2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
İlk anneler günüm.. İçimde tarifsiz bir mutluluk var. Hepinizin anneler gününü kutluyoruz teyzeleri kızımla.. Ve son halimizi gönderiyorum size :)

herkese günaydin ,

iyi pazarlar .. Anneler günümüz kutlu olsun canlarimmm , seneye inşallah minnoşlarimizla kutlarizzz.. biz bugun yogun olucaz anne kv vs ,

görüşmek üzere

hayırlı sabahlar hepinize...
bugün anneler günü.. ve annem yanıma geliyor..
keşke eşim de olsaydı yanımda ama onun annesinin de ona ihtiyacı var bu zor gününde..
konuyu tekrar açmak istemiyorum, biliyorsunuz. çünkü açtıkça daha çok üzülüyorum..
oysa eşim evden çıkarken "kendine ve oğlumuza iyi bak,üzülme,size ihtiyacım var" demişti ve oğlumu emanet ederek çıktı..
bu yüzden sakin olmaya ve kafamı dağıtmaya çalışıyorum..

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
canım gerçekten çok üzüldüm..allah rahmet etsin sizede sabır versin...kendini fazla üzme iki canlısın bak ağrılarında çıkmış ölenle ölünmüyor canım herşey Allahtan takdiri ilahi...
canım yaa yaklaşık 3 gündür bendede şiddetli bir karın ağrısı oluyo...üşüttüğümüz zaman olurmu böle..doktorada sormadım hiç??
bizim ailecek görüştüğümüz bi yakınımız var gelini doktor ve 1 yıl önce doğum yaptı..dün onunla sohbet ediyorduk bu uyku pozisyonunu söledim sola yatmaktan bıktım diye..bana dediki uyku pozisyonu hiçbir bebeğe zarar vermez nasıl rahat ediyosan öle yat dedi..genelde sol taraf diyolar bebeğe oksijen gitsin ve kan dolaşımı ii olsun diye ama şartta değil bebek her türlü gelişimine devam ediyo sen ne tarafa yatarsan yat dedi..kendi 6 aya kadar yüz üstü bile yatmış...
canım güzel bence...bizde açık yeşil aldık hem kız hem erkek kullanır diye...ama ben aldığıma pişman oldum sonra..annem al dedi lazım olur aldık bizde...ama bu takımın sadece sallanan ana kucağını kullanıcam diğerlerini sevmiyorum...o anakucağıda dayanıklımıdır bilmiyorum..nekadar güzel başak çeşitler oysaki..neyse almış bulunduk bikere...
bende eşimde esmerizzz :) anneannem derdiki iki karadan çıkar maskara ne olcak şimdi

tatalım bizde karı koca karayız..çikolata olacak bebeğim sağlıcakla inşallah..bizde onu yiyecez :))

herkese günaydin ,

iyi pazarlar .. Anneler günümüz kutlu olsun canlarimmm , seneye inşallah minnoşlarimizla kutlarizzz.. biz bugun yogun olucaz anne kv vs ,

görüşmek üzere
tatlım günaydın seninde anneler günün kutlu olsun...bebeklerimizlede kutlamayı nasip etsin yaradan...

canım günaydın...evet kendini toparlaman lazım oğlun için...gerçekten kolay bişey değil biliyorum...allah ailesine sabır versin geride kalanlara olsun ömrü...
anneler gününde kutlu olsun..yavrunla birlikte bir ömür boyu kutlarsın inş

köyde çarpmış canım.. en son eşiyle tlfnda konuşuyomuş, yağmur yağıyo ben tlfnu şimdi kapataym da yer değiştireyim demiş.. elinde şemsiye varmış.. şemsiyenin demiri çekmiş işte yıldırımı.. aslında kaçmak istemiş ama (

Günaydın güzel anneler ve minnoşları...

Bugün bizim ilk anneler günümüz saolsun babacım dün geceden arayıp kutladı çok duygulandım ilk kutlayan da o oldu...benim odun kocamdan daha tık yok (( biz bugünü işte geçiricez öğlene kadar sonra evimize gidicez bakalım babamız bişey yapacakmı??? ((sanmam ama neyseeee ))
bu hafta çok yoğun çalışıcam kızlar allaha dua ediyorum kaç gündür hemencecik geçiversin diye...8 gün izinsiz çalışıcam (

oğlumla hepinizin anneler gününüzü kutluyoruz ...allahım yavrularımızlada kutlamayı nasip etsin...

anneler gününüz kutlu olsun kızlarrrr
ben gecenin 2 inde yatıp 7 de kalktım. kurulmuş saat gibi uyuyamıyorum,var mı bunun bir çaresi

evet gerçekten çok zor bi durum..ama sabretmekten ve dua etmekten başka yapacak bişey yok.. amin canım çok sağol..
hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allah eşlerimize, bize ve yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin birlikte yaşayacağımız...

anneler gününüz kutlu olsun kızlarrrr
ben gecenin 2 inde yatıp 7 de kalktım. kurulmuş saat gibi uyuyamıyorum,var mı bunun bir çaresi

seninde canım:))) maleseffff bir çaresi daha bulunmadı ((uyuyamasanda uzan dinlen cnm yoksa enerjini toparlayamazsın...

tatlım günaydın.seninde anneler günün kutlu olsun.bu güzel kutlama mesajın beni çok mutlu etti.çok teşekkür ederim.:))bugün hepimizin ilk anneler günü.herşey gönlünce olsun.

Son düzenleme:

Ve Tanrı anneyi yarattı. Yaratırken kimi zaaflarını yok etti, kimi zaaflarını yeniden var etti.Kadına ummadığı güçler, ummadığı hisler bahşetti. Kimi anne var olurken, kimi kadınlar annelikle yok oldu gitti. Bazısı da annelikle kadın olmayı fevkalade bir araya getirdi. Uykusuzluğa karşı direnç verdi anneye. Günlerce, haftalarca uykusuz kalıp , bebeğinin var olması için dişini tırnağına taktı kadın. Güçlü kollar, güçlü eller verdi. Yıllar boyunca bebeğini kucağında taşıyabilsin, en lezzetli meyve pürelerini yapabilsin diye. Güzel, bakımlı tırnaklarını aldı. Onun yerine kısacık, süper hijyen tırnaklar verdi. Bebeğini zararsız büyütebilsin diye. Moda dergilerini, sivri topuklularını aldı.Onun yerine; araştırma gücü, bilgelik verdi. Hangi sebzede kaç mg vitamin var, hangi kitap onun gelişimine yardımcı olur diye. Parlak, şık çantalarını aldı.Kocaman, leke tutmayan çantalar verdi. Çünkü çocuğun ne kadar küçükse ,çantada o kadar büyük olmalıdır aslında.Akşam gezmelerini aldı, onun yerine oyuncaklı, palyaçolu restoranlar verdi Bebek eğlendikçe O da eğlensin diye. Yarını planlama becerisinin yerini önümüzdeki 20 yılı planlama becerisi aldı. Gelecek için daha da endişelenmesin diye. Magazin programlarının, dizilerin yerine cicişli bicişli çizgi film kanalları aldı. Bebek güldükçe, anne de gülebilsin diye. Umursama duygusu bahşedildi kadına. Kendinden başka bir varlığa daha fazla hatta çok daha fazla değer versin diye. Karşılıksız sevgi konuldu kadının kalbine. Defalarca minik bebeğince kırılacağını bile bile, bir ömür boyu onu hiç bir şey beklemeden sevme lütfuna erişti kadın. İşte bu lütuf dünyadaki tüm zevklerden üstün kılındı o anda..... TÜM ANNELERİN ve ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.. Bize bu duyguları yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun...

onlar senın kocanın sana ızın vermesını hazmedememıslerdır canım insanlarda fesatlık var,benim esim hem normal mesai ustune de ayda8-9 nöbeti oluyo annemgilın yanına yalnız gıdıp gelıyorum uzun kalacağım zamanda onu bıle laf edebılıyorlar kocan nıye yok gelmek ıstemıyor mı dıye ,oysakı esımlede gıderız ben umursamam hiç der der susarlar sonucta aıleleer bılıyor

çok güzel bir yazı...seninde anneler günün kutlu olsun tatlımmm

Günaydın hamiş annecikler.hepinizin anneler günü kutlu olsun.rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versin.bugün herşey kalbinize göre güzel olsun.
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum.güzel mesajlarınız beni nekadar mutlu etti bilseniz.beni yalnız bırakmadığınız için saolun.

Bu gün evde oğluşumla yalnızım.eşim evden erken çıktı gecede çok geç geldi.bende birazdan yalnız kahvaltı edicem.iyi pazarlar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…