kızlar okuyamadım son 20*20 sayfayı:))
yarimcigim geçmiş olsun bana da rapor alırken sorun çıkardılar başka hastanenin hastasıyım diye uyuzlarrrr bi de hipokrat yemini ediyorlar
canım magnet yapabilirsniz belki miniğin ismini ya da ucuna nazar boncuğu koyup anahtarlık ya da şu lokumluklar var ya minik kapaklı onlardan yapabilir eşin belki isminizi yazıp, ya da eceden sevgilerlee vs de yazabilirsinizz
beğendiysen bence sen hiç uğrtaşma ekstradan
ben PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR buradan aldım kapıda ofdemeyle 55 tlye geldi kargo dahil, sticker tasarımını eşim yaptı matbaada bastırdık
iyiymiş migrosta 35 tl unnadodan da 23,90a aldım ben
canım iyi ki doğduunnn bence bundan sonra eşine küçük hatırlatmalar yap tlf ajandasına kaydettir ve ilkinde planı sen yap daha doğrusu eşin olayı abrayana kadar sana düşüyor bu iş, bugun şuraya gidelim vs diye
herşey gonlunce olsunn
güle güle giyininn
yarimcigim geçmiş olsun bana da rapor alırken sorun çıkardılar başka hastanenin hastasıyım diye uyuzlarrrr bi de hipokrat yemini ediyorlar
kızlar benim eşim aksesuar tasarımcısı. metal olarak aklınıza gelen her türlü şeyi kendi yapar yada yaptırır.
bijuteri olsun, tekstil aksesuarları olsun anahtarlık promosyon fln, o tarz şeyler.
ben diyorumki acaba bu bebek şekerlerinin yanında mevlütte dağıtmak için kızımın güzel bi fontta adının yazılı olduğu metal bi şirinlikmi yapsamherkese özel bi hatıra olur
şimdi geldi aklıma ama ne yapabilirim onu daha bilemedim,
atılmıyacak saklanıcak yada kullanılak bişey olsun mesela?????
canım magnet yapabilirsniz belki miniğin ismini ya da ucuna nazar boncuğu koyup anahtarlık ya da şu lokumluklar var ya minik kapaklı onlardan yapabilir eşin belki isminizi yazıp, ya da eceden sevgilerlee vs de yazabilirsinizz
Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))
beğendiysen bence sen hiç uğrtaşma ekstradan
bence varya kesinlikle kavanozdan yaptır keçe diil ama kavanoz hem zengin hem süslühemde çok tatlı duruyo bende ilk defa burda gördüm sabahtan beri araştırıyorum kavanopzları nerden alabilirim die..:)
ben PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR buradan aldım kapıda ofdemeyle 55 tlye geldi kargo dahil, sticker tasarımını eşim yaptı matbaada bastırdık
selam kızlar
umarım herkes iyidir.yazdıklarınızı sürekli takipteyim.biz iyiyiz kızımla hamdolsun.
babamıza kavuşmak için gün sayıyoruz...
bu arada kızlar prima içindeki sayısına göre fiyatı nasıl sizce?
Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden Mini İkiz Paket | joker
iyiymiş migrosta 35 tl unnadodan da 23,90a aldım ben
slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
canım iyi ki doğduunnn bence bundan sonra eşine küçük hatırlatmalar yap tlf ajandasına kaydettir ve ilkinde planı sen yap daha doğrusu eşin olayı abrayana kadar sana düşüyor bu iş, bugun şuraya gidelim vs diye
herşey gonlunce olsunn
gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle
işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım
güle güle giyininn