- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
of zor yaaa , bi çözüm bulursun umarim canim((((
Canım 1,5 saatlik yol yol değil sorun ama sorunum oraya gidecek olmam ve rahat edemeyecek olmam sıkılıcam evden dışarı çıkamayacağım komşularınada demiş gelecek diye onlar eksik olmaz hizmetini gene ben yapacağım biri iş yaparken hayatta duramam anlamıyorum zaten bu halde beni oaraya çağırmasını ya bide şöyle bişi var eşim telde diyo annesine 3 hafta sonra izne çıkacak ona göre gel sende rahat etsin biraz bu zamana kadar çalıştı dinlensin diyoo eşim anneside bu lafın üzerine diyo bunu neymiş erkenden gelip napacakmış sanki bu zamana kadar o var her işimi o yaptıı hep kendi işimi kendim yaptım halada yapıyorum yanii aynen öyle derler nazlı değilimdir hamile kaldı değişti bir hallere girdi diyecekler laf etmeyide pek severler yaniii:2::2::2::2::2::2::2::2:
Valla canım en son çare oo diyeceğim doktoruma rica edeceğim eşimin yanında söylesin yasak olduğunu yanii belki ikna olur o zaman yani kırılıp güğcenecek bişi yok bundaa aynen oturdugum yerde şapır şapır terliyom evimde rahat dolaşamayı seviyom orda rahat edemem ki yani anlayışsızlar işte ben napim dedim mi ben kötü oluyom işte allah yardımcım olsun artık napimm
iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
Canım şuanda sen onun annesini düşüncek durumda değilsin ki. söylemeseymiş komşularına gelceğini. nasıl söylediyse gelemeyeceğinide öyle söylesin. rahatsızlanmış doktor izin vermemiş desin komşularına kv
böyle bir zamanda herkesin sana gelip destek olması lazım. senin gitmen hatta teklif edilmesi bile manasız. ben kendi anneme bile gitmiyorum yol olduğu için. o geliyor ziyaretime. çalışıyorum zaten kim görmek yardım etmek isterse kendi gelir.
eşin anlamıycak gibiyse doktorunda anlayışlı biriyse ara konu dr la bence canım. ama doktorlar böyle şeylere pek girmek istemeyebilirler. eşini ikna edebilirsin inşallah canım
Öyle cnm umurumda değil inan annesi ve komşularına ne diyeceği aynen geleceğimi dediyse gelmeyeceğimide söylesin bir zahmet inş doktorumla anlaşabilirimde 15 mayısda rapor yazdırmaya gideceğim o zaman sorarım doktora izin veriyormusunuz diye veririm derse rica ederim vermeyin diye eşimle gitmem nasılsa sadece rapor yazdıracağım kontrolede rapor bitimi gitsem eşimle izin vermediğini o zaman der inşş ayyyyyy şiştim yaaaa pöffff
herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
ne zaman bir doğum hikayesi okusam salya sümük ağlıyorum :)
yine onlardan birini okudum ve tutamadım kendimi. Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguları, yavrularımızı ilk kucağımıza aldığımızda dökeceğimiz mutluluk gözyaşlarını. ben artık sabredemiyorum, bi an önce vakit geçsin de oğluma kavuşayım istiyorum, son zamanlar geçmiyor sanki
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
Öyle cnm umurumda değil inan annesi ve komşularına ne diyeceği aynen geleceğimi dediyse gelmeyeceğimide söylesin bir zahmet inş doktorumla anlaşabilirimde 15 mayısda rapor yazdırmaya gideceğim o zaman sorarım doktora izin veriyormusunuz diye veririm derse rica ederim vermeyin diye eşimle gitmem nasılsa sadece rapor yazdıracağım kontrolede rapor bitimi gitsem eşimle izin vermediğini o zaman der inşş ayyyyyy şiştim yaaaa pöffff
cok gusel bır ısısm ablamın oglunun adı enes cok zekı akıllı ve cevık ve bırazda mazarattkızlarrrrrrrrrrr bebişimin ismini bulduk gibi salih enessalih kayınbabamın ismi diğerinide babamızla biz istiyoruz bakalım değişmezse bu olucakkk inşallah ben bi kaç kişiden enes isminde olanlar yaramaz bi okadarda akıllı olurlar diyorlar amaaa bakalım değişmezse bu olucakkkk
her ısımıı kendım yapıyorum canm daa en son caml ara eltım gelıcek o kaa yoksam gunluk ıslerım yemegım caması utut supru sıl toz all her seyı kendım yapıyorummmkızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
evet ya en uyuz gruptur taziyeye de gelir geyik yapar kalabalık yapar giderlerama çoğu öyle foto çekmeye geliyor bence
canım geçmiş olsun nasılsın şimdi kanama vs oldu mu
bu meleğin eline ben de günlerce baktım ama hastane süslemesi bebek şekeri defteri kapısı derken 1500tl yi buluyordu minimum o yüzdençok kasmadım beğendiğim korsanlı gemi süsünü eminönünden buldum keçe aldım anı defterini de biz revze edeceğiz
öğrenirsen bize de söyler misin ben de aradığımda neleri kapsıyor bu fiytalar diye sormutum açıklamışlardı ama sonradan birşeyler kakalarlar mı bilmiyorum
nasıl yanii her hastaneye mi çok mu ucuzlar ki
canım biz de aldık bunlardan matbaacı tanıdık vardı ona yaptırdık stickerları kurdelaları netten bulduk, yanına da yine süs birşeyler yaptıracağız ama
ay son cümlene ne desem bilemedim inş. fyatlar düşer izin süremiz uzar :)
aa acıbademde mi doğumunuz oldu? hangi acıbadem ve doktorunuz kimdi? bizim de planımızda orası var memnun kaldınız mı merak ettim
o kadar şişman genc insan varkı nıce hamılelere tas cıkartır :))
gusell olur tabıı de cnmkızlar benim eşim aksesuar tasarımcısı. metal olarak aklınıza gelen her türlü şeyi kendi yapar yada yaptırır.
bijuteri olsun, tekstil aksesuarları olsun anahtarlık promosyon fln, o tarz şeyler.
ben diyorumki acaba bu bebek şekerlerinin yanında mevlütte dağıtmak için kızımın güzel bi fontta adının yazılı olduğu metal bi şirinlikmi yapsamherkese özel bi hatıra olur
şimdi geldi aklıma ama ne yapabilirim onu daha bilemedim,
atılmıyacak saklanıcak yada kullanılak bişey olsun mesela?????
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
bır tel bulsam hafıza kartını okutturup hemen koycamda gercı ben bıldıgın karekatur gıbıyımm bacaklar ıncecık gobıs ve gogus kocamann kolar ıncecıkkcnm kendını kotu hıssdyosan yapma ama bence bırakma kendnı yavasca hallet derim
canım gobuusn benmkı gıbı herkez deliğim dısa cıkdı dıyo benımkıde snnkı gıbı yerınde duryo:)
masallah sıze
cook tatlılar ya:) ay bu marka takıntısı bende de cok var:)
bekliyoruz canım senıde merk edyom valla:)
tatlım bende senın gıbı o ıslrı bıraz agırdan alıyorm cok konsulmus bu konu benmde en son dusundgm syelerden bırı dıyeblrm. ındırımde bı paket almayı dusnuyorm ve sadece 50 adet sekerı olan kapı susu olan tıpden bısı fazla para evrmeye gerek yok bunlara:)
onn yerıne cıcısler alrz dmı
oyuncaklara daha sıra gelmedı ama odanın suslemesı ıcın 1kac bısı dusnyorm okdr..
bencede.. cıkolataa sekr tarzı bısı dagtrsın. ama ustunde dogum tarıhı yazan suslemelı bısı olsa ıyı olur uygun olanlardan bende cok para evrmek ıstemyorm ama en azndan yakn akrabalrmz saklar bızlerde dahıl hatra olsun..
uzulme cnm bende sendenım):
bende kurban kesmeyı dusnuyorm Allah ın ıznıyle. ama mevlut ısı ruh halme baglı zamnı ne durumda olcgmı blmıyorm acıckası. zaten bısler oknur bızm ıcın buyuklermz tarafndan Allah kabul etsn
cnm cok gecmıs olsn ama ıyı olmana sevndm sorn yok gıbı gornuyor. masallah
hehe bende oyle unttgum anda yıyorm bı tekme hatrlıyorm
cnm herkesın duaları snnle 3 hafta daha dayncak kuzun ınsallah hersey yolnda uzme kendnı
ay benmkde bole bısı dese hemen yap derım
hamarat anne.. hersey cok guzel masallah
basınız sagolsn ama gercekden cok uzuldum kendı kayınm aklma geldı fena oldm. ama guclu olmak zorndayız cnm benm.
bebegmız ıcın yıpratma kendnı mekanı cennet olsun
gozunuz aydın cnm demek artık 2 haftada bır cagırdıı tansıyonuna dıkkkt ett benımkı gene cok dusukk 8/5 pöf cok olmasından ııdrı de işteebugün doktordaydık
kızım çok tatlıydı tam haftasıyla uyumlu
2 kilo 43 cm aslında bana az gibi geldi
demirim iyi çıktı b12 çok düşük çıktı günde 2 tane takviye yazdı
nst de sancım çıkmadı ama bu aralar riskliymiş biraz dikkat etmemi söyledi
ayrıca tansiyonum hep düşük çıkıodu şimdi yüksek çıktı 14 - 9
2 hafta takip etcem
ölçtürüp yazcam yüksek seyrederse erken almak zorunda kalabiliriz dedi
bebek için tehlikeliymiş
bizden böle işte 2 hafta sonra tekrar gitcez
canım ebnde dun ebeye sorudm ondmusmu dıye dur bakım kalp atısını nerde bulucaz dedı ve alt arda uldu eve donmus dedııKızlar bugün kontrolümüz vardı minnoşumu gördük daha doğrusu göremedik poposunu sırtını dayamış karnıma arkası dönük. Son üç kontroldür yüzünü göstermiyor nazlı kızımız. Neyseki gelişimi iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama asıl kafama takılan bebiş hala makat gelişli duruyor 31. haftamızdayız ama hala başı yukarda. Doktorum büyük ihtimalle böyle gider dedi gitsin önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama bir de dedi ki bu pozisyonda olduğu için Allah korusun kordon dolanma ihtimali oluyomuş o yüzden de her gün sabah öğlen akşam yemeklerden sonra bir saat süreyle hareketlerini sayacakmışım. Toplamda 10dan fazla olması gerekiyormuş. Bebeği benim gibi makat gelişli olan var mı ve sizin doktorunuz da böyle bişe söyledi mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sonuçta her şey Allah'tan. Ama yine de o küçük ihtimal bile beni korkuttu açıkçası. Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
canım bukadar gızlı yapmaları halıley senıde merak cıınde bırakıyor sureklı aklın orda kalıoyor tmm sneı dusnuyorlar ama arada bır bıgı verseler sende bılınclısın sonucda ama hayırlısı sıfa ıle ınsll duamdaısnız canımm:13:Günaydın kızlar gecmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize..Dün ve bugün sosyal paylaşım sitesinde halam babam için 3 ünite kan arandığını yazmış hala bulamamışlar yani ben o yazıyı okuyorum ve o kişi benim babam diyorum altta yorumlar fln üzgün yüzler bana bunu yapmaya ne hakları var yaKimsem yok kv haftada bir arıyor ne kadar vefalıymış ya neyse osmanalp canım başınız sağolsun Allahtan sabır diliyorum sana ve ailesine mekanı cennet olsun inşllh..Veryergin tatlım benim oğlumda makat gelişli suan benm dr umda kendini sezeryan fikrine alıştırsan iyi olur gibi bi konuşma yaptı yürüyüşü yorulmayı yasakladı kanamam olablrmş biraz abarttı gibi gelse de doğru olma ihtimali de var dikkat edelim canım umarım döner ama dönmezse de hayırlısı böyle diycez artık..Hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın arada yine uğrarım..
canım gobısım sertoluormus vee gobısımın seklınden anlanılıyrmuss karın cok sert hal alıyormuss:44:Günaydınn canlaar
Yine bir haftasonu ve yine herkes uykularda gezmelerde.
Bir kaçımızda benim gibi yine iş yerinde.
Bizim topic biraz sakin olduğundan diğer annelere baktım kimler doğurmuş neler olmuş diye. Haziran annelerinden doğum yapan bikaç kişi daha var. üçüze hamile olan biri doğum yapmış.
nisan mayıs annelerinden de en son doğum hikayelerini yazanları okudum. bir panik bir heyecan ardından sevinç.. çok duygulandım sabah sabah.
kendimi ve eşimi hayal ettim doğum giderken birazcık gerildim açıkçasıkorktum mu ne
bu arada gece yine çok terledim sıcak bastı yine. sabah karşıda üstümü açmışım üşümüşüm heralde. bende yine bir karın ağrısı başladı
doğum hikayelerinide okuyunca acaba sancımı ki bunlar dedim kendi kendimedeğil tabiki ama her ağrıyı acaba sancımı diye düşünüyorum. heralde doğum sancısı gelince anlarım dimi :44:
birde merak ettiğim bişey var. tecrübeli annişlere sorayım.doğum sancısı başladığı zaman bebişin hareketlerini hissetmeye devam ediyor muyuz acaba??
bızde ole dıoruz ama bı andanda koskoca 7 ay gectı ve sadece 2 ayımız kaldı cok az bı zamnımz kaldı bu aydan sonra zaten daha sık kontreller daha sık bebşlerimzi gorucez gecer dıe dusunuorum hıc anlamadn heralde :) ben okumuyorum dogum hıkayelerını yha kendmı hep evde sancın gelıcek dusunu abdestını alıp hurmanı zemzem suyunu ıçıp hastaneye gdceksın dıe soluyorum hastanede epıdurel ığnenı yapıcaklar dogurp cıkcaksn allahm herkese bole kolay dogumllar nasıp etsın ınşşşş :)))
Bebeğini içine yatırdığını, içinde uyanınca ordan kucağına aldığını hayal et, hangisi kızına daha çok yakışır diyosan onu seç, bence ikisi de güzel, sadece birisi daha klasik birisi daha modern.herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
valla canım ben bile gıcık oldum. senin halini tahmin edebiliyorum. inşallah doktorla anlaşabilirsinde kendi evinde oturur dinlenirsin. çalışan insanlarız biz zaten evimizde vakit geçiremiyoruz birde iznimizde kv de mi kalıcaz canım daha neler
canım bir de yanlış hatırlamıyorsam kv ler 1.5 saat uzakta değil mi size? ee sen 35-36. haftadan sonra heran beleyebilirsin bebişi, bak haziran annelerinde hergün 2-3 kişi doğuruyor valla :) sonuçta o haftalarda hastaneden 1.5 saat uzakta olman da pek iyi olmayabilir. sonuçta hiçbirimizin 40 haftayı dolduracağımızın garantisi yok. allah korusun erken bişey olursa çok panik yaparsın hem uzakta. bunu da söyleyebilirsin eşine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?