2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Sağol canım dediğin gibi hareketleri her gün aynı olmuyo. doktor dedi ki bazen bütün bir gün bile uyuyabilirmiş. Öyle bir durumda bi parça çikolata ye ama mutlaka bitter olsun çünkü o hemen bebeğe gider dedi. Çikolatadan sonra uykusunda da olsa kıpırdanırmış o kıpırtı varsa hiç sorun etme uyuyordur dedi.

Doğru söylüyorsun canım stres hepsinden kötü. Rabb'imin bebeğimi koruyacağına inanıyorum.

canım önceden de sormuştum doktora 37 haftaya kadar yolu var demişti beninm arkadaş da 37 haftalık izne çıkmasına 3 gün kala dönmştü benimki de 30 da gittiğimde tersti 32de düzelmişti

kızlar ben en son gecen hafta kontrole gittim haftaya yine gidicem artık 15 günde bir gidicem.ama beni hiç nts ye bağlamadılar.ihtiyaç durumundamı nts oluyor yoksa bundan sonra hep mi olucak?

canımya benım kvgıl varlığı yoklugu belli değil genede sınır olabılıyorum senın Allh yardımcın olsun eşinle hallet bence konuyu hiç muhatap bile olma onunla
en doğrusunu sen bılırsın tabıkıde

hele sukur :))) oklvlar hazır beklıyodu :)

BiZ geldikk kontrolumuzu olduk oglumuz 1500 , kizimiz 1200 gr mis ters duruyolardi doktorumuz iyi gôrdû cok sükür akciger gelistirici igneyi onlem icin Verdi 15 gun sonra tekrar kontrolümüz var Allahima sukurler olsun

beyazı fazla olan bence:))

Sağol cnm benim evt eşimle halledecem napim valla muhattap olup onlarla hiç sitrese giremem kızımıda üzemem yanii

hele sukur :))) oklvlar hazır beklıyodu :)

Evt yaa öğrendim iyi oldu valla ya içim rahatladı bide doktor eşime gidemz yola felan derse ohhh deyip koca göbüşümle göbek aatacam yaniii

ayhhh hoppıdp hoppıdı :)))) ınş cnm dualarımz sennle :)

Ben 2.yi beğendim canım 1 sanki daha ağır bebek için. Bebek sonuçta cıvıl cıvıl olsun. Ben olsam 2yi tercih ederdim.

Ay sinir oldum eşinee okudukça. Ne kadar meraklıymış seni göndermeye annesini memnun etmeye Kendisi diceğine gönderemem son haftaları artık daha çok dinlenmesi lazım diye Kim ne derse desin bırak onlar konuşacaklar diye kendini bebeğini helak mı edeceksin yollarda canım. Eşine sadece izne ayrıldığım haftadan sonra her hafta en kötü ihtimalle 2 haftaya 1 kontrole çağıracaklarını söyle. O şekilde git gel de yap demiceğine göre gitmezsin. Kv de nasıl dediyse sana sormadan gelecek diye bi zahmet açıklamasınıda sana sormasınlar. Hiç canını sıkma kendini kasma canım ben bile burdan sinirlendim ya düşüncesizliklerine.

Kızlar rüyamda doğuma gidiyorduk :)) Eşimle çantayı hazırlamaya çalışıyoruz bi telaş içinde. Ben şunu koydunmu şunu unutma falan diyodum. Artık çantaları hazırlayıp kenara koysak iyi olacak. Benim daha eksiklerim var.. 1 Pijama tk., ped, külot, terlik, ince yazlık çorap, göğüs kremi, lohusa tacım. Oğlumunda eksiği Avent kolik önleyici biberon ve emziği, 2 tane yazlık çarşaf tk. ince battaniyenin altına değişikli açıyım diye, nazar boncuğumuz hastanede takmak için, birde kırmızı renkli loş gece lambası.. Bebek şekerlerini, anı defterini ve kapı süsünü annesi yapıcak inş..

offffff bu guzel havada evde oturuyom yhaaaaaa beyımız ızn vermedı tek cıkmıcakmısm off nası sınırlendmmmm oda aksama gelr napıcam ben yha puffffffff

Aynen öyle diyeceğim canım ben düşünemiyecegim bu saatten sonra onlar düşünsün bu konuyu eşim açana kadar açmayacağım açtığındada cevabım hazır zaten üzülüyom sonra kızımda üzülüuo yaniiii düşüncesiz duygusuzlar ya kvler ne diyim bunlara ben yaaaa

ayhhh hoppıdp hoppıdı :)))) ınş cnm dualarımz sennle :)

Sağol cnm benim allah razı olsun hepinizdenn

kızlar tek tek cevap yazamıyorum şu an kusura bakmayın.. hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve desteğiniz için. iyi ki varsınız. Allah razı olsun.. biz şimdi oğlumla biraz uzanıp dinlenicez...

Jokerde 1alana 2.%50 kampanyası vardı 6paket almıştım tanesî 18.5 gelmişti ya memnun kalmazsam yada cildî sevmrzse kabul etmezse diye daha fazla alamadım, takip etmek lazım cnm ama şu bebek ürünlerine nisandan sonra zam geldi

Üzüntüdendir canım kolay mı .. kafanı dağıtmaya çalış başınız sağolsun

Riske atmaya gelmez canım ben 30. Haftamda olduğum halde hem 1 saatlik yol hem kendi annemler olmasına rağmen gidesim gelmedi onlar geliyorlar hep, sonuna kadar haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…