lovrlypink iyiki dogmussun tatlim iki güzel gün bir aradateşekkür ederim canım güzel dileklerin için.seninde anneler günün yarın güzel geçer inş.
Eki Görüntüle 709165 Eki Görüntüle 709166
kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?
canım gerçekten çok üzüldüm..allah rahmet etsin sizede sabır versin...kendini fazla üzme iki canlısın bak ağrılarında çıkmış ölenle ölünmüyor canım herşey Allahtan takdiri ilahi...kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
canım yaa yaklaşık 3 gündür bendede şiddetli bir karın ağrısı oluyo...üşüttüğümüz zaman olurmu böle..doktorada sormadım hiç??Günaydınn canlaar
Yine bir haftasonu ve yine herkes uykularda gezmelerde.
Bir kaçımızda benim gibi yine iş yerinde.
Bizim topic biraz sakin olduğundan diğer annelere baktım kimler doğurmuş neler olmuş diye. Haziran annelerinden doğum yapan bikaç kişi daha var. üçüze hamile olan biri doğum yapmış.
nisan mayıs annelerinden de en son doğum hikayelerini yazanları okudum. bir panik bir heyecan ardından sevinç.. çok duygulandım sabah sabah.
kendimi ve eşimi hayal ettim doğum giderken birazcık gerildim açıkçasıkorktum mu ne
bu arada gece yine çok terledim sıcak bastı yine. sabah karşıda üstümü açmışım üşümüşüm heralde. bende yine bir karın ağrısı başladı
doğum hikayelerinide okuyunca acaba sancımı ki bunlar dedim kendi kendimedeğil tabiki ama her ağrıyı acaba sancımı diye düşünüyorum. heralde doğum sancısı gelince anlarım dimi :44:
birde merak ettiğim bişey var. tecrübeli annişlere sorayım.doğum sancısı başladığı zaman bebişin hareketlerini hissetmeye devam ediyor muyuz acaba??
bizim ailecek görüştüğümüz bi yakınımız var gelini doktor ve 1 yıl önce doğum yaptı..dün onunla sohbet ediyorduk bu uyku pozisyonunu söledim sola yatmaktan bıktım diye..bana dediki uyku pozisyonu hiçbir bebeğe zarar vermez nasıl rahat ediyosan öle yat dedi..genelde sol taraf diyolar bebeğe oksijen gitsin ve kan dolaşımı ii olsun diye ama şartta değil bebek her türlü gelişimine devam ediyo sen ne tarafa yatarsan yat dedi..kendi 6 aya kadar yüz üstü bile yatmış...kızlar uykuda ister istemez geriniyorum.bir daha gerinmeyeceğim diyorum ama yine geriniyorum.deli de yatarım.pişmanlık yaşıyorum.
bebişimin herketleri iyi çok şükür.ama korkuyorum yinede.bebişime zararı olur mu kızlar....
canım güzel bence...bizde açık yeşil aldık hem kız hem erkek kullanır diye...ama ben aldığıma pişman oldum sonra..annem al dedi lazım olur aldık bizde...ama bu takımın sadece sallanan ana kucağını kullanıcam diğerlerini sevmiyorum...o anakucağıda dayanıklımıdır bilmiyorum..nekadar güzel başak çeşitler oysaki..neyse almış bulunduk bikere...Canlarım ;
Benim canım anneciğim kızıma şu 5li bebek seyahat setinden almış rengi açık mavi gri
http://images.gittigidiyor.com/8471/BEZBEBEK-5-LI-SEYAHAT-SETI-SOK-FIYAT__84710233_1.jpg
bundan almış sizce rengi olurmu kızıma gidermi akşam gidip bakacağım beyenmessem rengini değiştireceğim ben hem kız hem erkege giden renk olsun demiştim yada kırmızı lacivertinden olsun dedim yokmuş bu renkte gider erkek ve kıza demişler güzelmiii sizceee :44::44::44::44::44::44:
Beşiği ve arabası pembe olduğu için değişik renk olsun istedim hepsi pembe olmasın diyee
bende eşimde esmerizzz :) anneannem derdiki iki karadan çıkar maskarane olcak şimdi
tatlım günaydın seninde anneler günün kutlu olsun...bebeklerimizlede kutlamayı nasip etsin yaradan...herkese günaydin ,
iyi pazarlar .. Anneler günümüz kutlu olsun canlarimmm , seneye inşallah minnoşlarimizla kutlarizzz.. biz bugun yogun olucaz anne kv vs ,
görüşmek üzere
hayırlı sabahlar hepinize...
bugün anneler günü.. ve annem yanıma geliyor..
keşke eşim de olsaydı yanımdaama onun annesinin de ona ihtiyacı var bu zor gününde..
konuyu tekrar açmak istemiyorum, biliyorsunuz. çünkü açtıkça daha çok üzülüyorum..
oysa eşim evden çıkarken "kendine ve oğlumuza iyi bak,üzülme,size ihtiyacım var" demişti ve oğlumu emanet ederek çıktı..
bu yüzden sakin olmaya ve kafamı dağıtmaya çalışıyorum..
tabiki dua ederiz canım.inşallah baban iyi olacak.
ben gittigidiyordan almayı düşünüyorum.konyada geçen baktım biraz daha pahalı aynı şeyler.
ececik inşallah sağlığına kavuşacak canım.merak etme dualarımız da sizinle
ben ilkini beğendim canım.
maşallah ne kadar güzel olmuş herşey
doğum günün kutlu olsun canım.biraz duygusallaşmışsın sanırım.üzülme lütfen inşallah hatırlarlar,hatırlamazlarsa da sağlık olsun.
çok güzel olmuş herşey maşallah.güle güle kullanın
çok üzüldüm gerçekten canım başınız sağolsun nasıl olmuş ki nerde yıldırım çarpmış?
kordon dolanması öyle çok önemli birşey değil takma sakın.üzülecek hiçbirşey yok merak etme.
değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsin
biz seninle bunu konuşmuşmuyduk?ben de aynı sorunu yaşıyorum.
geçmişi çok zor okudum ya.bugün kızımın doğum günüydü güzel geçti yorulduk biraz.inşallah oğlumun doğum günlerini kutlayacağımız günler de gelir.nasıl hissediyorsunuz kızlar sonlara geldikçe zorlanıyoruz biraz artık.
tatlım günaydın seninde anneler günün kutlu olsun...bebeklerimizlede kutlamayı nasip etsin yaradan...
canım günaydın...evet kendini toparlaman lazım oğlun için...gerçekten kolay bişey değil biliyorum...allah ailesine sabır versin geride kalanlara olsun ömrü...
anneler gününde kutlu olsun..yavrunla birlikte bir ömür boyu kutlarsın inş
bence daha doner cnm sıkma sen canını donmessede cnaı saolsun.bence okdr sk hareketlerını saymana gerek yok sen gunluk anlarsın zaten rutın hareketlerını kendnı sıtrese sokma bosuna cnm
oh masallah gelısmı guzel ya saglıklıksı neyse o olsun bence sezeryanda artık kolaylasdı sartlandrma uzme kndnı
Tatlım kusura bakmayın nolur sizide strese soktum evt en nefret ettiğim şeydir öyle içen eden olduğunda o evden kaçasım gelir hep nefret ederiyorum eşimin düşüncesizliği gerçekten onun demesi lazım gönderemem anne o halde karımı her an ne olacağı belli mi diye ama yokk diyemiyo işte valla anlatsın güzel bir dille artık hiç sitrese giremem onlar yüzünden erken doğuracam anacımmmİnş öyle olurda gitmem tatlım kuzenim ebe ona sordum izin veriyormu doktorlar diye inş iyi bişi söyler
canım yaa dusuncesız kvler ıcın soyleme erken doururum felan dıye zamanında gelsinler insallh
anneler gününüz kutlu olsun kızlarrrr
ben gecenin 2 inde yatıp 7 de kalktım. kurulmuş saat gibi uyuyamıyorum,var mı bunun bir çaresi
Günaydın güzel anneler ve minnoşları...
Bugün bizim ilk anneler günümüz saolsun babacım dün geceden arayıp kutladı çok duygulandım ilk kutlayan da o oldu...benim odun kocamdan daha tık yok(( biz bugünü işte geçiricez öğlene kadar sonra evimize gidicez bakalım babamız bişey yapacakmı??? ((sanmam ama neyseeee ))
bu hafta çok yoğun çalışıcam kızlar allaha dua ediyorum kaç gündür hemencecik geçiversin diye...8 gün izinsiz çalışıcam(
oğlumla hepinizin anneler gününüzü kutluyoruz ...allahım yavrularımızlada kutlamayı nasip etsin...
Eki Görüntüle 709392
kızlar ben 6 kilom aldım da ne oldu bebeişim büyümemiş 2300 doğar diyo boş verin bence keşke ben de alsaydım bebişle[/QUOTE
canım protein agırlıklı beslen bebek toparlar bıraz arkadasımın kızı 2400ndoğdu sımdı tosuncuk masllh vede anne sutu aldı sadece
,,,,kızlar pompa alan var mı?alan varsa hengı marka aldınız?
sağol tatlım evet 1 aydır ayrıyız.o evimizde ben annemlerdeyim mecbur.en erken haziran 15te gelebilir.doğuda olduğumuzdan bu yolu seçtik ama insanlar o kadar düşüncesiz ve can yakmak için konuşur olmuşlar ki;hayret ediyorum bazen...
dediğin gibi bebeğim ve ben iyi olalım da gerisi mühim değil
Ve Tanrı anneyi yarattı. Yaratırken kimi zaaflarını yok etti, kimi zaaflarını yeniden var etti.Kadına ummadığı güçler, ummadığı hisler bahşetti. Kimi anne var olurken, kimi kadınlar annelikle yok oldu gitti. Bazısı da annelikle kadın olmayı fevkalade bir araya getirdi. Uykusuzluğa karşı direnç verdi anneye. Günlerce, haftalarca uykusuz kalıp , bebeğinin var olması için dişini tırnağına taktı kadın. Güçlü kollar, güçlü eller verdi. Yıllar boyunca bebeğini kucağında taşıyabilsin, en lezzetli meyve pürelerini yapabilsin diye. Güzel, bakımlı tırnaklarını aldı. Onun yerine kısacık, süper hijyen tırnaklar verdi. Bebeğini zararsız büyütebilsin diye. Moda dergilerini, sivri topuklularını aldı.Onun yerine; araştırma gücü, bilgelik verdi. Hangi sebzede kaç mg vitamin var, hangi kitap onun gelişimine yardımcı olur diye. Parlak, şık çantalarını aldı.Kocaman, leke tutmayan çantalar verdi. Çünkü çocuğun ne kadar küçükse ,çantada o kadar büyük olmalıdır aslında.Akşam gezmelerini aldı, onun yerine oyuncaklı, palyaçolu restoranlar verdi Bebek eğlendikçe O da eğlensin diye. Yarını planlama becerisinin yerini önümüzdeki 20 yılı planlama becerisi aldı. Gelecek için daha da endişelenmesin diye. Magazin programlarının, dizilerin yerine cicişli bicişli çizgi film kanalları aldı. Bebek güldükçe, anne de gülebilsin diye. Umursama duygusu bahşedildi kadına. Kendinden başka bir varlığa daha fazla hatta çok daha fazla değer versin diye. Karşılıksız sevgi konuldu kadının kalbine. Defalarca minik bebeğince kırılacağını bile bile, bir ömür boyu onu hiç bir şey beklemeden sevme lütfuna erişti kadın. İşte bu lütuf dünyadaki tüm zevklerden üstün kılındı o anda..... TÜM ANNELERİN ve ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.. Bize bu duyguları yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?