valla bu konuyu bende merak ediyorm.
ısı bırakdıgım ıcın gogus pompası ve bıberon smdlık benm lısetemde yok. duruma gore ıhtayc olursa alcam yoksa her anne ıcın greklimi almak fikir istyorm
inşallah canım bana da dua et çünkü tüm gelişim geriden geiyo bebeişimin
merhabalar kızlar,
osmanalp cnm başınız sağolsun,Rabbim sabır versin geride kalanlara...
deragun benim amca oğlumda 2400 doğdu 2 yaşında şimdi maşaallahı var.hem bedenen hem akıl yönünden yaşıtlarını solladı :))o yüzden sıkma canını.güzelce bakarsın sen ona annesi büyür bebişin..
bende bir durgunluk hali var bugünlerde.eşim gideli 1 ay oldu nerdeyse.zaman hızla akıyor.annemlerdeyim.eksikleri tamamlarken aktı geçti günler.ama bundan sonra beklemek zor gelecek gibi...
milletin aaa annende mi doğuracaksın lafından da gına geldi
ya gerinmeyin diyorlar ama zararı varmı tam olarak bilmiyorum?kızlar uykuda ister istemez geriniyorum.bir daha gerinmeyeceğim diyorum ama yine geriniyorum.deli de yatarım.pişmanlık yaşıyorum.
bebişimin herketleri iyi çok şükür.ama korkuyorum yinede.bebişime zararı olur mu kızlar....
canım önemli olan bebekinin sağlıklı olması benim ark. 1750 gr. doğurdu 7,5 aylıktı kızı. doğduğunda biraz zorluk yaşadılar ama şuan gayette sağlıklı. hem ikiz bebeklerin çoğu ortalama o kilolarda doğuyor bi bakıyosun dalyan gibiler sen kafanı buna takma bence kuzucuuummmmkızlar ben 6 kilom aldım da ne oldu bebeişim büyümemiş 2300 doğar diyo boş verin bence keşke ben de alsaydım bebişle
ya gidip bakıcaksın ya daha canlı bi renk illaki vardır, içine sinmediyse değiştir bunun ayıbı yok sonuçta bi kere alınıyo böle şeylerCanlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
yarın ılk anneler günümüz:))))
nasılsınız kızlar bıızm baabmız gene ıse gttı btmıyor bu aksam ucakları gunduz ucsalar ya bu cavurlar:) gece gece napıyolarsa dcem ama bende ucuslarımın cogunu gece yapıyorm
oglumda karnımda cosmalarda masallah benı cok mutlu eıdyor Allah eksıklıgını gostermesın.
doymuyorm ben kızlar cok acıkıyorm hemen bıde pıskolojık olark cok kılo aldm dıye kendmı sartlandrdgmdan dkkat etmeye calsdkca aklmdan yıycekler cıkmıyor. gycek hcbısı bulmaıyorm zaten o ayrı konu..
geceliklerimin içine bile gremıyorm bıkac lohusa geceliği almısdım persembe gunu onlrı bıle degstrmek zornda kalcam smdı altları olmuyor saka gııb. umarım bun kılolar gıder yaa dogumdan sonra kendmı patlcka balon gııb hssdyorm..
ay canım ayrımısın esınden ?
Allah kavusturusn bıan once. mılelte bakma nekdr kaldı esının gelemsıne?
biz geldiikkksitenin bahçesinde piknik yaptık akşam çayı niyetine
ama sırtım, kürek kemiklerimin altı çok ağrıyor benim yaaa
yaz melekleri ben gece nöbetteydim yine derken uyku tutmamasını kastettim kıııııızzz
çalışmıyorum yoksa, evde toto büyütüyorum anca
ya gerinmeyin diyorlar ama zararı varmı tam olarak bilmiyorum?
aslında gerinince esnemişte oluyosun egzersiz gibi olmuyomudurki vücut için? bende uykuda çok unutuyorum aklıma gelince ayrıda kesiyorum oda bi fena oluyor
canım önemli olan bebekinin sağlıklı olması benim ark. 1750 gr. doğurdu 7,5 aylıktı kızı. doğduğunda biraz zorluk yaşadılar ama şuan gayette sağlıklı. hem ikiz bebeklerin çoğu ortalama o kilolarda doğuyor bi bakıyosun dalyan gibiler sen kafanı buna takma bence kuzucuuummmmgüzel gıdanı al kendini yok yere üzme
ya gidip bakıcaksın ya daha canlı bi renk illaki vardır, içine sinmediyse değiştir bunun ayıbı yok sonuçta bi kere alınıyo böle şeyler
canım boşver kiloları yaaa
benimde hep elimde bişeyler var bide evdeyim oyüzden daha çok yiyorum
oğluma abur cubur alıyorum sözde, ama ortak yiyoruz. belki de ben ondan fazla yiyorumdur
genelde baktığın zaman doğum sonrası kilolarını verenler çoğunlukta?
kendini şartlandırma ye gitsin
bebeğine yarasın
sağol tatlım evet 1 aydır ayrıyız.o evimizde ben annemlerdeyim mecbur.en erken haziran 15te gelebilir.doğuda olduğumuzdan bu yolu seçtik ama insanlar o kadar düşüncesiz ve can yakmak için konuşur olmuşlar ki;hayret ediyorum bazen...
dediğin gibi bebeğim ve ben iyi olalım da gerisi mühim değil
yazmelekleri Allah kimseye eşinden ayırmasın inş.
git tatlım git.eşle gezmenin keyfi bir başka.bebişi de aldın mı yanına ohhhh
ay cnm sorma yaa abur cubur yerıne meyve yıyorm smdı amaa aklm yıende dondurmada telfn acıp solcem galba dayanmyorm tatlı bısler cekıyo cnm napym.
aynen cnm kılolar verılcek ınsallah ne yapııp ne edp verılcek ama annemler fılan benı gordgnde abu kuzum tonoton fılan dye baslıyor bazen alnyorm cdden. blyorm kotu nyet yok ortada sevıyor ama ne blym..
gecen tyatroya gttk kaynvaldemlerle esım kaynpder herkez orda kadnn btanesı gelp ay masallah kac kılo aldn bakalm demesnmı ne cvp vercemı sasrdm:)
AMİN sekerım. bundan sonra oyle dusnuyrom bakalm eger sartlarda uygun olursa. kaptrmayalm dımı smdı adamı durduk yere yurt dısında bıde
ama kendısıde ck kotu olyor zten pskolojık anlmda yalnız hssyor kendnı ck o yuzden ayırmaısn gercekden hıc kımseyı.
senn bı saglk sornn yok dmı cnm annlerde kaldgn ıcın soryorm ynlıs anlama umarm hersye yolndadır?
bende meyve yiyemiyorum yaanormalde de sevmem hele şimdi hepten soğudum
sırf bebeğe vitamin olsun diye zorluyorum kendimi ama gerçekten unutuyorum yemeyi
bir haftadan fazla yemediğimi bilirim
oğluma hamileykende hemen hemen hergün dondurma yedim
şimdi daha sezonu açmadım
ama ne ilk hamileliğimde ne de şimdi hiçbişeyden kısmadım kendimi
canım ne istediyse yedim yicemde
zaten hamilelikte kendini tutmakta neyin nesi?
sağlıkla ilgili bi sıkıntı yoksa ( şeker, tansiyon gibi) niye tutalımki kendimizi?
doğurduktan sonra bakarız
aynen cnm hazır koca arıyor kadınlar fellik felllik
valla biz gün sayıyoruz tek ayrılığımız bu olsun diye de dua ediyoruz çok iyi anlıyorum seni.3 ayda az değil.
yok canım bende kızımda iyiyiz hamdolsun.sadece yol uzun olduğu için böyle erkenden geldik.hem burada annecim bakıyor bana sağolsun.alınacaklar eksikler halledildi.şimdiden bile yoruldum.
daha doğuma 2 ay olmasına rağmen doktorlar sen son anda geldiğin için seninle de ilgilenecez işte ağzı yapıyorlar şimdiden.daha sonra gelsem ne olurdu bilmem evde doğuracaktım herhalde :)
tabi insanların anlaması zor bunları :)))
oh cok sukur..
tabı cnm herkezn kendı bılgıdı bısı vardır hayat sartları..
siizn iicn en hayrlısı neyse onu yapcaksın anlamazlarsa anlamasnlar:) bosadm kocayı burda annemn yannda kalcam de bk en cok ıstedklerı cevap bu ahaha:))))))(Allah koruusn tabıkı)
aslında böyle söyleyip lafı ağızlarına tıkayıp dediğine pişman etmek lazım,iyi akıl
ben yaparm cnm oyle bı huyum var yanı bole laf bekleyenlere verrm. o anda surat ıfadelernı gormek benı cok mutlu edyor:)
bazen eglenmek lazm bosver:)
en iyisini yapıyorsun canım,hakedene hakkettiğini vereceksin.millet alttan almaya anlamıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?