2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

işin kötüsü sezaryen olduğum için ne spor yapabildim ne korse takabildim
bide sanırım cildim hassas olduğundan mıdır nedir dikişlerim geç iyileşti
valla ben topaç gibi oldum boyum 1.60
ama dediğim gibi biraz rahatım bu konuda galiba ( neyin kafasıysa bu artık)
eğer biraz takıntı yapsaydım verirdim ama kiloları niyeyse gevşek davrandım??
bende doğumdan sonra koşu bandı almak istiyorum eve ( babama yapışcam artık)
geçen yaz hergün yürüyüş yaptım koşu bandında, 1ayda 5 kilo verdim ama görenler 10 kilo vermişsin falan dedi çok sıkılaştırıyo yani
oyüzden şimdi tek umudum o
dediğin gibi biraz da çocukların peşinde koşarız veririz inşallah

oğluşlarımızı yer btrrler kızzz ole olursalar :) bn veremm oğlumu ole ne kotu kaynana olurum heeee :))

verırsın tatlım yha 2 cocukla. yas araları guzel ama cocuklarınn ıkısınde buyutp cıkıcaksın :))

hehe harbı kız neyın kafasu bu
neyse yuryus bandı ıyı ıse yaramısdır ben zaten hamle klmadn once spor kulununde spor yapıyodm haftada 2de olsa. devam edrm artık napym ama heryerm hamladı ck fenaa
hakkmzda hayrlsı
oglnn fotosu varsa koysana cok merk ettm sıpayı.

oğluşlarımızı yer btrrler kızzz ole olursalar :) bn veremm oğlumu ole ne kotu kaynana olurum heeee :))

ay ne blym kız ben hep oyle bı oglan hayal edıorm. boyle bakısları yakcak fılan tıpden bısı.d
bde esm sarısın ve renklı gozlu ona cekerse sanrm super bııs cıkcak ortya
doktor en sonkı kontrolmzde guzel yuzlu bu cocuk masallah dedı ıyı ıs cıkarmıssınz cocuklar fılan dıye konsudu masallah nasl mutlu oldm:
kaynanalıga gelnce bende bıraz fettan olrm galba

ayy canım aynısı bendede var sigarayı bıraktım ilk aylar dogru duzgun kilo almadim ama ilk 3 4 progstan serum ve igne yedim 4.aydan sonra birden aldim 3 gun oncesine kadar catlagim yoktu şimdi artık var (( 68 dim 85 im

3.400 fena deigl cnm.
ztan 4de olsalar 2de olsalar mınnacıklar
smdıkı kızmı snın?

evet canım öyle minnacıklar
hamdolsun evet kız Rabbim dualarımı kabul etti inşallah
buarada sen en son doktora ne zaman gittin?
seninle aynı haftadayız ama benim sezaryen olacağı için 1 hafta ya da 10 gün önce alcaklar

aynen bnm esimde sarişn yeşil gozlu :)) bız heralde kpmışz kocaları :)) inş oğlmda babasınn gozlerını tpini alr bna cekerse esmer olur esmer guzelı olr ozmnda :)) maşlhh bebsne gercı sıze masllh :)) anne guzel baba guzel olnca olcaklar bellı :) bde esmer ve sarişin olursa anne baba bebeklerı cok guzel olurmus

ayy canım aynısı bendede var sigarayı bıraktım ilk aylar dogru duzgun kilo almadim ama ilk 3 4 progstan serum ve igne yedim 4.aydan sonra birden aldim 3 gun oncesine kadar catlagim yoktu şimdi artık var (( 68 dim 85 im

gecmıs olsn cnm. bu sogra ıllet bsms ya ben cok zorlandm. o yzuden yemege sardm. hatta ılk zmnlar cıldrck gbı olyorm 1 tane ıcyodm ama smıd unttm bıde hamllge alsdm ondan..beklenmedk anda olnca bıanda bırakamdm.
ben gebelik testnı bıle sıgara ıcerken flan yapmsdm hamle olmdgmı dusnyodm cızgıyı gornce annda attm soke olmsdm:)
Allah a sukur bııs yok zaten ıcmıyormda..
catlak olcak yapcak bısı yok bebgmzden bıze kalan anılar onlar
kılo artsnda yalnız deglm demkkı saol

bende eşimde esmerizzz :) anneannem derdiki iki karadan çıkar maskara ne olcak şimdi

tatlım 22 nısanda gttm smdı 22 mayısı beklıyorm cok uzun bı sure gercekden . bundan snra sık cagrr belkı artık blmıormkı bı sorn yok dıe adam tınlamıyor benı
ay ne guzel bıde kız yas aralklarıda super bende oyle dusnyorm bunun altndan sag saglım kakalrsak ınsallah
kız olsa ıkncııs ne guzel bıcır bıcır her anneye bı kız lazm bence

ay çok cici canım allah sağlık versin de giydirelim güzel güzel :)

canım bebeklerde yumuşatıcı tavsiye etmiyorlar ama sen bilirsin.

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
çok üzüldüm canım başın sağolsun.

bence ikinci :)

canım seni anlıyorum bende yalnızım biliyorsun dikkat et strese girdiğin için olmuştur üzülmemek lede değil .

canım bende geriliyorum hatta doktor sağa yatma dedi uyanıyorum sağdayım ve bebeğimin ayakları resmen solda elimi atınca ayak geliyor elime ufacık hissediyorum solada yatınca ayakları ezilecek gibi geliyor uyumak işkence banada

canım bence değiştir varsa renk başka yoksa sağlık olsun buda güzel.

aynen canım bende var ilk baştan beri yağlıyorum göbekle bir ama altı o kadar çok kaşınıyr ki çatlamadı ama yara oldu kaşımaktan

seni çok iy, anlıyorum bende doğudayım eşimi bırakıp yarın itibari ile mecbur ailemin yanına gidiyorum doğum için eşim doğuma gelecek.

Son düzenleme:

ay valla he bız cakırları kapmısız
hadı baklm bende merk edyorm kıme benzcek esım kesn renklı gozlu oclak dıyo ama bende sankı olmckamıs gbme gelıyor. ben beyaz ten ama koyu sac goz tıpndeym tenm cok acık ama. maya gıbı:)
temel guzel cnm ınsallah akca pakca guzel yuzlu saglıklı olcaklar::)

bende bekemiyodum bebişi :))) testi yaptim evde yaktim sigara sonucu bekliyrum sonra pozitif çıkınca içmeye devam naisl olsa son sigaralar dr falan gittik geldik birden bıraktık , şimdi arada sigaraya aşeriyorum o kötü oluyooo , daha 10 haftam var benimde heralde 95-100 le doguma girerim diye dusunuyorum

bende eşimde esmerizzz :) anneannem derdiki iki karadan çıkar maskara ne olcak şimdi

bellımı olur kız belkı ceknık genlerden sapsarı bısı olur ben cok gordm oyle sok oldm bu sııznmı dıye

bende ilk hamileliğimden kalma çatlaklar var hemde 9. ayımda çatladım şaka gibiydi

dogumda bıle catlayan olyomus cnm hıc olmaypta ınanırım yanı ben herseye hazrlıklıyım ama su korse ıısını acısada patlasada gycem hrhalde buyuk konsmym ama

yapıorum tatlım bı ıse yaramıo valla catlıcak vucudum cok sıkıymıyş şimdi daha ıı anlıorum ne yapalım artk amannn bosverdm yha taktıkca coğlıo sankı takmıorum artkın :)

aynen cnm taktıkca cogalr benmde yemcem dıypte cnm cektıgı gıbı beynı cok yormamk lazmD:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…