bende bekemiyodum bebişi :))) testi yaptim evde yaktim sigara sonucu bekliyrumsonra pozitif çıkınca içmeye devam naisl olsa son sigaralar dr falan gittik geldik birden bıraktık , şimdi arada sigaraya aşeriyorum o kötü oluyooo , daha 10 haftam var benimde heralde 95-100 le doguma girerim diye dusunuyorum
tatlım 22 nısanda gttm smdı 22 mayısı beklıyorm cok uzun bı sure gercekden . bundan snra sık cagrr belkı artık blmıormkı bı sorn yok dıe adam tınlamıyor benı
ay ne guzel bıde kız yas aralklarıda super bende oyle dusnyorm bunun altndan sag saglım kakalrsak ınsallah
kız olsa ıkncııs ne guzel bıcır bıcır her anneye bı kız lazm bence
ay valla he bız cakırları kapmısız
hadı baklm bende merk edyorm kıme benzcek esım kesn renklı gozlu oclak dıyo ama bende sankı olmckamıs gbme gelıyor. ben beyaz ten ama koyu sac goz tıpndeym tenm cok acık ama. maya gıbı:)
temel guzel cnm ınsallah akca pakca guzel yuzlu saglıklı olcaklar::)
kızlar HATAY'da olan yok değilmi ...( Allah rahmen eylesin , mekalnalri cennet olsun inş..
benm amcalrm dedlerm hep renklı gozlu hc bı yığende renklı goz yok bızm cocuklarımz renklı gozlu olu babasıda renklı gozlu renklı sipariş verdm inş yanliş olmaz sparşteben esmerm koyu sac kas goz felan eşimde cocukken lımonmuşş :))) blmıorum valla cok merak etmekteyım kıme cektı acaba
kızlar HATAY'da olan yok değilmi ...( Allah rahmen eylesin , mekalnalri cennet olsun inş..
yaaa ekleyemedim resmi
eşime laf yetiştircem diye kafam allak bullak oldu
yemek hazırlamam lazım öpüldünüz kızlar
yine gelcem inşallah
cıknca gorceez cnm hanı ıkımızde aynı tıp olsak sonuc az cok bellıde smdı bı sarısın bı normal bende merak edyorm hadı bklm dogunca gorrz artık
ya benimki riskli gebelik olduğu halde 20 nisanda gitmiştim 20 mayısta gidicem bi daha.
ben daha erken çağırır dr. die beklemiştim halbuki. yani 31. haftada gittim şimdi 35e çağırmış oldu tekrar. benmi pimpirikliyim ne anlamadım?
anaaaammmmm :18::18:
zaten bundan sonra kaç kontrolümüz kalıyoki?? :18::18:
aynen :) merakla beklıcez yapcak bsı yok
demekkı cagrma geregı duymamıs cnm stress yapma kendne. bı sorn olsa cagrrdı.
aslnda 31den snra bıraz sıklastrmak lazm dıyo herkez ama baklm bende gttgmde 31de olcam belkı bende 34 de cagrcak hcbı fıkrm yok
34den snra her hafta cagrmalı bence ama bu dktralarn kafasını acp bakamıyosnkı
bana da bir tanıdığımız verdi pompayı, medela'nın elektronik pompası. kendinin hiç sütü olmamış kullanamamış. bana da lazım olur mu bilmiyorum ama o vermeseydi muhtemelen doğumdan önce almazdım. çünkü hastanede gelmezse zaten hastanede pompa oluyor bildiğim kadarıyla o kullanılabilir 1-2 gün. eğer ihtiyaç olursa da kafamda bir marka belirlerdim eşim hemen gidip alırdı diye düşünüyorum. biberon almadım mesela, dr brown'u seçtim, bebişim ememezse süt gelmezse vs, birini yollarım hemenalır gelir. yoksa boşuna masraf olacak gibi geliyo bana.
valla benm anne tarafı gercı anne baba haladayı cocukları annane ve babamın babası dedem tum kardesler renklı gozlu yalnız bı cocuk ve bı torun bıle renklı gozlu olmamıs yanı bız. ama esmn sulalaesı komple renklı goz kahve goz bulmassın . bzkmlerde esmn genlerne guvenerek renklı goz beklıyolar flan cıkmassa hayal kırıklgna ugrcaklr
bana gore benm cocgm her halyle guzel olcak
arada yavaslıo artk dr beynı ne olcak oku oku kac yıl boyunca :))) bnde 32 haftalık ılucam bakalım benı nası çagırıcak hiç pozısyonunuda solemedı bnmkı yha bnm bde bel agrım var ortapedı normal zor olur senn ıçın ddı hayırlısı artk yha
kzlar benm lıstemde pompa ve bıberon yk
dogumdan sonra duurma gore dusnuyorm smdlk evde oldgm ıcınde sanrm gerek olmcak. evde olan annlerde aldmı yoksa sadce calsncamı ıhtyac duyulyo bıde sut gelmeme durumu fılan dıyolar oyle bı duurumda bu ılk mudehale hstanede yaplcak ztane snra eve alır gecrz sızce?
bende gereklı olcagını dusunmuyodum ama sutunuzu sagıp saklayın mutlaka falan dedıler kafam karıstı
yuzde ellı tatlim siznkıde :) kahverngı gozler daha saglıklı oluyolarmış zaten :)) amannn bızm meleklerımz zaten coookkkkkkk tatlı maskaralar olucakları ıçin totolarını yıcez bnm oğlmn pıpsnı halası yıcekmış gerci :)
aynen tatlım bnde almıcam yha gerek yok hastanede ılk mudahele olucak zaten saatte bır emdırıcez sutumuzu sagmaya vakıt kalmaz dıe dusunuorum
e yanı yıllarca okdkca rutnlesyolar artık aslnda ıslerı cok zor uzulyom ama para cok tabı benm doktorun karısı benm mustermde kozmetkde kadına ne drsem alıyodu bzm paramzla artstlk yapıyo dyodm bende kendmceneyse
bende cok merk edyorm cnm benmkıde bısı demedı ne pozisyon ne dogum bısı konsmadk ben sdce ızne cıkmassnz dmı benı dogurtmadn dedm yok senden sonra ckcam tarhm bellı dedı ok okdr yanı. hayıtrlı ellere emanet etsın Allah artık bıızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?