ay cnm benmkdıe oyle oglumm ne zaman gelıyon ben senı koklamak ıstyom artık flan konsuyo bıde bzmkı tekme atnca adamın dıbı yaa dıbıı aslanm flan bı dogsnlar da ısesmesı flan gorcem ben
bu araada sen anlattkca benm esm geldı aklma benzıyo bıızımkler demekkı bıraz seert argo flan tıplemeler
aynen baska turlu yaranaamıssın cazgr olcan tabı
Süpersin yaBende 4 senelik evliyim ama ilk kez taşıncas, ev sahibimiz çok iyi biri ama satıcakmış işte bize çok dedi alın alın die ama bizde almışken yeni bina olsun istiyoruz işte ev almamıza vesile olcak belkide,bakalım kısmet hiç gözümde büyütmüyorum taşınmayı nedense yardım edicekte kimsem yok burda olsun ama doğumdan önce olursa yavaş yavaş istediğim gibi yerleşirim diyorum doğum sonrasına kalırsa sıkıntı olur ama bence herşey kısmet.
ay valla he bız cakırları kapmısız
hadı baklm bende merk edyorm kıme benzcek esım kesn renklı gozlu oclak dıyo ama bende sankı olmckamıs gbme gelıyor. ben beyaz ten ama koyu sac goz tıpndeym tenm cok acık ama. maya gıbı:)
temel guzel cnm ınsallah akca pakca guzel yuzlu saglıklı olcaklar::)
gorcez sonra temmuz annlerı kıloyu veremeynler hadı bırlıkde zayflıyoruz dıye topık acarım bak
hosgeldn kılo sınrını gecenler karavnnaınsallah 18le bter cnm
ayh bızmkıler aynı hea :)) bnmkıde sert argo kıskanc inatçı mını dar gıydırmez bıyere yollamz :))) bole işte
gorcez sonra temmuz annlerı kıloyu veremeynler hadı bırlıkde zayflıyoruz dıye topık acarım bak
hosgeldn kılo sınrını gecenler karavnnaınsallah 18le bter cnm
bende bekemiyodum bebişi :))) testi yaptim evde yaktim sigara sonucu bekliyrumsonra pozitif çıkınca içmeye devam naisl olsa son sigaralar dr falan gittik geldik birden bıraktık , şimdi arada sigaraya aşeriyorum o kötü oluyooo , daha 10 haftam var benimde heralde 95-100 le doguma girerim diye dusunuyorum
benim çocuk ikimizede benzer inşallah bende yeşil gözlüyüm eşimde yeşil gözlüüü inşallah ikisinin arası olur mavi mesela dedeleride yeşil gözlü dayılarıda renkli gözlüüü bakalım kime benzeyecek
tamm veremezsek aclım tatlım aaaa senmı kırıcam :)))))
bnm de 20 ıle bter heralde :))))))
Bitmezzz diyosunnn yaniDD Taş çatlasaa 22 olur yahu
bende 100 gireceğim heralde :18: :18: :18:
hehe aynı aynı bende de var:)
bızde aynıyız galıba ceneler dusuk :)))
evet yarın kızlar bıze kızcak nekdr cok konsrtnuz dıye
aynn bnm kociş yok daha gelmedı :) gunduzlerıde olmuyosnz gecelerı devm :)))
bende bendeuzme kendnı faydaıs yokk:)
aynen cnm
benkıde yok gunduz evde 3 gundur yarında dahil gece yok npaym gelcek snrm bı saate ardı smdı
ee daha daha:)
aynn bnm kociş yok daha gelmedı :) gunduzlerıde olmuyosnz gecelerı devm :)))
benim eşim evde ama o tv ben int takılıyorumyaa kızlar annemin doğum günü yaklaşıyo 29 mayıs ne alyım yardımcı olabilirmisiniz yaa..
benim eşim evde ama o tv ben int takılıyorumyaa kızlar annemin doğum günü yaklaşıyo 29 mayıs ne alyım yardımcı olabilirmisiniz yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?