herkese merhaba :) Babamız işten gelince akşam üzeri bizi oğluşumla yemeğe çıkardı ve ilk Anneler Günü hediyemi aldı :) Şimdi de evimdeyim ohhh :)
Yarın bizim günümüs :)
Eki Görüntüle 709165 Eki Görüntüle 709166
kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?
ayakkbı flan olablr cnm ben anneler gnu ıcın aldm ayakkabı cok guzl bısı flodan 2tane alaanda saat veryolar saatıde kendme aldm
gayet guzel begndım ben
slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?
slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
ben artk dayanamıorum uykusuzlulga bnm kocada gelmıcek heralde bnm yatım en ıyısı yarında annmlre gdcem yokum kızlar sızııı kocamnn optum ıyı geceler tatlı uykular cook sayfa yapmayın sakın hea
çokk güzelmiş canım şimdiden güle güle kullanın..
tesekkur edrım cnm bıde kırmızılar varya yatakda fılan uymlu gııbme geldı.
evet gayet uyumlu çok ciciii
çok sağol iyi dileklerin için canımçok güzel olmuş herşey maşallah.güle güle kullanın
tesekkur edeırm cnm. hosgeldn bu arada kızın dogum gunu kutlu olsn Allah sana ve esıne bagıslasın. nce yaslar gorun ınsallah yorulmussundr tabıkde dınlen bıraz topla kendnı az degil soncda baya baya hamleyız artık:)
kim demişti hatırlayamadım bak şimdi.sanki güneş yanığı gibi yanıyor göğsümün altı demişti arkadaş.çatlak mı ki diye düşünüyorum ama çatlak da yok çok tuhaf bir acı gerçekten içten mi yırtılıyor ne.yok tatlım ben ılk yazıyorum. nıce saglıklı senelere tatlım. aynn zorlanıoruzz yha oğlumn tekmelerı yetıo bna :)
ihtiyacını sen bilirsin. bence ihtiyaçlarından birini al.benim eşim evde ama o tv ben int takılıyorumyaa kızlar annemin doğum günü yaklaşıyo 29 mayıs ne alyım yardımcı olabilirmisiniz yaa..
çok hoşuma gitti benim de.
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
lovelypınk dogum gunun kutlu olsun cnm. nıce senelre ne guzel bı gunde dogmussn sıkma canını senıde bebısn hatrlcak ılerde
doğm gunn kutlu olsun cnm benm :)) sağlılklı mutlu huzurlu bı yıl dılegmlee :))
Canım benim ya baktımda saat 12:10 ve 12 mayısa girdik sayılır veeee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNcanıııım. Nice mutlu yıllara. Allahım ne muradın varsa hepsine erdirsin ve bebişini kolay doğumla dünyaya getirip güzel güzel büyütmek nasip etsin inşaallah
Belki de sana moral olur ama benim doğum günüm de 2 gün önceydi ve durumum seninkiden pek iyi değildi maalısefBenim annem babam arkadaşlarım hepsi yurt dışında yani ben buralı değilim açıkçası ve eşimden, onun akrabarından başka yakınım yok bu diyarda ve bir gelinin doğum gününü hatırlamayınca eşinde sabah gidib gece vardiyasına da kalınca doğum günün TV karşısında tek başına geçiyor sadece gelen SMSlarla kendini mutlu ediyorsun Ve her sana aynı şey yaşıyorum diye bilirim. Yaaa insan istemezmi böyle güzel doğum günü olsun ne biliyim ilgi, hediyeler ama demek ki olmayınca olmuyor alışıyorsun zamanla ( Üstüne eşim hatırlamaz mı o günü doğum günün olduğunu Yaaa işte gördün bayram sayram yok bahane yok unutmak için ama yine de unutuyorlar (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?