2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
adiyeff kız magnezyumu içmesem acaba dahamı kötü olurdum diye düşünüyorum?
başla sende belki bi faydasını görürsün
ben niye böyleyim bilmiyorum.demir haplarımı da içmiyorum böyle gidiyor bakalım
haklısın.geldiklerinde her işe eşin koşsun anlasınlar senin nasıl zor durumda olduğunu.kendini yoracak hiçbirşey yapma
ikincisi çok güzel.bence onu almalısın.

doğru bebek hareketlenince düşebilir. bizde belki evden taşınırsak diye hemen delmek istemedk tavanı. bir ihtimal taşınabiliriz belli değil.
kartonpiyere olmayabilir dediğin gibi canım

artık gidicem mecbur başka yolu yok alışsam bende bir daha çekinmem heralde ama önce alışmak lazım işte
benim mesaim bitti canım yarın görüşürüüzz

doğru bebek hareketlenince düşebilir. bizde belki evden taşınırsak diye hemen delmek istemedk tavanı. bir ihtimal taşınabiliriz belli değil.
kartonpiyere olmayabilir dediğin gibi canım

puuf saol cnm. Allah kolaylık versn ınsallah tasınmassnz hemen su evreler bı gecerde gonlunuze gore bı ev bulurusnuz ınsallah. zaten ben bdaha tasınırsama rtık 3+1e ıhtyacımız olcak sanırm onceden 3+1lern yuzne bakmazdm ayrı odada mıs gıbı ıstedgmzı yaprz zaten ben yaptm yatak odası cok genıs gıyınme dolabınıda cocuk odasına koymsudum gıyınme odası yapmsıdım yatagını dolabını aldı oglumun bı sıkntı yokda yınede cıceklı bocuklu bı odaıs olsn cok ısterdım..

ben bu cıbınlıgın usten bı soguk su ıcym

bangbang
bence ikincisi daha kullanışlı bişeye benziyor sanki

dun bende ıkıncıyı gosterdm kızlara begendıler hatta acenu almıs bende alcam herseyle her renkle kullanılabılr ınce sık bısı ben cok begendm

bence ikincisi... biz oyun parkı almasaydık kesin o cibinliği alıcaktık... çok şeker...

kızlarr çok çok merci sayenizde kararverdim yaşasın 2013 temmuz anneleri gücü :))) böylece kasmama da gerekk kalmadı ikea evimizin herşeyi :))

ben normalde doğum hikayeleri videoları vs hiç ilgilenmiyorum korkmamak için

bende ılgılenmemeye calsıyodm suana kadr ama bılgı alym dedım ıyce korktm

ayyyy:18: kıl tüy mevzusu açılmış yine:18: bende kuaföre gitmekten ne kadar korkuyorsam bi o kadarda utanıyorum yaa
başkasına nası açıcam diye:18: zaten canım pek tatllıı, şurda 2 senedir kendi kendime anca yapabiliorum 2,5-3 saat sürüyo komple bitirmem dinlene dinlene
lazere gittim hemşire bi ark. vardı, hadi kız arkadaşım diye başladık bi cesaret, 3.seansta kız ordan ayrıldı benim mevzuuda yarım kaldı
şimdi doğumda cerrahpaşada, asistanı hemşiresi ebesi doktorru oooohhhhhh suyundandaaa
diyorum en son bi ağdaya gideyimde antreman olur doğumdan önce
ayyy sinirlerim laçka oldu yine

Son düzenleme:

evet cok uzun suryo yoruyo bende bı alısıdm cok dahat darahtmıs 10dkkada cıkyor ınsan sıpslak
dogumdan sonra cocuk fılan bence vakt olmcakk ben devam edrm kafore dye dusunuyorm cnm

bende ılgılenmemeye calsıyodm suana kadr ama bılgı alym dedım ıyce korktm

ya işte ben başıma gelecekleri bildiğimden :)))) hiç yaklaşmıyorum o işlere boşa dememişler cesaret cahillikten gelir diye

bence işe hiç erkek çalışmayan bir yerden başlamak faydalı olabilir hele hele sadece ağda epilasyon yapan yerlerde artık insanlar alışmışlardır o yüzden çekinmene gerekkalmaz diye düşünüyorum çünkü kendim halledemeyen bir insan olarak yaptırmaqk büyük rahatlık valla allah razı olsun yapanlardan

kızlar 3 gündür dişim ağrıyo napıcam bilmiyorum çok fenaa sızlıyoo ne yapmam lazımm..

canım geçmiş olsun ama inan bilmiyorum eskiler rakı iç der hamileyken alkolalınmaz karanfl çipne diyenler var ama ondan da fazla çiğnememek lazım sanırım

bu arada kkarabiberim nedir tam bilmiyorum ama eşine çk geçmiş olsun üzülme iyileşir bizimki de bu hafta önce fena soğukaldı burnu uçukladı sonra ayağını burktu kurşun dökeceim

kızlar bize de müsade çamaşır asacağım... iyi geceler mucxx

ay ne olur yarın işim yoğun olmasın hatta bundan sonra hiçbir gün yoğun olmasın ne olur allahım ne olurrr... bir de doğum izni 6 aya çıksın lütfeeennnnn allahım.. aminnnn

cnm demır hapını neden ıcmıyosn cok onemlı bence doktorda ogle solmmsdı bana
ben niye böyleyim bilmiyorum.ilk içtiğimde midem bulandı çıkardım bir dahada içmedim.zaten doktordan da utanıyorum.gittiğimde demir hapını içiyormusun diyor ben de pek içemiyorum diyorum her seferinde.artık utandım yani.yarın bi başlamaya mı çalışsam ya of
kızlar 3 gündür dişim ağrıyo napıcam bilmiyorum çok fenaa sızlıyoo ne yapmam lazımm..
karanfil yağı sür uyuşturuyor çok iyi geliyor.

tamam canım denicemm sağol

canım diş ağrısına ne kadar iyi gelir bilemiyorum ama parasetamol cinsi ağrı kesici veriyor dr.lar. parol içiyorum ben başım dişim ağrıdığı zaman. bu geceyi atlatta yarın gidersin dr.a. artık. hamilelerin kullanabileceği ilaçlarla dr. bi çözüm bulur inş. allah yardımcın olsun

sağol canım parol var bende bi içeyim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…