kızlar karar veremedim şu iki cibinlikten hangisini önerirsiniz_ ilkine uygun uyku seti aldım duvar ve avize de buna uygun Eki Görüntüle 709849 Eki Görüntüle 709850 ama her zaman aynı uyku setini de kullanacak halimiz yok o yüzden ikincisi mi daha kullanışlı olur acaba
sancı sana kendini hissettirir zaten
ben geldiiiimm diye
evet canım bebeğin hareketlerini hissediyosun
benim oğlumun ayakları aşağıdaydı ve öyle sert vuruyodu ki ayakları dışarı çıkıcak diye korkuyodum
ama gel gör ki oğlum kendisi yolu bulamadı ve doktor almak zorunda kaldı
Herkese selam,
Ben sancısız bir gün geçridim ilk kez.. 1 haftadır hergün sancım vardı pazartesi çalışır raporu isteyeceğim ama zor görünüyor.
Bu arada doktorum diyorki günde en az 3 litre su iç aksi durumda vucut gerilmeye başka bir hormonda alarma geçip doğum sinyali gönderiyormuş ve erken doğuma sebep oluyormuş.
Ben 2-3 litre içerdim şimdi 4-5 cıktım aylardır ilk defa ayaklarım ellerim normal görünüyor ödem yok sancımda yok nerdeyse...
Herkesin sağlıklı güzel haberlerini duyalım inşallah sevgiler
kzlar benm lıstemde pompa ve bıberon yk
dogumdan sonra duurma gore dusnuyorm smdlk evde oldgm ıcınde sanrm gerek olmcak. evde olan annlerde aldmı yoksa sadce calsncamı ıhtyac duyulyo bıde sut gelmeme durumu fılan dıyolar oyle bı duurumda bu ılk mudehale hstanede yaplcak ztane snra eve alır gecrz sızce?
herkese merhaba :) Babamız işten gelince akşam üzeri bizi oğluşumla yemeğe çıkardı ve ilk Anneler Günü hediyemi aldı :) Şimdi de evimdeyim ohhh :)
Yarın bizim günümüs :)
Eki Görüntüle 709165 Eki Görüntüle 709166
kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?
kızlar karar veremedim şu iki cibinlikten hangisini önerirsiniz_ ilkine uygun uyku seti aldım duvar ve avize de buna uygun Eki Görüntüle 709849 Eki Görüntüle 709850 ama her zaman aynı uyku setini de kullanacak halimiz yok o yüzden ikincisi mi daha kullanışlı olur acaba
sanki sancı gelince anlamıycakmışım gibi anlamsız bir telaş sardı beni niyeyse
Bunu okudum ve 1 bardak daha su içtim
Canım biberon bir tanede olsa al hastane çantanda bulunsun bence. ne olur ne olmaz diye. tedbirli olmakta fayda var. göğüs pompasınıda ben doğumdan sonra alırım diye düşünüyorum. ihtiyaç duyarsam eğer..
İznim bitince çalışmaya başlıcam ama (inşallah olurda) birde sütüm olmazsa bebiş beni emmezse çok boşuna almış olucam göğüs pompasını. birde alırsam elektronik bişey almak istiyorum.manuel olanlar pek işe yaramıyormuş sanırım.ben böyle düşünüyorum canım.
ne güzel düşünceli bir davranış eşinden. ben hala çalışıyorum bi süpriz de beklemiyorum açıkçası eşimden
cibinlikin aynısından bende aldıımm astım bide yatağının üstüne şaane olduuual bence kesiinnn
sanki sancı gelince anlamıycakmışım gibi anlamsız bir telaş sardı beni niyeyse
Günaydın güzel anneler ve minnoşları...
Bugün bizim ilk anneler günümüz saolsun babacım dün geceden arayıp kutladı çok duygulandım ilk kutlayan da o oldu...benim odun kocamdan daha tık yok(( biz bugünü işte geçiricez öğlene kadar sonra evimize gidicez bakalım babamız bişey yapacakmı??? ((sanmam ama neyseeee ))
bu hafta çok yoğun çalışıcam kızlar allaha dua ediyorum kaç gündür hemencecik geçiversin diye...8 gün izinsiz çalışıcam(
oğlumla hepinizin anneler gününüzü kutluyoruz ...allahım yavrularımızlada kutlamayı nasip etsin...
Eki Görüntüle 709392
gecmıs olsn cnm uzuldm boyle bı vaka yasadıgna ama bu tarz duurmlarda devlet hastanesıne gtmek dhaa mantıklı oluyor bazn. benmde devlet hastanesı fobım var ama yınede acılde en cok ılgılenen onlAr smdi bu dogru.
kızın ve sen ıyısn sukur annler gunun kutlu olsn annenın yannda olmanda ayrı bı guzel sanslısn:)
slm kızçeler .kilolarınınızı dert etmeyin.ben 15 kg aldığım için üzülüyordum ama bu yazıyı okuyunca oh be dedim.o kadar sorun Değilmiş dedim.tek ben kilolu degilmişim dedim.
İŞTE ALINTI YAZIM:
Eki Görüntüle 709606
Hamileler ve yeni doğum yapmış olan Hassas Anneler kilo konusunda moralinizi bozmayın, hamileliğinizin ve anneliğin tadını çıkarın!
Hassas Annemiz Ayşe hamileyken 26 kilo almış ve etrafındakilerin eleştirilerinden çok bunalmış. Ama sonra ne olmuş biliyor musunuz? Hem dünya tatlısı bebeğini anne sütüyle beslemiş hem de 6 ayda sağlıklı beslenerek bu 26 kilonun hepsinden kurtulmuş manken gibi olmuş! Sütü de bol ve besleyiciymiş ve bebişi çok güzel gelişmiş. Hamileler ve yeni doğum yapmış olan Hassas Anneler kilo konusunda moralinizi bozmayın, hamileliğinizin ve anneliğin tadını çıkarın.
Hassas Anne: Hamileler ve yeni doğum yapmış olan Hassas Anneler kilo konusunda moralinizi bozmayın, hamileliğinizin ve anneliğin tadını çıkarın!
sormayın kızlarben de hamile olduğmu öğrendiğim gün bıraktım sigarayı. 32. hafta oldu hala canım istiyor aralarda. hep de isteyecek sanırım.bebekten sonrası allah kerim. o dönem üstüne bi de tiroit çıktı. yani kilo almak için her türlü ortam sağlandı. :)) ben de dayanamadım tabi, hoop +15 kg geliverdi. valla umudum emzirme döneminde. herkes emzirdiğin sürece daha rahat kilo verirsin diyor. napalım üstüne bi de diyet- spor patlatırız, olur herhalde.yani umarım ve de inşallah:))
birde kadınları anlamak zor derler.Ayy kaldıkmı başbaşa sizinleeşim kv. deye yardım etmeye gitti evini badana yapıyor, bende boya kokusuna girmek istemedim kaldım evde
dün kocişle dışarı çıktık dedim bana dondurmada alırsın demi dışarda fln tamam dedi.
neyse bi yerde anneler günü dolayısıyla çok indirim varmış adını sölemediler ama haramidere kavşağında bi avm diye bahsettiler bende buluruz diye gidelim dedim. ilk gittiğim yer değilmiş çıktık ordan benimki sinirlendi böle nereye gittiğimizi bilmiyoruz beni dolandırıyosun fln die, sanki sırtında taşıyor? üstüne birazda densiz bi kaç laf etti şimdi dile getirmek dahi istemiyorum.
benim moral sıfır tabi eve götür beni dedim bakmıcam bi yere başladım ağlamaya tutamıyorum kendimi çevirdim kafamı öteki tarafa ama anladı tabi sürekli burnumu siliyorum
baktım b.çekmece gölünün orda kültürpark a getirdi. niye geldik dedim al işte sessiz sakin ortam oturalım biraz dolanalım dedi.
indim arabadan ama hiç bakmıyorum suratına. sana dondurma alıyımmı dedi. yok canım istemiyor. sana mısır alıyımmı?dedi yok canım istemiyor?
ortam hoş ya, fotoğrafını çekiyimmi? dedi. aklısıra kendini affettircek. yok dedim bu suratla ne pozu vercem?
neyse eve geldik akşam oldu zaten ben salonda sızdım. bu geldi yanıma beni uyandırdı saatte 1 fln, gitmiş ben uyurken marketten dondurma almış yedirdi onu bi güzel bana, canım istedi gündüz sinirdende yemedim ya yemeden yatmasın demişmiş
bende uyku sersemiyim ama hayal meyal hatırlıyorum
sabah ağzımda tatlı bişeylerin tadı vardı hala ordan aklıma geldi
bu erkekleri anlamak çok zor çoookkkk
Kızlar bakın bana oğlum ne yazmışş
dunyaya gelmeme sayili zaman kala bu mukaddes gunu kucaginda olmasamda karninda olmaktan onur duyuyorum annemizi secemiyoruz ama benim annem dunya tatlisi ve iyisi old. Eminim anneler gunun kutlu olsun... S.c.s oglun Çinar. Kocamla aramız limoni konuşmuyom ben onla kırdı beni çok, bana bunu yazmış oğlumun dilinden
ya inanmıyorum bizim kocişler dün neler yapmış bize öyleee
nerdeyse siznle aynı seyleri yaşadım bendee yaww ve bugün gönlümüz alındı :))) mutlu .son :123:
valla kuzum kocalara mı bir haller oldu bize mi ben çıkamadım işin içindendün eşim ögle arası geldi aslında yemek yememiz gerekirken ben dedim üstüme giycek bişey bulamadım defactodan bişey alıp cıkayım tabi girince hemen cıkılmıyo yarım saat gecmiş... eşimde gelmedi yanıma kararsız kaldım filan meger benimkide dışarı cıkmış onu aradım zaten magazada...
arıyorum acmıyo filan ben içerde o dışarda sinir olmuşuz birbirimize...
neyse sonra almadım o surat yaptı ben surat yaptım cıktık.
öyle yürüyoruz yemek de yemicem dedim salak salak yürüyoruz ama konuşmak yok filan..
birazda haklı birazda haksız..
neyse bi kaç sinir edici laf söyledi bende arkama bakmadan tamam sen git hadi işe bende gidiyorum başka yerlere diyip cektim gittimm
taa bu sabaha kadar hiç konuşmadık..
bugün annesine hediye almaya gitttiiii
"Yagız Enesm de" demiş "benim anneme de hediye al diye" bana da hediye almış gelmiş öptü verdi
emsan ın seramik bıcak setini almış zaten cok istiyodum cok güzel acayip begendimmm
öyle işteee bu ara bize de kocalarada bi haller oldu sanırım son günlerin stresi mi bastı nedir......:26:
ben bu konuyla ilgili şöyle bişey duydum. özel hastanelerin acillerinde genelde pretisyen dr lar oluyormuş ama devlet hastanelerinde öyle değil. o yüzden acil durumlarda devlet hastanelerine gitmek daha doğru bir tercih olur..
ya kızlar ben afakanlandım yine...
evi bildiğiniz b.... götürüyo...çıldırıcam...
kocama diyorumki evi ne zaman temizliycez uzan dinlen diyo... e yarın akşam annenleri çağıralım yemeğe diyorum (taşındığımızdan beri çağırıcaz hala) artık yoruluyorum çok, sonra çağıramayız, bebek olur hepten kalırız diyorum... tamam o zaman yarın ben temizlik yaparım sen yemekleri yaparsın diyo... bi de bu hafta arkadaşları gelicekmiş yine hayırlı olsuna... ne mal insanlar yaa... 8 ayını doldurmuş hamile birinin evine misafirliğe gitmek istemek için biraz geç değilmi sizce...uff yaa... yine sinirlendim işte...
kızlar babamızı yıne yolladık kaldık basbasa baydır geceelrı yalnızız.. ama bıraz kıl tuy ıslerı halldym dıyorm yapabildigm kadr...
en azndan bacak kol..
off kım urascak smdı
aaaa... bende o manyak ruh halindeyim... kasıklarımda ara ara acı hissediyorum ama hareket ediyo belli ki... ben yine de panikleyip bu sancı mı acaba diyorum... son iki seferdir ondan gittim acile... ya arkadaş bilmemek ne kötü bişeymiş...
annem bile diyoki korkma kızın oynuyodur... sancın olsa yukarıdan aşağıya baskı hissedersin diye ama anlayan kim...
kızlar hıckımseyı ve kendmıde korkutmak ısteemem ama erken dogum hıkaylerını okyodm smdı normalde hıc korkmam ben oyle seylerden doktor bı rısk yok dedı cnku baan erken gelemye nıyetıde yok dedı. herkes cok normal ve mukemmel gden hamilelikde bnları yasadgnı soleynce bend eokynca korktum acıkcası sanrm hazrlıklı olmak lazm her duruma herseyın ve en onemlısı kendmızın hazır olmamız lazım. hakkımızda HAYIRLISI demekden baska bı cre yok
24 saat çalışan doğum ünitesi her özel hastanede yok... ama benim gittiğim bildiğim hatta emin olduğum bi hastaneydi...
ayrıca bizim şu an gittiğimiz özel hastanenin acil servisinde 7/24 her branştan birer doktor nöbetçi bırakılıyor... çocuk doktoru - kadın doğum doktoru vs.
Merhaba annişler nasılsınız biz bugün İkeaya gittik ama beşikleri hiç beğenmedik sağlam durmuyordu ben yine yaptırmaya karar verdim...
Osmanalp2013 başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin.
benimde annemlerin ordaki komşularım evime gelip görmek istiyorlarmış. hiç gelip görmemişlerdi. haziranda evlendim o zamandan beri akıllarına yeni gelmiş. 8. ayıma girmişim ben zaten çalışıyorum nasıl misafir ağırlıycaksam. bende çağırmadım napiim. doğumda gelirler artık hem evi hem bebeği görürler
çok sıkıntı işler dimi. benimde yapmam lazımda oofff çookk zoor herşey çookkk
aynen bilmemek ne zormuş yahuu
hele geceleri çok fenaa. günün yorgunluğuda çöküyor haliyle. yatınca 1 saat ağrılarımı dinliyorum acaba nerden geldi acaba bu sancımı. uykuya dalana kadar baya sıkıntı çekiyorum. birde yattığımda oğlum hareket etmezse daha bir panik oluyorum. acaba bu ağrı sancımıydı ondan mı kımıldamadı falannormalde çok soğukkanlı sakin bir insanım şimdi niye böyle panik oldumki ben. anne olmak bu olsa gerek
ayy forum sakin olunca bende senin gibi öyle hikayeler okuyorum. zorumuz neyse
onları okuyunca hemen hastane çantamı hazırlayasım geliyor. ama tembellikten daha hiçbişey hazırlayabilmiş değilim
niye öyle bişey yaptılarki acaba yaaa hayret bişey. ya bişey varsa nasıl bilceklerse
valla ben dün gece o korku yüzünden kocamı da korkuttum acile gittik gecenin 2sinde... adam alttan bakmamız lazım açılma varmı ancak öyle anlayabiliriz dedi... ben de yok dedim olmam alttan muayene... yine allah razı olsun ultrasonla bakabildiği yere kadar baktı... o zaman nst ye bağlayalım dedi... çok şükür bişey yok... ama ben her korktuğumda acil gitmemeliyim... alışmam lazım bu duruma... offf.... korkuyorum napıyım yaa... ben de kısmet olursa yarın falan çantamı hazırlamayı düşünüyorum... temizlik olayına gelince ben normalde kuaföre ağdaya gidiyorum... kocam göndermiyo bu ay... bundan sonra jiletle al bişey olur allah korusun diyo... bakalım napıcaz... bu arada erken doğum hikayelerini okuyup kafanıza sokmayın iyice ya... ben yusuf yusuf modundayım zaten...
bu arada biz kaçtık babaanneye gidiyoruz anneler günü kutlamasına
valla ben dün gece o korku yüzünden kocamı da korkuttum acile gittik gecenin 2sinde... adam alttan bakmamız lazım açılma varmı ancak öyle anlayabiliriz dedi... ben de yok dedim olmam alttan muayene... yine allah razı olsun ultrasonla bakabildiği yere kadar baktı... o zaman nst ye bağlayalım dedi... çok şükür bişey yok... ama ben her korktuğumda acil gitmemeliyim... alışmam lazım bu duruma... offf.... korkuyorum napıyım yaa... ben de kısmet olursa yarın falan çantamı hazırlamayı düşünüyorum... temizlik olayına gelince ben normalde kuaföre ağdaya gidiyorum... kocam göndermiyo bu ay... bundan sonra jiletle al bişey olur allah korusun diyo... bakalım napıcaz... bu arada erken doğum hikayelerini okuyup kafanıza sokmayın iyice ya... ben yusuf yusuf modundayım zaten...
bu arada biz kaçtık babaanneye gidiyoruz anneler günü kutlamasına
bu temizlik konusu beni çok sıkıyor yaa. ben hiç kuaföre gitmedim ağdaya :18:acısından değilde benimkisi utanmaktan
güle güle canım seninde anneler günün kutlu olsun bu aradaaa
canm bız braz aynı kafadyız sankı zormuz neyse bunları okmdan once boyle seyler dusnmyodm smdı senn dedgn gbı yarn hemen butun alsverısı btrp dogum cantasını hzrlayıp otrasım var
hıc boyle korkcagm aklma gelmezdı cnm
bıde bu cınbınlık tavana takılıyo dımı bende smdı aklma geldı spot ısık sıstemı var delememkı orayı? sen nasl taktn cnm?
canm ben hep agdaya gdyorum vallaha cok rahat edyorm 1.5 ay tık yok ınce ınce olanlarıda makınayla gecyorm 1 kez bacakalrmı sadece. smdide bacakalrıma egılemıyorm koca gobekdenkısada sanrm jılet olcak yarımın dedıgı gıbı ama oraya asla jılet vurmam. gderm yıne:) rahat bısı korkma canm hele hamllekde rahat edrsn zaten doguma kadr 2 kez gtsen yeter onlar bılnclıbu konuda rahat alıyolar
Biz şimdilik çift taraflı bantla yapıştırdık canım. hani süngerli gibi kalın olanlar var ya. onla yapıştırdık. bebiş doğana kadar 2 ay denemiş olucaz tutucak mı diye. eğer düşerse çengel gibi olan çiviye takıcaz mecbur. ama bana hiç düşücekmiş gibi gelmiyor. biri asılmadığı sürece bişey olmaz yani.
ben kendime engel olamıyorum canım ya ne kadar olumsuz şey varsa okuyorum.
ama doğum çantalarımızı hazırlamamızda fayda var gerçekten. ne olur ne olmaz bi köşede hazır dursun.
inşallah vaktiyle gelsin oğluşlarımızzzz
acısından değilde ben çok utanıyorum yaa
kuzenimi alıp öyle gidicem artık. biraz cesaret olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?