canım benim de bebiş makat geliş kaç haftadır öyle. doktorum artık dönme ihtimali azalıyo dedi çünkü sağ tarafımda miyom ve plasenta var, muhtemelen bebek kendini böyle rahat hissediyodur dedi. ben de özellikle sordum dönmemesinin bir sakıncası olur mu diye, doktor da dedi ki dönerse sen rahat edersin çünkü bu şekilde büyüdüğünde kafası kaburgalarına çok baskı yapar sen rahatsızlık hissedersin dedi. onu hiç önemsemedim zaten bebişim iyi olsun da. bence de kafamıza hiç takmayalım hareket falan da saymıyorum ben bazı günler daha durgun oluyo bazen daha hareketli normal artık bunlar. stres yapma hiç canım sen de.
Sanırım 18 kilo ile rekor bende pufff
canim ,
bebeklerin öle kordon dolanma riski çok olsaydi dogumlarin %50 sinde bebekler ölü dogardi Allah korusun , insanlarin huzurunu kaçirip tedirgin etmekten başka bişey değil bu , tabiki dikkat etmek lazim ama bazende kötü düşününce kötü oluyo Allah muhafaza , tüm bebişlerimiz Allah'a emanet annesi sen üzülme normal kontrollerine devam et
canım bence ikinci kelebekli çiçekli olan daha güzel. ilkide güzel ama bebek odasına olucak sonuçta çok klasik geldi bana. ben bebek odalarında daha cicili bicili şeyler seviyorum da
Kızlar bugün kontrolümüz vardı minnoşumu gördük daha doğrusu göremedik poposunu sırtını dayamış karnıma arkası dönük. Son üç kontroldür yüzünü göstermiyor nazlı kızımız. Neyseki gelişimi iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama asıl kafama takılan bebiş hala makat gelişli duruyor 31. haftamızdayız ama hala başı yukarda. Doktorum büyük ihtimalle böyle gider dedi gitsin önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama bir de dedi ki bu pozisyonda olduğu için Allah korusun kordon dolanma ihtimali oluyomuş o yüzden de her gün sabah öğlen akşam yemeklerden sonra bir saat süreyle hareketlerini sayacakmışım. Toplamda 10dan fazla olması gerekiyormuş. Bebeği benim gibi makat gelişli olan var mı ve sizin doktorunuz da böyle bişe söyledi mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sonuçta her şey Allah'tan. Ama yine de o küçük ihtimal bile beni korkuttu açıkçası. Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
canım önceden de sormuştum doktora 37 haftaya kadar yolu var demişti beninm arkadaş da 37 haftalık izne çıkmasına 3 gün kala dönmştü benimki de 30 da gittiğimde tersti 32de düzelmişti
Canım 1,5 saatlik yol yol değil sorun ama sorunum oraya gidecek olmam ve rahat edemeyecek olmam sıkılıcam evden dışarı çıkamayacağım komşularınada demiş gelecek diye onlar eksik olmaz hizmetini gene ben yapacağım biri iş yaparken hayatta duramam anlamıyorum zaten bu halde beni oaraya çağırmasını ya bide şöyle bişi var eşim telde diyo annesine 3 hafta sonra izne çıkacak ona göre gel sende rahat etsin biraz bu zamana kadar çalıştı dinlensin diyoo eşim anneside bu lafın üzerine diyo bunu neymiş erkenden gelip napacakmış sanki bu zamana kadar o var her işimi o yaptıı hep kendi işimi kendim yaptım halada yapıyorum yanii aynen öyle derler nazlı değilimdir hamile kaldı değişti bir hallere girdi diyecekler laf etmeyide pek severler yaniii:2::2::2::2::2::2::2::2:
Valla canım en son çare oo diyeceğim doktoruma rica edeceğim eşimin yanında söylesin yasak olduğunu yanii belki ikna olur o zaman yani kırılıp güğcenecek bişi yok bundaa aynen oturdugum yerde şapır şapır terliyom evimde rahat dolaşamayı seviyom orda rahat edemem ki yani anlayışsızlar işte ben napim dedim mi ben kötü oluyom işte allah yardımcım olsun artık napimm
Tatlım sordum son 1 ay her hafta çağırıyorlarmış kontrole ve izin vermeleri doktorlara bağlıymış bir sorun yoksa izin veriyorlarmışş ya eee benim iznim bittiğinde zaten 35 haftalık oluyo her hafta gitmem gerekecek yaniii tmm çözdük olayı o zaman gidemem hiç bir yere ohhhhhhh beeeee ayy içim rahatladı birazdahaa
Kuzen tekrar mesaj attı şimdi 36.haftadan sonra izin vermeyebilirler diyoo oooo tmm hallettik inş bu sorunudaa
Sanırım 18 kilo ile rekor bende pufff
herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
canımya benım kvgıl varlığı yoklugu belli değil genede sınır olabılıyorum senın Allh yardımcın olsun eşinle hallet bence konuyu hiç muhatap bile olma onunla
en doğrusunu sen bılırsın tabıkıde
hele sukur :))) oklvlar hazır beklıyodu :)
Sağol cnm benim evt eşimle halledecem napim valla muhattap olup onlarla hiç sitrese giremem kızımıda üzemem yanii
Evt yaa öğrendim iyi oldu valla ya içim rahatladı bide doktor eşime gidemz yola felan derse ohhh deyip koca göbüşümle göbek aatacam yaniii
Ben 2.yi beğendim canım 1 sanki daha ağır bebek için. Bebek sonuçta cıvıl cıvıl olsun. Ben olsam 2yi tercih ederdim.herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
Hayır canım 2 hafta ben kendim kalacakmışım annesigilin yanında ve eşimde çalışıyor yani sabah 5,30da evden çıkıyor hayatta kendi kalkamaz dedim seni bırakamam nasıl kalkacan takım elbise giyiyor ve sürekli gömlek pantolonu değiştiriyor nasıl yapacan 2 hafta pis pismi gidecem dedimben hallederim diyoo yaa
Ben 2.yi beğendim canım 1 sanki daha ağır bebek için. Bebek sonuçta cıvıl cıvıl olsun. Ben olsam 2yi tercih ederdim.
Ay sinir oldum eşinee okudukça. Ne kadar meraklıymış seni göndermeye annesini memnun etmeyeKendisi diceğine gönderemem son haftaları artık daha çok dinlenmesi lazım diye Kim ne derse desin bırak onlar konuşacaklar diye kendini bebeğini helak mı edeceksin yollarda canım. Eşine sadece izne ayrıldığım haftadan sonra her hafta en kötü ihtimalle 2 haftaya 1 kontrole çağıracaklarını söyle. O şekilde git gel de yap demiceğine göre gitmezsin. Kv de nasıl dediyse sana sormadan gelecek diye bi zahmet açıklamasınıda sana sormasınlar. Hiç canını sıkma kendini kasma canım ben bile burdan sinirlendim ya düşüncesizliklerine.
Kızlar rüyamda doğuma gidiyorduk :)) Eşimle çantayı hazırlamaya çalışıyoruz bi telaş içinde. Ben şunu koydunmu şunu unutma falan diyodum. Artık çantaları hazırlayıp kenara koysak iyi olacak. Benim daha eksiklerim var.. 1 Pijama tk., ped, külot, terlik, ince yazlık çorap, göğüs kremi, lohusa tacım. Oğlumunda eksiği Avent kolik önleyici biberon ve emziği, 2 tane yazlık çarşaf tk. ince battaniyenin altına değişikli açıyım diye, nazar boncuğumuz hastanede takmak için, birde kırmızı renkli loş gece lambası.. Bebek şekerlerini, anı defterini ve kapı süsünü annesi yapıcak inş..
ayhhh hoppıdp hoppıdı :)))) ınş cnm dualarımz sennle :)
bende 16 :))) no problemm
daha sorucak çok şeyler çıkar eminim. ben bazen kuzenimede soruyorum ulaşamazsam da burdan öğreniyorum iyi oluyor.
Bu arada kızlar unnado.com da prima da kampanya var kargoda bedava. bende kuzenimi arayıp bi sorayım dedim hakkaten uygun mu diye onlar hala kullandıkları için fiyatları daha iyi biliyorlar. Bana kesinlikle alma 8-9 tl marketlerde daha uygun oluyor dedi. birde bu tazr siteleri bende sürekli inceliyorum bebek bezleri uygun olmuyor genelde marketlerin kampanyalarında daha uygun fiyat oluyor dedi. sizinde aklınızda bulunsun netten alıcak olursanız
herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
Ahhh ne iyi olur şöyle topluca bi fırça atsanız eşime çok memnun olurum inanınyok yok doktorum izin vermz yani bende öyle tahmin ediyorum sık kontrollerim olur yaniii ebelerde bilir aslında demii izin verip vermediğini doktorların benim kuzen ebe ona sorum yaaa en iyisii emin olayım bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?