2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar yardımmm
az önce bio oil sürerken farkettim damarlarım nasıl belirgin anlatamam korktum resmen.masmavi karın yanlarım kollarım göğüs bölgem harita gibi damarlar resmen göz önünde.
benim gibi olan var mı :18:

bence 2. cisi daha güzel

ben cibinlik aldım ama henüz takamadım.odamızı daha tam temizleyip yerleştiremedik.bence 2. cisi daha güzel.benim aldığım cibinlik şu:

FIRFIRLI CİBİNLİK + CİBİNLİK DEMİRİ BEŞİK İÇİN GittiGidiyor'da 81579998

benim de öyle de ben baya beyaz tenliyim .senin de öyleyse ondan olabilir.

eşim az önce işten yeni geldi.yarım saat evde oturdu yine işe gitti.çok çalışıyor ve yoruluyor aşkım.
bana cici bir hediye almış begendim.

küçükken hep bir tavşanım olsun istemiştim ama şimdi oyuncak tavşanım oldu.

No panic:):)Benimde öyle canım harita gibi damarlarım çok belli bikaç aydır, bende ilk görünce korkmuştum:):)

Kızlar valla geçmişi okumaktan şaşı oldum şimdi bitti çamaşır asmam lazım bu arada yarın oğlumu görmeye gidiyorum inş.gelişimi iyidir yarın size yazarım herkese iyi geceler..

dont panic babbbyyy
hepimiz aynıyız hele beyaz tenlilerde benim gibi olanlarda yani daha belirgin oluyor kan akışımız %50 arttı vücudumuzda o yüzden damarların yüküde artıyor haliyle hepsi normale dönücek, öle kalmıcak merak etme
çok rahatsız oluyosan aynaya fazla bakma bu aralar herşey yolunda şekercim

ya benim kv. kocamı esir aldı yaa
badana boya işini akşam 7de bıraktılar.kv kafasına göre iş yapmış, gitmiş yanlış boya almış, bi dünyada para vermiş, iadede edemicekler,
saten boyanın üstüne plastiği sürersen nolur? tutmaz tabi
bu saat oldu gelmedi hala eşim. olmayınca pes etmiş boyayı bırakmışlar 7de, kv. kendini akraba akraba gezdirtiyo eşime bu saaate kadarr. git oğlum artık evine geç oldu karın yanlız demek yok ne kadar benciller yaa

ayyyyy 49 gün kaldı diyo yaaaa :18:
an itibariyle 34. haftama girmiş bulunmaktayım kızlaaarrrrrrrr:119: :2: :81: :81: :118:

hööyytttt..... biri bu kv ye dur demeli... delirmiş olsagerek ayol bu saatte kırsın totoyu da otursun evinde...

Nasilsiniz. Harektli haftasonumuzdan sonr evimiza gelebildik. Cuma ciktik kaynanaya gittik cumartesi memlekete gittik aylardir agriyan disimizi cektirdik arkadaslarimizla gorustuk. Aksama anecime gectik bugunde arkadasin nisana gittik oynamasakda dans ettik baya yorulduk...
Tum anne adaylarinin anneler gununu kutluyoruz kizcigimla...
Osmanalp canim basin sagolsun
Yarimcim gecmis olsun aman dikkat...

Eki Görüntüle 709165 Eki Görüntüle 709166

kızlar yatagım bu cıbnlk ıcınde bunu dusnuyorm gormusunuzdur mutlaka sade ama sırın geldı baan sızce?
Canim ikea sitesinde 29 tl ordan bak birde istersen. Bende aldim cok tatli tavana cengel civi caktik matkapla utuleyemedigimden takamadim henuz guzel ama bence
İlk anneler günüm.. İçimde tarifsiz bir mutluluk var. Hepinizin anneler gününü kutluyoruz teyzeleri kızımla.. Ve son halimizi gönderiyorum size :)

Masallaaahh

kızlar 3 gündür dişim ağrıyo napıcam bilmiyorum çok fenaa sızlıyoo ne yapmam lazımm..
Dis curuk mu acaba. 2 aydir benimde agriyordu bayilacak gibi hissediyordum bazen dun gittim doktora kanal tedavisi y-aptigimiza degmez cok peynirlenmis dedi cekelim o zaman dedim derin derin nefes aldirarark cekti ilac zarar vermiyormus bebise hissetmedim bile tekrar o agrilari cekmeyecegimi bilmek guzel dogumda falan agrisaydi ne yapardim bilmiyorum...

kızlar size 2 sorum olucak ama siz cvp verdiğinizde görebilicekmiyim bilemedim... öğlen gibi girmiş oluyorum o zamana da nerdeyse 100 sayfa konuşuyosunuz

şimdi sorumun birincisi; ağda,
ben bu hafta gidiyim diyorum ağdaya, bi de doğum zamanı giderim diyorum (tabi erken gelmezse kızımız), erken gelirse de basarım o anda jileti gibi bi düşünce var kafamda... çünkü doğum sonrası komple lazer düşünüyorum... ikinci bebekte böyle kıl yün düşünmek istemiyorum... neyse; kocam da diyo ki geç kaldın ağda için... ağrıların oluyo hemen yoruluyosun çok hassaslaştın ya bebeğe bişey olursa... bas jileti gitsin diyo... ama benim de içim elvermiyo... bebekle ilgili sorun olurmu ki? yada ne gibi bi sorun olur? bu benim korkak kocamın hüsnü kuruntusu dimi? bi akıl verin allah rızası için...

ikinci sorum da; şu çatlaklar-damarlar,
ben öyle her dk vıcık vıcık yağlanan bi tip değilim... 2 yada 3 günde bir duş aldığımda, duş sonrası yağlandım hep... bakıyorum karnımda göğüslermde kasıklarımda (iç bacak dışında aklınıza neresi geliyosa) hiç çatlak veya çizgi bile yok, belirginleşen damar bile yok... ama gelgelelim iç bacaklarda kısa kısa 5-6 çatlak gibi bişey var... öyle uzuncaaa değil belki her gördüğüm iz max 1 cm falan... bunlar çatlak dimi gerçekle yüzleşmeliyim artık doğumdan sonra bio oil kullanıcam inşallah geçer o zaman yaaaa... biri çatlak değildir dese neka şahane olarrrdıı

hee bişey daha var... şimdi cildimiz gergin ya... ağdaya gittiğimizde tahriş olup, iyice çatlayıp patlamaz dimi

Sevgili anneler öpüyorum hepinizi ben daha dayanamadım yorgunluğa yatıcam valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…