2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım benim ya baktımda saat 12:10 ve 12 mayısa girdik sayılır veeee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canıııım. Nice mutlu yıllara. Allahım ne muradın varsa hepsine erdirsin ve bebişini kolay doğumla dünyaya getirip güzel güzel büyütmek nasip etsin inşaallah
Belki de sana moral olur ama benim doğum günüm de 2 gün önceydi ve durumum seninkiden pek iyi değildi maalısef Benim annem babam arkadaşlarım hepsi yurt dışında yani ben buralı değilim açıkçası ve eşimden, onun akrabarından başka yakınım yok bu diyarda ve bir gelinin doğum gününü hatırlamayınca eşinde sabah gidib gece vardiyasına da kalınca doğum günün TV karşısında tek başına geçiyor sadece gelen SMSlarla kendini mutlu ediyorsun Ve her sana aynı şey yaşıyorum diye bilirim. Yaaa insan istemezmi böyle güzel doğum günü olsun ne biliyim ilgi, hediyeler ama demek ki olmayınca olmuyor alışıyorsun zamanla ( Üstüne eşim hatırlamaz mı o günü doğum günün olduğunu Yaaa işte gördün bayram sayram yok bahane yok unutmak için ama yine de unutuyorlar (

ben artk dayanamıorum uykusuzlulga bnm kocada gelmıcek heralde bnm yatım en ıyısı yarında annmlre gdcem yokum kızlar sızııı kocamnn optum ıyı geceler tatlı uykular cook sayfa yapmayın sakın hea

doğm gunn kutlu olsun cnm benm :)) sağlılklı mutlu huzurlu bı yıl dılegmlee :))

ben artk dayanamıorum uykusuzlulga bnm kocada gelmıcek heralde bnm yatım en ıyısı yarında annmlre gdcem yokum kızlar sızııı kocamnn optum ıyı geceler tatlı uykular cook sayfa yapmayın sakın hea

iyi gceler cnm bende uycam sanrm basm agrıdı bılgsayara bakmakdan braz toparlym kendmı ıyı uykular

lovelypınk dogum gunun kutlu olsun cnm. nıce senelre ne guzel bı gunde dogmussn sıkma canını senıde bebısn hatrlcak ılerde

Son düzenleme:
bu arada saat de 12yi geçmiş.herkesin anneler gününü kutluyorum.inşallah bundan sonra da evlatlarınızla mutlu hzurlu daha çok anneler günün geçirirsiniz

kızlar hepımızın anneler gunu kutlu olsun mınıklerımızle kutlarız ıns gelıcek anneler gununu :)

lovelypınk dogum gunun kutlu olsun cnm. nıce senelre ne guzel bı gunde dogmussn sıkma canını senıde bebısn hatrlcak ılerde

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.inş bundan sonra bugün benim için daha özel olur ailemle.seninde anneler günün güzel olsun canım.

Son düzenleme:

ay canım seninde ğeçmiş doğum günün kutlu olsun.saol güzel dileklerin için cvbına çok mutlu oldum.şuan eşim evde yok.bu gece sabaha kadar çalışacakmış sabah gelicek.sabahda uyur herhalde gün boyu.yalnızım yani.aynen bende yalnızım.inş sende bende hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız.tek tesellimiz bebişlerimiz oluyor işte bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…