meyve en cok bebege kılo aldrymus sanrm onu duyudm da ben ondan zorluyom kendmı tabı abartmıyorm ama.. aklma ycek geldgnde meyve yemeye calsıyorm. saglkla ılglı sukur bııs yok cnm.olamzda ınsallah
sen verebldnmı ılk oglnda aldgn kıloları kac kılo almsdn smdıknde kac kılo aldn?
ben 15 kılo aldm daha 10 haftam var bakdgnda fazla yanı..
bu arada ceremony ıs ısden gecdı dondurma gelıyor bıle canınız cekmesın:)))))
inşallah canım bana da dua et çünkü tüm gelişim geriden geiyo bebeişimin
aynen bıkez basıma boyle bısı geldı ondan sonra boyle oldm.
sıtemlı bıısı yazmısdım sosyal paylasım sıtesıne esmle tartsmısdık yurt dsndayken zaten merk edyolar neden annesnde bu kız murat nerde bıde ustene o yazı yapstrdlar etıketı.:)
ay telfn usten telfn noldu noldu dye bende verdm agzlarn payını sıldm hepsnıde engelldm zaten bı ay sonra toplulukda benı kocamla el ele gornce sasrdlar. hcbsynı paylasmayada gelmıyo anladm bazen akrabalrdan uzak durmak ıyı:))
ben oğlumda çok yedim meyve
kayınvalidemle birlikte oturuyoduk ozaman.
hiç boş bırakmadı beni sağolsun
hazırlayıp getirirdi bıraksam eliyle yedirirdi maşallah diyeyimde
oğlumda 16 kilo almıştım. aslında çok yememe rağmen 30 kilo almam gerekirdi nası oldu anlamadım?
71le hamile kaldım 87yle doğuma gittim. eve geldiğimde 77 kiloydum suyum çok fazlaydı hamdolsun.
ve kötü haber öylede kaldım ne yaptıysam kilo veremedim.
tam kilo vermeye başlamıştım ki yine hamile kaldım ( bu arada oğlum 3,5 yaşında)
bukadar zaman o kiloyla kaldım yani
şimdi de 73le hamile kaldım 87 kiloyum
ama bunda daha çok yiyorum çünkü hala aşeriyorum
ama yinede kısıtlamıyorum kendimi çünkü anlamsız geliyo ne biliyim
ben oğlumda çok yedim meyve
kayınvalidemle birlikte oturuyoduk ozaman.
hiç boş bırakmadı beni sağolsun
hazırlayıp getirirdi bıraksam eliyle yedirirdi maşallah diyeyimde
oğlumda 16 kilo almıştım. aslında çok yememe rağmen 30 kilo almam gerekirdi nası oldu anlamadım?
71le hamile kaldım 87yle doğuma gittim. eve geldiğimde 77 kiloydum suyum çok fazlaydı hamdolsun.
ve kötü haber öylede kaldım ne yaptıysam kilo veremedim.
tam kilo vermeye başlamıştım ki yine hamile kaldım ( bu arada oğlum 3,5 yaşında)
bukadar zaman o kiloyla kaldım yani
şimdi de 73le hamile kaldım 87 kiloyum
ama bunda daha çok yiyorum çünkü hala aşeriyorum
ama yinede kısıtlamıyorum kendimi çünkü anlamsız geliyo ne biliyim
yok cnm kimseye hiçbir şeyini anlatmayacaksın onu bilir onu söylerim.
ne olduğunu merak ediyorlar soramıyorlar çekememezlikten,aa iyi kocan burada olmana izin veriyor diye ağız arıyor akılllılar :) en iyisini yapmışsın kimse için üzülmeye değmez.bakıyorsa anam babam bakıyor,demek ki bunların evladı kıymetli değil
bebiş kaç kilo doğdu canım?
kızlar bebse bakın yha allahm yarabbım bu ne tatlılk :))))https://www.....................php...48312201865608&type=1&relevant_count=1&ref=nf
bebiş kaç kilo doğdu canım?
3.400 fena deigl cnm.3.400 doğdu ama görünürde daha zayıf gibiydi?
bana mı öyle geliyodu bilmem ki?
Eki Görüntüle 709057 hemn gulmus yha yerm ben senı :)))
bu arada bu kılo artıısndakı sebepte sıgarayı bırakmamaın da cok etskııs oldu ben agzım bos oldgu anda sıgara ıcen bırydm. ıcemedkce smdı yedım. 5 ay 0 kıloyla tammladım calısyodm cnku yedgm gdyoduu enerjıye cıkdm ısden ne oldysa ozaman oldu bu 15 kılo 2 ayın yanı
3.400 doğdu ama görünürde daha zayıf gibiydi?
bana mı öyle geliyodu bilmem ki?
bız kıymetlyz vallaha
annecım saolsun her fısratta cıkaryor carsıya hdı sunu alalım hadı bunu yapalım. ılk basda braz hayıflandm hevsnız yok gıbı sıızn dıye meger para beklyomus byerden hemen aldı parayı cıkardı benı. Allah eksık etmesn basımızdan. varmı dede annane gıbısı
ben iyimişm yha :)) bnde 16 kılo aldım ama yavas yavas aldım her ay :) bı anda alınca catlamşsndır gercı bn yavas aldım da ne oldu :)
ay masallah ya ne guler yuzlu bı bebekmıs gerceken:)
ay cok hycnalanyorm bnları yaasamak ıcın. bızımkı babaya cekerse baya cddı bısı olur ben fıngırdek
baklm hangmz olcak
yok kuzucum catlamam hıc smdilik.
gogusde bıraz allta var aama gornmuyo elmle hssdblyorm baya ınceleynce. kocmn oldular
ayh aynı bız :) bıze cekerler ınş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?