Belki farklı ilaçlardır, olabülüüü
Allah seni de evladını da bağışlamış çok şükür bak ne güzel... Allah sağlıkla imtihan etmesin çok zor.
ben de doğurmaym diye zor tutuyorum kendimibi ıslaklık hissettikçe suyum mu geliyo diye wc'ye koşuyorum :)))
şu çekilmeler bitsin de inşallah, yol güvenliği sağlansın,biz de istiyoruz,o zaman oğlumu da alırım kucağıma oooh atlarız arabamıza gideriz inşallah. siz hangi şehirdesiniz?
anaamm çok tatlılar güle güle kullansın durucuk
sana yarum yok zaten hamile gibi değilsin kiloda yok hiçbişi yok
canım normal kan ilaçlarının isminin başında gyno eki varsa o aynı ilacın hamileler için olan formu demek, içinde demirden başka vitaminler de var.
canım söylemek isterdim ama eşime söz verdim nerede olduğumu söylememek için erkekler sanala pek güvenmiyor ya :) ama bende senin gibi doğudayım baya gezdim ben sende bebeğin olsun gezersin inşallah elazığda güzel bak vanda güzel göl felan var ama orası size uzak tabi bu şehirler içinde en güzeli diyarbakır sana da yakın bence sende beğenirsin gitsen evet yol güvenliği önemli insan tedirgin oluyor.
Yormadan dinlene dinlene ama kızçem sayesinde ben hayata tutundum
Önceden kansızlıkla uğraşıyordum kan oranım %3tü ve doktorumdan
hamile kalamazsın yasağı gelmişti.Zaten biz o zaman düşünmüyorduk
Gitmediğimiz doktor kalmadı ama hep özele gittik.Sonuç sıfır hepsi kan şurubunu
verip yolladım inatla içtim ama nafile.Sonra çapa hastanesinde bir doktor buldum
Eşim ilk görüşmemizde doktora uyuz oldu.Ama doktorun söylediği şeyler haklıydı
Doktora bu zamanda bu kadar kansızlık çok tuhaf gelmişti.Ve beni anfiye derslik olarak
çıkarttı.Neyse bir hap verdi 15 gün sonra kan oranım %6ya daha sonra %10 a derken
yükseldi.Ve o zamanlar bankada yoğun bir şekilde kredi servisinde çalışıyordum.
Derken kanımla birlikte kızçem de oluştuEnerjime enerji kattı
hiç bitmeyen,tükenmeyen enerjiye sahibim.ALLAH.'ıma şükürler olsun
Ben 34.haftaya girsem heyecandan doğururum herhalde
zaten kapı süsü istediğini okuyunca hemen kafamda bişeyler belirdi, ben yapar koyarım bloga, beğenirsen tekrar mesaj atarsın, haberleşiriz. küçük prensi beğenmene çok sevindim, ben de çok severek yapmıştım :) el emeği olunca insan bebekleri gibi seviyo onları ne bileyim bağlanıyo filan, başkası beğenince de seviniyorum çocuk gibi :) TeşekkürlerCanım merhaba,gördüm gittigidiyordan fiyatlar da gayet uygun :) ben su küçük prensi beğendim aslında onu kapı süsü ve takı yastığı olarak da tasarlayablrz tatlım bloğa da bakim ben yine biraz bakar körüm de,ben bunları son ay düşünüyorum canım haziran ortasında fln sen de uygun olursan tabi ama yoğun olurum dersen bi detaylı görüşelim mail adresinden de yazarım canım öpüyorum..
Çok geçmiş olsun canım kansızlık ciddi sorun hamilelikte.Neyseki atlatmışsın.Şu anki kan değerlerin nasıl? kan için hap kullanıyor musun?
aynen dua ıle gecırelımınsl bolllcaaaaaaaaaaaanasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...
benım paşada dunden berı ole yaa ıkındıye kdr duselmesse ebe ye gıdecegım hemde yuruyusum olur kalp dınlemesı yaptırcam ns l gerek kalmaz ya:26:bugun miskin benim oglum dogru duzgun kıpırdamıyo gibi , yada ben taktim kafaya farketmiyorum akşamdan hareketleri yavaş diye çok hareketsiz geldi bana , normalde pat kut tekmeliyodu( akşam çok yorulduk ayakta kaldik ondanmi acaba ? tatli vs bişey yedğimde hemen harekete geçerdi , çok az kıpraşıyo sanki acaba uyyomu ? anlamadim gitti
ınsl sıfa bulur ve tez zamanda ıyılerısr cnaım benımm dua ıle ınllNasılsınızz,2 gün sonra ilk anneler günümüzü kutluycaz Allah uzun yıllar evlatlarımızla,annelerimizle kutlamayı nasip etsin inşallah..Buarada rüyamda sürekli babamı görüyorum pazartesi günü ben ne yapcam tek kalmak istemiyorum
oyanak ana kız sızıı hafta sonu dıkkatlı gıdın artıkk arabada en fasla 1 st sabıt oturmalımısızz ebe dedıı ona gore cnmBiz biz biz geldikkkkk
Hamaratlığımız tuttu sabahtan beri yine kızçemle iş güç yapmaya
bayılıyorumYormadan ama.Babamızı işe yolladık
hemen evi topladık,kızçemin kuruyanları topladık,babamızın çamaşırlarını
makineye attık,bulaşık makinesini boşalttık,dedeme gideceğim için
kek,börek yaptım,şimdi de kahvaltı zamanı sizin eşliğinizde
Hafta sonu köye havası alacağız bol bol hava yağışlıdır ama ne yapalım
kızçemin şansına.Annemleri de alıp gideceğiz hem annemin hem kayınvalidemin
anneler gününü kutlayacağız(hem de benim)
Biz 31.haftamıza girdik aman ALLAH'ımmmmmm ne kaldı şunun surasında
kızçeler:118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:
Hayırlı cumalar kızçelerrrrr
o ka etkılendımkııı ozlerımdoldu okudukca tum tuylerım ayaklandıı ınsl kucagına alır bır an onceeeeeKızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
wuuu ben gırdmm ma dua edıyorum kı 38.haftaya kdr dayansın paşamm dıyeeeeeeeeeYormadan dinlene dinlene ama kızçem sayesinde ben hayata tutundum
Önceden kansızlıkla uğraşıyordum kan oranım %3tü ve doktorumdan
hamile kalamazsın yasağı gelmişti.Zaten biz o zaman düşünmüyorduk
Gitmediğimiz doktor kalmadı ama hep özele gittik.Sonuç sıfır hepsi kan şurubunu
verip yolladım inatla içtim ama nafile.Sonra çapa hastanesinde bir doktor buldum
Eşim ilk görüşmemizde doktora uyuz oldu.Ama doktorun söylediği şeyler haklıydı
Doktora bu zamanda bu kadar kansızlık çok tuhaf gelmişti.Ve beni anfiye derslik olarak
çıkarttı.Neyse bir hap verdi 15 gün sonra kan oranım %6ya daha sonra %10 a derken
yükseldi.Ve o zamanlar bankada yoğun bir şekilde kredi servisinde çalışıyordum.
Derken kanımla birlikte kızçem de oluştuEnerjime enerji kattı
hiç bitmeyen,tükenmeyen enerjiye sahibim.ALLAH.'ıma şükürler olsun
Ben 34.haftaya girsem heyecandan doğururum herhalde
wuu supersınız analı kızlıı akkabılarınızda cok cıcı yafffffff
benım paşama sbh dan berı dıl dokuyorum bır ıkı kıpırdadıı dua ıle ınsll yoksam oglenden sonra ebe ye dogru yolculuk varrkoca göbekli tospa oglum sonunda normale döndü , hoppidi hopp başladi teyzeleri çok şükür :)))
hıçkırık tuttu sanırım pıt pıt yapıp duruyo , dun akşamdan uyku moduna geçmişti sanirim , korkuttu beni
aynen dua ıle gecırelımınsl bolllcaaaaaaaaaaaa
benım paşada dunden berı ole yaa ıkındıye kdr duselmesse ebe ye gıdecegım hemde yuruyusum olur kalp dınlemesı yaptırcam ns l gerek kalmaz ya:26:
ınsl sıfa bulur ve tez zamanda ıyılerısr cnaım benımm dua ıle ınll
oyanak ana kız sızıı hafta sonu dıkkatlı gıdın artıkk arabada en fasla 1 st sabıt oturmalımısızz ebe dedıı ona gore cnm
o ka etkılendımkııı ozlerımdoldu okudukca tum tuylerım ayaklandıı ınsl kucagına alır bır an onceeeee
wuuu ben gırdmm ma dua edıyorum kı 38.haftaya kdr dayansın paşamm dıyeeeeeeeee
wuu supersınız analı kızlıı akkabılarınızda cok cıcı yafffffff
benım paşama sbh dan berı dıl dokuyorum bır ıkı kıpırdadıı dua ıle ınsll yoksam oglenden sonra ebe ye dogru yolculuk varr
solumda totosunu dayadıı beklıor ne beklıyorsa gecede az hareketı vardıı:44:
selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler
bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?
aynene dolana dolana gıdın az yuru oyle devam edın rıske atma sonra benım gıbım acıle gıdersın mazallah canım bnımmm
Kuzum köyümüz normalde 45 dakika mesafede İstanbul'a ama hızlı gidince
Şimdi 1.5 saat sürer ama dinlene dinlene gideriz yol kenarlarında otlaya otlaya
38.haftaya kadar dayansın evet kuzum ben de öyle istiyorum ama bakalım
ALLAH'ım ne zaman uygun görürse
Kızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler
bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?
Kızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?