Burun için o küçük aspiratörler yerine bi kere alın tek alın, otribebe alın, allah korusun ama gerçekten üşütüp hasta olunca burnu bi tıkanıyo çok zor nefes alıyo garibanlar, otribebe en güzel şekilde temizliyo burnunu, ona göre bi düzenek yapmışlar, minik sümüklerini siz nefesinizle çekiyorsunuz, ve ufak bi süngeri var ona takılıp kalıyo. pahalı bişey ama tek sefer alın onu alın bence. küçük aspiratörler pek işe yaramıyo hastalanınca. kızımda yaşamıştık ordan biliyorum.
Ben de küvet almamıştım, evde dikdörtgen bi çamaşır leğenim vardı, temiz çamaşırlarımı asmak için kullandığım, onun içine bi sünger almıştım, süngerine yatırıyoduk yıkıyoduk eşimle. bizim için yetti. zaten hemen yıkayıp kuruluyorsunuz bebişleri uzun süre banyo keyfi olmuyo küçükken :)
Günaydınn canlaar
Yine bir haftasonu ve yine herkes uykularda gezmelerde.
Bir kaçımızda benim gibi yine iş yerinde.
Bizim topic biraz sakin olduğundan diğer annelere baktım kimler doğurmuş neler olmuş diye. Haziran annelerinden doğum yapan bikaç kişi daha var. üçüze hamile olan biri doğum yapmış.
nisan mayıs annelerinden de en son doğum hikayelerini yazanları okudum. bir panik bir heyecan ardından sevinç.. çok duygulandım sabah sabah.
kendimi ve eşimi hayal ettim doğum giderken birazcık gerildim açıkçasıkorktum mu ne
bu arada gece yine çok terledim sıcak bastı yine. sabah karşıda üstümü açmışım üşümüşüm heralde. bende yine bir karın ağrısı başladı
doğum hikayelerinide okuyunca acaba sancımı ki bunlar dedim kendi kendimedeğil tabiki ama her ağrıyı acaba sancımı diye düşünüyorum. heralde doğum sancısı gelince anlarım dimi :44:
birde merak ettiğim bişey var. tecrübeli annişlere sorayım.doğum sancısı başladığı zaman bebişin hareketlerini hissetmeye devam ediyor muyuz acaba??
herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
Canlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
slm kızlar
azcık dışarı çıktım oğluşuma nevresim takımı aldım tedi mağzasından 15 tl
kursum bitti
en son 2 kursta öğrendiğim emzirme ve lohusalıkla ilgili billgileri paylaşim
benim oğlumda hamile kaldığımdan itibaren tersti
banada dönmez demişlerdi hakkaten dönmedi de
doğuma gittiğimde doktor muayene etti ve göbek kordonu elime geliyo dedi
yani pozisyonu çok enteresandı ama hiçbi sorun yaşanmadı bebekte çok şükür
ama sezaryen oldu tabi
abim makat gelişi doğmuş ( normal doğum)
görümcemde makat gelişi doğmuş ( o da normal doğum)
yani ikiye katlı olarak doğuyolar ama bi sorun olmamış onlardada
korkma sende sağlığı yerindeymiş çok şükür
böylede sağlıklı doğar inşallah
ay ne güzel şeyler var orda ya, bayılıyorum oraya
ben 2 haftadır gitmedim kimbilir neler gelmiştir
resim koyabiliyosan bi bakardık nasılmış
bende hamur ısını haftada bır yıyorum canımm dun ıstedı cnm eltılerle yaptık yedıkkgecen haftada k.annem yaptıydıı
cok yemıyorumm bana zarar sısersem gercı en az 30 dk yuruyorum ben yedıkcden sonraaaaaaa
kızlar hazıran annelrınde 33 haftalık bend en kucuk yanı anne dogum yapmıs sancısı varmıs sonrada suyu gelmıs vee dogum olmus hayırlıs o bendede sonradıı wu ben asıl sımdı heyecanlandım yaaaaaaaaaaaa
yok canım normal hayatıma devam ettim kalorili yiyecek de yedim ama bünyem demekki
mrb arkadaşlar. bugün doktor randevumuza gittik. bebeğim 45cm olmuş 2070 gr mış. doğum pozisyonunu da almış bebeğim gayet sağlıklı. çalışabilir raporunuda aldık bugün bakalım.
bunyeye bak :) olsun tatlım kılolu bebekler saglıklı olcak dıe bse yok hemde kucuk olan bebekler daha cabuk toparlıormıs kendılerını :)
Tatlım sordum son 1 ay her hafta çağırıyorlarmış kontrole ve izin vermeleri doktorlara bağlıymış bir sorun yoksa izin veriyorlarmışş ya eee benim iznim bittiğinde zaten 35 haftalık oluyo her hafta gitmem gerekecek yaniii tmm çözdük olayı o zaman gidemem hiç bir yere ohhhhhhh beeeee ayy içim rahatladı birazdahaa
Kuzen tekrar mesaj attı şimdi 36.haftadan sonra izin vermeyebilirler diyoo oooo tmm hallettik inş bu sorunudaa
kızlar pompa alan var mı?alan varsa hengı marka aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?