2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları.. Bugün ilk anneler gününü kutluyor olmanın heyecanı içindeyiz sanırım İnşallah seneye meleklerimizle birlikte kutlarız. bugünü annemsiz geçireceğim ama yarın çok şükür gelecekler memleketten Elim ayağım dolandı inanır mısınız? Ne yemeği yapsam neler yapsam bilemedim. Temizlik yapmam lazım bir yandan çok heyecanlandım sanki ilk defa geleceklermiş gibi
lovelypink canım doğum günün kutlu olsun, bu özel günde doğum gününü kutlamak bir başka özel olmalı senin için :)

Son düzenleme:

herkese mutlu pazarlar kızlar ben pek iyi uyanamadım bugün
sabahın köründe çığlık çığlığa uyandım yaa
bacağıma öle bi kramp girdiki fırladım resmen yataktan, eşim masaj yapıyo, bi yandan ben bağırıyorum ağlıyorum
ayyy çok kötüydü yaaa halada ağrıyo
magnezyumda içtiğim halde niye geçmiyo bu kramplar bi anlam veremiyorum yaa?
başka bi çare bulabilen vamı aramızda?

benimde öyleydi 2 ay önce haftada 3-4 tane muz yiyorum.şimdi çok şükür birşeyim yok.birde yataktan hemen doğrulmuyorum doğrulmak 3-5 dakikamı alıyor.yavaş hareket ediyorum.ani oturup kalkma.aniden yataktan kalkma.biraz yatakta otur.kalkarken falan dikkat et...

Günaydın canım geçmiş olsun.. Bu krampların sebebi bilinmiyormuş ve çaresi de pek fazla yok sanırım. ben kramp girdiği zaman hemen ayağa kalkıyorum sallıyorum canım böyle bir çözüm buldum yoksa yerimden kalkmadığım zaman 2-3 gün üzerine basamıyorum acısından.

hayırlı gunler gunaydınlarr kahvaltıyı hazır etmeden once annler gununuzu kutlamak ıstedımm seneye ınsl bebeklerımızle kutlamak nasıppolur saglıcaklı kalınnnsonra gorusmek uzereeeeeeeeeeee

seninde canım:))) maleseffff bir çaresi daha bulunmadı ((uyuyamasanda uzan dinlen cnm yoksa enerjini toparlayamazsın...

canım zaten yataktan kalkmam ir saati buluyor bir umut uyurum diye

aynen cnm kendi kızları bizim gibi gelip gidemiyor yaralarını böyle bastırıyorlar işte dediğin gibi biz bizi biliyoruz yeter..

lovely cnm doğum günün kutlu olsunnnnnn

paradoks bacağına kramp girer girmez ayak tabanını yatağa bastır bende işe yarıyor ama şiddetli değil benimkiler.

ya dr.a güveniyorumda anlamsız bir vesvese oluyo işte içimde engel olamıyorum bu hormonları naapsak bilmiyorumki

benim durum hepinizden kötü yaa dr. konusunda ben kimin beni doğurtucağını bile bilemiyorum ve seçemiyorum cerrahpaşada olucağım için. perinatolojide muayene oluyorum ve bebeğime bakan prof. ve dr. doğumlara girmiyolar
sadece sen sancılanıp hastaneye geldiğinde senin dosyanı bilgilerini doğumhaneye gönderiyolarmış. ordada artık nöbetçi dr. kimse o doğurtucakmış:18::18:ünv. hastanesi işte bebeğim güvende olucağı için içim rahat ama kendimi düşündükçe çok çok çok tedirgin oluyorum

he ya bende diorum yanaktan değil gıdıktan öpün diye, öle bi baba bebeğini öpmüş, ağzından bebeğe geçen bi mikropa bebişin vücudu yenik düşmüş ve bi kaç gün yoğun bakımda kalmış sonra kaybetmişler. haberlerde çıkmıştı babası öptü böle oldu die rabbim sen bizi ve bebeklerimiz koru
sölüyorum bunu hep öpücez öpücez diyenlere valla. sonuçta uçuk mikrobu bile öpmekten bulaşıyormuş 0-6 yaş arasında ve vücuttan ömür boyuda gitmiyormuş

ya bende aynını düşünüyodum ayyyneenn aşağıya dokunmasınlar yeterki diyodum canım çok tatlı
ama benim prof. fikrimi biraz yumuşattı o konuda,üstelik benim kızın bağırsakları dışarda doğacağı halde normal yapabilrsin hiçbir sakıncası yok dedi. ben karın duvarı iyice gelişsin diye zaten tutabildiğim kadar içerde tutmalıyım ECEmi
bide bi ark o dönem sezeryan olur gibi kist aldırdı rahminden. onun sezeryanlı geçen 3 ayını görünce tırstım ben bu sefer. bide aşağının yarası çok daha çabuk kaynıyormuş. hem sezeryan hem normal yapanlara sordum hep.
böle bunları duyunca bana bi cesaret geldiki sormayın gitsin nolcak doğururum çatır çatır başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin son zamanda başımıza ne gelcek tabi bilemiyoruz

Eki Görüntüle 709165 Eki Görüntüle 709166

kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?
çok şirin kııızzzzz yerim ben onuuuu
bende cibinlik istiyorum mekanizmayı eşim yapıcak tülünüde ben dikicem inş.

canım evet artık bu konuyu açma bencede aklını dağıtmaya çalış rabbimden bol bol sabır dile dua et yapıcak bişeyimiz yokki başka sen yavrunun sağlığını düşün en önemli görevimiz o şuanda, anneninde gelmesi iyi olmuş yanlız kalmıyosun sevindim bunada gerçi biz varız oğluşun var seni yanlız bırakmayız

ya ben hergün muz yiyorum bide yaf bende sallıyorum bide bırak bırak diye bağırıyorum ama o canı ne zaman isterse o zaman geçiyor

bu aradaaaaa tüüüüm güzel annişlerimiinnn anneler gününü kutlarıımm :119::119::119:
seneye bu zamanlarda yavrularımız bize 'anneehhh' dicekler 46:
en güzel hediyemizi vericekler bize inşallah belki yürüyor olucaklaaarrr
ayy hayal kurması bile çok güzel yaaaaa

Günaydın herkese hayırlı pazarlar,
Topikteki tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım.

Keyfim yok benim bugün ,eşim rahatsız.ona üzüldüm ağladım çok :.(

Bu sesimle de anneleri arayamadım daha.birşey çaksalar başlarım telde ağlamaya.

Tüm anneler ve anne adaylarıııı ,bu güzel günümüz kutlu olsun ;
seneye bebişlerimizle bu günü geçirmek dileğiyle :))))

nasılsınız bakalım?... 5 gündür sadece ara ara telefonumdan girip yazılanları okumaya çalıştım ama size dahil olmam pek de mümkün olmadı... şimdi de geçmişi okuyamıyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... geveze anneler...
hemen size bu 5 günüm nasıl geçti ondan bahsedeyim... feribotla kolayca gittim bursa'ya yorulmadım çok şükür... ablam-eşi ve minik tosunum karşıladı beni... eve gittim annem bayılmak üzereydi... uzun zamandır ağlayamayan annem ilk defa beni görünce ağladı... çok özlemiş demekki anacım beni... sonra o akşam abimler falan herkes geldi ve çok sevindiler... sonraki günler her sabah saat 8 de uyandık kızımla... çünkü minik tosunum; annesi işe giderken anneannesinde kalıyor... bol bol oynadım onunla... uyuduk uyandık... ninniler dinledik... karnmızı doyurduk... 4 ayını dolduran paşam kocaman adam olmuş maşallah benim kuzumaaa ona her baktığımda kızımı hayal ediyorum... bizim de kucağımızı dolduracağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz... çok başka bi duygu o... YağızAlp henüz yeni yeni bişeyleri keşfetmeye başlamış ve anneannesi ona çok güzel şeyler öğretiyo (şanslı velet)... öp bakim diyo, hiç kimseye pas vermiyo ama annesindeyken "öp anneyi oğlum" diyo anneannesi hemen açıyo ağzını sarılıyo annesine bunu görmek öyle güzel ki; anne ile evlat arasındaki bağ ne kadar kuvvetli onu gördüm... Rabbim herkesin evladını bağışlasın... (amin)
tabi anneannede bi elimiz yağda bi elimiz balda, her dk yemek-uyku-tv vs. bolca dinlendik çok şükür... ama perşembe günü bi telefon geldi anneme, eski komşusunun oğlu vefat etmiş (Allah rahmet eylesin kansermiş çocuk-Allah kimseye evlat acısı vermesin) annem çocuğu babaannesine bırakıp apar topar cenazeye gitti... bende kalktım yemek falan yaptım o gün... bi de babam şeker hastası (sağ tarafı felçli), haberi alınca onun da şekeri tansiyonu çıktı... onunla ilgilendim... anlıycağınız o gün biraz stresli ve yorucu geçti kızımla benim için... sonra akşama doğru şiddetli bi kasık ağrısı hissettim sağ tarafımda... hemen abimi aradım beni doktora götürmesini istedim... kocam yanımda yokken ve hastanemden uzaktayken inanılmaz bi korku sardı içimi... sonra özel bahar hastanesine gittik ve kibarca kovulduk... şöyle ki; -şikayetiniz nedir?... -33 haftalık gebeyim kasık ağrısı ve karnımda gerilme hissediyorum... -doktorunuz kimdi?.. -şehir dışından geldim, burda misafirim, hastanenizde takip edilmiyorum!.. -bu saatte ultrason cihazı yok, doktorumuz ancak muayene edebilir sizi!... -doktorunuz yüzüme bakıp mı muayene edicek?.. dedim ve aldığım yanıt -zübeyde hanım doğum evine gidebilirsiniz! oldu... delirdim... sonra yoldayken yengem sağlık bakanlığı şikayet hattını arayıp hastaneyi şikayet etti... o hastanenin hastası olmadığım için bakılmadım... hemde 24 saat çalışan bir doğum ünitesi olduğunu bildiğimiz halde... birsürü nöbetçi doktor ve hemşire var... doğum ünitesinde... tabi biz döndük devlet hastanesine; ama ben korkuyorum, aklımda hep bi olumsuzluk var devlet hastaneleriyle ilgili... gittik kimseyi almadılar yanıma... çok şirin bikaç asistan karşıladı beni... ateşimi tansiyonumu ölçtüler normal... hemen doktorun yanına girdim... erkek doktor ve ultrasonla baktı... bebe doğum pozisyonunda olduğundan kasıklarına baskı yapıyor, bide açılma varmı baksın arkadaşlar ama yoktur herşey yoluda görünüyor, dinlen geçer dedi... bide alttan muayene etti ebenin biri... ve çok korkarak oturdum o koltuğa kadına diyorum ki abla acıycakmı bakmasak olmazmı... hiç terslemedi bile... korkma dedi çok kısa sürücek acımıycak emin olalım rahat et dedi... baktı açılma yok çok şükür... bolca dinlendim... ertesi sabah uyandığımda ağrılarım geçmişti çok şükür... cuma günü zaten kocam geldi rahatladım... dün de biraz çarşıda dolandık ben yine yoruldum... feribottayken de bi stres oldum ya bişey olursa diye... eve geldik gece 11de yattık ama ben uyuyamıyorum... yine başladı kasık ağrılarım, yine gittik dr tüm kontroller yapıldı (alttan muayene hariç) çok şükür herşey yolunda... bundan sonra hiççç yorulmıycam... meleğim de ben de çok iyiyiz Allah'ıma şükürler olsun... bizden haberler bu kadar şimdi babişkomuz kahvaltı hazırlıyo ona yardım etmemiz lazım...

bu arada unutmadan söyliyim birçoğumuzun ilk anneler günü olucak nerdeyse... hepinizin anneler gününü kutluyorum... annelerimizle - evlatlarımızla hayırlı - sağlıklıklı - mutluluk dolu uzun ömürler diliyorum... şimdilik bizden bu kadar hepinizi çooookkk öptük...

İlk anneler günüm.. İçimde tarifsiz bir mutluluk var. Hepinizin anneler gününü kutluyoruz teyzeleri kızımla.. Ve son halimizi gönderiyorum size :)

cok guzelsın masallah fızıken bana benzıyosn gobek tıpı flan

benim oglumun bundan cibinligi teyzesii , cok guzel duruyo :)

a olemı kurdunmu sen? kullanslı bısıse alym dıyorm

cnm tekrar basnız saolsn cok kotu bı olay bu Allah sbaır versın hepınıze sen uzme ama kendnını anneler gnnu yalnız gecrceksn dyede uzulme bak bende yalnzm

ay cnm o kramp meselesını cok duydum ben ama cok sddetli yasamadm bol bol muz yemek lazmmı bıde dut tarzı seyler. bana kramp grdgı zmn bastryorm ınadna cıvı cıvıyı soker hesabı anc aoyle gecyor.

aah cnm bu hormonlar.. herseyden nem kapıyorz napcez blmem
bu arada pek takma doktor mevzusnu artık madem nobetcı bı doktor yaptrck yapılck bısı yok ıcını ferah tut rahatca olcak.. onlarda doktor sonucda
valla ben dogumla ılglı konlara artık pek kfa takmak ıstmyorm gercekden hayırlısı neyse o olsn sekerm

kızlar hepnız cok guzel seyelr yazmıssınız anneler gunu ıcın... hepnızın gununuzu bende en ıcden dıleklerımle kutluyorm ve hayale dalıyorm.
seneye oglumuz veya kızmız fark etmez dusunsenıze sbah onnla uyncaz tabı o dhaa farknda olmayabilr anneler gnu oldgnu ama babası bıkac taktk anlatablr:)
belki onn elinden cicek alabiilirz:)
ve ogun bızım en guzeln gunumuz olucak.. bızımde anneler gunumuzu kutlucak evlatlarımız olcak.
ay cok hycanlanıyorm bu gunlerı gormk hepımıze nasip olsun ınsallah AMİN (herksn ıcınden kocmn amin dedgnii goruyorm)

bugunse tekmleryle bugunumuzu kutlayan mınık bebıslerımıze bugunumzu yasamamıza yardımcı tabıkıde eslerımıze:)..
Allah ım hıc ayırmasın ınsallah

mrb arkadaşlar. bugün doktor randevumuza gittik. bebeğim 45cm olmuş 2070 gr mış. doğum pozisyonunu da almış bebeğim gayet sağlıklı. çalışabilir raporunuda aldık bugün bakalım.
ohh maasallah cnaım benım gozunuz aydınnn drısı bıze gusel haberlerın ınsll

onun bebısı erken gelmıs dur kız da var bız temmuz annlryz :))) ben yıyorum valla dıkkat etmıorum nasılsa verıcem :))
aynen daha durcaz anım paşam la konusuyoruz bu konuları teyzesııı

canım benımde ıkısını arası renk degıstıryor derı lerı bol kremlıyorum sbh a kdrda su gıbım oluyor ve mos mos dmarların oldugu yerr sut pınarları faalıyete ecıyor snaıırm cunkum ucuda beyaz byeazz
bende cok ıcıyorum ve ebede cok soledı bol bol ıcc dıyee

İlk anneler günüm.. İçimde tarifsiz bir mutluluk var. Hepinizin anneler gününü kutluyoruz teyzeleri kızımla.. Ve son halimizi gönderiyorum size :)

maasallah annesııı gobısınede sandaa

evet cnaım oglunn ıcın kendını ferah tutman ıı ve esın gelınce ona pozıtıf enerjı vermen ıcın ınsll
tatlım günaydın.seninde anneler günün kutlu olsun.bu güzel kutlama mesajın beni çok mutlu etti.çok teşekkür ederim.:))bugün hepimizin ilk anneler günü.herşey gönlünce olsun.

hayırlısı yasların olsun cnaım benım ınsllll:13:
ınsll canım benım dua ılee ınslll
hayrdır canım eısnın nesı var kı bu kaa takıyorsun ıns sıfası olur ve cabucak ılesırr canım benım uzulmekı bu aralar artık strese gırmemesı gerek bebekleırmzıın ınsll

oo sende benımgbı kacamagın sonunda hastgıtmıssın genekı sonu gusel bıtmıss esınle donmussun yuvana cnm benımm ALLAH rahmet eylesınn komsunuzun oglunada ınsll psıkolojıkde oluyrosnaırm agrrılar artık yaa hos geldın evıne yarım cımmmmmmmmmmmmmmmmmmm,

gecmıs olsn cnm uzuldm boyle bı vaka yasadıgna ama bu tarz duurmlarda devlet hastanesıne gtmek dhaa mantıklı oluyor bazn. benmde devlet hastanesı fobım var ama yınede acılde en cok ılgılenen onlAr smdi bu dogru.
kızın ve sen ıyısn sukur annler gunun kutlu olsn annenın yannda olmanda ayrı bı guzel sanslısn:)

Guzel anne adaylari anneler gunumuz kutlu olsun :))
İnsallah seneye guzel meleklerimizle beraber saglik ve mutlulukla kutlariz :))
Sevgilerimle

canım geçmiş olsun...inş agrıların geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…