2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar hazıran annelrnde dogum yapanlar cogalıyor benımbır ucumda hazıran ya haydı hayırlısıı heheh ama ben paşam la anlastımm erken gelmıcek askımın askısı benımm pşammm

valla bırısınn fırçalaması lazm senn kocayı. gdemezssn zaten baska dr senn neyını bılıcek o. sende yat kızm agrım var de sancılar gelıo de uzat ayaklarını yat valla bak dr sole zaten sık sık dr gıtcez gdemezssnnn senn koca kv konussn dursun bosver

zehra acenun dediği gibi oklavaları çıkartmasın bize

osmanalp cnm üzüntüden olmuştur büyük ihtimal lütfen sakin olmaya çalış

biz cıkıyoruz paşam laa gorusmek uzere ınslll
dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeee:13:

canım tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla nişanın geldikten sonra bebekin hareketlerinde yavaşlama oluyormuş bir miktar

sağol tatlım bu tarz şeyleri öğrenme vaktimiz geldi artık. ne yaşayacağımızı bilelim dimi

yha annısler nişan dedgnz nası bse (( nası anlıcazzz ufffff ben bılmıorummmmmmm

kanama lekelenme gibi bişeymiş canım o.

canım yaa geçmiş olsun. kendini sıktığın için ağrın olmuş olabilir. dinlenip kendini rahatlatmaya çalış lütfen

Tünaydın herkese.
Osmanalp başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin,sabrınızı bol versin.

Sabahtan ablam yeğenimi bıraktı bana afacan.maşallahı var 27 aylık.teyje teyje diye diye dolanıyor etrafımda.
Allah I'm bizlere de göstersin bu günleri inşallah.
Wc ye giderken söylüyorum yoksa aramaya kalkıyor evin içinde mamam (tamam) diyor Allah I'm yerim onu ben.
Allah uzun sağlık,ömür versin kuzuma.

bence daha doner cnm sıkma sen canını donmessede cnaı saolsun.bence okdr sk hareketlerını saymana gerek yok sen gunluk anlarsın zaten rutın hareketlerını kendnı sıtrese sokma bosuna cnm

oh masallah gelısmı guzel ya saglıklıksı neyse o olsun bence sezeryanda artık kolaylasdı sartlandrma uzme kndnı

oy oy bayılıyıorm yaa. bızede nasip olcak ınsallh bende ınanamyorm. hep baskalarının bebeklernı severken(ki ben gercekden kendı cocugm gııb bakarım herseyyle ılglenen bı tpım)
kendı cocugmn olması ve onun baan ait olcagı mucızeymıs gııbı gelıyor. ay ınsallah sonumuz da hayrlı olur AMİN

osmanalpciğim arkadaşlara katılıyorum.üzüntüden dolayı olmuştur.dinlen,rahat ol.bebişini düşün...

ne sevimlidir şimdi o. tam ısırmalık kıvamda

benım yerıme sen sordun cnm valla bılglenms oldm bende:)

daha sorucak çok şeyler çıkar eminim. ben bazen kuzenimede soruyorum ulaşamazsam da burdan öğreniyorum iyi oluyor.

Bu arada kızlar unnado.com da prima da kampanya var kargoda bedava. bende kuzenimi arayıp bi sorayım dedim hakkaten uygun mu diye onlar hala kullandıkları için fiyatları daha iyi biliyorlar. Bana kesinlikle alma 8-9 tl marketlerde daha uygun oluyor dedi. birde bu tazr siteleri bende sürekli inceliyorum bebek bezleri uygun olmuyor genelde marketlerin kampanyalarında daha uygun fiyat oluyor dedi. sizinde aklınızda bulunsun netten alıcak olursanız

Son düzenleme:
kızlar uykuda ister istemez geriniyorum.bir daha gerinmeyeceğim diyorum ama yine geriniyorum.deli de yatarım.pişmanlık yaşıyorum.
bebişimin herketleri iyi çok şükür.ama korkuyorum yinede.bebişime zararı olur mu kızlar....

vermez inaşşallahh , sor canim bizede bilgi verde merakta kalmayalim yoksa oklavalari alip gelicezzzz

Tatlım sordum son 1 ay her hafta çağırıyorlarmış kontrole ve izin vermeleri doktorlara bağlıymış bir sorun yoksa izin veriyorlarmışş ya eee benim iznim bittiğinde zaten 35 haftalık oluyo her hafta gitmem gerekecek yaniii tmm çözdük olayı o zaman gidemem hiç bir yere ohhhhhhh beeeee ayy içim rahatladı birazdahaa
Kuzen tekrar mesaj attı şimdi 36.haftadan sonra izin vermeyebilirler diyoo oooo tmm hallettik inş bu sorunudaa

Son düzenleme:

bende geriniyorum canım. bi zararı olacağını düşünmemiştim hiç :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…