32.hafta dolmadan gidincede rapor veremiyorlar sanırım canım :44::44: biraz sıkıntılı bi iş anlayacağın. bende şimdi adet tarihime göre hesaplayıp muayene tarihime bir daha bakıcam bir aksilik olmasın diye. sonra dr. u arayıp sorucam çalışabilir raporu için geleceğim tarih uygun mu diye. işimizi garantiye almakta fayda var canım. sonradan çok uraştırıyorlar böyle şeyler için
doğru sölüyorsun o zamanlarla şimdikiler de bir değil ama şimdiki hatunlar da pek nazlı, ben ofiste 2-3 adet karton dosya kaldırıyorum bi bağırış bi kıyamet sen hamilesin kaldırma, yahu kaç gr o dosyalar aaaa, ben evde hala cam siliyorum, sadece dolap falan ittirmiyorum çekmiyotum hepsi bu, ama şimdiki kadınlara da aklım ermiyo ermeyecek de, dikkat etmekte fayda var tabiki, öncesinde önlem almak gerek ama abartmadan cılkı çıkmadan, herkesin fikri ayrı tabi, herkes herkese saygı duymak zorunda napalım bizim bazı kadınlarımız da böyle :)
BENDE SABAH YATAKDAN KAKINCA OLUYORR AYKALARIMI GERIYORUM GERISINDE AKLMA paşam gelıyor duruyorummkızlar uykuda ister istemez geriniyorum.bir daha gerinmeyeceğim diyorum ama yine geriniyorum.deli de yatarım.pişmanlık yaşıyorum.
bebişimin herketleri iyi çok şükür.ama korkuyorum yinede.bebişime zararı olur mu kızlar....
ıhtıyac halınde canım aksaı bırsey hıssedere yada dr gorurse oluyorrkızlar ben en son gecen hafta kontrole gittim haftaya yine gidicem artık 15 günde bir gidicem.ama beni hiç nts ye bağlamadılar.ihtiyaç durumundamı nts oluyor yoksa bundan sonra hep mi olucak?
BiZ geldikk kontrolumuzu olduk oglumuz 1500 , kizimiz 1200 gr mis ters duruyolardi doktorumuz iyi gôrdû cok sükür akciger gelistirici igneyi onlem icin Verdi 15 gun sonra tekrar kontrolümüz var Allahima sukurler olsun
kız ızınsız dısarımı cıktın senn ortalrd yoksunnoffffff bu guzel havada evde oturuyom yhaaaaaa beyımız ızn vermedı tek cıkmıcakmısm off nası sınırlendmmmm oda aksama gelr napıcam ben yha puffffffff
bende çok duygulanıyorum doğum hikayelerini okuyunca.
inşallah bizede kısmet olur böyle ağlamaklı duygulu heyecanlı doğum hikayeleri yazmaakk
Bir komşum vardı bebeğini kaybetti 4-5 aylık malesef ama görseniz pipirikliği eşi bigün gördü beni elimde içinde ikitane şey olan bir market poşetiyle yenge sen ne yapıyorsun diyo aa ne olcak be dikkat edersinde okadar da değil, eşinin servis şöförüne tembih etmiş yavaş git diye oo ben minübüslerde tıngır mıngır gittim geldim hatta hamile olduğumdan haberim olmadan birsürü şey Rabbim koruyor dikkat etmek lazım ama önce Allaha emanet etmek gerek...
BENDE SABAH YATAKDAN KAKINCA OLUYORR AYKALARIMI GERIYORUM GERISINDE AKLMA paşam gelıyor duruyorumm
ıhtıyac halınde canım aksaı bırsey hıssedere yada dr gorurse oluyorr
gozunuz aydın canım benımm maaslalah subahanallah bebıslereee
kız ızınsız dısarımı cıktın senn ortalrd yoksunn
kızlar ben 6 kilom aldım da ne oldu bebeişim büyümemiş 2300 doğar diyo boş verin bence keşke ben de alsaydım bebişle
Canlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
Canlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
canım bence rengi çok güzel
iki renk yanyana çok güzel durmuş
ben oğlumdan kalma laciverti kullanıcam kızımda
tekrardan masraf yapmak istemiyorum?
zaten çok az kullanıyolar ya
ama bu renk güzel bence
geldım geldım :)) tatlım bence rengını degıstr mavı sonucta kırmızılı al daha guzel olar
Kızlar bugün kontrolümüz vardı minnoşumu gördük daha doğrusu göremedik poposunu sırtını dayamış karnıma arkası dönük. Son üç kontroldür yüzünü göstermiyor nazlı kızımız. Neyseki gelişimi iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama asıl kafama takılan bebiş hala makat gelişli duruyor 31. haftamızdayız ama hala başı yukarda. Doktorum büyük ihtimalle böyle gider dedi gitsin önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama bir de dedi ki bu pozisyonda olduğu için Allah korusun kordon dolanma ihtimali oluyomuş o yüzden de her gün sabah öğlen akşam yemeklerden sonra bir saat süreyle hareketlerini sayacakmışım. Toplamda 10dan fazla olması gerekiyormuş. Bebeği benim gibi makat gelişli olan var mı ve sizin doktorunuz da böyle bişe söyledi mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sonuçta her şey Allah'tan. Ama yine de o küçük ihtimal bile beni korkuttu açıkçası. Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
bend 10 kg aldımılk aylar gr gr aldım cok ıı dı 7.aydan berı en az 1 kg ıle suanda 34.haftada 10 kg deyımm 13 le dogma gıderım dıye dusunuyorum haylrıs ınslll tam bebegımın gelısımm ayında kg aldım oda bebegıme gıtı cok sukur dr öle dedııkendnmı dıet fln yaptında alamadn kılo 6 kılo hıc bse cunku
benim oğlumda hamile kaldığımdan itibaren tersti
banada dönmez demişlerdi hakkaten dönmedi de
doğuma gittiğimde doktor muayene etti ve göbek kordonu elime geliyo dedi
yani pozisyonu çok enteresandı ama hiçbi sorun yaşanmadı bebekte çok şükür
ama sezaryen oldu tabi
abim makat gelişi doğmuş ( normal doğum)
görümcemde makat gelişi doğmuş ( o da normal doğum)
yani ikiye katlı olarak doğuyolar ama bi sorun olmamış onlardada
korkma sende sağlığı yerindeymiş çok şükür
böylede sağlıklı doğar inşallah
Demi benimde hoşuma gitti allah nasip ederde 2 bebekim erkek olursa ona masraf yapmam yani teşekkür ettim tatlım
bend 10 kg aldımılk aylar gr gr aldım cok ıı dı 7.aydan berı en az 1 kg ıle suanda 34.haftada 10 kg deyımm 13 le dogma gıderım dıye dusunuyorum haylrıs ınslll tam bebegımın gelısımm ayında kg aldım oda bebegıme gıtı cok sukur dr öle dedıı
dıet fılanmı yoksa sırf ıstahsız dusensız yemek yemek mıı ben ıstahsız yıyorum bana yarmasındıye ama st de ve faydalı seyelrı yıyorumm sdecee:26:
wayy eskıler hep ole ama sezeran olmadıgı ıcn normal dogum ıcın cabalanılıyorduama gunumze de dr larda ugrasmak ıstemıyorr
ben aşiri aldım yha ama masllh bebgm gayet ıı kılosu 2 hafta once ıste 1370 grmdı ben cok hamur işi yıyorum ailem bnm hep burda cunku ne istesem oluyo bnde kendmı tutmayınca aldım napım :))))
kendnmı dıet fln yaptında alamadn kılo 6 kılo hıc bse cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?