2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar okuyamadım son 20*20 sayfayı:))

yarimcigim geçmiş olsun bana da rapor alırken sorun çıkardılar başka hastanenin hastasıyım diye uyuzlarrrr bi de hipokrat yemini ediyorlar

canım magnet yapabilirsniz belki miniğin ismini ya da ucuna nazar boncuğu koyup anahtarlık ya da şu lokumluklar var ya minik kapaklı onlardan yapabilir eşin belki isminizi yazıp, ya da eceden sevgilerlee vs de yazabilirsinizz

beğendiysen bence sen hiç uğrtaşma ekstradan

bence varya kesinlikle kavanozdan yaptır keçe diil ama kavanoz hem zengin hem süslühemde çok tatlı duruyo bende ilk defa burda gördüm sabahtan beri araştırıyorum kavanopzları nerden alabilirim die..:)

ben PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR buradan aldım kapıda ofdemeyle 55 tlye geldi kargo dahil, sticker tasarımını eşim yaptı matbaada bastırdık

iyiymiş migrosta 35 tl unnadodan da 23,90a aldım ben

canım iyi ki doğduunnn bence bundan sonra eşine küçük hatırlatmalar yap tlf ajandasına kaydettir ve ilkinde planı sen yap daha doğrusu eşin olayı abrayana kadar sana düşüyor bu iş, bugun şuraya gidelim vs diye

herşey gonlunce olsunn

gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle

işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım

güle güle giyininn

güzel annelerrr günümüz kutlu olsun... dün aldım ilk kutlamamı enişteden.. sabah da birkaç sms geldi eşim az once karşı koltuktan kutlayıverdi..alışacak artık....kutlama almak süper birşeymiş bugünde

minik meleklerimizle ve güzel ailemizlee nice nice günlerimiz olsun...opuyoruz oglusumlaa

hepinize teşekkürler kızlar...
çok şükür iyiyiz... evimizdeyiz... babamız yanımızda... hastanemiz yakınımızda...
herşey yolunda şükür

kızlar çok yakın bir arkadaşım organizasyon işine girdi... daha doğrusu önceden de bu işin içindeydi fakat şu an tam anlamıyla şeker-aksesuar üzerine çalışmalarını sürdürüyor... bizim nikah ve kına organizasyonumuzun salon-kokteyl-aksesuar-albüm-davetiye-nikah şekeri-kına-ikramlar vs. kendisine aitti... çok memnun kaldık... sanırım bebek şekerlerimizi de ona yaptırıcaz... isterseniz sizler de bi göz gezdirin... beğendiğiniz bişeyler olursa bana özel msj atabilirsiniz kendisiyle hızlı bi şekilde görüşüp, sizler için en uygun fiyatı alıp, özel mesaj yoluyla dönüş sağlayabilirim... link aşağıdadır... beğendiğiniz ürünlerin linkini bile özel msj dan atsanız... ortalama bi de adet fiyatını söyleseniz sizlere hemen dönüş yaparım...

CANSA ORGANİZASYON - SAADET KOZOĞLU
https://www.facebook.com/pages/CANSA-ORGANİZASYON/457413921007405

kız bebek şekerleri
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459760410772756.1073741830.457413921007405&type=3

erkek bebek şekerleri
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459758900772907.1073741827.457413921007405&type=3

takı yastıkları
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459764840772313.1073741835.457413921007405&type=3

sepetler
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459763670772430.1073741833.457413921007405&type=3

kapı süsleri
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459760184106112.1073741829.457413921007405&type=3

slm kızçeler .kilolarınınızı dert etmeyin.ben 15 kg aldığım için üzülüyordum ama bu yazıyı okuyunca oh be dedim.o kadar sorun Değilmiş dedim.tek ben kilolu degilmişim dedim.

İŞTE ALINTI YAZIM:

Hamileler ve yeni doğum yapmış olan Hassas Anneler kilo konusunda moralinizi bozmayın, hamileliğinizin ve anneliğin tadını çıkarın!

Hassas Annemiz Ayşe hamileyken 26 kilo almış ve etrafındakilerin eleştirilerinden çok bunalmış. Ama sonra ne olmuş biliyor musunuz? Hem dünya tatlısı bebeğini anne sütüyle beslemiş hem de 6 ayda sağlıklı beslenerek bu 26 kilonun hepsinden kurtulmuş manken gibi olmuş! Sütü de bol ve besleyiciymiş ve bebişi çok güzel gelişmiş. Hamileler ve yeni doğum yapmış olan Hassas Anneler kilo konusunda moralinizi bozmayın, hamileliğinizin ve anneliğin tadını çıkarın.

Hassas Anne: Hamileler ve yeni doğum yapmış olan Hassas Anneler kilo konusunda moralinizi bozmayın, hamileliğinizin ve anneliğin tadını çıkarın!

Son düzenleme:

sormayın kızlar ben de hamile olduğmu öğrendiğim gün bıraktım sigarayı. 32. hafta oldu hala canım istiyor aralarda. hep de isteyecek sanırım.bebekten sonrası allah kerim. o dönem üstüne bi de tiroit çıktı. yani kilo almak için her türlü ortam sağlandı. :)) ben de dayanamadım tabi, hoop +15 kg geliverdi. valla umudum emzirme döneminde. herkes emzirdiğin sürece daha rahat kilo verirsin diyor. napalım üstüne bi de diyet- spor patlatırız, olur herhalde.yani umarım ve de inşallah:))

Benimki bundan sonra iki haftada bir çağırdı ve gittİğimde doppler yapacakmış o ne dedim nst gibi mi dedim nstnin daha gelişmişi dedi. Gerçi benimki başından beri üç haftada bir muayene ediyordu. Muayenesi de 250 :) tam ayvayı yedik bir karış boyuyla bizim minnoş ocağımıza incir ağacı dikti valla:)

çok geçmiş olsun canım üzme kendini. bebişinde anlıcak üzülücekk sonra.
biraz toparla kendini ararsın sonra iki anneciğinide

Bebişinsiz son anneler günün ve doğum günün olur inşallah canım

Ayy kaldıkmı başbaşa sizinle eşim kv. deye yardım etmeye gitti evini badana yapıyor, bende boya kokusuna girmek istemedim kaldım evde
dün kocişle dışarı çıktık dedim bana dondurmada alırsın demi dışarda fln tamam dedi.
neyse bi yerde anneler günü dolayısıyla çok indirim varmış adını sölemediler ama haramidere kavşağında bi avm diye bahsettiler bende buluruz diye gidelim dedim. ilk gittiğim yer değilmiş çıktık ordan benimki sinirlendi böle nereye gittiğimizi bilmiyoruz beni dolandırıyosun fln die, sanki sırtında taşıyor? üstüne birazda densiz bi kaç laf etti şimdi dile getirmek dahi istemiyorum.
benim moral sıfır tabi eve götür beni dedim bakmıcam bi yere başladım ağlamaya tutamıyorum kendimi çevirdim kafamı öteki tarafa ama anladı tabi sürekli burnumu siliyorum
baktım b.çekmece gölünün orda kültürpark a getirdi. niye geldik dedim al işte sessiz sakin ortam oturalım biraz dolanalım dedi.
indim arabadan ama hiç bakmıyorum suratına. sana dondurma alıyımmı dedi. yok canım istemiyor. sana mısır alıyımmı?dedi yok canım istemiyor?
ortam hoş ya, fotoğrafını çekiyimmi? dedi. aklısıra kendini affettircek. yok dedim bu suratla ne pozu vercem?
neyse eve geldik akşam oldu zaten ben salonda sızdım. bu geldi yanıma beni uyandırdı saatte 1 fln, gitmiş ben uyurken marketten dondurma almış yedirdi onu bi güzel bana, canım istedi gündüz sinirdende yemedim ya yemeden yatmasın demişmiş
bende uyku sersemiyim ama hayal meyal hatırlıyorum
sabah ağzımda tatlı bişeylerin tadı vardı hala ordan aklıma geldi
bu erkekleri anlamak çok zor çoookkkk

Benim de devlet hastanesine fobim var ve ilk defa başka birinden daha duyuyorum şaşırdım:)

Kızlar bakın bana oğlum ne yazmışş

dunyaya gelmeme sayili zaman kala bu mukaddes gunu kucaginda olmasamda karninda olmaktan onur duyuyorum annemizi secemiyoruz ama benim annem dunya tatlisi ve iyisi old. Eminim anneler gunun kutlu olsun... S.c.s oglun Çinar. Kocamla aramız limoni konuşmuyom ben onla kırdı beni çok, bana bunu yazmış oğlumun dilinden

gerçekten çok üzüldüm allah eşine ve ailesine sabır versin.benim de çok korktuğum birşeydir nedense.hep aklıma gelir boşlukta falan.

ya inanmıyorum bizim kocişler dün neler yapmış bize öyleee
nerdeyse siznle aynı seyleri yaşadım bendee yaww ve bugün gönlümüz alındı :))) mutlu .son :123:

dün eşim ögle arası geldi aslında yemek yememiz gerekirken ben dedim üstüme giycek bişey bulamadım defactodan bişey alıp cıkayım tabi girince hemen cıkılmıyo yarım saat gecmiş... eşimde gelmedi yanıma kararsız kaldım filan meger benimkide dışarı cıkmış onu aradım zaten magazada...
arıyorum acmıyo filan ben içerde o dışarda sinir olmuşuz birbirimize...
neyse sonra almadım o surat yaptı ben surat yaptım cıktık.

öyle yürüyoruz yemek de yemicem dedim salak salak yürüyoruz ama konuşmak yok filan..
birazda haklı birazda haksız..
neyse bi kaç sinir edici laf söyledi bende arkama bakmadan tamam sen git hadi işe bende gidiyorum başka yerlere diyip cektim gittimm
taa bu sabaha kadar hiç konuşmadık..
bugün annesine hediye almaya gitttiiii

"Yagız Enesm de" demiş "benim anneme de hediye al diye" bana da hediye almış gelmiş öptü verdi

emsan ın seramik bıcak setini almış zaten cok istiyodum cok güzel acayip begendimmm

öyle işteee bu ara bize de kocalarada bi haller oldu sanırım son günlerin stresi mi bastı nedir......:26:

adiyeff kız magnezyumu içmesem acaba dahamı kötü olurdum diye düşünüyorum?
başla sende belki bi faydasını görürsün

ya kızlar bu arada ben burda bi topicte bişi okudum,hafızamdan mütevellit hangi topicte okuduğumu hatırlamıyorum ama sizinlede paylaşıyım, malum normal doğum isteyen çok arkadaş var aramızda.
hamile bi kız varmış sağlık ocağında onunla ilgilenen ebesi çok tecrübeli şöle orta yaşlı biriymiş. bu kızın doğumuna 1 hafta kala içine hakiki zeytinyağı sürmüş, evdede devam etmesini istemiş kızdan.
kız doğumunda o kadar rahatmışki yani sancısı olmuş elbette ama 10 dk.da fırtlatmış ve en önemlisi dikişe gerek duymamışlar.
sonra ben biraz araştırdım netten bu mevzuyu, eskiden hep yaparlarmış zeytinyağının hem gevşetici hemde yumuşatıcı etkisiyle doğum çok kolaylaşıyormuş. ilk doğumlarda illaki atıyolar artık biliyosunuz, hiçbi dr. kendini riske atmak istemiyor,
ama dikişe gerek duyulsa dahi daha az atıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…