2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım benim de bebiş makat geliş kaç haftadır öyle. doktorum artık dönme ihtimali azalıyo dedi çünkü sağ tarafımda miyom ve plasenta var, muhtemelen bebek kendini böyle rahat hissediyodur dedi. ben de özellikle sordum dönmemesinin bir sakıncası olur mu diye, doktor da dedi ki dönerse sen rahat edersin çünkü bu şekilde büyüdüğünde kafası kaburgalarına çok baskı yapar sen rahatsızlık hissedersin dedi. onu hiç önemsemedim zaten bebişim iyi olsun da. bence de kafamıza hiç takmayalım hareket falan da saymıyorum ben bazı günler daha durgun oluyo bazen daha hareketli normal artık bunlar. stres yapma hiç canım sen de.

canim ,

bebeklerin öle kordon dolanma riski çok olsaydi dogumlarin %50 sinde bebekler ölü dogardi Allah korusun , insanlarin huzurunu kaçirip tedirgin etmekten başka bişey değil bu , tabiki dikkat etmek lazim ama bazende kötü düşününce kötü oluyo Allah muhafaza , tüm bebişlerimiz Allah'a emanet annesi sen üzülme normal kontrollerine devam et

canım bence ikinci kelebekli çiçekli olan daha güzel. ilkide güzel ama bebek odasına olucak sonuçta çok klasik geldi bana. ben bebek odalarında daha cicili bicili şeyler seviyorum da

canim eşin gelcek mi sizle ????

bende çok duygulanıyorum doğum hikayelerini okuyunca.
inşallah bizede kısmet olur böyle ağlamaklı duygulu heyecanlı doğum hikayeleri yazmaakk

Bence son haftalarda doktor daha sık kontrole çağırıyormuş burda olmam daha iyi.allah korusun bişey olursa kendi doktorumu isterim ama isterseniz siz gelebilirsiniz filan diye bişeyler diyebilirsin, hem de kimse kırılmamış olur.

RNA TASARIM

yha annısler nişan dedgnz nası bse (( nası anlıcazzz ufffff ben bılmıorummmmmmm

canim eşin gelcek mi sizle ????

Hayır canım 2 hafta ben kendim kalacakmışım annesigilin yanında ve eşimde çalışıyor yani sabah 5,30da evden çıkıyor hayatta kendi kalkamaz dedim seni bırakamam nasıl kalkacan takım elbise giyiyor ve sürekli gömlek pantolonu değiştiriyor nasıl yapacan 2 hafta pis pismi gidecem dedim ben hallederim diyoo yaa

Canım gelecek zaten kvde ama erkenden gelmek isteniyor kadın derdi o beni oraya çağırıyor o yüzden bende maden erkenden gelmek istemiyorsun haziranın sonunda gel dedim kv deye bakalım artıkk konusu açılacakmı gittiğimizdee

ay allahimmm i kocan yoksa senin ne işin varr , yok olmaz böle , eşinin telefonunu ver bana canim ben bi fırçalayım onu ben izin vermiyorum gidemezsin otur evinde

şaka bi yana , senin son ayında kontollerin sıklaşıcak vs vs bi sürü şey var , erken dogum falan olur Allah korusun , hemde bu kadar strese girmene gerek yok

herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...

ayhh artk dayanamadım nekadar annesını dusunuomus yha kp bde ıçkı içicek hıc kusura bakmasın yanı kocan tek basına gıdıpde kalamazsn benm ne işm varr kv tek desene bnm annem babam sankı rahat olamm hem dogurum ederm de sensız napıcam de bı sancım olsa benm dkrtm burda de baska dr gdemm de ayh nası sınırlendım kocana sımdı azcık senı dusunsun yha

Ahhh ne iyi olur şöyle topluca bi fırça atsanız eşime çok memnun olurum inanın yok yok doktorum izin vermz yani bende öyle tahmin ediyorum sık kontrollerim olur yaniii ebelerde bilir aslında demii izin verip vermediğini doktorların benim kuzen ebe ona sorum yaaa en iyisii emin olayım bariiii

canim benim ,

üzüntüden olmuştur ağrin belki , Allah yardimcin olsun , Allah esirgesin ,dikkat et kendini üzme

canm kendını kasma sakın ol daha erken gelmesn uan dınlen yatt ış faln yapma sakın dusunme kotu seylerı oğlunu dusun rahatla bıraz canm yha ufff

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: Bende dayanamadım ama nedense 2 gündür konusu açılmıyo ve kzıgın değil gayet iyiyiz yani eşimle ama açılsa konusu bende herşeyi sayacam yaniii evt başka doktora felan gitmek istemiyom benn yaa

sızde ıyıkı varsınz cnaım benımm

canım tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla nişanın geldikten sonra bebekin hareketlerinde yavaşlama oluyormuş bir miktar

kendn mı yaptın tatlım bebk sekerını
arkadasımın ablası yaptı canımm arkasına lavanta kokulu tul ve ıstedıgımız yazı eklendı ınsll
yha annısler nişan dedgnz nası bse (( nası anlıcazzz ufffff ben bılmıorummmmmmm
nısan demek rahım agzında bebegın dısarı ıle ıletısımın tıpası dmeek tıp kı tıpa gıbı nette aratırdım ben ve nısan kahve-kırmısı degısık brı sey mıss tıpa gıbı ya nasılsaave o geldıkden 2-3 gun ıcınde dogum balsarmıs cunku bbek hareektı azalır mıs cunku dogum poızyonu aldgı ıcn bence mantık yorumu yapıyormda ole yanı ve netede öle asagı yukarıı:18:

canım ebnım stres lenme sakın oyusden cıkmısır sancılarınn dua oku bol ca ...rabbı yessır vela tuassır rabbı temmın bın hayr...daha cok yolumuzvarr tmm skaın oll pless relax

vermez inaşşallahh , sor canim bizede bilgi verde merakta kalmayalim yoksa oklavalari alip gelicezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…