2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Adet düzensizliğim olduğu için adet tarihine göre hesap yapamıyoruz doktoru aradım haftaya bi gel bakalım tekrar dedi bi gideyim bakalım pazartesi ona göre tekrar giderim olmadı deneye yanıla ne yapalım..

Bir komşum vardı bebeğini kaybetti 4-5 aylık malesef ama görseniz pipirikliği eşi bigün gördü beni elimde içinde ikitane şey olan bir market poşetiyle yenge sen ne yapıyorsun diyo aa ne olcak be dikkat edersinde okadar da değil, eşinin servis şöförüne tembih etmiş yavaş git diye oo ben minübüslerde tıngır mıngır gittim geldim hatta hamile olduğumdan haberim olmadan birsürü şey Rabbim koruyor dikkat etmek lazım ama önce Allaha emanet etmek gerek...

BENDE SABAH YATAKDAN KAKINCA OLUYORR AYKALARIMI GERIYORUM GERISINDE AKLMA paşam gelıyor duruyorumm

kızlar ben en son gecen hafta kontrole gittim haftaya yine gidicem artık 15 günde bir gidicem.ama beni hiç nts ye bağlamadılar.ihtiyaç durumundamı nts oluyor yoksa bundan sonra hep mi olucak?
ıhtıyac halınde canım aksaı bırsey hıssedere yada dr gorurse oluyorr

BiZ geldikk kontrolumuzu olduk oglumuz 1500 , kizimiz 1200 gr mis ters duruyolardi doktorumuz iyi gôrdû cok sükür akciger gelistirici igneyi onlem icin Verdi 15 gun sonra tekrar kontrolümüz var Allahima sukurler olsun
gozunuz aydın canım benımm maaslalah subahanallah bebıslereee
offffff bu guzel havada evde oturuyom yhaaaaaa beyımız ızn vermedı tek cıkmıcakmısm off nası sınırlendmmmm oda aksama gelr napıcam ben yha puffffffff
kız ızınsız dısarımı cıktın senn ortalrd yoksunn

evet üstüne düşünce tövbe Yarabbim daha çok dert geliyor başa, her işte böyle, rahat olmak doğrusu haklısın, bizim de bi arkadaş vardı, 6 aylıktı geçen sene arabada giderken kocası 30 km yapsın hızı bağırığ çağırıyodu sancım var yavaş çocuk düşecek, canım acıyo falan die yazık kocası tın tın gidiyodu 10 km hızla falan :))) , biz de eşimle düşünüyoduk acaba böle mi oluyo die, ben nerdeyse 8 olcam hiç eşime demiyorum yavaş git die, eşim de dio "o kız naz yapıyomuş eşine" die :) Allah yardım ediyor dediğin gibi ona bırakmak lazım.

Canlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg

bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:

Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee

Son düzenleme:

yok yha sınır oldum temızlıge vurdum kendımı yaptrmıodu temızlık cok belım agrıo yapınca sınırlendım yaptım bnde ceksın bakalım nazımı aksama off nası sınır ettı benı yha

canım bence rengi çok güzel
iki renk yanyana çok güzel durmuş
ben oğlumdan kalma laciverti kullanıcam kızımda
tekrardan masraf yapmak istemiyorum?
zaten çok az kullanıyolar ya
ama bu renk güzel bence

geldım geldım :)) tatlım bence rengını degıstr mavı sonucta kırmızılı al daha guzel olar

Kızlar ben çıkıyorum artık malum yolculuk var akşama hepinizi öpüyorum minnoşlarınızla beraber
Artık pazartesi anlatırım olanları umarım herşey yolunda gider dua edin kızım ve benim için iyi akşamlar ve iyi pazarlar şimdiden

canım bence rengi çok güzel
iki renk yanyana çok güzel durmuş
ben oğlumdan kalma laciverti kullanıcam kızımda
tekrardan masraf yapmak istemiyorum?
zaten çok az kullanıyolar ya
ama bu renk güzel bence

Demi benimde hoşuma gitti allah nasip ederde 2 bebekim erkek olursa ona masraf yapmam yani teşekkür ettim tatlım

geldım geldım :)) tatlım bence rengını degıstr mavı sonucta kırmızılı al daha guzel olar

Canım aslında öğle istedim bende yokmuşş ondan annemde bundan almış bakalım artık olmadı değiştiririzzzz......

benim oğlumda hamile kaldığımdan itibaren tersti
banada dönmez demişlerdi hakkaten dönmedi de
doğuma gittiğimde doktor muayene etti ve göbek kordonu elime geliyo dedi
yani pozisyonu çok enteresandı ama hiçbi sorun yaşanmadı bebekte çok şükür
ama sezaryen oldu tabi
abim makat gelişi doğmuş ( normal doğum)
görümcemde makat gelişi doğmuş ( o da normal doğum)
yani ikiye katlı olarak doğuyolar ama bi sorun olmamış onlardada
korkma sende sağlığı yerindeymiş çok şükür
böylede sağlıklı doğar inşallah

kendnmı dıet fln yaptında alamadn kılo 6 kılo hıc bse cunku
bend 10 kg aldımılk aylar gr gr aldım cok ıı dı 7.aydan berı en az 1 kg ıle suanda 34.haftada 10 kg deyımm 13 le dogma gıderım dıye dusunuyorum haylrıs ınslll tam bebegımın gelısımm ayında kg aldım oda bebegıme gıtı cok sukur dr öle dedıı

dıet fılanmı yoksa sırf ıstahsız dusensız yemek yemek mıı ben ıstahsız yıyorum bana yarmasındıye ama st de ve faydalı seyelrı yıyorumm sdecee:26:

wayy eskıler hep ole ama sezeran olmadıgı ıcn normal dogum ıcın cabalanılıyorduama gunumze de dr larda ugrasmak ıstemıyorr

ben aşiri aldım yha ama masllh bebgm gayet ıı kılosu 2 hafta once ıste 1370 grmdı ben cok hamur işi yıyorum ailem bnm hep burda cunku ne istesem oluyo bnde kendmı tutmayınca aldım napım :))))

ben aşiri aldım yha ama masllh bebgm gayet ıı kılosu 2 hafta once ıste 1370 grmdı ben cok hamur işi yıyorum ailem bnm hep burda cunku ne istesem oluyo bnde kendmı tutmayınca aldım napım :))))

bende hamur ısını haftada bır yıyorum canımm dun ıstedı cnm eltılerle yaptık yedıkkgecen haftada k.annem yaptıydıı
cok yemıyorumm bana zarar sısersem gercı en az 30 dk yuruyorum ben yedıkcden sonraaaaaaa

kızlar hazıran annelrınde 33 haftalık bend en kucuk yanı anne dogum yapmıs sancısı varmıs sonrada suyu gelmıs vee dogum olmus hayırlıs o bendede sonradıı wu ben asıl sımdı heyecanlandım yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…