ohh bu konuya sonnda bı cevap aldm ıkncı yazsm burayasagol cnm dmekkı gerk yok gbı gornyor
aminnn hayırlı ellere kalalm bn hıc sormadım yha bnı dogurtmadan gderse fena kapşiriz valla dr la gdemez yha. karıda para bol tabı alır :))
yok cnm ya okdr gereklı degıl bence ben annemden aılemden bole bısı hıc gormedm calısanlar ıcın mutlakaa gereklı ama bence bızım ıcın huzulı bıısı fıyatnda flanda deglm evde durcak bsıyı almak ıstmyorm bosa kalablk
aynen totıs pıpı bırakmcam bende oglusumda
erkek cocukları cok ısermıs ha alt acılnca dkkat etmek lazm
yedrtme annesı haalsna flan sadece benım o deevelenen kadr:d
arada kaynıo tatlım yazılar :)))) aynn calşan anneler olmadığmz için gerek yok
bı sor baklm cnm benım.soncda okdr para verdk kac aydır testı vırtı zırtı dogumu baskası yptrcaksa ne geregı vardı.
grcekden bu doktor ısı artık hayra kaldı ısımız ınsallah hersey yolnda gdcek. ama ben seeryan olcam gbme gelıyor benm doktorm sezryan yanlsıı kendı esınıde sezeryan yapmıs fılan ben hc konsmadm bu konuyuda duydukalrm oyle normal dogum vakası cok az adamın ama ck ıyı bı doktr kım sezeryan oldysa heen ayaga kalkmıs elı flan haffmıs bıde bızım hastnede sezeryan ve normal aynı para nedn oyle onda blmyorm. ben doktor ılgıısnden hsstane kaltesnden terch ettm orayı baklm
allhm yha nası heycanlandım sımdık :)) hemn dogsalr :) aynn pıpısı rahatlayınca inş yuzumuze doğru işemezler veletler :)) valla cocugumu ıyı korumm lazm :) ben gercı sımdıden soluyorum yanaktan opulmez cocuk dıe kotu gelınm bırazcık :))) aman evlenme konusunu acmayalım nası evlendırırm bılmıorum valla :)
ohh bu konuya sonnda bı cevap aldm ıkncı yazsm burayasagol cnm dmekkı gerk yok gbı gornyor
ıyı bakalm almcaz ozaman
anneme flan sornca boyle seyelrı guluyor gogus pompası bıberon dıyorm kızım ne sacmlıyosn gerek olursa gder alırız dıyo dag basndamsn dıyo. smdı hak vermeye basladım. kızyodm normalde anlmayosnz ıhtyac olrsa bulmassam flan dıye ama varmıs bı bıldıgı anne ısde
sezeryana karşı olmaması ıı canm senı zorlatmaz yha bnm encok korktugm sey sancı serumu dr lada konusucam bna verme dıcem ole bse olursa. guzel bı dr ve hastane ıse ıı tatlım ozmn için rahat olur
tabiki dua ederiz canım.inşallah baban iyi olacak.Biliyorum canım burdaki arkadaşlar çok temiz insanlar anneyiz zaten yani duyarlılık konusunda hiç tereddütüm yok ama ne bilim işte tatlım,babamın adı ibrahim ben pzar gecesi veya pazrtesi sabah tekrar yazarm görmeyenler olblr yada unutanlar bi ihlas bile okusalar yeter kimse yormasın kendini önemli olan niyet,ben sakin olmaya calışıyorum gülüyorum bazen sonra diyorum neye gülüyosun baban orda ne bilim gülmek bile haram gibi desteğin için cok sağol canım Allah ne muradın varsa versin cok cok teşekkür ederim..
ben gittigidiyordan almayı düşünüyorum.konyada geçen baktım biraz daha pahalı aynı şeyler.canım ben öyle çok yaptırmayacağım bebek şekeri zaten herkes kullanmaz ben nikahımda da az yaptırdım sadece yakınlara verdim. mesela ben kendimden biliyorum kuzen yada yakın arkadaş dışındakileri takmıyorum dolabıma atıyorum bi yerlerde duruyor. o yüzden bebek şekerini anne ,hala dayı amca babane dede vs tarzı kişlere göre yaptırmak planım var. bizde hastaneye çok gelen olmaz zaten maksimum 2 gün kalınıyor ondada açarım bi kutu çikolata ikram ederim mevlüt içinde kendim bişey yapabilirsem yapacağım ucuzundan bişey çünkü mevlüte de çok kişi çağırmam ben daha önce o kişilere bebek şekeri verdiğim içinde gerek yok bir daha masrafa. şekerin içinde lavanta olması yada badem şekeri olmasının önemi yok öyle şeylerin için açılıp yenilmiyor zaten ben hiç nikah şekerini açıp yiyen görmedim onlar süs için. tabi herkesin kendi fikri kuzum :)
Allah korusun canım en korktuğum şey diş ağrısı ve düşüp bi yerimi kırmak dikkat et. bizim babamızda duysa böyle bişey keser beni walla :)
nerden alacaksın canım alırsan konyada var mı öyle tavsiye edeceğin bir yer uygun fiyat çok çeşit olan ?
aha bendensin :) bizde doğudayız ve konyalıyım ailemde orada :) diyarbakıra gidin canım fırsat buldukça kafan dağılır gezersin güzel şehir bingöl çok küçük haklısın sıkılmakta :)
ececik inşallah sağlığına kavuşacak canım.merak etme dualarımız da sizinlehadi cicişler ben kaçtım hepimize dua edeyim bi güzel
sizde benim ECE'min sağlığına biran önce kavuşması için güzel dileklerde bulunursanız çok mutlu olurum
rabbim hepinizden razı olsunherkesin yavrusuna sıhhat versin inş
biz hamileyiz ya bide ençok o yüsden etrafıma gördüklerime herkese dua etmek geliyo içimden
allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra 34 haftalık olucam
çok merak ediyorum aslında aramızda ilk kim doğurcak yaaa
ilk kimin haberini alıcaz? resmini görücez ? heyecanını paylaşıcaz?
sağlıkla görelim o günleride inşaalllaaaahhh
çenem düşüyo git gide, ben kaçıyım hadi, öpüldünüüüzzzzz
ben ilkini beğendim canım.Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
maşallah ne kadar güzel olmuş herşeyEki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
maşallah ayakkabılar da siz de çok tatlı gözüküyorsunuz.
En sonunda totomuzun üstüne oturduk.Kuruyanları ütüledik
yerleştirdik.Yıkamaya devam edenler,sırada bekleyenler var.
ONları da pazartesi yaparım bu saatten sonra tatilim başlar.
Akşama doğru da köye gideceğiz ALLAH'ın izniyle annemleri de
alıp.Dedemi göreceğim çok mutluyum
Kuruyup ütülenenleri yerleştirdik ohhh beee
doğum günün kutlu olsun canım.biraz duygusallaşmışsın sanırım.üzülme lütfen inşallah hatırlarlar,hatırlamazlarsa da sağlık olsun.slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
çok güzel olmuş herşey maşallah.güle güle kullanınEki Görüntüle 708249 Eki Görüntüle 708264 Eki Görüntüle 708263 Eki Görüntüle 708262 Eki Görüntüle 708261 Eki Görüntüle 708260 Eki Görüntüle 708259 Eki Görüntüle 708258 Eki Görüntüle 708256 Eki Görüntüle 708255 Eki Görüntüle 708254 Eki Görüntüle 708257 Eki Görüntüle 708252 Eki Görüntüle 708251 Eki Görüntüle 708250 Eki Görüntüle 708265
kızlar ne var ne yoksa doktum ortaya:)))) ogluma masallah demeyı unutmatın ama..)))(2 hafta onceki gorunutusu)
dunku aldıklarımızla karısık hepsı bu:)
bebek arabası ve ev tıpı anakucagı sıparısı verdık gostermısdım zaten sıze:)
sanırım banyo urunlerımızle dıgıtal ıslerımız ates olcer buhar maknsı vs kalıd oh braz rahatladım:) bakalm sız neler dceksınız:)
çok üzüldüm gerçekten canım başınız sağolsun nasıl olmuş ki nerde yıldırım çarpmış?kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
kordon dolanması öyle çok önemli birşey değil takma sakın.üzülecek hiçbirşey yok merak etme.Kızlar bugün kontrolümüz vardı minnoşumu gördük daha doğrusu göremedik poposunu sırtını dayamış karnıma arkası dönük. Son üç kontroldür yüzünü göstermiyor nazlı kızımız. Neyseki gelişimi iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama asıl kafama takılan bebiş hala makat gelişli duruyor 31. haftamızdayız ama hala başı yukarda. Doktorum büyük ihtimalle böyle gider dedi gitsin önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama bir de dedi ki bu pozisyonda olduğu için Allah korusun kordon dolanma ihtimali oluyomuş o yüzden de her gün sabah öğlen akşam yemeklerden sonra bir saat süreyle hareketlerini sayacakmışım. Toplamda 10dan fazla olması gerekiyormuş. Bebeği benim gibi makat gelişli olan var mı ve sizin doktorunuz da böyle bişe söyledi mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sonuçta her şey Allah'tan. Ama yine de o küçük ihtimal bile beni korkuttu açıkçası. Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsinCanlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
biz seninle bunu konuşmuşmuyduk?ben de aynı sorunu yaşıyorum.kızçeler bse sorcam yha
benm goğüs altmdan ıtabaren gobusm buyuyo tam goğüs altım ve gobegmn arasında bı yer var sutyenn altı gelıo orası bole yanıo acı bıber surmussun gbı yha(( sıznde ole oluyomu acep bı el atın bna lutfen
cok kararsızdım ama bende almıycam galıba
aynn ole yha :)) annelerı dnlemek lazm :) bn daha cok ablm dınlıorum en yakın zamn da cocuk buyuttuğu için :))) zaten gt al 5 dakıka 5 dakıdada kaynat alsana hazır bıberon :))))
ay sorma cnm sanırım saglklı bıs sekılde boyle sorunsuz smdı dogsa hayr demem . bazen tovbe yaa ıcımden gecmıyo degl. kılosu saglıgı hersey yernde olsa doktor tammdr bu dogablr flan dese dıye sacmalıyorm yanıde ısde o dercee sabırszm
ama bızım gııb annelern cocuklarıda gır bak dolu dolu dogar gununde(ınsallah)
ınsallah ısemezler cnm ya. okdrda degil yanı babasına ısesın
cazgır gelın senı
Bugünde evdeyim dinleniyorum canım.Düne göre daha iyiyim.Drum minoset verdi ateşim yok Allahtan.İdare ediyorum
bıraz daha arastr cnm ıstersen bızede haber verrsn ben de almcam gıbı
aynen oyle bazen cok detaya taklmamak lazm bıde alısvers dedgn daha basıt smdden snra dogum. bebek bakımı lohusa duurmu tarzu seyler arastrlmalı bıde bn smdden hamllkden snrakı kılo nasl verılır hmen uzmantv den aarstrmaya basladm ble
çok güzel olmuş herşey maşallah.güle güle kullanın
tesekkur edeırm cnm. hosgeldn bu arada kızın dogum gunu kutlu olsn Allah sana ve esıne bagıslasın. nce yaslar gorun ınsallah yorulmussundr tabıkde dınlen bıraz topla kendnı az degil soncda baya baya hamleyız artık:)
tabiki dua ederiz canım.inşallah baban iyi olacak.
ben gittigidiyordan almayı düşünüyorum.konyada geçen baktım biraz daha pahalı aynı şeyler.
ececik inşallah sağlığına kavuşacak canım.merak etme dualarımız da sizinle
ben ilkini beğendim canım.
maşallah ne kadar güzel olmuş herşey
doğum günün kutlu olsun canım.biraz duygusallaşmışsın sanırım.üzülme lütfen inşallah hatırlarlar,hatırlamazlarsa da sağlık olsun.
çok güzel olmuş herşey maşallah.güle güle kullanın
çok üzüldüm gerçekten canım başınız sağolsun nasıl olmuş ki nerde yıldırım çarpmış?
kordon dolanması öyle çok önemli birşey değil takma sakın.üzülecek hiçbirşey yok merak etme.
değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsin
biz seninle bunu konuşmuşmuyduk?ben de aynı sorunu yaşıyorum.
geçmişi çok zor okudum ya.bugün kızımın doğum günüydü güzel geçti yorulduk biraz.inşallah oğlumun doğum günlerini kutlayacağımız günler de gelir.nasıl hissediyorsunuz kızlar sonlara geldikçe zorlanıyoruz biraz artık.
bende esime dıorum artk tammn bı ansan herseyı var dıe :9 oda doğsun ozmn dıo doğsun sarılıp yatım dıe gozluo :)) yok yha dursunlar bunca zamn bekledık azıcık kalmıs sunn surasında :)) babasına ışesn tabı aslan oğlum adamn hası olucak o dıo bı işesn de goreurz adamn hasını :))) valla cazgırım bunlara bole gerek yoksa ezılırsın eşimn aile aprt. bn tasınırken de soledım bnm kapımı ole zırt pırt calmayın dıe :)) ıyı oluoo ohh canma degsın bole kıymetlı oluyosun cunku :)))))
Benim 30 haftam bitmek üzere 9 buçuk kilo aldımi henüz iki hanelilere geçmedim
tabıkde cnm durum neyı gosterr bılmuyorm ama bı sorn olursa nıye dretymkı normal dıye sunı sancı flan. hem orayı kesceklerıne bence karnımı kessnler. yırtılma ve ılerde dıkıs sorunu orda cok olymus ben de yatrım herhalde sezeryana aama bısı cıkmassada catr catr dogrruz ınsallah..zorlayancada yazık hem sunı sancıyı verıyor hem olmuyo tekrr sezeryana alıyolar ne anladm ben kadın 2 kat daha acı cekdı smdı bunlar cok onemlı karrlar doktorlarn cok dkkatlı olması lazm.
hıcccc arastrma bze veletlerımız yeter koşturmaktan sıcaktan erıyp gdcez bdakı yaza zaten koşucaklar bzde onlarla koşucaz :))) alsana sporrr
Benim geçen hafta 14 kiloydu ve doktorum tamamdır dolmuş sınırı geçmişsin dedi...
Ama öyle düzenliyimki baştan beri her ay 2 kg.
Toplamda 18_20 yi bulacak sanırım ama sağlık olsunnn ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?