2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlaaaar bugün oğluşumu gördüm. 32+5 haftada ve haftasına göre uyumlu dedi doktor. 1.940 cm olmuş. herşey normal ama kafası yukarıdaymış. doktor dönerbilir dedi. bol bol su içmemi önerdi. bir ona sıkıldım zaten. böyle giderse sezeryan olur yaaa. ben normal doğsun istiyorum. 15 gün sonra yine gidicem İnşallah o zamana kadar döner.

Son düzenleme:

Burun için o küçük aspiratörler yerine bi kere alın tek alın, otribebe alın, allah korusun ama gerçekten üşütüp hasta olunca burnu bi tıkanıyo çok zor nefes alıyo garibanlar, otribebe en güzel şekilde temizliyo burnunu, ona göre bi düzenek yapmışlar, minik sümüklerini siz nefesinizle çekiyorsunuz, ve ufak bi süngeri var ona takılıp kalıyo. pahalı bişey ama tek sefer alın onu alın bence. küçük aspiratörler pek işe yaramıyo hastalanınca. kızımda yaşamıştık ordan biliyorum.

Ben de küvet almamıştım, evde dikdörtgen bi çamaşır leğenim vardı, temiz çamaşırlarımı asmak için kullandığım, onun içine bi sünger almıştım, süngerine yatırıyoduk yıkıyoduk eşimle. bizim için yetti. zaten hemen yıkayıp kuruluyorsunuz bebişleri uzun süre banyo keyfi olmuyo küçükken :)

Kızlar dua edin bebeğiniz kolik olmasın ya bizim kızımız kolikti 4 ay ne çektik ne siz sorun ne biz söyleyelim :) buzuki orhan ı biz de dinlettik ama bazen işe yarıyodu bazen yaramıyodu, aspiratör her daim susturucumuz olmuştu, mutfakta 2 şer saatlik uykularla duruyoduk eşimle :) artık atlattığımız için gülerek hatırlayabiliyorum o günleri :)

Canım ben geçen yıl doğum yapmış bir anneyim, kızım artık neredeyse 16 aylık oldu. 39. haftam dolduğunda normal doğum yapmıştım ve neredeyse son haftaya kadar doğum pozisyonuna gelmemişti. fazla endişelenme, tek tek hareket de sayma bence daha çok tedirgin olursun. Zaten hareket yoğunluğu azaldığında hissedersin bence, bir de doğum yaklaştıkça kontrolleri önce 2 haftada bire, sonra haftada bire düşürüyolar, endişelenirsen daha önce de gidip kontrol ettirirsin olur biter :)

RNA TASARIM

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

Canım başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin. Vefat olayı beni hep çok etkilemiştir. kendimi hemen onların yerine koyarım ve çok üzülürüm, allah kimseyi başımızdan eksik etmesin ama malesef dünyanın bi gerçeği bu. Hep düşünürdüm başıma gelse nasıl teselli bulurum ya da karşımdakini nasıl teselli ederim diye, düşüne düşüne bi çıkar yol buldum geçtiğimiz yıllarda, öteki dünyaya inandığım için dedim ki kendi kendime, nasıl olsa ilerki yıllarda bi gün biz de oraya gidicez, bu ayrılık evet belki çok zor ama sadece bu dünya için geçerli ve geçici. orada tekrar buluşucaz. bi süre sabretmemiz gerekicek sadece...yanımızda olanların kıymetini bilerek sağlığımıza şükrederek hayatımıza devam etmekten başka da yolu yok zaten. Bu şekilde düşünebilirseniz belki biraz daha kolaylaşır bu acıya alışmak. sonuçta onu unutmıycaksınız ama eninde sonunda yokluğuna, acısına alışacaksınız. Allah Bebeğinize uzun sağlıklı sıhhatli analı babalı ömür versin inşallah!

Günaydın kızlar gecmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize..Dün ve bugün sosyal paylaşım sitesinde halam babam için 3 ünite kan arandığını yazmış hala bulamamışlar yani ben o yazıyı okuyorum ve o kişi benim babam diyorum altta yorumlar fln üzgün yüzler bana bunu yapmaya ne hakları var ya Kimsem yok kv haftada bir arıyor ne kadar vefalıymış ya neyse osmanalp canım başınız sağolsun Allahtan sabır diliyorum sana ve ailesine mekanı cennet olsun inşllh..Veryergin tatlım benim oğlumda makat gelişli suan benm dr umda kendini sezeryan fikrine alıştırsan iyi olur gibi bi konuşma yaptı yürüyüşü yorulmayı yasakladı kanamam olablrmş biraz abarttı gibi gelse de doğru olma ihtimali de var dikkat edelim canım umarım döner ama dönmezse de hayırlısı böyle diycez artık..Hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın arada yine uğrarım..

Maşallahhh canım hepsi birbirinden güzel kız sen herşeyini bitirmişin ne kalmış hamarat senii bide benimkiler biteydiii iyi günlerde kullanırsınız inş cnmm

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

Canım başınız sağolsun... Allah'ım sabır versin mekanı cennet olsun inş

Günaydın herkesi serin bir afyon havasından merhaba hepinize geldik çalışıyoruz gene kızımlan bugün pek hareketli değil kızçem uyuyor sanırsamm ve bugün akşam kvlere gideceyiz kızlar ya canım sıkkın biraz hani ben 3 hafta sonra izne ayrılacağım ya kayınvalide beni yanına çağırıyor hemde 2 hafta 15 mayısta başlıyor 3 haftalık çalışabilir raporum ve haziranın 5de bitiyor doğuma çok az kalıyor ve kadın o halde beni yanına çağırıyor kendi erkenden gelip napacakmış ve komşularına felan duyurmuş oraya gideceğimi ya dedim eşime rahat edemem ben birde kayınbiraderim geldi sürekli alkol alan biri naparım ben ya kafayı yiyecem eşimde annem komşularına mahçup olmasın git kal diyo deli oldum bu zamanda beni düşüneceğine annesi mahçup olmasınmış onu düşünüyo bi ton kavga ettik bu yüzden gitmeyeceğim ama bugün gittiğimizde konusu açılacak napacam bilmiyomm kaç gündür içim içimi yiyor napcam 3 haftalık değilde 4 haftalıkmı alsam çalışabilir raporumu akıl verin bana nolurrr :44::44::44::44::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:

günaydın kızlar osmanalp başınız sağolsun. canım size de rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyieşir inşalah iyileşr. makat duruşunu doktoruma sormuştum 37 hftada bie dönebilir demişti benim arkadaşımın da 36 37 arası dönmüşt benim de 32de döndü

canim ,

ALlah yardimciniz olsun , bulunur inşallah ,

benim bebişimde ters duruyodu , ama döner dedi doktor son haftalarda , bakıcaz artk , kafaya takmiyoruz hiç bişeyi canimm

canim ,

güzelce anlat , ben yatıcam uzanicam vs, dinlenicem de , artı evde yapacagim hazirliklar var de , kimsenin gönlü olsun die kendi huzurunu bozma , eşin hamileliği çok kolay sanıyo galiba .. benim eşim bu tarz bi yaklaşimda bulundugunda sen 40 degil 4 hafta yaşada gör bunun zorlugunu diyorum aninda susuyor :)

Allah yardimciniz olsun , kendini üzme canim .

herkese günaydinnn ,

biz işe geldik oğluşumla , çalışıyoruz ,

herkese güzel , huzurlu , sakin , neşeli saglikli bi gün diliyorum

Dedim canım demezmiyiz kaç kez dedim eşime rahat edemem ben orda babanın yanında felan yatıp kalkamam dedim evet kolay zannediyor canım ya en sonunda dedim sen beni düşüneceğini annen mahçup olmasın onu düşünüyor dedim bu halimde üzerime titreyeceğine başkalarının ne diyeceğini düşünüyorsun dedim bu kavgayı 2 gün önce yaptık ogün hüngür hüngür ağladım sinirimde bir gün surat yaptı hala konusu açılmadıda ve şimdi iyiyiz yani kızgın değil ama eğer gene diretirlerce doğurana kadar çalışacağım bu gidişle neden çalışacan derlersede sizin yüzünüzden diyecem ben güzellikle demeye çalıştıkça onlar zora koşuyo ya doktoruma sorucamda dedim sorucam inş izin vermezzz :2::2::2::2: vermez dimi yaaa :2::2::2::2:

ne kadar mesafe yol gidiceksin canım? Doktor bir sıkıntın yoksa yola çıkmana izin verebilir çünkü
kv nin de senin çağırması ne kadar mantıksız bişey yaa. o da bayan birde şu haftalarda ne kadar zorlandığını onun anlaması lazım ama çabuk unutuluyor işte. birde birazcık dertlensen ne kadar nazlısın abartcak ne var falan derler

canim o zaman doktorunu ara , eşinin durumunu anlat , doktorundan rica et seyahati yasaklasin sana , kontrollere eşinle gidiyosu sonuça dimi. eşin yanindayken bu şekilde söylesin eşinde duysun kulaklariyla , belki o zaman anlar sinir oluyorum böle annecilere , onlar anneyse kırılmıyacaksa sende annesin , surat yaparsada yapsin sen hatali degilsin gayet normal bi şekilde evinde dinlenmek istiyosun , yaz geldi artık , bizler daha fazla ısıyı hissediyoruz , gecelikle şortla olucak yeri gelicek uzanıcaksın vs vs kv k.peder yaninda rahat edemiyosun ki . erkekler öle deil tabi , yatıyolar uzaniyolar soun yok , ben akşam eve gittigimde yaptigim ilk iş sütyenimden kurtulmak oluyo . ailelerden biri olsa nasıl yapicaksin . boşver üzülme canim , doktorunla anlaş bu konuda.

Canım 1,5 saatlik yol yol değil sorun ama sorunum oraya gidecek olmam ve rahat edemeyecek olmam sıkılıcam evden dışarı çıkamayacağım komşularınada demiş gelecek diye onlar eksik olmaz hizmetini gene ben yapacağım biri iş yaparken hayatta duramam anlamıyorum zaten bu halde beni oaraya çağırmasını ya bide şöyle bişi var eşim telde diyo annesine 3 hafta sonra izne çıkacak ona göre gel sende rahat etsin biraz bu zamana kadar çalıştı dinlensin diyoo eşim anneside bu lafın üzerine diyo bunu neymiş erkenden gelip napacakmış sanki bu zamana kadar o var her işimi o yaptıı hep kendi işimi kendim yaptım halada yapıyorum yanii aynen öyle derler nazlı değilimdir hamile kaldı değişti bir hallere girdi diyecekler laf etmeyide pek severler yaniii:2::2::2::2::2::2::2::2:

Valla canım en son çare oo diyeceğim doktoruma rica edeceğim eşimin yanında söylesin yasak olduğunu yanii belki ikna olur o zaman yani kırılıp güğcenecek bişi yok bundaa aynen oturdugum yerde şapır şapır terliyom evimde rahat dolaşamayı seviyom orda rahat edemem ki yani anlayışsızlar işte ben napim dedim mi ben kötü oluyom işte allah yardımcım olsun artık napimm

of zor yaaa , bi çözüm bulursun umarim canim ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…