2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bangbang
bence ikincisi daha kullanışlı bişeye benziyor sanki

Son düzenleme:

dun bende ıkıncıyı gosterdm kızlara begendıler hatta acenu almıs bende alcam herseyle her renkle kullanılabılr ınce sık bısı ben cok begendm

sanki sancı gelince anlamıycakmışım gibi anlamsız bir telaş sardı beni niyeyse

Bunu okudum ve 1 bardak daha su içtim

Canım biberon bir tanede olsa al hastane çantanda bulunsun bence. ne olur ne olmaz diye. tedbirli olmakta fayda var. göğüs pompasınıda ben doğumdan sonra alırım diye düşünüyorum. ihtiyaç duyarsam eğer..
İznim bitince çalışmaya başlıcam ama (inşallah olurda) birde sütüm olmazsa bebiş beni emmezse çok boşuna almış olucam göğüs pompasını. birde alırsam elektronik bişey almak istiyorum.manuel olanlar pek işe yaramıyormuş sanırım.ben böyle düşünüyorum canım.

herkese merhaba :) Babamız işten gelince akşam üzeri bizi oğluşumla yemeğe çıkardı ve ilk Anneler Günü hediyemi aldı :) Şimdi de evimdeyim ohhh :)
Yarın bizim günümüs :)

ne güzel düşünceli bir davranış eşinden. ben hala çalışıyorum bi süpriz de beklemiyorum açıkçası eşimden
Eki Görüntüle 709165 Eki Görüntüle 709166

kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?

cibinlikin aynısından bende aldıımm astım bide yatağının üstüne şaane olduuu al bence kesiinnn

tamamdır teyzesı))

sanki sancı gelince anlamıycakmışım gibi anlamsız bir telaş sardı beni niyeyse

aaaa... bende o manyak ruh halindeyim... kasıklarımda ara ara acı hissediyorum ama hareket ediyo belli ki... ben yine de panikleyip bu sancı mı acaba diyorum... son iki seferdir ondan gittim acile... ya arkadaş bilmemek ne kötü bişeymiş...

annem bile diyoki korkma kızın oynuyodur... sancın olsa yukarıdan aşağıya baskı hissedersin diye ama anlayan kim...

kızlar hıckımseyı ve kendmıde korkutmak ısteemem ama erken dogum hıkaylerını okyodm smdı normalde hıc korkmam ben oyle seylerden doktor bı rısk yok dedı cnku baan erken gelemye nıyetıde yok dedı. herkes cok normal ve mukemmel gden hamilelikde bnları yasadgnı soleynce bend eokynca korktum acıkcası sanrm hazrlıklı olmak lazm her duruma herseyın ve en onemlısı kendmızın hazır olmamız lazım. hakkımızda HAYIRLISI demekden baska bı cre yok

benim anneler günümü ilk dün bir müşterim kutladı sonrada kardeşim çiçek aldı. Bugün ist a gideceği için peşinen almış

bu arada niye izinsiz çalışıyorsun sen yahuuu. bizim mesaiye kalmamız bile sakıncalıyken izinsiz çalışmakta ne oluyorkiii (gerçi benimde hep fazla mesailerim oluyor ama neyse)

ben bu konuyla ilgili şöyle bişey duydum. özel hastanelerin acillerinde genelde pretisyen dr lar oluyormuş ama devlet hastanelerinde öyle değil. o yüzden acil durumlarda devlet hastanelerine gitmek daha doğru bir tercih olur..

bencede dert etmemek lazım kiloları. kilo alıcaz diye dert edersek bebişimizi beseleyemeyiz belkide o daha kötü bence. ben kilo almaya razıyım o yüzden. oğlum sağlıklı olsun yeterki içimde

olur tabi vericez bu kiloları hep birlikte şimdi bunu dert etmeye hiiççç gerek yok

birde kadınları anlamak zor derler.
hepsi böyle demek ki. önce bi sürü gıcık laf söyleyip kalp kırıyorlar. sonra düzelticem diye 40 takla atıyorlar.
ne olcaktı sanki seni götürseydi o avm ye. kendi işine yarar bi indirim vs olsaydı her yeri dolanırdı ama
valla hepsi aynı demek ki bu kocişlerin.
ağlatıyorlar sonrada avutmaya uğraşıyorlar aaahhh aahhh

bak işte yine aynı tarzda bir kociş daha. madem kırma üzme demi amaaa. hıhhh
sonra böyle şirinlikler maskaralıklar yaparlar işte

ya inanmıyorum bizim kocişler dün neler yapmış bize öyleee
nerdeyse siznle aynı seyleri yaşadım bendee yaww ve bugün gönlümüz alındı :))) mutlu .son :123:

heheeheheh
acaba biz mi çok safız azıcık tatlı söz şımarıklığa hemen kanıyoruz

valla kuzum kocalara mı bir haller oldu bize mi ben çıkamadım işin içinden

Aman kızlar Allah tadımızı kaçırmasın eşlerimizle en büyük sıkıntılarımız bunlar olsun. barışmanın keyfide ayrı bir güzel oluyor

24 saat çalışan doğum ünitesi her özel hastanede yok... ama benim gittiğim bildiğim hatta emin olduğum bi hastaneydi...
ayrıca bizim şu an gittiğimiz özel hastanenin acil servisinde 7/24 her branştan birer doktor nöbetçi bırakılıyor... çocuk doktoru - kadın doğum doktoru vs.

Merhaba annişler nasılsınız biz bugün İkeaya gittik ama beşikleri hiç beğenmedik sağlam durmuyordu ben yine yaptırmaya karar verdim...

Osmanalp2013 başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin.

benimde annemlerin ordaki komşularım evime gelip görmek istiyorlarmış. hiç gelip görmemişlerdi. haziranda evlendim o zamandan beri akıllarına yeni gelmiş. 8. ayıma girmişim ben zaten çalışıyorum nasıl misafir ağırlıycaksam. bende çağırmadım napiim. doğumda gelirler artık hem evi hem bebeği görürler

kızlar babamızı yıne yolladık kaldık basbasa baydır geceelrı yalnızız.. ama bıraz kıl tuy ıslerı halldym dıyorm yapabildigm kadr...
en azndan bacak kol..
off kım urascak smdı

çok sıkıntı işler dimi. benimde yapmam lazımda oofff çookk zoor herşey çookkk

canım ben ikincisini aldım. taktımda oğlumun yatağının üstüne çok tatlı durdu. ilkini bu fotodan çok anlayamadım açıkçası nasıl olduğunu

aynen bilmemek ne zormuş yahuu
hele geceleri çok fenaa. günün yorgunluğuda çöküyor haliyle. yatınca 1 saat ağrılarımı dinliyorum acaba nerden geldi acaba bu sancımı. uykuya dalana kadar baya sıkıntı çekiyorum. birde yattığımda oğlum hareket etmezse daha bir panik oluyorum. acaba bu ağrı sancımıydı ondan mı kımıldamadı falan normalde çok soğukkanlı sakin bir insanım şimdi niye böyle panik oldumki ben. anne olmak bu olsa gerek

ayy forum sakin olunca bende senin gibi öyle hikayeler okuyorum. zorumuz neyse
onları okuyunca hemen hastane çantamı hazırlayasım geliyor. ama tembellikten daha hiçbişey hazırlayabilmiş değilim

niye öyle bişey yaptılarki acaba yaaa hayret bişey. ya bişey varsa nasıl bilceklerse
Merhaba annişler nasılsınız biz bugün İkeaya gittik ama beşikleri hiç beğenmedik sağlam durmuyordu ben yine yaptırmaya karar verdim...

Osmanalp2013 başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin.

yaptırma imkanın varsa öyle daha iyi bence canım

valla ben dün gece o korku yüzünden kocamı da korkuttum acile gittik gecenin 2sinde... adam alttan bakmamız lazım açılma varmı ancak öyle anlayabiliriz dedi... ben de yok dedim olmam alttan muayene... yine allah razı olsun ultrasonla bakabildiği yere kadar baktı... o zaman nst ye bağlayalım dedi... çok şükür bişey yok... ama ben her korktuğumda acil gitmemeliyim... alışmam lazım bu duruma... offf.... korkuyorum napıyım yaa... ben de kısmet olursa yarın falan çantamı hazırlamayı düşünüyorum... temizlik olayına gelince ben normalde kuaföre ağdaya gidiyorum... kocam göndermiyo bu ay... bundan sonra jiletle al bişey olur allah korusun diyo... bakalım napıcaz... bu arada erken doğum hikayelerini okuyup kafanıza sokmayın iyice ya... ben yusuf yusuf modundayım zaten...

bu arada biz kaçtık babaanneye gidiyoruz anneler günü kutlamasına

bu temizlik konusu beni çok sıkıyor yaa. ben hiç kuaföre gitmedim ağdaya :18:acısından değilde benimkisi utanmaktan
güle güle canım seninde anneler günün kutlu olsun bu aradaaa

benıde cok fena korku sardı cantamı hzrlym bıan once dıyorm ayy hayrlısı

canm bız braz aynı kafadyız sankı zormuz neyse bunları okmdan once boyle seyler dusnmyodm smdı senn dedgn gbı yarn hemen butun alsverısı btrp dogum cantasını hzrlayıp otrasım var
hıc boyle korkcagm aklma gelmezdı cnm
bıde bu cınbınlık tavana takılıyo dımı bende smdı aklma geldı spot ısık sıstemı var delememkı orayı? sen nasl taktn cnm?

bu temizlik konusu beni çok sıkıyor yaa. ben hiç kuaföre gitmedim ağdaya :18:acısından değilde benimkisi utanmaktan
güle güle canım seninde anneler günün kutlu olsun bu aradaaa

canm ben hep agdaya gdyorum vallaha cok rahat edyorm 1.5 ay tık yok ınce ınce olanlarıda makınayla gecyorm 1 kez bacakalrmı sadece. smdide bacakalrıma egılemıyorm koca gobekden kısada sanrm jılet olcak yarımın dedıgı gıbı ama oraya asla jılet vurmam. gderm yıne:) rahat bısı korkma canm hele hamllekde rahat edrsn zaten doguma kadr 2 kez gtsen yeter onlar bılnclıbu konuda rahat alıyolar

Son düzenleme:

Biz şimdilik çift taraflı bantla yapıştırdık canım. hani süngerli gibi kalın olanlar var ya. onla yapıştırdık. bebiş doğana kadar 2 ay denemiş olucaz tutucak mı diye. eğer düşerse çengel gibi olan çiviye takıcaz mecbur. ama bana hiç düşücekmiş gibi gelmiyor. biri asılmadığı sürece bişey olmaz yani.
ben kendime engel olamıyorum canım ya ne kadar olumsuz şey varsa okuyorum.
ama doğum çantalarımızı hazırlamamızda fayda var gerçekten. ne olur ne olmaz bi köşede hazır dursun.
inşallah vaktiyle gelsin oğluşlarımızzzz

acısından değilde ben çok utanıyorum yaa
kuzenimi alıp öyle gidicem artık. biraz cesaret olur belki

evet ama once dogum cnatası almam lazm
ınsallah cnm oglslarımız soz dınlcekdır:)
o uzun omurlu olamayabilr cnmyaa bebek hareketlenncede asılabilr mecbur delcen o halka gııb seyden takcan sanrm ben alamıcam(( nasıl delcem kartonpıyer gııb bısı var onn ıcıde spot ısık sıstemı butun evın tavanı oyle.. bı esıme sorym o anlar bklm ne dcek cok hayal krıklıgına ugradm smdı cok begenmsdm tam ıstedgmdı poof ınsallah olarr:)

acısından değilde ben çok utanıyorum yaa
kuzenimi alıp öyle gidicem artık. biraz cesaret olur belki

utancak bısı yk cnm sende gorceksn hele bıde rahatlgna alsınca ben 7yıldr oleyım tek bı ksı var baskası olmaz
hem hamileliklde mubah ben bıkez hamilelilerde gelıomu sıze demsdım kadın guldu asıl hamllkde gelıyolar kendılerı ugrasamadklarndan demısdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…