2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aaaa canım zeytinyağı doğumada mı yardımcıymış ne güzel.bana yırtık ve çatlak içi kullan demişlerdi sadece büyükler.hiç bunu söylemediler.bence yararı olabilr.

adiyeff kız magnezyumu içmesem acaba dahamı kötü olurdum diye düşünüyorum?
başla sende belki bi faydasını görürsün

canım ben içmiyorum ama bir sorunumda yok belki vücudumda magnezyum eksikliği yoktur.ama eğer sorunun hep devam ediyorsa bence magnezyum içmeye devam etmelisin.

ya kızlar ben afakanlandım yine...
evi bildiğiniz b.... götürüyo... çıldırıcam...
kocama diyorumki evi ne zaman temizliycez uzan dinlen diyo... e yarın akşam annenleri çağıralım yemeğe diyorum (taşındığımızdan beri çağırıcaz hala) artık yoruluyorum çok, sonra çağıramayız, bebek olur hepten kalırız diyorum... tamam o zaman yarın ben temizlik yaparım sen yemekleri yaparsın diyo... bi de bu hafta arkadaşları gelicekmiş yine hayırlı olsuna... ne mal insanlar yaa... 8 ayını doldurmuş hamile birinin evine misafirliğe gitmek istemek için biraz geç değilmi sizce... uff yaa... yine sinirlendim işte...

canım Sana kolay gelsin.hem temizlik hem yemek nasıl yetiştireceksin ki.bence haftanın ilk günü eve misafir çağırma.sonuçta çağıracksanda çaya gelmelerini iste sonuçta hamilesin anlayışlı olmaları gerek.zor bir aya girdik.artık hamilelikte vücudumuz ağırlaşıyor.eşlere kalsa herşey son dakikaya kalır.boşuna eşine dil dökme.misafir olayını ben hiç sevmiyorum.zaten yemek zor yapıyorum birde misafire yetişemem elbette.hem bebek doğduktan sonrada daha iyi olur bence çağırmakla acil degilse acele etme.

ya sen göndersenee o kocişini bana
hem temizlik yapmıyo, hem misafir çağırıyor
ya bu insanlarda da anlayış sıfır yaaa
ben bile sinirlendim valla

ya sen göndersenee o kocişini bana
hem temizlik yapmıyo, hem misafir çağırıyor
ya bu insanlarda da anlayış sıfır yaaa
ben bile sinirlendim valla

kızlar ben yanlışmı yazdım yaa...
benim kociş yapar temizlik... yemek de yapar o... servis de...
ama benim derdim ailesi gelsin gitsin bir an önce çıksın aradan... doğum sonrasına kalmasın yanii.... atıyorum yarın gelmezlerde salı gelirler mesela... onlar gelelim demedide... bu arkadaşlara tilt oldum asıl...onlar nerdeyse 3 aydır gelicekler gelicekler gelemediler koca totolarını kaldırıp... kocam da zaten dışardan bişiler alırız çaya gelirler diyo...
ben bikaç gündür yorgun ve ağrılı olduğum için sanırım ailesini de çağırmak istemiyo ama bence daha geç olmadan gelip gitsinler... bi daha çağıramam nerdeyse 9 ay oldu evleneli 1 kere geldiler o da ben çağırdım diye... yoksa işleri olmaz yani

kızlar bakın ne buldum...
uzaktan (temassız) ateşölçer... fiyatı da gayet uygun... yorumlar gayet olumlu... 60 tl
Medifine Temassız Ateş Ölçer (Kalibrasyon Özellikli) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bunu bende gordm almayı duusnuyorm ınsallah ıyı bısıdır cnm

gercekden ck moral verıcı bebegıde dunya guzelı masallah. ınsallah bızde bukdr sanslı oluruz.

gecrekden cok zor cnm benım hem kırıp hemde sunu ıstermısın fılan dıye bınbır turlu kıvranmalar
bazen benm gulesım gelıyo ole harektelrde

Benim de devlet hastanesine fobim var ve ilk defa başka birinden daha duyuyorum şaşırdım:)

hehe::) valla var ne yapym ıyı bende yalnız degılmısımD:

gercekden cok etkileyıcı yuregıne saglık esının canım..

ay bende kendnmı yalnız sanrdmm bu konuda bı magazaya grsm adam kartı verıp hemen kacıyor sonra bınbır surat..
ben stresten oldgnu snamıyorm bıraz huy meselesı ben bılgdm bılelı esım boyle bıde bk ter bastı bak dıp terını gostermesı de klasık hareketelrden bırıdr
bazen cok komık olyolar

gercekden cok ılgnıc ve guzel bı bılgı olmus bu canm denemk lazm ama herhagı bı zararı olmamasından emın olmak gerekıyor...

kızlar babamızı yıne yolladık kaldık basbasa baydır geceelrı yalnızız.. ama bıraz kıl tuy ıslerı halldym dıyorm yapabildigm kadr...
en azndan bacak kol..
off kım urascak smdı

haha senin 9 ay olmuş gelmemişler, ben 9 yıllık evliyim bir kere gelmediler daha. öle küslük flnda yok hee
hem eşimin babası hayatta değil biz evlenmeden önce öldü. 3 tane amcası var baba yarısı dersin ama bırak yaa dışardaki yabancı onlardan iyi inanki
zor kızım yaaa şu eşler biraz daha anlayışlı olsa zaten kafamı kırıcam çağırma sende bi daha bence, tittir et, gelirlersede ne varsa onu ikram edersn hiiiiiiiiçççç strese sokma kendini şu saatten sonra :100::100:

Son düzenleme:
kızlar babamızı yıne yolladık kaldık basbasa baydır geceelrı yalnızız.. ama bıraz kıl tuy ıslerı halldym dıyorm yapabildigm kadr...
en azndan bacak kol..
off kım urascak smdı
kız boşver akşam vakti uğraşmam yerinde olsam. yarın gündüz gözüyle yaparsın bence

canım ya facebooka bağlanmadan açmadı sayfaları yarın bağlanıp bakarım merak ettim çok

dün akşam hatırlamadığım bir nedenden biz de kapıştık ben de süslendim diye fotomu çektirdim oğluşuma hatıra kalsın diye ama suratımı görsen on karış

maaşallah düşünmüş yine :))

ya allahııımmmm şunun datlığuna bakın yaaaahhhh
şu fotoya bak moralin düzelsin işteeee

Eklentiler

• $bebiþþ.webp
    16 KB · Görüntüleme: 37
kızlar karar veremedim şu iki cibinlikten hangisini önerirsiniz_ ilkine uygun uyku seti aldım duvar ve avize de buna uygun Eki Görüntüle 709850 ama her zaman aynı uyku setini de kullanacak halimiz yok o yüzden ikincisi mi daha kullanışlı olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…