2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben oğlumda çok yedim meyve
kayınvalidemle birlikte oturuyoduk ozaman.
hiç boş bırakmadı beni sağolsun
hazırlayıp getirirdi bıraksam eliyle yedirirdi maşallah diyeyimde
oğlumda 16 kilo almıştım. aslında çok yememe rağmen 30 kilo almam gerekirdi nası oldu anlamadım?
71le hamile kaldım 87yle doğuma gittim. eve geldiğimde 77 kiloydum suyum çok fazlaydı hamdolsun.
ve kötü haber öylede kaldım ne yaptıysam kilo veremedim.
tam kilo vermeye başlamıştım ki yine hamile kaldım ( bu arada oğlum 3,5 yaşında)
bukadar zaman o kiloyla kaldım yani
şimdi de 73le hamile kaldım 87 kiloyum
ama bunda daha çok yiyorum çünkü hala aşeriyorum
ama yinede kısıtlamıyorum kendimi çünkü anlamsız geliyo ne biliyim

yok cnm kimseye hiçbir şeyini anlatmayacaksın onu bilir onu söylerim.
ne olduğunu merak ediyorlar soramıyorlar çekememezlikten,aa iyi kocan burada olmana izin veriyor diye ağız arıyor akılllılar :) en iyisini yapmışsın kimse için üzülmeye değmez.bakıyorsa anam babam bakıyor,demek ki bunların evladı kıymetli değil

bebiş kaç kilo doğdu canım?

ılk hamıllegn guzel gecmıs. ama kıloyu verememe durumu sıkıcı tabı bıraz
cok abartı bı kloda olmadgn ıcın takmıyosn kafaya ben 78le kaldm hamile 91 kıloyun suanda dusunsene bu kılonun kaldgnı ayy kabus gıbı
boyum 1.70.
dun fotolarmıız ekledm kendımde orda varm hatta ndd flan ne guzel kılon ıyı gornuyo yazmıs saolsun cok moral verdı.
gostermyorm belkı okdr ama varım yanı:))))
bence 3.5 yasıdna dunya tatlısıı oglun senı cok durutmcak smdı beebekde olnca verrsın cnm. bende gerekırse 1 saatlnede olsa gnde spora gdcem bebegı kv brkp o sekıldı kalamam yanı. hesey yolnda olsunda halldcez bı sekılde naplm

bız kıymetlyz vallaha
annecım saolsun her fısratta cıkaryor carsıya hdı sunu alalım hadı bunu yapalım. ılk basda braz hayıflandm hevsnız yok gıbı sıızn dıye meger para beklyomus byerden hemen aldı parayı cıkardı benı. Allah eksık etmesn basımızdan. varmı dede annane gıbısı

bebiş kaç kilo doğdu canım?

bende sorcakdm untmsm

bu arada bu kılo artıısndakı sebepte sıgarayı bırakmamaın da cok etskııs oldu ben agzım bos oldgu anda sıgara ıcen bırydm. ıcemedkce smdı yedım. 5 ay 0 kıloyla tammladım calısyodm cnku yedgm gdyoduu enerjıye cıkdm ısden ne oldysa ozaman oldu bu 15 kılo 2 ayın yanı

ben iyimişm yha :)) bnde 16 kılo aldım ama yavas yavas aldım her ay :) bı anda alınca catlamşsndır gercı bn yavas aldım da ne oldu :)

3.400 doğdu ama görünürde daha zayıf gibiydi?
bana mı öyle geliyodu bilmem ki?

hiçbir anneye bebeği kilolu gelmez canım normal :)

Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin inş. aminnnn

ben iyimişm yha :)) bnde 16 kılo aldım ama yavas yavas aldım her ay :) bı anda alınca catlamşsndır gercı bn yavas aldım da ne oldu :)

yok kuzucum catlamam hıc smdilik.
gogusde bıraz allta var aama gornmuyo elmle hssdblyorm baya ınceleynce. kocmn oldular

ayh aynı bız :) bıze cekerler ınş :)))

smıd bıızmkıler erkek ya. pasalar babaları gııb yakısklı annelerı gııbıde guler yzulu olursa off degme karızmtlklıklerne cnku babalarda eksk olan sey gulmek
oda olsa ztaen kaptrmsdk admları
bzm oglanlarda kapısıllır artık ohh masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…