ben niye böyleyim bilmiyorum.demir haplarımı da içmiyorum böyle gidiyor bakalımadiyeff kız magnezyumu içmesem acaba dahamı kötü olurdum diye düşünüyorum?
başla sende belki bi faydasını görürsün
haklısın.geldiklerinde her işe eşin koşsun anlasınlar senin nasıl zor durumda olduğunu.kendini yoracak hiçbirşey yapmaya kızlar ben afakanlandım yine...
evi bildiğiniz b.... götürüyo...çıldırıcam...
kocama diyorumki evi ne zaman temizliycez uzan dinlen diyo... e yarın akşam annenleri çağıralım yemeğe diyorum (taşındığımızdan beri çağırıcaz hala) artık yoruluyorum çok, sonra çağıramayız, bebek olur hepten kalırız diyorum... tamam o zaman yarın ben temizlik yaparım sen yemekleri yaparsın diyo... bi de bu hafta arkadaşları gelicekmiş yine hayırlı olsuna... ne mal insanlar yaa... 8 ayını doldurmuş hamile birinin evine misafirliğe gitmek istemek için biraz geç değilmi sizce...uff yaa... yine sinirlendim işte...
ikincisi çok güzel.bence onu almalısın.kızlar karar veremedim şu iki cibinlikten hangisini önerirsiniz_ ilkine uygun uyku seti aldım duvar ve avize de buna uygun Eki Görüntüle 709849 Eki Görüntüle 709850 ama her zaman aynı uyku setini de kullanacak halimiz yok o yüzden ikincisi mi daha kullanışlı olur acaba
evet ama once dogum cnatası almam lazm
ınsallah cnm oglslarımız soz dınlcekdır:)
o uzun omurlu olamayabilr cnmyaa bebek hareketlenncede asılabilr mecbur delcen o halka gııb seyden takcan sanrm ben alamıcam(( nasıl delcem kartonpıyer gııb bısı var onn ıcıde spot ısık sıstemı butun evın tavanı oyle.. bı esıme sorym o anlar bklm ne dcek cok hayal krıklıgına ugradm smdı cok begenmsdm tam ıstedgmdı poof ınsallah olarr:)
utancak bısı yk cnm sende gorceksn hele bıde rahatlgna alsınca ben 7yıldr oleyım tek bı ksı var baskası olmaz
hem hamileliklde mubah ben bıkez hamilelilerde gelıomu sıze demsdım kadın guldu asıl hamllkde gelıyolar kendılerı ugrasamadklarndan demısdı
doğru bebek hareketlenince düşebilir. bizde belki evden taşınırsak diye hemen delmek istemedk tavanı. bir ihtimal taşınabiliriz belli değil.
kartonpiyere olmayabilir dediğin gibi canım
artık gidicem mecbur başka yolu yokalışsam bende bir daha çekinmem heralde ama önce alışmak lazım işte
benim mesaim bitti canımyarın görüşürüüzz
bangbang
bence ikincisi daha kullanışlı bişeye benziyor sanki
dun bende ıkıncıyı gosterdm kızlara begendıler hatta acenu almıs bende alcam herseyle her renkle kullanılabılr ınce sık bısı ben cok begendm
sanki sancı gelince anlamıycakmışım gibi anlamsız bir telaş sardı beni niyeyse
Bunu okudum ve 1 bardak daha su içtim
Canım biberon bir tanede olsa al hastane çantanda bulunsun bence. ne olur ne olmaz diye. tedbirli olmakta fayda var. göğüs pompasınıda ben doğumdan sonra alırım diye düşünüyorum. ihtiyaç duyarsam eğer..
İznim bitince çalışmaya başlıcam ama (inşallah olurda) birde sütüm olmazsa bebiş beni emmezse çok boşuna almış olucam göğüs pompasını. birde alırsam elektronik bişey almak istiyorum.manuel olanlar pek işe yaramıyormuş sanırım.ben böyle düşünüyorum canım.
ne güzel düşünceli bir davranış eşinden. ben hala çalışıyorum bi süpriz de beklemiyorum açıkçası eşimden
cibinlikin aynısından bende aldıımm astım bide yatağının üstüne şaane olduuual bence kesiinnn
bence ikincisi... biz oyun parkı almasaydık kesin o cibinliği alıcaktık... çok şeker...
benimde annemlerin ordaki komşularım evime gelip görmek istiyorlarmış. hiç gelip görmemişlerdi. haziranda evlendim o zamandan beri akıllarına yeni gelmiş. 8. ayıma girmişim ben zaten çalışıyorum nasıl misafir ağırlıycaksam. bende çağırmadım napiim. doğumda gelirler artık hem evi hem bebeği görürler
çok sıkıntı işler dimi. benimde yapmam lazımda oofff çookk zoor herşey çookkk
canım ben ikincisini aldım. taktımda oğlumun yatağının üstüne çok tatlı durdu. ilkini bu fotodan çok anlayamadım açıkçası nasıl olduğunu
aynen bilmemek ne zormuş yahuu
hele geceleri çok fenaa. günün yorgunluğuda çöküyor haliyle. yatınca 1 saat ağrılarımı dinliyorum acaba nerden geldi acaba bu sancımı. uykuya dalana kadar baya sıkıntı çekiyorum. birde yattığımda oğlum hareket etmezse daha bir panik oluyorum. acaba bu ağrı sancımıydı ondan mı kımıldamadı falannormalde çok soğukkanlı sakin bir insanım şimdi niye böyle panik oldumki ben. anne olmak bu olsa gerek
ayy forum sakin olunca bende senin gibi öyle hikayeler okuyorum. zorumuz neyse
onları okuyunca hemen hastane çantamı hazırlayasım geliyor. ama tembellikten daha hiçbişey hazırlayabilmiş değilim
niye öyle bişey yaptılarki acaba yaaa hayret bişey. ya bişey varsa nasıl bilceklerse
yaptırma imkanın varsa öyle daha iyi bence canım
ben niye böyleyim bilmiyorum.demir haplarımı da içmiyorum böyle gidiyor bakalım
haklısın.geldiklerinde her işe eşin koşsun anlasınlar senin nasıl zor durumda olduğunu.kendini yoracak hiçbirşey yapma
ikincisi çok güzel.bence onu almalısın.
kızlar hıckımseyı ve kendmıde korkutmak ısteemem ama erken dogum hıkaylerını okyodm smdı normalde hıc korkmam ben oyle seylerden doktor bı rısk yok dedı cnku baan erken gelemye nıyetıde yok dedı. herkes cok normal ve mukemmel gden hamilelikde bnları yasadgnı soleynce bend eokynca korktum acıkcası sanrm hazrlıklı olmak lazm her duruma herseyın ve en onemlısı kendmızın hazır olmamız lazım. hakkımızda HAYIRLISI demekden baska bı cre yok
kızlarr çok çok merci sayenizde kararverdim yaşasın 2013 temmuz anneleri gücü :))) böylece kasmama da gerekk kalmadı ikea evimizin herşeyi :))
ben normalde doğum hikayeleri videoları vs hiç ilgilenmiyorum korkmamak için
ayyyy:18: kıl tüy mevzusu açılmış yine:18: bende kuaföre gitmekten ne kadar korkuyorsam bi o kadarda utanıyorum yaa
başkasına nası açıcam diye:18: zaten canım pek tatllıı, şurda 2 senedir kendi kendime anca yapabiliorum2,5-3 saat sürüyo komple bitirmem dinlene dinlene
lazere gittim hemşire bi ark. vardı, hadi kız arkadaşım diye başladık bi cesaret, 3.seansta kız ordan ayrıldı benim mevzuuda yarım kaldı
şimdi doğumda cerrahpaşada, asistanı hemşiresi ebesi doktorru oooohhhhhhsuyundandaaa
diyorum en son bi ağdaya gideyimde antreman olur doğumdan önce
ayyy sinirlerim laçka oldu yine
bende ılgılenmemeye calsıyodm suana kadr ama bılgı alym dedım ıyce korktm
ayyyy:18: kıl tüy mevzusu açılmış yine:18: bende kuaföre gitmekten ne kadar korkuyorsam bi o kadarda utanıyorum yaa
başkasına nası açıcam diye:18: zaten canım pek tatllıı, şurda 2 senedir kendi kendime anca yapabiliorum2,5-3 saat sürüyo komple bitirmem dinlene dinlene
lazere gittim hemşire bi ark. vardı, hadi kız arkadaşım diye başladık bi cesaret, 3.seansta kız ordan ayrıldı benim mevzuuda yarım kaldı
şimdi doğumda cerrahpaşada, asistanı hemşiresi ebesi doktorru oooohhhhhhsuyundandaaa
diyorum en son bi ağdaya gideyimde antreman olur doğumdan önce
ayyy sinirlerim laçka oldu yine
kızlar 3 gündür dişim ağrıyo napıcam bilmiyorum çok fenaa sızlıyoo ne yapmam lazımm..
ben niye böyleyim bilmiyorum.ilk içtiğimde midem bulandı çıkardım bir dahada içmedim.zaten doktordan da utanıyorum.gittiğimde demir hapını içiyormusun diyor ben de pek içemiyorum diyorum her seferinde.artık utandım yani.yarın bi başlamaya mı çalışsam ya ofcnm demır hapını neden ıcmıyosn cok onemlı bence doktorda ogle solmmsdı bana
karanfil yağı sür uyuşturuyor çok iyi geliyor.kızlar 3 gündür dişim ağrıyo napıcam bilmiyorum çok fenaa sızlıyoo ne yapmam lazımm..
ya işte ben başıma gelecekleri bildiğimden :)))) hiç yaklaşmıyorum o işlere boşa dememişler cesaret cahillikten gelir diye
bence işe hiç erkek çalışmayan bir yerden başlamak faydalı olabilir hele hele sadece ağda epilasyon yapan yerlerde artık insanlar alışmışlardır o yüzden çekinmene gerekkalmaz diye düşünüyorum çünkü kendim halledemeyen bir insan olarak yaptırmaqk büyük rahatlık valla allah razı olsun yapanlardan
canım geçmiş olsun ama inan bilmiyorum eskiler rakı iç der hamileyken alkolalınmaz karanfl çipne diyenler var ama ondan da fazla çiğnememek lazım sanırım
canım hamile olmasam bile rakıyı ağzıma sürmem de bilmiyorum artık napıcammm geçer diye umut ediyorumm..
ben niye böyleyim bilmiyorum.ilk içtiğimde midem bulandı çıkardım bir dahada içmedim.zaten doktordan da utanıyorum.gittiğimde demir hapını içiyormusun diyor ben de pek içemiyorum diyorum her seferinde.artık utandım yani.yarın bi başlamaya mı çalışsam ya of
karanfil yağı sür uyuşturuyor çok iyi geliyor.
kızlar 3 gündür dişim ağrıyo napıcam bilmiyorum çok fenaa sızlıyoo ne yapmam lazımm..
canım diş ağrısına ne kadar iyi gelir bilemiyorum ama parasetamol cinsi ağrı kesici veriyor dr.lar. parol içiyorum ben başım dişim ağrıdığı zaman. bu geceyi atlatta yarın gidersin dr.a. artık. hamilelerin kullanabileceği ilaçlarla dr. bi çözüm bulur inş. allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?