2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Amin canım benimmmm aminn
Ayyyy hayal ettim de ben de öyle olurum herhalde
her ıslaklıkta telaş yaparım kendime

şu çekilmeler bitsin de inşallah, yol güvenliği sağlansın,biz de istiyoruz,o zaman oğlumu da alırım kucağıma oooh atlarız arabamıza gideriz inşallah. siz hangi şehirdesiniz?

canım söylemek isterdim ama eşime söz verdim nerede olduğumu söylememek için erkekler sanala pek güvenmiyor ya :) ama bende senin gibi doğudayım baya gezdim ben sende bebeğin olsun gezersin inşallah elazığda güzel bak vanda güzel göl felan var ama orası size uzak tabi bu şehirler içinde en güzeli diyarbakır sana da yakın bence sende beğenirsin gitsen evet yol güvenliği önemli insan tedirgin oluyor.

koca göbekli tospa oglum sonunda normale döndü , hoppidi hopp başladi teyzeleri çok şükür :)))

hıçkırık tuttu sanırım pıt pıt yapıp duruyo , dun akşamdan uyku moduna geçmişti sanirim , korkuttu beni

anaamm çok tatlılar güle güle kullansın durucuk
sana yarum yok zaten hamile gibi değilsin kiloda yok hiçbişi yok

Sağlıklı bir şekilde doğsunlar da giyelim ALLah'IN izniyle
Kuzenim doğum yapınca sormuştum bu kadar miniğe nasıl giydiryorsun
demiştim?(oğluşu 1 ay önce gelmişti)''Hani küçükken bebişlerimizi
giydiriyorduk ya süsleyip püslüyorduk evcilik oynarken aynen öyle.
Tek farkı ağlamaları giyinirken

elazığa gittik. mardin diyarbakır urfa van falan istiyoruz inşallah bi gün gezeriz.

Çok geçmiş olsun canım kansızlık ciddi sorun hamilelikte.Neyseki atlatmışsın.Şu anki kan değerlerin nasıl? kan için hap kullanıyor musun?

zaten kapı süsü istediğini okuyunca hemen kafamda bişeyler belirdi, ben yapar koyarım bloga, beğenirsen tekrar mesaj atarsın, haberleşiriz. küçük prensi beğenmene çok sevindim, ben de çok severek yapmıştım :) el emeği olunca insan bebekleri gibi seviyo onları ne bileyim bağlanıyo filan, başkası beğenince de seviniyorum çocuk gibi :) Teşekkürler

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım kansızlık ciddi sorun hamilelikte.Neyseki atlatmışsın.Şu anki kan değerlerin nasıl? kan için hap kullanıyor musun?

Çok teşekkür ederim canım.Şu anki kan oranım %11 ile %12 arasında
Ayrıca bir kan hapı kullanmıyorum.Gyno ferro sanol(demir,folik asit vitamin b)
balık hapı,magnezyum bunları kullanıyorum

nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...
aynen dua ıle gecırelımınsl bolllcaaaaaaaaaaaa
benım paşada dunden berı ole yaa ıkındıye kdr duselmesse ebe ye gıdecegım hemde yuruyusum olur kalp dınlemesı yaptırcam ns l gerek kalmaz ya:26:
ınsl sıfa bulur ve tez zamanda ıyılerısr cnaım benımm dua ıle ınll
oyanak ana kız sızıı hafta sonu dıkkatlı gıdın artıkk arabada en fasla 1 st sabıt oturmalımısızz ebe dedıı ona gore cnm

o ka etkılendımkııı ozlerımdoldu okudukca tum tuylerım ayaklandıı ınsl kucagına alır bır an onceeeee
wuuu ben gırdmm ma dua edıyorum kı 38.haftaya kdr dayansın paşamm dıyeeeeeeeee

wuu supersınız analı kızlıı akkabılarınızda cok cıcı yafffffff

benım paşama sbh dan berı dıl dokuyorum bır ıkı kıpırdadıı dua ıle ınsll yoksam oglenden sonra ebe ye dogru yolculuk varr
solumda totosunu dayadıı beklıor ne beklıyorsa gecede az hareketı vardıı:44:

Selam kızlaar, nasılsınız bakalım
Biz kızımla yemek yaptık şimdi erik yiyoruz Pıtır pıtır da sallanıyo kızım

Kuzum köyümüz normalde 45 dakika mesafede İstanbul'a ama hızlı gidince
Şimdi 1.5 saat sürer ama dinlene dinlene gideriz yol kenarlarında otlaya otlaya
38.haftaya kadar dayansın evet kuzum ben de öyle istiyorum ama bakalım
ALLAH'ım ne zaman uygun görürse

aynene dolana dolana gıdın az yuru oyle devam edın rıske atma sonra benım gıbım acıle gıdersın mazallah canım bnımmm

Çok etkilendim ağlıyacaktım nerdeyse ama mutlu haber sevindirdi beni.Allah yardım etsin inşallah kurtulur nisan bebeciğimiz.
Bu arada bende doğayla ilgili isimleri nedense sevmiyorum bulut rüzgar yağmur damla nehir....vb
Ve Kuranda olan her isimde iyi değilmiş mesela ben İrem koyacaktım ama İremin anlamı kötüydü Allaha karşı yapılan bu dünyadaki cennet bahçesi bende Nisa ismini koydumKadını anlatan bir sure diye yani isim olayı ve taşınabilirlik çok önemli o yüzden ben inanıyorum böyle şeylere...

selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler

bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?

bende 3 tane hastane çıkışı var canim ,

1 tanesi 10 lu 60 tl 'ye bebek magazasindan aldim ,

1 tanesini teyzesi getirdi yurt dişindan ,

digeride dogumhaneye vermek için eldiven body , dış zıbın alt üst eldiven ve sapkali basit ucuz bişey 20 tl civari.

Ben kesinlikle inaıyorum isim konusunda söylenenlere, gerçekten anlamlı olmalı, özellikle karakteri etkilediğine inanıyorum. çocuklarımıza isim koyarken gerçekten dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…