2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
of zor yaaa , bi çözüm bulursun umarim canim ((((

İnş canım bulabilirim bir çözüm iki yolum var ya doktor izin vermeyecek o sayede gitemeyeceğim yada çalışabilir raporumu 4 hafta yapacağım birde kavnin eltisinin kızı evlenecek 14-15-16 haziran düğünü var eger izni 4 hafta yaparsam 12sinde bitecek ve onlar gelecek düğüne gitmek zorunda kalmayacağım inş öyle olur bakalım artık hayırlısı

Canım şuanda sen onun annesini düşüncek durumda değilsin ki. söylemeseymiş komşularına gelceğini. nasıl söylediyse gelemeyeceğinide öyle söylesin. rahatsızlanmış doktor izin vermemiş desin komşularına kv
böyle bir zamanda herkesin sana gelip destek olması lazım. senin gitmen hatta teklif edilmesi bile manasız. ben kendi anneme bile gitmiyorum yol olduğu için. o geliyor ziyaretime. çalışıyorum zaten kim görmek yardım etmek isterse kendi gelir.
eşin anlamıycak gibiyse doktorunda anlayışlı biriyse ara konu dr la bence canım. ama doktorlar böyle şeylere pek girmek istemeyebilirler. eşini ikna edebilirsin inşallah canım

allah sana ve bebgne bagışlasın eşni ve eşinn kardesini canm uzme kendını

Günaydınn canlaar

Yine bir haftasonu ve yine herkes uykularda gezmelerde.
Bir kaçımızda benim gibi yine iş yerinde.
Bizim topic biraz sakin olduğundan diğer annelere baktım kimler doğurmuş neler olmuş diye. Haziran annelerinden doğum yapan bikaç kişi daha var. üçüze hamile olan biri doğum yapmış.
nisan mayıs annelerinden de en son doğum hikayelerini yazanları okudum. bir panik bir heyecan ardından sevinç.. çok duygulandım sabah sabah.
kendimi ve eşimi hayal ettim doğum giderken birazcık gerildim açıkçası korktum mu ne
bu arada gece yine çok terledim sıcak bastı yine. sabah karşıda üstümü açmışım üşümüşüm heralde. bende yine bir karın ağrısı başladı
doğum hikayelerinide okuyunca acaba sancımı ki bunlar dedim kendi kendime değil tabiki ama her ağrıyı acaba sancımı diye düşünüyorum. heralde doğum sancısı gelince anlarım dimi :44:
birde merak ettiğim bişey var. tecrübeli annişlere sorayım.doğum sancısı başladığı zaman bebişin hareketlerini hissetmeye devam ediyor muyuz acaba??

Öyle cnm umurumda değil inan annesi ve komşularına ne diyeceği aynen geleceğimi dediyse gelmeyeceğimide söylesin bir zahmet inş doktorumla anlaşabilirimde 15 mayısda rapor yazdırmaya gideceğim o zaman sorarım doktora izin veriyormusunuz diye veririm derse rica ederim vermeyin diye eşimle gitmem nasılsa sadece rapor yazdıracağım kontrolede rapor bitimi gitsem eşimle izin vermediğini o zaman der inşş ayyyyyy şiştim yaaaa pöffff

valla canım ben bile gıcık oldum. senin halini tahmin edebiliyorum. inşallah doktorla anlaşabilirsinde kendi evinde oturur dinlenirsin. çalışan insanlarız biz zaten evimizde vakit geçiremiyoruz birde iznimizde kv de mi kalıcaz canım daha neler

ne zaman bir doğum hikayesi okusam salya sümük ağlıyorum :)
yine onlardan birini okudum ve tutamadım kendimi. Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguları, yavrularımızı ilk kucağımıza aldığımızda dökeceğimiz mutluluk gözyaşlarını. ben artık sabredemiyorum, bi an önce vakit geçsin de oğluma kavuşayım istiyorum, son zamanlar geçmiyor sanki

herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?

Eklentiler

• $çiçekli.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $kelebekli.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 52

Beyaz ağırlıklı olan çok asil duruyo bence diğeri biraz daha sıradan geldi bana..

bızde ole dıoruz ama bı andanda koskoca 7 ay gectı ve sadece 2 ayımız kaldı cok az bı zamnımz kaldı bu aydan sonra zaten daha sık kontreller daha sık bebşlerimzi gorucez gecer dıe dusunuorum hıc anlamadn heralde :) ben okumuyorum dogum hıkayelerını yha kendmı hep evde sancın gelıcek dusunu abdestını alıp hurmanı zemzem suyunu ıçıp hastaneye gdceksın dıe soluyorum hastanede epıdurel ığnenı yapıcaklar dogurp cıkcaksn allahm herkese bole kolay dogumllar nasıp etsın ınşşşş :)))

beyaz bence tatlım

canım bir de yanlış hatırlamıyorsam kv ler 1.5 saat uzakta değil mi size? ee sen 35-36. haftadan sonra heran beleyebilirsin bebişi, bak haziran annelerinde hergün 2-3 kişi doğuruyor valla :) sonuçta o haftalarda hastaneden 1.5 saat uzakta olman da pek iyi olmayabilir. sonuçta hiçbirimizin 40 haftayı dolduracağımızın garantisi yok. allah korusun erken bişey olursa çok panik yaparsın hem uzakta. bunu da söyleyebilirsin eşine :)

dün paşamla cıktık ee ye dogru gıttık aylık kontrolde vardı hemde kalp dınlemesı yaptırdık coksukur hersey yolunda ve tam 10 kgalmıs bulunmaktayımmm.ebe bana dedıkı ben san bırsey solemıycem sen benden daha ıı bılıyorsunbılınclı annesıınn wiii dedım bılmıyorkı sureklı arastırdıgımı ve kk ya uye oldugumu cok sukur p.tesı kan ve ıdrar vercemm olcumler ıcın ınslll öle ıste saglık ocagını yanına magaza acıldı acılısda ndırımlıdı alamamıstım ama sımdık kocıse dedım devam edıyor ındırımıı 20 tl ye dedım sen bana 50 versen yeter dedım emzırem sutyenı de alcam dacantaya bayıldım ama yakından ınceledım kalıtelı kısmızı rengı superrr pşam a gezmelık olucak ınsll

sonra kucuk eltımle buyuk eltıme gıttık canımın ıstedıklerı vardı 3 eltı yaptık aksada kocısler geldı bır gusel oturduk yedık abı benım ayaklarr bıttı onca yuruyuz mutfakda dolanma aksam kocıs dedı araba ıle donekmı yokkk dedımm haydı yagmur sonrası hava superdıı bura yurudukk dogru evv 1-2 yerde oturdum tabımm yoksam paşamm kasıkalrıma baskı yapıyormazarat paşam benımm babası kılıklıı

sımdıde kahvaltı yaptık paşamm ann mazarat hallerınden bırıı bır oraya bır buraya dondu durdu sımdıde hıckırık tuttuuuuuuaynen smıle dakı gıbımm ıı yaa öle ıstee cok sukru her gunumuzeeeeeesancılardan eser yok 2 gundur hayılrıs ınsll bu arada gece elım ayagım yandı durduu sureklı soguk bırseyler yedım sonrada sadece gobisımı kapatıp uyudummm acak dalmsıımm

cok gusel bır ısısm ablamın oglunun adı enes cok zekı akıllı ve cevık ve bırazda mazaratt
ama eltımın oglusu da adem enes oda normal bır paşa

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
her ısımıı kendım yapıyorum canm daa en son caml ara eltım gelıcek o kaa yoksam gunluk ıslerım yemegım caması utut supru sıl toz all her seyı kendım yapıyorummm

evet ama ilkinde sorması normal de sonrakilerde sistemde kaydı olmalı

keşke çıksa

sanırım artık hafiften sancı olurmuş bende de arada oluyor

ben iki yıl önce doğum yapan görümceme ve geçen sene doğum yapan arkadaşıma sordum, çevremiz aşağı yukarı aynı onların verdiği sayılara göre aldım, görümcem sadece hastane ve sonrası için 100 tane bitirmiş mevlit için de ayrı almıştı biz de 150 tane yaptırdık mevlit zamanını düşümedik daha

canım nette de bakabilirsin 100lüleri 500lüleri yine çok uygun fiyata geliyor

ya benimkinde tık yok az mı yiyorum acaba??

oh iyi dinlenmeler sana

amin canım inş.

fotoğrafları çok merak ettim

cnım çok geçmiş olsun sevdiğin birileriyle olmaya çalış ama moralini bozma güzel şeyler düşün ve dua et

canım yasin biraz uzun kaldı yani benim gibi pek uzun dua okuyamayann biri için sanki.. ama başka dua okurum

ya sabunlar da çok pahalı değil mi ben sordum tanesi 5tlden başlıyor ki güzelleri 10tl

yerim o ayakkabıları ben

canım bana üç tane hediye geldi biri aziz bebeden biri civilden birinin markasını hatırlamıyorum, en detaylı set aziz bebeninki

ben yemek salata bulaşıkları makine doldurma boşaltma çamaşır asma dışında pek elimi sürmüyorum[/QUOTE]
e bıze gore oglede adamlar beyenmıyor demekkıı tl lerıı admen temmuz d dıyorr ınsl bıse vurmaz yaayoksam cok etkıler pöffffffff
gusell olur tabıı de cnm

Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı

Eki Görüntüle 708601 bızımkıde bu cnm ıkısıde gusel sen hangısıne karar verırsen ınsll ben son halını ekleyemıyorum telde hafıza hkartsız kabul etmıyor dıjıtalnde ayarları buyukpöffffff

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

inna lillahi ve inna ileyhi racıun...
rabbım gerıde kalanlara bol sabır versın rahmetlıyede ılk gecesını kolay gecırıp cennetınde yer versın ınslll
dıkat et kendıne canım benım
bır tel bulsam hafıza kartını okutturup hemen koycamda gercı ben bıldıgın karekatur gıbıyımm bacaklar ıncecık gobıs ve gogus kocamann kolar ıncecıkk

gozunuz aydın cnm demek artık 2 haftada bır cagırdıı tansıyonuna dıkkkt ett benımkı gene cok dusukk 8/5 pöf cok olmasından ııdrı de iştee

canım ebnde dun ebeye sorudm ondmusmu dıye dur bakım kalp atısını nerde bulucaz dedı ve alt arda uldu eve donmus dedıı hayırlısı ee donmeseydı dedım uzulme son dk sancı ıle donenler bılem var dedı takma kafana o yusdenn

canım bukadar gızlı yapmaları halıley senıde merak cıınde bırakıyor sureklı aklın orda kalıoyor tmm sneı dusnuyorlar ama arada bır bıgı verseler sende bılınclısın sonucda ama hayırlısı sıfa ıle ınsll duamdaısnız canımm:13:

canım gobısım sertoluormus vee gobısımın seklınden anlanılıyrmuss karın cok sert hal alıyormuss:44:

Ters duran bebişim için yorum yapıp içimi rahatlatan annişlere teşekkürler burası iyi ki var insan kendini yalnız hissetmiyor. İnternette de araştırdım hiçbir yerde kordon dolanması riskinden bahsetmiyor sadece normal doğum esnasında olabiliyormuş o da yüzde 1.5 ihtimalmiş. Ben zaten böyle bir durumda sezaryen olurum bebeğimi riske atamam. Dediğiniz gibi hareket sayıp da iyice hem kendimi hem kızımı strese sokmak istemiyorum. Hepinize tekrar çooook teşekkürler

canım tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla nişanın geldikten sonra bebekin hareketlerinde yavaşlama oluyormuş bir miktar

inşallah dediğin gibi olur canım hepimiz için, ne güzel değil mi böyle kolay kolay doğurmayı düşünmek :)

Bebeğini içine yatırdığını, içinde uyanınca ordan kucağına aldığını hayal et, hangisi kızına daha çok yakışır diyosan onu seç, bence ikisi de güzel, sadece birisi daha klasik birisi daha modern.

beyaz güzel canimmm bence :)

Ahhh sorma ne haldeyim kaç günlerdir....inş anlaşabilirim doktorumla yani çalışmak yeterince yorucu zaten bıraksınlar birazda kafamı dinleyeyim dimi yaa evimde rahat rahat daha odası tam hazır bile değil kızımın yaa

Evt cnm 1,5 saatlik yol evt aynen öyle oluyom 35 haftalık oluyor iznim bitince yani garantisi yok tabi ne zaman doğuracağımızın dedim cnm o zaman riskli ya erkenden sancım tutarsa ordamı doğurayım sen yoksun yanımda nasıl olacak felan dedim ama bilmiyom ya inş izin vermez doktorum ya inşşş birde kayınpeder öyle velvelecidirki sorma gitsin heryeri ayaga kaldırır onu görünce ben daha çok panik olurum yaniii neyse iyi düşüneyi doktorum izin vermezz inşşş :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…