vermez inaşşallahh , sor canim bizede bilgi verde merakta kalmayalim yoksa oklavalari alip gelicezzzz
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: Bende dayanamadım ama nedense 2 gündür konusu açılmıyo ve kzıgın değil gayet iyiyiz yani eşimle ama açılsa konusu bende herşeyi sayacam yaniiievt başka doktora felan gitmek istemiyom benn yaa
biz cıkıyoruz paşam laa gorusmek uzere ınslll
dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeee:13:
canım tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla nişanın geldikten sonra bebekin hareketlerinde yavaşlama oluyormuş bir miktar
yha annısler nişan dedgnz nası bse(( nası anlıcazzz ufffff ben bılmıorummmmmmm
herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
Kızlar bugün kontrolümüz vardı minnoşumu gördük daha doğrusu göremedik poposunu sırtını dayamış karnıma arkası dönük. Son üç kontroldür yüzünü göstermiyor nazlı kızımız. Neyseki gelişimi iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama asıl kafama takılan bebiş hala makat gelişli duruyor 31. haftamızdayız ama hala başı yukarda. Doktorum büyük ihtimalle böyle gider dedi gitsin önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama bir de dedi ki bu pozisyonda olduğu için Allah korusun kordon dolanma ihtimali oluyomuş o yüzden de her gün sabah öğlen akşam yemeklerden sonra bir saat süreyle hareketlerini sayacakmışım. Toplamda 10dan fazla olması gerekiyormuş. Bebeği benim gibi makat gelişli olan var mı ve sizin doktorunuz da böyle bişe söyledi mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sonuçta her şey Allah'tan. Ama yine de o küçük ihtimal bile beni korkuttu açıkçası. Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
kızlaaaar bugün oğluşumu gördüm. 32+5 haftada ve haftasına göre uyumlu dedi doktor. 1.940 cm olmuş. herşey normal ama kafası yukarıdaymış. doktor dönerbilir dedi. bol bol su içmemi önerdi. bir ona sıkıldım zaten. böyle giderse sezeryan olur yaaa. ben normal doğsun istiyorum. 15 gün sonra yine gidicem İnşallah o zamana kadar döner.
Maşallahhhcanım hepsi birbirinden güzel kız sen herşeyini bitirmişin ne kalmış hamarat senii bide benimkiler biteydiii iyi günlerde kullanırsınız inş cnmm
cok tesekkur edrım cnm. ısde odası ıcın cıbınlık bıkac raf ve oyuncak dusnyorm kapı susu seker ıvır zırvır kaldı 1 gunde halldcem ıns onlarıda darsı basınıza:)
valla su eksık bu eskın ay olmcak dıye panıkelrken baya bısı olmus ınsan anlamıyo o telasla bakalm daha ne eksıkler cıkcak:)
günaydın kızlar osmanalp başınız sağolsun. canım size de rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyieşir inşalah iyileşr. makat duruşunu doktoruma sormuştum 37 hftada bie dönebilir demişti benim arkadaşımın da 36 37 arası dönmüşt benim de 32de döndü
bencede canım daha donerler gıbıme gelıuyor benmde. senın bebısını merak edıyorm ıyı dımı)
Dedim canım demezmiyiz kaç kez dedim eşime rahat edemem ben orda babanın yanında felan yatıp kalkamam dedim evet kolay zannediyor canım ya en sonunda dedim sen beni düşüneceğini annen mahçup olmasın onu düşünüyor dedim bu halimde üzerime titreyeceğine başkalarının ne diyeceğini düşünüyorsun dedim bu kavgayı 2 gün önce yaptık ogün hüngür hüngür ağladım sinirimdebir gün surat yaptı hala konusu açılmadıda ve şimdi iyiyiz yani kızgın değil ama eğer gene diretirlerce doğurana kadar çalışacağım bu gidişle neden çalışacan derlersede sizin yüzünüzden diyecem ben güzellikle demeye çalıştıkça onlar zora koşuyo ya doktoruma sorucamda dedim sorucam inş izin vermezzz :2::2::2::2: vermez dimi yaaa :2::2::2::2:
Canım 1,5 saatlik yol yol değil sorun ama sorunum oraya gidecek olmam ve rahat edemeyecek olmam sıkılıcam evden dışarı çıkamayacağım komşularınada demiş gelecek diye onlar eksik olmaz hizmetini gene ben yapacağım biri iş yaparken hayatta duramam anlamıyorum zaten bu halde beni oaraya çağırmasını ya bide şöyle bişi var eşim telde diyo annesine 3 hafta sonra izne çıkacak ona göre gel sende rahat etsin biraz bu zamana kadar çalıştı dinlensin diyoo eşim anneside bu lafın üzerine diyo bunu neymiş erkenden gelip napacakmış sanki bu zamana kadar o var her işimi o yaptıı hep kendi işimi kendim yaptım halada yapıyorum yanii aynen öyle derler nazlı değilimdir hamile kaldı değişti bir hallere girdi diyecekler laf etmeyide pek severler yaniii:2::2::2::2::2::2::2::2:
Valla canım en son çare oo diyeceğim doktoruma rica edeceğim eşimin yanında söylesin yasak olduğunu yanii belki ikna olur o zaman yani kırılıp güğcenecek bişi yok bundaa aynen oturdugum yerde şapır şapır terliyom evimde rahat dolaşamayı seviyom orda rahat edemem ki yani anlayışsızlar işte ben napim dedim mi ben kötü oluyom işte allah yardımcım olsun artık napimm
canım cooook haklısın butun dusuncelerınde Allah yardımcın olsun. butun ıhtmallerı denemek lazım doktor bı soylesın rısklı fılan dıye. bıde esıne de bu konuda uamrım ıkna olur. stres oldn surda bosuna ben de stres oldm valla. aynı sey basıam gelcgnı duusndumde bıde ıckı mevzusu ne alaaka yanı senn ne ısın vr ıcenın yannda. esın bıraz dusunceszlık etmıs. bence gtmceksn ama ıcme oyle doguyor stes etme kendnı bebısınde.
herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
bence ılkı cnm kenar dantellerı cok hosuma gttı.
Allah kolaylık versın hemen bter nobetın ınsallah
Ters duran bebişim için yorum yapıp içimi rahatlatan annişlere teşekkürler burası iyi ki var insan kendini yalnız hissetmiyor. İnternette de araştırdım hiçbir yerde kordon dolanması riskinden bahsetmiyor sadece normal doğum esnasında olabiliyormuş o da yüzde 1.5 ihtimalmiş. Ben zaten böyle bir durumda sezaryen olurum bebeğimi riske atamam. Dediğiniz gibi hareket sayıp da iyice hem kendimi hem kızımı strese sokmak istemiyorum. Hepinize tekrar çooook teşekkürler
tabıkıde ıcını ferah tutcaksın kuzum:)
bu ıhtmaller cok dusuk ve daha donmeyen bırsuur bebek var. belki benmkıde donmedı blmıyorm kontrolde ogrencem artık. Allah hepmıze yardımcısı olsun
herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
uzme bak sn kendnı agrı olark donuyor sonra acıklık yoksa endıselenme zamannda gelcek bebısın ınsallah
Tünaydın herkese.
Osmanalp başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin,sabrınızı bol versin.
Sabahtan ablam yeğenimi bıraktı bana afacan.maşallahı var 27 aylık.teyje teyje diye diye dolanıyor etrafımda.
Allah I'm bizlere de göstersin bu günleri inşallah.
Wc ye giderken söylüyorum yoksa aramaya kalkıyor evin içinde mamam (tamam) diyor Allah I'm yerim onu ben.
Allah uzun sağlık,ömür versin kuzuma.
sağol tatlımbu tarz şeyleri öğrenme vaktimiz geldi artık. ne yaşayacağımızı bilelim dimi
kanama lekelenme gibi bişeymiş canım o.
Tünaydın herkese.
Osmanalp başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin,sabrınızı bol versin.
Sabahtan ablam yeğenimi bıraktı bana afacan.maşallahı var 27 aylık.teyje teyje diye diye dolanıyor etrafımda.
Allah I'm bizlere de göstersin bu günleri inşallah.
Wc ye giderken söylüyorum yoksa aramaya kalkıyor evin içinde mamam (tamam) diyor Allah I'm yerim onu ben.
Allah uzun sağlık,ömür versin kuzuma.
benım yerıme sen sordun cnm valla bılglenms oldm bende:)
bence daha doner cnm sıkma sen canını donmessede cnaı saolsun.bence okdr sk hareketlerını saymana gerek yok sen gunluk anlarsın zaten rutın hareketlerını kendnı sıtrese sokma bosuna cnm
oh masallah gelısmı guzel ya saglıklıksı neyse o olsun bence sezeryanda artık kolaylasdı sartlandrma uzme kndnı
Maşallahhhcanım hepsi birbirinden güzel kız sen herşeyini bitirmişin ne kalmış hamarat senii bide benimkiler biteydiii iyi günlerde kullanırsınız inş cnmm
cok tesekkur edrım cnm. ısde odası ıcın cıbınlık bıkac raf ve oyuncak dusnyorm kapı susu seker ıvır zırvır kaldı 1 gunde halldcem ıns onlarıda darsı basınıza:)
valla su eksık bu eskın ay olmcak dıye panıkelrken baya bısı olmus ınsan anlamıyo o telasla bakalm daha ne eksıkler cıkcak:)
bencede canım daha donerler gıbıme gelıuyor benmde. senın bebısını merak edıyorm ıyı dımı)
canım cooook haklısın butun dusuncelerınde Allah yardımcın olsun. butun ıhtmallerı denemek lazım doktor bı soylesın rısklı fılan dıye. bıde esıne de bu konuda uamrım ıkna olur. stres oldn surda bosuna ben de stres oldm valla. aynı sey basıam gelcgnı duusndumde bıde ıckı mevzusu ne alaaka yanı senn ne ısın vr ıcenın yannda. esın bıraz dusunceszlık etmıs. bence gtmceksn ama ıcme oyle doguyor stes etme kendnı bebısınde.
bence ılkı cnm kenar dantellerı cok hosuma gttı.
Allah kolaylık versın hemen bter nobetın ınsallah
tabıkıde ıcını ferah tutcaksın kuzum:)
bu ıhtmaller cok dusuk ve daha donmeyen bırsuur bebek var. belki benmkıde donmedı blmıyorm kontrolde ogrencem artık. Allah hepmıze yardımcısı olsun
uzme bak sn kendnı agrı olark donuyor sonra acıklık yoksa endıselenme zamannda gelcek bebısın ınsallah
Tatlım kusura bakmayın nolur sizide strese soktum evt en nefret ettiğim şeydir öyle içen eden olduğunda o evden kaçasım gelir hep nefret ederiyorum eşimin düşüncesizliği gerçekten onun demesi lazım gönderemem anne o halde karımı her an ne olacağı belli mi diye ama yokk diyemiyo işte valla anlatsın güzel bir dille artık hiç sitrese giremem onlar yüzünden erken doğuracam anacımmmİnş öyle olurda gitmem tatlım kuzenim ebe ona sordum izin veriyormu doktorlar diye inş iyi bişi söyler
vermez inaşşallahh , sor canim bizede bilgi verde merakta kalmayalim yoksa oklavalari alip gelicezzzz
kızlar uykuda ister istemez geriniyorum.bir daha gerinmeyeceğim diyorum ama yine geriniyorum.deli de yatarım.pişmanlık yaşıyorum.
bebişimin herketleri iyi çok şükür.ama korkuyorum yinede.bebişime zararı olur mu kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?