadar kansızlık çok tuhaf gelmişti.Ve beni anfiye derslik olarak
çıkarttı.Neyse bir hap verdi 15 gün sonra kan oranım %6ya daha sonra %10 a derken
yükseldi.Ve o zamanlar bankada yoğun bir şekilde kredi servisinde çalışıyordum.
Derken kanımla birlikte kızçem de oluştuEnerjime enerji kattı
hiç bitmeyen,tükenmeyen enerjiye sahibim.ALLAH.'ıma şükürler olsun
Ben 34.haftaya girsem heyecandan doğururum herhalde
Neden özel olsun canım gebelikte doktor kontrolünde yazıyor reçetede canım
Sen doktoruna danış.
İlacı adı: TARDYFERON DEmir eksikliği ve demir eksikliği anemisi tedavisinde
kullanıldı benim için.
Benim ağzımın kenarları hep yaraydı,yutkunma sorunum
vardı sürekli çorba tarzı sulu şeyler tüketebiliyordum.Saçlarım
uzamıyordu,tırnaklarım hep kırılıyordu.Çok halsizdim,sürekli baş
ağrısı çekiyordum ve ben de kalptede sorun var nefes alıp vermem zorlaşıyordu
Demir ve kansızşık yüzünden çiğ çiğ kıtır kıtır pirinç tüketiyordum
Ama bu ilaç sayesinde doktorum sayesinde hepsinden kurtuldum.
Neden özel olsun canım gebelikte doktor kontrolünde yazıyor reçetede canım
Sen doktoruna danış.
İlacı adı: TARDYFERON DEmir eksikliği ve demir eksikliği anemisi tedavisinde
kullanıldı benim için.
Benim ağzımın kenarları hep yaraydı,yutkunma sorunum
vardı sürekli çorba tarzı sulu şeyler tüketebiliyordum.Saçlarım
uzamıyordu,tırnaklarım hep kırılıyordu.Çok halsizdim,sürekli baş
ağrısı çekiyordum ve ben de kalptede sorun var nefes alıp vermem zorlaşıyordu
Demir ve kansızşık yüzünden çiğ çiğ kıtır kıtır pirinç tüketiyordum
Ama bu ilaç sayesinde doktorum sayesinde hepsinden kurtuldum.
hangi şehirdesiniz?
canım ben öyle çok yaptırmayacağım bebek şekeri zaten herkes kullanmaz ben nikahımda da az yaptırdım sadece yakınlara verdim. mesela ben kendimden biliyorum kuzen yada yakın arkadaş dışındakileri takmıyorum dolabıma atıyorum bi yerlerde duruyor. o yüzden bebek şekerini anne ,hala dayı amca babane dede vs tarzı kişlere göre yaptırmak planım var. bizde hastaneye çok gelen olmaz zaten maksimum 2 gün kalınıyor ondada açarım bi kutu çikolata ikram ederim mevlüt içinde kendim bişey yapabilirsem yapacağım ucuzundan bişey çünkü mevlüte de çok kişi çağırmam ben daha önce o kişilere bebek şekeri verdiğim içinde gerek yok bir daha masrafa. şekerin içinde lavanta olması yada badem şekeri olmasının önemi yok öyle şeylerin için açılıp yenilmiyor zaten ben hiç nikah şekerini açıp yiyen görmedim onlar süs için. tabi herkesin kendi fikri kuzum :)kızlar ben bu bebek şekeri kapı süsü araştırmalarına hiç başlamadım. sanki hiç doğurmuycakmışm gibi herşeyi ağırdan alıyorum.
çarşıya çıkıp bakmak çok zor geliyor ama çarşıda da çok çeşit var hepsi bir arada. aybaşı son maaşımı alacağım için artık bu işide halletmem gerekiyor.
şimdi bu konuyla ilgili size bir soru sormak istiyorum. en azında bakarken ona göre bir fikrim olsun diye
bu bebek şekerlerinden siz hastanede dağıtmak için mi alıcaksınız bebek görmeye gelenlere? yoksa mevlüt yaparsanız onun için mi?
acaba hastane için ve sonradan evde görmeye gelenler için mıknatıslı lavantalı bişey mi alsam? mevlütte de az önce Acenu nun attığı linkteki gibi kutu alıp içine lokum mu koysam?? böyle ayrı ayrı abartı mı olur? görmemişin oğlu olmuş demesinler sonra
birde bunların kaçtanesi kaç para oluyor yaklaşık siz epey bir araştırdınız. söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa? bende ona göre notlarımı alıp çarşıya çıkıcam ilk fırsatta
Allah korusun canım en korktuğum şey diş ağrısı ve düşüp bi yerimi kırmak dikkat et. bizim babamızda duysa böyle bişey keser beni walla :)kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
nerden alacaksın canım alırsan konyada var mı öyle tavsiye edeceğin bir yer uygun fiyat çok çeşit olan ?kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
aha bendensin :) bizde doğudayız ve konyalıyım ailemde orada :) diyarbakıra gidin canım fırsat buldukça kafan dağılır gezersin güzel şehir bingöl çok küçük haklısın sıkılmakta :)ben bingöldeyim,4 ay oldu buraya geleli. ailem konyada. eşimin mecburi hizmetinden dolayı geldik, önceden konyadaydık.
Kızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
Gyno- tardyferon mu canım bu ilaç.
Ben de onu kullanıyorum 3.aydan beri.
Değerler düşmüştü ,hamilelik öncesi iyiydi.doktra sordum ,ilaç kullandığım halde böyle düşecek mi diye.önemli bir düşüş değil depolar düşmez ilaca devam demişti.
Bu aralar aç karna içip 2 saat sonra yemek yediğim içn mide bulantısı yapıyor. İlk zamanlar olmamıştı ama.
canım ben öyle çok yaptırmayacağım bebek şekeri zaten herkes kullanmaz ben nikahımda da az yaptırdım sadece yakınlara verdim. mesela ben kendimden biliyorum kuzen yada yakın arkadaş dışındakileri takmıyorum dolabıma atıyorum bi yerlerde duruyor. o yüzden bebek şekerini anne ,hala dayı amca babane dede vs tarzı kişlere göre yaptırmak planım var. bizde hastaneye çok gelen olmaz zaten maksimum 2 gün kalınıyor ondada açarım bi kutu çikolata ikram ederim mevlüt içinde kendim bişey yapabilirsem yapacağım ucuzundan bişey çünkü mevlüte de çok kişi çağırmam ben daha önce o kişilere bebek şekeri verdiğim içinde gerek yok bir daha masrafa. şekerin içinde lavanta olması yada badem şekeri olmasının önemi yok öyle şeylerin için açılıp yenilmiyor zaten ben hiç nikah şekerini açıp yiyen görmedim onlar süs için. tabi herkesin kendi fikri kuzum :)
Allah korusun canım en korktuğum şey diş ağrısı ve düşüp bi yerimi kırmak dikkat et. bizim babamızda duysa böyle bişey keser beni walla :)
nerden alacaksın canı alırsan konyada var mı öyle tavsiye edeceğin bir yer uygun fiyat çok çeşit olan ?
aha bendensin :) bizde doğudayız ve konyalıyım ailemde orada :) diyarbakıra gidin canım fırsat buldukça kafan dağılır gezersin güzel şehir bingöl çok küçük haklısın sıkılmakta :)
Kuzum başında gyno yazmıyor ama ben kullanalı
bayağı oldu belki adı değişmiştir...Ben de sorun olmamıştı canım
gebelikten dolayı sen de mide bulantısı yapabilir canım
ayyy canım benim çok sevindim bi umut ışığı belirdi içimde :) gebelikte uygun olmaz dese bile sonrasında başlarım sonuçta bu sorun hep var bende. bende de saydıklarının çoğu var şimdi bide bebeğim için de endişeleniyorum çünkü plansız gebelikti ona nasıl yansımıştır bu eksiklik hiç bilmiyorumyarın kontrolüm var bi konuşayım doktorumla çok çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?