btek catlayıp patlayan bnm heralde yha bnm goğsumn ustude baslamıs catlamayapuffff
ılk hamıllegn guzel gecmıs. ama kıloyu verememe durumu sıkıcı tabı bıraz
cok abartı bı kloda olmadgn ıcın takmıyosn kafaya ben 78le kaldm hamile 91 kıloyun suanda dusunsene bu kılonun kaldgnı ayy kabus gıbı
boyum 1.70.
dun fotolarmıız ekledm kendımde orda varm hatta ndd flan ne guzel kılon ıyı gornuyo yazmıs saolsun cok moral verdı.
gostermyorm belkı okdr ama varım yanı:))))
bence 3.5 yasıdna dunya tatlısıı oglun senı cok durutmcak smdı beebekde olnca verrsın cnm. bende gerekırse 1 saatlnede olsa gnde spora gdcem bebegı kv brkp o sekıldı kalamam yanı. hesey yolnda olsunda halldcez bı sekılde naplm
smıd bıızmkıler erkek ya. pasalar babaları gııb yakısklı annelerı gııbıde guler yzulu olursa off degme karızmtlklıklerne cnku babalarda eksk olan sey gulmek
oda olsa ztaen kaptrmsdk admları
bzm oglanlarda kapısıllır artık ohh masallah
işin kötüsü sezaryen olduğum için ne spor yapabildim ne korse takabildim
bide sanırım cildim hassas olduğundan mıdır nedir dikişlerim geç iyileşti
valla ben topaç gibi oldum boyum 1.60
ama dediğim gibi biraz rahatım bu konuda galiba ( neyin kafasıysa bu artık)
eğer biraz takıntı yapsaydım verirdim ama kiloları niyeyse gevşek davrandım??
bende doğumdan sonra koşu bandı almak istiyorum eve ( babama yapışcam artık)
geçen yaz hergün yürüyüş yaptım koşu bandında, 1ayda 5 kilo verdim ama görenler 10 kilo vermişsin falan dedi çok sıkılaştırıyo yani
oyüzden şimdi tek umudum o
dediğin gibi biraz da çocukların peşinde koşarız veririz inşallah
işin kötüsü sezaryen olduğum için ne spor yapabildim ne korse takabildim
bide sanırım cildim hassas olduğundan mıdır nedir dikişlerim geç iyileşti
valla ben topaç gibi oldum boyum 1.60
ama dediğim gibi biraz rahatım bu konuda galiba ( neyin kafasıysa bu artık)
eğer biraz takıntı yapsaydım verirdim ama kiloları niyeyse gevşek davrandım??
bende doğumdan sonra koşu bandı almak istiyorum eve ( babama yapışcam artık)
geçen yaz hergün yürüyüş yaptım koşu bandında, 1ayda 5 kilo verdim ama görenler 10 kilo vermişsin falan dedi çok sıkılaştırıyo yani
oyüzden şimdi tek umudum o
dediğin gibi biraz da çocukların peşinde koşarız veririz inşallah
oğluşlarımızı yer btrrler kızzz ole olursalar :) bn veremm oğlumu ole ne kotu kaynana olurum heeee :))
bu arada bu kılo artıısndakı sebepte sıgarayı bırakmamaın da cok etskııs oldu ben agzım bos oldgu anda sıgara ıcen bırydm. ıcemedkce smdı yedım. 5 ay 0 kıloyla tammladım calısyodm cnku yedgm gdyoduu enerjıye cıkdm ısden ne oldysa ozaman oldu bu 15 kılo 2 ayın yanı
3.400 fena deigl cnm.
ztan 4de olsalar 2de olsalar mınnacıklar
smdıkı kızmı snın?
hehe harbı kız neyın kafasu bu
neyse yuryus bandı ıyı ıse yaramısdır ben zaten hamle klmadn once spor kulununde spor yapıyodm haftada 2de olsa. devam edrm artık napym ama heryerm hamladı ck fenaa
hakkmzda hayrlsı
oglnn fotosu varsa koysana cok merk ettm sıpayı.
ay ne blym kız ben hep oyle bı oglan hayal edıorm. boyle bakısları yakcak fılan tıpden bısı.d
bde esm sarısın ve renklı gozlu ona cekerse sanrm super bııs cıkcak ortya
doktor en sonkı kontrolmzde guzel yuzlu bu cocuk masallah dedı ıyı ıs cıkarmıssınz cocuklar fılan dıye konsudu masallah nasl mutlu oldm:
kaynanalıga gelnce bende bıraz fettan olrm galba
ayy canım aynısı bendede var sigarayı bıraktım ilk aylar dogru duzgun kilo almadim ama ilk 3 4 progstan serum ve igne yedim 4.aydan sonra birden aldim 3 gun oncesine kadar catlagim yoktu şimdi artık var(( 68 dim 85 im
aynen bnm esimde sarişn yeşil gozlu :)) bız heralde kpmışz kocaları :)) inş oğlmda babasınn gozlerını tpini alr bna cekerse esmer olur esmer guzelı olr ozmnda :)) maşlhh bebsne gercı sıze masllh :)) anne guzel baba guzel olnca olcaklar bellı :) bde esmer ve sarişin olursa anne baba bebeklerı cok guzel olurmus
btek catlayıp patlayan bnm heralde yha bnm goğsumn ustude baslamıs catlamayapuffff
evet canım öyle minnacıklar
hamdolsun evet kızRabbim dualarımı kabul etti inşallah
buarada sen en son doktora ne zaman gittin?
seninle aynı haftadayız ama benim sezaryen olacağı için 1 hafta ya da 10 gün önce alcaklar
cok dkkat et cnm gogusude mutlaka nemlendr sne elnden gelenı yapda olcaksa olur zten
ay çok cici canım allah sağlık versin de giydirelim güzel güzel :)Eki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
En sonunda totomuzun üstüne oturduk.Kuruyanları ütüledik
yerleştirdik.Yıkamaya devam edenler,sırada bekleyenler var.
ONları da pazartesi yaparım bu saatten sonra tatilim başlar.
Akşama doğru da köye gideceğiz ALLAH'ın izniyle annemleri de
alıp.Dedemi göreceğim çok mutluyum
Kuruyup ütülenenleri yerleştirdik ohhh beee
canım bebeklerde yumuşatıcı tavsiye etmiyorlar ama sen bilirsin.hamarat anniş seniiii
çok güzel olmuşlar rabbim hayırlarla giydirmeyide nasip etsin inş.
eşim bu akşam kv. ve görümcelerimin aldıklarınıda getiricek hepsini bir ayırıp girişicem inş.
ben dalinin sıvı deterjanını aldım ama yumuşatıcıyı unttum sonra geldi aklıma, sen kullandın mı yumuşatıcı bebekler için olanıda var ya ayrıca? yoksa kendimize kullandığımız yumoştanmı kullansam bilemedim?
çok üzüldüm canım başın sağolsun.kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
bence ikinci :)herkes iyidir umarım ben gece yine nöbetteydim
uykum kaçınca biraz araştırma yaptım, sizinde fikrinizi alayım
ikiside benim karyolamın takımları ölçüleri parça adeti fln aynı 10lu takımlar sadece modeline karar veremedim
hangisi daha güzel sizce şekerler?
canım seni anlıyorum bende yalnızım biliyorsun dikkat et strese girdiğin için olmuştur üzülmemek lede değil .herşey üstüste geliyor..
bugün kontrolümüz vardı, eşim ben yokum ama sen mutlaka git demişti, gittim, nst'de ağrı çıktı, muayene ettiler açıklık yok.. dua edin kızlar.. eşim burda yok, burda başka kimsem yok, inşallah oğlum erken gelmeye kalkmaz.. annem de sanırım akşama falan gelir, onlar da cenazeye gittiler, annem ordan gelecek...
canım bende geriliyorum hatta doktor sağa yatma dedi uyanıyorum sağdayım ve bebeğimin ayakları resmen solda elimi atınca ayak geliyor elime ufacık hissediyorum solada yatınca ayakları ezilecek gibi geliyor uyumak işkence banadakızlar uykuda ister istemez geriniyorum.bir daha gerinmeyeceğim diyorum ama yine geriniyorum.deli de yatarım.pişmanlık yaşıyorum.
bebişimin herketleri iyi çok şükür.ama korkuyorum yinede.bebişime zararı olur mu kızlar....
canım bence değiştir varsa renk başka yoksa sağlık olsun buda güzel.Canlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
aynen canım bende var ilk baştan beri yağlıyorum göbekle bir ama altı o kadar çok kaşınıyr ki çatlamadı ama yara oldu kaşımaktankızçeler bse sorcam yha
benm goğüs altmdan ıtabaren gobusm buyuyo tam goğüs altım ve gobegmn arasında bı yer var sutyenn altı gelıo orası bole yanıo acı bıber surmussun gbı yha(( sıznde ole oluyomu acep bı el atın bna lutfen
seni çok iy, anlıyorum bende doğudayım eşimi bırakıp yarın itibari ile mecbur ailemin yanına gidiyorum doğum için eşim doğuma gelecek.merhabalar kızlar,
osmanalp cnm başınız sağolsun,Rabbim sabır versin geride kalanlara...
deragun benim amca oğlumda 2400 doğdu 2 yaşında şimdi maşaallahı var.hem bedenen hem akıl yönünden yaşıtlarını solladı :))o yüzden sıkma canını.güzelce bakarsın sen ona annesi büyür bebişin..
bende bir durgunluk hali var bugünlerde.eşim gideli 1 ay oldu nerdeyse.zaman hızla akıyor.annemlerdeyim.eksikleri tamamlarken aktı geçti günler.ama bundan sonra beklemek zor gelecek gibi...
milletin aaa annende mi doğuracaksın lafından da gına geldi
bende ilk hamileliğimden kalma çatlaklar var hemde 9. ayımda çatladım şaka gibiydi
aynen bnm esimde sarişn yeşil gozlu :)) bız heralde kpmışz kocaları :)) inş oğlmda babasınn gozlerını tpini alr bna cekerse esmer olur esmer guzelı olr ozmnda :)) maşlhh bebsne gercı sıze masllh :)) anne guzel baba guzel olnca olcaklar bellı :) bde esmer ve sarişin olursa anne baba bebeklerı cok guzel olurmus
gecmıs olsn cnm. bu sogra ıllet bsms ya ben cok zorlandm. o yzuden yemege sardm. hatta ılk zmnlar cıldrck gbı olyorm 1 tane ıcyodm ama smıd unttm bıde hamllge alsdm ondan..beklenmedk anda olnca bıanda bırakamdm.
ben gebelik testnı bıle sıgara ıcerken flan yapmsdm hamle olmdgmı dusnyodm cızgıyı gornce annda attm soke olmsdm:)
Allah a sukur bııs yok zaten ıcmıyormda..
catlak olcak yapcak bısı yok bebgmzden bıze kalan anılar onlar
kılo artsnda yalnız deglm demkkı saol
bende eşimde esmerizzz :) anneannem derdiki iki karadan çıkar maskarane olcak şimdi
bende eşimde esmerizzz :) anneannem derdiki iki karadan çıkar maskarane olcak şimdi
bende ilk hamileliğimden kalma çatlaklar var hemde 9. ayımda çatladım şaka gibiydi
yapıorum tatlım bı ıse yaramıo valla catlıcak vucudum cok sıkıymıyş şimdi daha ıı anlıorum ne yapalım artk amannn bosverdm yha taktıkca coğlıo sankı takmıorum artkın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?