2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayh bızmkıler aynı hea :)) bnmkıde sert argo kıskanc inatçı mını dar gıydırmez bıyere yollamz :))) bole işte

Canımmm bizim etrafımızda satılık ev dolu hepside yeni bina haberin olsun...
Komşu oluruz bak ne güzel olur :)
Sen bi ara bana doğru çık gel gezdiririm ben seni...Hatta tam karşıma yeni bir site yapıldı boyasını daha yeni yaptılar...
Telefonum var sende ararsın...

benim çocuk ikimizede benzer inşallah bende yeşil gözlüyüm eşimde yeşil gözlüüü inşallah ikisinin arası olur mavi mesela dedeleride yeşil gözlü dayılarıda renkli gözlüüü bakalım kime benzeyecek

bende 100 gireceğim heralde :18: :18: :18:

oww Allah ın ısıne karısılmaz ama %90 renklı sızınkı hadı baklm:) gorcez

tamm veremezsek aclım tatlım aaaa senmı kırıcam :)))))

bnm de 20 ıle bter heralde :))))))

benmde ınsallah 20ıle bter:)

Bitmezzz diyosunnn yani DD Taş çatlasaa 22 olur yahu

yok kuzum ınsallah bter dıye dedım dıkkat edersek bıter harhalde yaa pek emn deglm ama kendı adma

herkese merhaba :) Babamız işten gelince akşam üzeri bizi oğluşumla yemeğe çıkardı ve ilk Anneler Günü hediyemi aldı :) Şimdi de evimdeyim ohhh :)
Yarın bizim günümüs :)

benim eşim evde ama o tv ben int takılıyorum yaa kızlar annemin doğum günü yaklaşıyo 29 mayıs ne alyım yardımcı olabilirmisiniz yaa..

ayakkbı flan olablr cnm ben anneler gnu ıcın aldm ayakkabı cok guzl bısı flodan 2tane alaanda saat veryolar saatıde kendme aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…