2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aminnn hayırlı ellere kalalm bn hıc sormadım yha bnı dogurtmadan gderse fena kapşiriz valla dr la gdemez yha. karıda para bol tabı alır :))

bı sor baklm cnm benım.soncda okdr para verdk kac aydır testı vırtı zırtı dogumu baskası yptrcaksa ne geregı vardı.
grcekden bu doktor ısı artık hayra kaldı ısımız ınsallah hersey yolnda gdcek. ama ben seeryan olcam gbme gelıyor benm doktorm sezryan yanlsıı kendı esınıde sezeryan yapmıs fılan ben hc konsmadm bu konuyuda duydukalrm oyle normal dogum vakası cok az adamın ama ck ıyı bı doktr kım sezeryan oldysa heen ayaga kalkmıs elı flan haffmıs bıde bızım hastnede sezeryan ve normal aynı para nedn oyle onda blmyorm. ben doktor ılgıısnden hsstane kaltesnden terch ettm orayı baklm

allhm yha nası heycanlandım sımdık :)) hemn dogsalr :) aynn pıpısı rahatlayınca inş yuzumuze doğru işemezler veletler :)) valla cocugumu ıyı korumm lazm :) ben gercı sımdıden soluyorum yanaktan opulmez cocuk dıe kotu gelınm bırazcık :))) aman evlenme konusunu acmayalım nası evlendırırm bılmıorum valla :)

arada kaynıo tatlım yazılar :)))) aynn calşan anneler olmadığmz için gerek yok

ıyı bakalm almcaz ozaman

anneme flan sornca boyle seyelrı guluyor gogus pompası bıberon dıyorm kızım ne sacmlıyosn gerek olursa gder alırız dıyo dag basndamsn dıyo. smdı hak vermeye basladım. kızyodm normalde anlmayosnz ıhtyac olrsa bulmassam flan dıye ama varmıs bı bıldıgı anne ısde

sezeryana karşı olmaması ıı canm senı zorlatmaz yha bnm encok korktugm sey sancı serumu dr lada konusucam bna verme dıcem ole bse olursa. guzel bı dr ve hastane ıse ıı tatlım ozmn için rahat olur

ay sorma cnm sanırım saglklı bıs sekılde boyle sorunsuz smdı dogsa hayr demem . bazen tovbe yaa ıcımden gecmıyo degl. kılosu saglıgı hersey yernde olsa doktor tammdr bu dogablr flan dese dıye sacmalıyorm yanıde ısde o dercee sabırszm
ama bızım gııb annelern cocuklarıda gır bak dolu dolu dogar gununde(ınsallah)

ınsallah ısemezler cnm ya. okdrda degil yanı babasına ısesın

cazgır gelın senı

aynn ole yha :)) annelerı dnlemek lazm :) bn daha cok ablm dınlıorum en yakın zamn da cocuk buyuttuğu için :))) zaten gt al 5 dakıka 5 dakıdada kaynat alsana hazır bıberon :))))

sezeryana karşı olmaması ıı canm senı zorlatmaz yha bnm encok korktugm sey sancı serumu dr lada konusucam bna verme dıcem ole bse olursa. guzel bı dr ve hastane ıse ıı tatlım ozmn için rahat olur

tabıkde cnm durum neyı gosterr bılmuyorm ama bı sorn olursa nıye dretymkı normal dıye sunı sancı flan. hem orayı kesceklerıne bence karnımı kessnler. yırtılma ve ılerde dıkıs sorunu orda cok olymus ben de yatrım herhalde sezeryana aama bısı cıkmassada catr catr dogrruz ınsallah..zorlayancada yazık hem sunı sancıyı verıyor hem olmuyo tekrr sezeryana alıyolar ne anladm ben kadın 2 kat daha acı cekdı smdı bunlar cok onemlı karrlar doktorlarn cok dkkatlı olması lazm.

tabiki dua ederiz canım.inşallah baban iyi olacak.

ben gittigidiyordan almayı düşünüyorum.konyada geçen baktım biraz daha pahalı aynı şeyler.

ececik inşallah sağlığına kavuşacak canım.merak etme dualarımız da sizinle

Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
ben ilkini beğendim canım.
maşallah ne kadar güzel olmuş herşey

doğum günün kutlu olsun canım.biraz duygusallaşmışsın sanırım.üzülme lütfen inşallah hatırlarlar,hatırlamazlarsa da sağlık olsun.

çok güzel olmuş herşey maşallah.güle güle kullanın

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
çok üzüldüm gerçekten canım başınız sağolsun nasıl olmuş ki nerde yıldırım çarpmış?

kordon dolanması öyle çok önemli birşey değil takma sakın.üzülecek hiçbirşey yok merak etme.

değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsin
biz seninle bunu konuşmuşmuyduk?ben de aynı sorunu yaşıyorum.
geçmişi çok zor okudum ya.bugün kızımın doğum günüydü güzel geçti yorulduk biraz.inşallah oğlumun doğum günlerini kutlayacağımız günler de gelir.nasıl hissediyorsunuz kızlar sonlara geldikçe zorlanıyoruz biraz artık.

cok kararsızdım ama bende almıycam galıba

bıraz daha arastr cnm ıstersen bızede haber verrsn ben de almcam gıbı

aynn ole yha :)) annelerı dnlemek lazm :) bn daha cok ablm dınlıorum en yakın zamn da cocuk buyuttuğu için :))) zaten gt al 5 dakıka 5 dakıdada kaynat alsana hazır bıberon :))))

aynen oyle bazen cok detaya taklmamak lazm bıde alısvers dedgn daha basıt smdden snra dogum. bebek bakımı lohusa duurmu tarzu seyler arastrlmalı bıde bn smdden hamllkden snrakı kılo nasl verılır hmen uzmantv den aarstrmaya basladm ble

bende esime dıorum artk tammn bı ansan herseyı var dıe :9 oda doğsun ozmn dıo doğsun sarılıp yatım dıe gozluo :)) yok yha dursunlar bunca zamn bekledık azıcık kalmıs sunn surasında :)) babasına ışesn tabı aslan oğlum adamn hası olucak o dıo bı işesn de goreurz adamn hasını :))) valla cazgırım bunlara bole gerek yoksa ezılırsın eşimn aile aprt. bn tasınırken de soledım bnm kapımı ole zırt pırt calmayın dıe :)) ıyı oluoo ohh canma degsın bole kıymetlı oluyosun cunku :)))))

hıcccc arastrma bze veletlerımız yeter koşturmaktan sıcaktan erıyp gdcez bdakı yaza zaten koşucaklar bzde onlarla koşucaz :))) alsana sporrr

yok tatlım ben ılk yazıyorum. nıce saglıklı senelere tatlım. aynn zorlanıoruzz yha oğlumn tekmelerı yetıo bna :)

ay cnm benmkdıe oyle oglumm ne zaman gelıyon ben senı koklamak ıstyom artık flan konsuyo bıde bzmkı tekme atnca adamın dıbı yaa dıbıı aslanm flan bı dogsnlar da ısesmesı flan gorcem ben
bu araada sen anlattkca benm esm geldı aklma benzıyo bıızımkler demekkı bıraz seert argo flan tıplemeler
aynen baska turlu yaranaamıssın cazgr olcan tabı

Benim 30 haftam bitmek üzere 9 buçuk kilo aldımi henüz iki hanelilere geçmedim

Benim geçen hafta 14 kiloydu ve doktorum tamamdır dolmuş sınırı geçmişsin dedi...
Ama öyle düzenliyimki baştan beri her ay 2 kg.
Toplamda 18_20 yi bulacak sanırım ama sağlık olsunnn ne yapalım

aynn ole tatlım yha inş cekmeyız ole sancı

hıcccc arastrma bze veletlerımız yeter koşturmaktan sıcaktan erıyp gdcez bdakı yaza zaten koşucaklar bzde onlarla koşucaz :))) alsana sporrr

gorcez sonra temmuz annlerı kıloyu veremeynler hadı bırlıkde zayflıyoruz dıye topık acarım bak

Benim geçen hafta 14 kiloydu ve doktorum tamamdır dolmuş sınırı geçmişsin dedi...
Ama öyle düzenliyimki baştan beri her ay 2 kg.
Toplamda 18_20 yi bulacak sanırım ama sağlık olsunnn ne yapalım

hosgeldn kılo sınrını gecenler karavnna ınsallah 18le bter cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…