2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende ondan kullandım :)
burnunu çok güzel temizliyodu
hoop bi çekiyosun iç dış tertemiz
tecrübeyle sabittir

sancı sana kendini hissettirir zaten
ben geldiiiimm diye
evet canım bebeğin hareketlerini hissediyosun
benim oğlumun ayakları aşağıdaydı ve öyle sert vuruyodu ki ayakları dışarı çıkıcak diye korkuyodum
ama gel gör ki oğlum kendisi yolu bulamadı ve doktor almak zorunda kaldı

tabi ki sağdaki
regal'in reklamı geldi aklıma

bence değiştir cnm

canım endişelenme yaşadığın üzüntü ve gerginlikten olmuştur o ağrı..
unutma ki üzüntü, stres erken doğum nedeni olabiliyo
o yüzden bebeğin ve kendin için dikkat et ve yorulmamaya gayret et

slm kızlar
azcık dışarı çıktım oğluşuma nevresim takımı aldım tedi mağzasından 15 tl

kursum bitti
en son 2 kursta öğrendiğim emzirme ve lohusalıkla ilgili billgileri paylaşim

slm kızlar
azcık dışarı çıktım oğluşuma nevresim takımı aldım tedi mağzasından 15 tl

kursum bitti
en son 2 kursta öğrendiğim emzirme ve lohusalıkla ilgili billgileri paylaşim

ay ne güzel şeyler var orda ya, bayılıyorum oraya
ben 2 haftadır gitmedim kimbilir neler gelmiştir
resim koyabiliyosan bi bakardık nasılmış

mrb arkadaşlar. bugün doktor randevumuza gittik. bebeğim 45cm olmuş 2070 gr mış. doğum pozisyonunu da almış bebeğim gayet sağlıklı. çalışabilir raporunuda aldık bugün bakalım.

Canım çok teşekkür ederim doktor kordon dolanma ihtimali diğer bebeklere göre daha fazla deyince ister istemez tedirgin olmuştum ama herkes içimi rahatlattı şimdi korkmuyorum iyi şeyler düşünelim iyi olsun:)

onun bebısı erken gelmıs dur kız da var bız temmuz annlryz :))) ben yıyorum valla dıkkat etmıorum nasılsa verıcem :))

kızçeler bse sorcam yha

benm goğüs altmdan ıtabaren gobusm buyuyo tam goğüs altım ve gobegmn arasında bı yer var sutyenn altı gelıo orası bole yanıo acı bıber surmussun gbı yha (( sıznde ole oluyomu acep bı el atın bna lutfen

Herkese selam,
Ben sancısız bir gün geçridim ilk kez.. 1 haftadır hergün sancım vardı pazartesi çalışır raporu isteyeceğim ama zor görünüyor.

Bu arada doktorum diyorki günde en az 3 litre su iç aksi durumda vucut gerilmeye başka bir hormonda alarma geçip doğum sinyali gönderiyormuş ve erken doğuma sebep oluyormuş.

Ben 2-3 litre içerdim şimdi 4-5 cıktım aylardır ilk defa ayaklarım ellerim normal görünüyor ödem yok sancımda yok nerdeyse...
Herkesin sağlıklı güzel haberlerini duyalım inşallah sevgiler

ohhh çok şükürrr hadi gzümüz aydin canimmm

kızlar pompa alan var mı?alan varsa hengı marka aldınız?

valla bu konuyu bende merak ediyorm.
ısı bırakdıgım ıcın gogus pompası ve bıberon smdlık benm lısetemde yok. duruma gore ıhtayc olursa alcam yoksa her anne ıcın greklimi almak fikir istyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…