Ters duran bebişim için yorum yapıp içimi rahatlatan annişlere teşekkürler burası iyi ki var insan kendini yalnız hissetmiyor. İnternette de araştırdım hiçbir yerde kordon dolanması riskinden bahsetmiyor sadece normal doğum esnasında olabiliyormuş o da yüzde 1.5 ihtimalmiş. Ben zaten böyle bir durumda sezaryen olurum bebeğimi riske atamam. Dediğiniz gibi hareket sayıp da iyice hem kendimi hem kızımı strese sokmak istemiyorum. Hepinize tekrar çooook teşekkürler
Ters duran bebişim için yorum yapıp içimi rahatlatan annişlere teşekkürler burası iyi ki var insan kendini yalnız hissetmiyor. İnternette de araştırdım hiçbir yerde kordon dolanması riskinden bahsetmiyor sadece normal doğum esnasında olabiliyormuş o da yüzde 1.5 ihtimalmiş. Ben zaten böyle bir durumda sezaryen olurum bebeğimi riske atamam. Dediğiniz gibi hareket sayıp da iyice hem kendimi hem kızımı strese sokmak istemiyorum. Hepinize tekrar çooook teşekkürler
herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
Canım 1,5 saatlik yol yol değil sorun ama sorunum oraya gidecek olmam ve rahat edemeyecek olmam sıkılıcam evden dışarı çıkamayacağım komşularınada demiş gelecek diye onlar eksik olmaz hizmetini gene ben yapacağım biri iş yaparken hayatta duramam anlamıyorum zaten bu halde beni oaraya çağırmasını ya bide şöyle bişi var eşim telde diyo annesine 3 hafta sonra izne çıkacak ona göre gel sende rahat etsin biraz bu zamana kadar çalıştı dinlensin diyoo eşim anneside bu lafın üzerine diyo bunu neymiş erkenden gelip napacakmış sanki bu zamana kadar o var her işimi o yaptıı hep kendi işimi kendim yaptım halada yapıyorum yanii aynen öyle derler nazlı değilimdir hamile kaldı değişti bir hallere girdi diyecekler laf etmeyide pek severler yaniii:2::2::2::2::2::2::2::2:
Valla canım en son çare oo diyeceğim doktoruma rica edeceğim eşimin yanında söylesin yasak olduğunu yanii belki ikna olur o zaman yani kırılıp güğcenecek bişi yok bundaa aynen oturdugum yerde şapır şapır terliyom evimde rahat dolaşamayı seviyom orda rahat edemem ki yani anlayışsızlar işte ben napim dedim mi ben kötü oluyom işte allah yardımcım olsun artık napimm
ne zaman bir doğum hikayesi okusam salya sümük ağlıyorum :)
yine onlardan birini okudum ve tutamadım kendimi. Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguları, yavrularımızı ilk kucağımıza aldığımızda dökeceğimiz mutluluk gözyaşlarını. ben artık sabredemiyorum, bi an önce vakit geçsin de oğluma kavuşayım istiyorum, son zamanlar geçmiyor sanki
Dedim canım demezmiyiz kaç kez dedim eşime rahat edemem ben orda babanın yanında felan yatıp kalkamam dedim evet kolay zannediyor canım ya en sonunda dedim sen beni düşüneceğini annen mahçup olmasın onu düşünüyor dedim bu halimde üzerime titreyeceğine başkalarının ne diyeceğini düşünüyorsun dedim bu kavgayı 2 gün önce yaptık ogün hüngür hüngür ağladım sinirimdebir gün surat yaptı hala konusu açılmadıda ve şimdi iyiyiz yani kızgın değil ama eğer gene diretirlerce doğurana kadar çalışacağım bu gidişle neden çalışacan derlersede sizin yüzünüzden diyecem ben güzellikle demeye çalıştıkça onlar zora koşuyo ya doktoruma sorucamda dedim sorucam inş izin vermezzz :2::2::2::2: vermez dimi yaaa :2::2::2::2:
canim ,
bebeklerin öle kordon dolanma riski çok olsaydi dogumlarin %50 sinde bebekler ölü dogardi Allah korusun , insanlarin huzurunu kaçirip tedirgin etmekten başka bişey değil bu , tabiki dikkat etmek lazim ama bazende kötü düşününce kötü oluyo Allah muhafaza , tüm bebişlerimiz Allah'a emanet annesi sen üzülme normal kontrollerine devam et
canim eşin gelcek mi sizle ????
inşallah dediğin gibi olur canım hepimiz için, ne güzel değil mi böyle kolay kolay doğurmayı düşünmek :)
Bence son haftalarda doktor daha sık kontrole çağırıyormuş burda olmam daha iyi.allah korusun bişey olursa kendi doktorumu isterim ama isterseniz siz gelebilirsiniz filan diye bişeyler diyebilirsin, hem de kimse kırılmamış olur.
RNA TASARIM
Eki Görüntüle 708632
Hayır canım 2 hafta ben kendim kalacakmışım annesigilin yanında ve eşimde çalışıyor yani sabah 5,30da evden çıkıyor hayatta kendi kalkamaz dedim seni bırakamam nasıl kalkacan takım elbise giyiyor ve sürekli gömlek pantolonu değiştiriyor nasıl yapacan 2 hafta pis pismi gidecem dedimben hallederim diyoo yaa
Hayır canım 2 hafta ben kendim kalacakmışım annesigilin yanında ve eşimde çalışıyor yani sabah 5,30da evden çıkıyor hayatta kendi kalkamaz dedim seni bırakamam nasıl kalkacan takım elbise giyiyor ve sürekli gömlek pantolonu değiştiriyor nasıl yapacan 2 hafta pis pismi gidecem dedimben hallederim diyoo yaa
ay allahimmm i kocan yoksa senin ne işin varr , yok olmaz böle , eşinin telefonunu ver bana canim ben bi fırçalayım onuben izin vermiyorum gidemezsin otur evinde
şaka bi yana , senin son ayında kontollerin sıklaşıcak vs vs bi sürü şey var , erken dogum falan olur Allah korusun , hemde bu kadar strese girmene gerek yok
herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
ayhh artk dayanamadım nekadar annesını dusunuomus yha kp bde ıçkı içicek hıc kusura bakmasın yanı kocan tek basına gıdıpde kalamazsn benm ne işm varr kv tek desene bnm annem babam sankı rahat olamm hem dogurum ederm de sensız napıcam de bı sancım olsa benm dkrtm burda de baska dr gdemm de ayh nası sınırlendım kocana sımdı azcık senı dusunsun yha
canım tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla nişanın geldikten sonra bebekin hareketlerinde yavaşlama oluyormuş bir miktar
arkadasımın ablası yaptı canımm arkasına lavanta kokulu tul ve ıstedıgımız yazı eklendı ınsllkendn mı yaptın tatlım bebk sekerını
nısan demek rahım agzında bebegın dısarı ıle ıletısımın tıpası dmeek tıp kı tıpa gıbı nette aratırdım ben ve nısan kahve-kırmısı degısık brı sey mıss tıpa gıbı ya nasılsaayha annısler nişan dedgnz nası bse(( nası anlıcazzz ufffff ben bılmıorummmmmmm
canım ebnım stres lenme sakın oyusden cıkmısır sancılarınn dua oku bol ca ...rabbı yessır vela tuassır rabbı temmın bın hayr...daha cok yolumuzvarr tmm skaın oll pless relaxherşey üstüste geliyor..
Ahhh ne iyi olur şöyle topluca bi fırça atsanız eşime çok memnun olurum inanınyok yok doktorum izin vermz yani bende öyle tahmin ediyorum sık kontrollerim olur yaniii ebelerde bilir aslında demii izin verip vermediğini doktorların benim kuzen ebe ona sorum yaaa en iyisii emin olayım bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?