Cook tatli canim... bu arada gecde olsa dogum gunun kutku olsun nice senelere bebislerinle saglikli huzrla insallah....eşim az önce işten yeni geldi.yarım saat evde oturdu yine işe gitti.çok çalışıyor ve yoruluyor aşkım.
bana cici bir hediye almış begendim.
Eki Görüntüle 709957
küçükken hep bir tavşanım olsun istemiştim ama şimdi oyuncak tavşanım oldu.
Hayirli haberlele don insallahhh...Kızlar valla geçmişi okumaktan şaşı oldum şimdi bitti çamaşır asmam lazım bu arada yarın oğlumu görmeye gidiyorum inş.gelişimi iyidir yarın size yazarım herkese iyi geceler..
ayyyyy 49 gün kaldı diyo yaaaa :18:
an itibariyle 34. haftama girmiş bulunmaktayım kızlaaarrrrrrrr:119::2: :81: :81: :118:
Cook tatli canim... bu arada gecde olsa dogum gunun kutku olsun nice senelere bebislerinle saglikli huzrla insallah....
Hayirli haberlele don insallahhh...
mutlu sona yaklasiyoruzz.. ben hala hmile olduguma innamasamda
Ayy kaldıkmı başbaşa sizinleeşim kv. deye yardım etmeye gitti evini badana yapıyor, bende boya kokusuna girmek istemedim kaldım evde
dün kocişle dışarı çıktık dedim bana dondurmada alırsın demi dışarda fln tamam dedi.
neyse bi yerde anneler günü dolayısıyla çok indirim varmış adını sölemediler ama haramidere kavşağında bi avm diye bahsettiler bende buluruz diye gidelim dedim. ilk gittiğim yer değilmiş çıktık ordan benimki sinirlendi böle nereye gittiğimizi bilmiyoruz beni dolandırıyosun fln die, sanki sırtında taşıyor? üstüne birazda densiz bi kaç laf etti şimdi dile getirmek dahi istemiyorum.
benim moral sıfır tabi eve götür beni dedim bakmıcam bi yere başladım ağlamaya tutamıyorum kendimi çevirdim kafamı öteki tarafa ama anladı tabi sürekli burnumu siliyorum
baktım b.çekmece gölünün orda kültürpark a getirdi. niye geldik dedim al işte sessiz sakin ortam oturalım biraz dolanalım dedi.
indim arabadan ama hiç bakmıyorum suratına. sana dondurma alıyımmı dedi. yok canım istemiyor. sana mısır alıyımmı?dedi yok canım istemiyor?
ortam hoş ya, fotoğrafını çekiyimmi? dedi. aklısıra kendini affettircek. yok dedim bu suratla ne pozu vercem?
neyse eve geldik akşam oldu zaten ben salonda sızdım. bu geldi yanıma beni uyandırdı saatte 1 fln, gitmiş ben uyurken marketten dondurma almış yedirdi onu bi güzel bana, canım istedi gündüz sinirdende yemedim ya yemeden yatmasın demişmiş
bende uyku sersemiyim ama hayal meyal hatırlıyorum
sabah ağzımda tatlı bişeylerin tadı vardı hala ordan aklıma geldi
bu erkekleri anlamak çok zor çoookkkk
Kızlar bakın bana oğlum ne yazmışş
dunyaya gelmeme sayili zaman kala bu mukaddes gunu kucaginda olmasamda karninda olmaktan onur duyuyorum annemizi secemiyoruz ama benim annem dunya tatlisi ve iyisi old. Eminim anneler gunun kutlu olsun... S.c.s oglun Çinar. Kocamla aramız limoni konuşmuyom ben onla kırdı beni çok, bana bunu yazmış oğlumun dilinden
zeytinyağı herşeye çok ii gerçekten bende haftada 2 kez göbüşüme ve bacaklarıma sürüyorum...yağı vajinadan içerimi akıtıyomuş yoksa çevresinemi sürüyomuş onu anlamadım...acaba yapsakmı ne dersin???ya kızlar bu arada ben burda bi topicte bişi okudum,hafızamdan mütevellit hangi topicte okuduğumu hatırlamıyorum ama sizinlede paylaşıyım, malum normal doğum isteyen çok arkadaş var aramızda.
hamile bi kız varmış sağlık ocağında onunla ilgilenen ebesi çok tecrübeli şöle orta yaşlı biriymiş. bu kızın doğumuna 1 hafta kala içine hakiki zeytinyağı sürmüş, evdede devam etmesini istemiş kızdan.
kız doğumunda o kadar rahatmışki yani sancısı olmuş elbette ama 10 dk.da fırtlatmışve en önemlisi dikişe gerek duymamışlar.
sonra ben biraz araştırdım netten bu mevzuyu, eskiden hep yaparlarmış zeytinyağının hem gevşetici hemde yumuşatıcı etkisiyle doğum çok kolaylaşıyormuş. ilk doğumlarda illaki atıyolar artık biliyosunuz, hiçbi dr. kendini riske atmak istemiyor,
ama dikişe gerek duyulsa dahi daha az atıyorlarmış
ben ikincisini çok beğendim...benim mobilya aldığım yerde beşiğin kendi cibinliği vardı o yüzden bidahada almıyım dedim boşuna..olmasaydı kesin bundan alırdım çok beğeniyorum bu modellerikızlar karar veremedim şu iki cibinlikten hangisini önerirsiniz_ ilkine uygun uyku seti aldım duvar ve avize de buna uygun Eki Görüntüle 709849 Eki Görüntüle 709850 ama her zaman aynı uyku setini de kullanacak halimiz yok o yüzden ikincisi mi daha kullanışlı olur acaba
benim anneler günümü ilk dün bir müşterim kutladısonrada kardeşim çiçek aldı. Bugün ist a gideceği için peşinen almış
bu arada niye izinsiz çalışıyorsun sen yahuuu. bizim mesaiye kalmamız bile sakıncalıyken izinsiz çalışmakta ne oluyorkiii (gerçi benimde hep fazla mesailerim oluyor ama neyse)
tatlım geçmiş anneler gününü kutlarım :)cnm ben izine çıkıcamya ben çıkmadan diğer arkadaşlar 1 haftalık izin kullanıcaklar o yüzden hazirana kadar şıkışıcaz biraz(
ben bu konuyla ilgili şöyle bişey duydum. özel hastanelerin acillerinde genelde pretisyen dr lar oluyormuş ama devlet hastanelerinde öyle değil. o yüzden acil durumlarda devlet hastanelerine gitmek daha doğru bir tercih olur..
bencede dert etmemek lazım kiloları. kilo alıcaz diye dert edersek bebişimizi beseleyemeyiz belkide o daha kötü bence. ben kilo almaya razıyım o yüzden. oğlum sağlıklı olsun yeterki içimde
olur tabi vericez bu kiloları hep birlikte şimdi bunu dert etmeye hiiççç gerek yok
birde kadınları anlamak zor derler.
hepsi böyle demek ki. önce bi sürü gıcık laf söyleyip kalp kırıyorlar. sonra düzelticem diye 40 takla atıyorlar.
ne olcaktı sanki seni götürseydi o avm ye. kendi işine yarar bi indirim vs olsaydı her yeri dolanırdı ama
valla hepsi aynı demek ki bu kocişlerin.
ağlatıyorlar sonrada avutmaya uğraşıyorlar aaahhh aahhh
bak işte yine aynı tarzda bir kociş daha. madem kırma üzme demi amaaa. hıhhh
sonra böyle şirinlikler maskaralıklar yaparlar işte
heheeheheh
acaba biz mi çok safız azıcık tatlı söz şımarıklığa hemen kanıyoruz
valla kuzum kocalara mı bir haller oldu bize mi ben çıkamadım işin içinden
Aman kızlar Allah tadımızı kaçırmasın eşlerimizle en büyük sıkıntılarımız bunlar olsun. barışmanın keyfide ayrı bir güzel oluyor
kızlar size 2 sorum olucak ama siz cvp verdiğinizde görebilicekmiyim bilemedim... öğlen gibi girmiş oluyorum o zamana da nerdeyse 100 sayfa konuşuyosunuz
şimdi sorumun birincisi; ağda,
ben bu hafta gidiyim diyorum ağdaya, bi de doğum zamanı giderim diyorum (tabi erken gelmezse kızımız), erken gelirse de basarım o anda jileti gibi bi düşünce var kafamda... çünkü doğum sonrası komple lazer düşünüyorum... ikinci bebekte böyle kıl yün düşünmek istemiyorum... neyse; kocam da diyo ki geç kaldın ağda için... ağrıların oluyo hemen yoruluyosun çok hassaslaştın ya bebeğe bişey olursa... bas jileti gitsin diyo... ama benim de içim elvermiyo... bebekle ilgili sorun olurmu ki? yada ne gibi bi sorun olur? bu benim korkak kocamın hüsnü kuruntusu dimi? bi akıl verin allah rızası için...
ikinci sorum da; şu çatlaklar-damarlar,
ben öyle her dk vıcık vıcık yağlanan bi tip değilim... 2 yada 3 günde bir duş aldığımda, duş sonrası yağlandım hep... bakıyorum karnımda göğüslermde kasıklarımda (iç bacak dışında aklınıza neresi geliyosa) hiç çatlak veya çizgi bile yok, belirginleşen damar bile yok... ama gelgelelim iç bacaklarda kısa kısa 5-6 çatlak gibi bişey var... öyle uzuncaaa değil belki her gördüğüm iz max 1 cm falan... bunlar çatlak dimi gerçekle yüzleşmeliyim artıkdoğumdan sonra bio oil kullanıcam inşallah geçer o zaman yaaaa... biri çatlak değildir dese neka şahane olarrrdıı
hee bişey daha var... şimdi cildimiz gergin ya... ağdaya gittiğimizde tahriş olup, iyice çatlayıp patlamaz dimi
günaydın tatlım...iiz biz siz napıyosunuz??sen istanbuldaydın dimi?? ben yağışlı havaları severim..gerçi tüm havaları severim yeterki kendi havam kötü olmasın :)))bugün yine benim maşallahım var enerji doluyum...yorucu bi hafta beni bekliyo ondanmıdır nedir polyanaya bağladım iyice :))herkese günaydinnnn :))))
çok uykumuz var , hava yagisl, , moraller sifirrrrr sıkıcı bir günnn öfff bugün geçermiki yaaaaa ???:44::44::44::44::44::44::44::44:
sizler nasilsiniz tombikler, ve tombiklerin tombik anneleri ????
nasılsınız tombiş hamişler..yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr... :84::84:
günaydın tatlım...iiz biz siz napıyosunuz??sen istanbuldaydın dimi?? ben yağışlı havaları severim..gerçi tüm havaları severim yeterki kendi havam kötü olmasın :)))bugün yine benim maşallahım var enerji doluyum...yorucu bi hafta beni bekliyo ondanmıdır nedir polyanaya bağladım iyice :))
günaydın cnmm...seninde haziran başı gibi izin hakkınmı başlıyo??hemen çıkıcan heralde beklemicen anlaşılan?
bizde iyiyiz canim , istanbuldayiz evet :) gece huzursuz bi uykudan sonra sabah yagmurla güne baslayınca üstüne bide trafikkk öğğ geldii((
bende polyana olabilsem keşkeee((
ben işe çok erken geliyorum cnm 06.00 da servise biniyorum yarım saatte işe geliyorum ne trafik ne kargaşa ...bakma erken uyanıyorum diye mızmızlansamda trafiği çekmediğim için o saati seviyorum :))
ne iş yapıyodun sen canim ? o saatte işe mi gelinir ya
benimde normalde yarım saat sürüyo servis , ama bügün acaip bi trafik vardi , çalıca gişelerde bi başladii milim milim öldürdü((
normale dönüyorum sanki yavas yavas kahvemi alayim baride keyif yapayim biraz
Canım h.limanında çalışıyorum ben saat 07.00 de başlıyo mesaim...öğlende 14.30 bitiyo :))ben kahve faslını çoktan hallettim.. hadi sana afiyet olsun :)
saydamım lafına çok güldüm .benim eşim de bazen üstüne ışık tutsam için gözükür senin der.esmer arkadaşlarda bile belli olmuş sonuçta.doğumdan sonra geçer takma.bende cnm bayağı saydamım nerdeyse rahatladım sağol.ne zaman geçiyor bunlar?
ağdanın bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.bence rahatlıkla gidebilirsin.bacağındaki izleri bilemiycem ama çatlak olabilir onlar moralini bozmak gibi de olmasın ama.ağdadan daha çok yırtılırmı onu bilemedim işte.olabilir ama sonuçta kaç kere yaptırcaksın kikızlar size 2 sorum olucak ama siz cvp verdiğinizde görebilicekmiyim bilemedim... öğlen gibi girmiş oluyorum o zamana da nerdeyse 100 sayfa konuşuyosunuz
ben bu hafta gidiyim diyorum ağdaya, bi de doğum zamanı giderim diyorum (tabi erken gelmezse kızımız), erken gelirse de basarım o anda jileti gibi bi düşünce var kafamda... çünkü doğum sonrası komple lazer düşünüyorum... ikinci bebekte böyle kıl yün düşünmek istemiyorum... neyse; kocam da diyo ki geç kaldın ağda için... ağrıların oluyo hemen yoruluyosun çok hassaslaştın ya bebeğe bişey olursa... bas jileti gitsin diyo... ama benim de içim elvermiyo... bebekle ilgili sorun olurmu ki? yada ne gibi bi sorun olur? bu benim korkak kocamın hüsnü kuruntusu dimi? bi akıl verin allah rızası için...
ben öyle her dk vıcık vıcık yağlanan bi tip değilim... 2 yada 3 günde bir duş aldığımda, duş sonrası yağlandım hep... bakıyorum karnımda göğüslermde kasıklarımda (iç bacak dışında aklınıza neresi geliyosa) hiç çatlak veya çizgi bile yok, belirginleşen damar bile yok... ama gelgelelim iç bacaklarda kısa kısa 5-6 çatlak gibi bişey var... öyle uzuncaaa değil belki her gördüğüm iz max 1 cm falan... bunlar çatlak dimi gerçekle yüzleşmeliyim artıkdoğumdan sonra bio oil kullanıcam inşallah geçer o zaman yaaaa... biri çatlak değildir dese neka şahane olarrrdıı
hee bişey daha var... şimdi cildimiz gergin ya... ağdaya gittiğimizde tahriş olup, iyice çatlayıp patlamaz dimi
saol canim tşk ederim :)) SAW ' da degilsin dimi :))) personel aliminiz varmi benide alirmisin saatleri çok iyiymiş
kızlar günaydın2 gündür yoktuk buralarda şimdi geldik.cumartesi doktor kontrolümüz vardı.29 haftalık oğluşumuz 35 cm kilo 1.300 gr bende 9 kilo almışım dikkat et ayda sadece 2 kilo daha alabilirsin dedi doktorum.:)) ama bebişim sağlıklıymış öenmli olanda bu.
Yok değilim AHLdeyim...uzuktan ii görünüyo olabilir ama birde bize sor( birde gece vardiyamız var gece 12 lere kadar buna ne diyosun..
ya işte ben başıma gelecekleri bildiğimden :)))) hiç yaklaşmıyorum o işlere boşa dememişler cesaret cahillikten gelir diye
bence işe hiç erkek çalışmayan bir yerden başlamak faydalı olabilir hele hele sadece ağda epilasyon yapan yerlerde artık insanlar alışmışlardır o yüzden çekinmene gerekkalmaz diye düşünüyorum çünkü kendim halledemeyen bir insan olarak yaptırmaqk büyük rahatlık valla allah razı olsun yapanlardan
canım geçmiş olsun ama inan bilmiyorum eskiler rakı iç der hamileyken alkolalınmaz karanfl çipne diyenler var ama ondan da fazla çiğnememek lazım sanırım
canım hamile olmasam bile rakıyı ağzıma sürmem de bilmiyorum artık napıcammm geçer diye umut ediyorumm..
tamamcanım gelişmelerden haber ver tekrar geçmiş olsun
kızlar yardımmm
az önce bio oil sürerken farkettim damarlarım nasıl belirgin anlatamam korktum resmen.masmavi karın yanlarım kollarım göğüs bölgem harita gibi damarlar resmen göz önünde.
benim gibi olan var mı :18:
canım sanırım hepimzde oldu ee eriliyor cildimiz dolayısıyla tüm damarlar ortaya çıkıyor telaş yapma
ya benim kv. kocamı esir aldı yaa
badana boya işini akşam 7de bıraktılar.kv kafasına göre iş yapmış, gitmiş yanlış boya almış, bi dünyada para vermiş, iadede edemicekler,
saten boyanın üstüne plastiği sürersen nolur? tutmaz tabi
bu saat oldu gelmedi hala eşim. olmayınca pes etmiş boyayı bırakmışlar 7de, kv. kendini akraba akraba gezdirtiyo eşime bu saaate kadarr. git oğlum artık evine geç oldu karın yanlız demek yokne kadar benciller yaa
off o zaman zımparalamaları mı erekyor acaba yaa boyayı ne yapacaklar duvar kağıdı alsın yapıştırsın sen sağ ben selamet
kızlar size 2 sorum olucak ama siz cvp verdiğinizde görebilicekmiyim bilemedim... öğlen gibi girmiş oluyorum o zamana da nerdeyse 100 sayfa konuşuyosunuz
canım ben hamileliğimden bu yana gidiyorum sürekli yani hormonlar nedeniyle eskisinden daha seyrek ihtiyacım oluyor ama yine de çekinmene gerek yok ee tabi biraz daha hassas olabilir vücudun ama bence hijyeninden eminsen gitmenin hiçbir sakncası olmaz
anlattığın çalakmış gibi ama pantolon izi de olabilir, olsun çok değilmiş hem hem de görüür yerde değilmiş sıkıntı yapma
herkese slmmm...nasılsınız bakalım??biz işe geldik oğluşumla bi güzel karnını doyurdum oda bana teşekkür etti bol tekmeleriyle...
kızlar artık tekmeleri canımı acıtıyor ve ilerleyen haftalarda dahada sert vuracakmış :)aşkım benimmm yaa:))
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyoruz:))))
alın bendende bi odun koca hikayesi...abimler yemeğe çağırdı geçen izin günümde akşama gidecektik..eşimde şirketle birlikte piknik organizesi varmış oraya gidecek((bütün dualarıma rağmen yağmur yağmadı ve güzel bir gün geçirmişler))neyse akşam 6 gibi biter gelirim gideriz dedi..bende kendimce bazı işlerimi hallettim o evde yokken..neyse saat 6 oldu arıyorum canım nerdesin diye daha yeni kalkıyo herkes birazdan çıkıcam yola istersen sen geç abimlere ben direk oraya geleyim..tamam dedim çıktım ben gittim..saat 19.30 oldu ama bizimki hala yok...müdürünün arabasındaymış ve küçük bi trafik kazası geçirmişler...tabi ben sinir küpü oldum..bide bana demezmi gitmemi hiç istemedin bedduamı ettin nedir diye...beni suçluyo bide :))eee ne demişler hamilelerin duaları kabul olur gitmeseydin sende:))gelelim beni sinir ettiği yere 21.00 da geldi paşamız..tabi surat beş karış insanların içinde çok durmadım bende 1 bardak çay içip kalktık..yolda konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabi..sonra hastaneyle ilgili laf attı ortaya ben doktor değiştirmek istiyodum hep..gitmek istediğim hastanede yeni doğan yokmuş galiba ve olmaz orası dedi...bikaç laf atışmalarından sonra kalktı bana' sanki bi tek sen hamilesin ne mızmız oldun bi doğursanda hayırlısıyla hepimiz kurtulsak'dedi..ayyy bi dokundu bana sanki çok yükümü çekmiş gibi...ben bi ağla bi ağla eve gelene kadar beni yatıştırmak için maymun gibi döndü durdu etrafımda ama hiç yüz vermedim tabi sabaha kadar ...sonra anneler günümü kutluyo bende kabul etmedim kutlmasını oğlum kutladı o bana yeter dedim :) biraz uzun oldu ama hala sinirim geçmedi zaten zor bi dönemdeyiz ne hakları var bçle bizi üzmeye..iki düşünüp bi kere konuşacaklar işte okadar :)))
zeytinyağı herşeye çok ii gerçekten bende haftada 2 kez göbüşüme ve bacaklarıma sürüyorum...yağı vajinadan içerimi akıtıyomuş yoksa çevresinemi sürüyomuş onu anlamadım...acaba yapsakmı ne dersin???
ben ikincisini çok beğendim...benim mobilya aldığım yerde beşiğin kendi cibinliği vardı o yüzden bidahada almıyım dedim boşuna..olmasaydı kesin bundan alırdım çok beğeniyorum bu modelleri
canım ben yıllardır ağdaya gidiyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ayda gidecek oldum herzmanki gibi ama kocamı bi görseniz olmaz bebeğe bişey olursa çekicek ya bebeğe zarar verirse((sanki rahime ağda yapıyoz))olmaz dedim bişey kabul etmedi doktora soralım bide bikaç ay geçsin öle git dedi...tamam dedim bide çok daha hassas olduğundan ağrı çok oluyo dediler bende korktum açıkçası...yani bak 7.ayımdayım ve hala gitmedim(((ama bugün yarın cesaret toplayıp gidicem az zamanımız kaldı...cnm doktor herhengi bir zararı yok dedi..benim bi arkadaşım doğumundan 1 hafta önce gitti ağdaya sonrada doğurdu..
tamam canım sağol önerin için sanırım kk sayesinde ben de onu alacağım :)) bu arada kocaların hepsinde var bi salaklık sanırım baba olmanın verdiği gerginlikten kaynaklanıyordur
saydamım lafına çok güldüm .benim eşim de bazen üstüne ışık tutsam için gözükür senin der.esmer arkadaşlarda bile belli olmuş sonuçta.doğumdan sonra geçer takma.
ağdanın bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.bence rahatlıkla gidebilirsin.bacağındaki izleri bilemiycem ama çatlak olabilir onlar moralini bozmak gibi de olmasın ama.ağdadan daha çok yırtılırmı onu bilemedim işte.olabilir ama sonuçta kaç kere yaptırcaksın ki
kızlar ben de size birşey sorcam ya bu hafta sonu silifke tarafına 3 günlüğüne gidicez.yol 3buçuk saat sizce sorun olur mu.arabamızla gitcez.bunu tabi doktoruma da sorcam da.bir de sizce denize girilir mi.bunu sadce kendim için sormuyorum.ben belki girmem de kızımı falan sokabilirmiyim.deniz kenarındaki arkadaşlar bilirler bu zamanda deniz nasıl olur.ben hep temmuz ağustos aylarında giderim de.hafta sonu hava tahminine baktım.29-30 derecelerde gösteriyor.
eğer ağda yapan kişi çok haşin davranmazsa ki bilenleri hamile cildinin hassas olduğunu bildiğinden kibar davranıyorlar yırtık morluk vs olmaz,
canım genelde kasım ve martta bile denize girilebiliyordu bizim oralarda ama geöçen bir arkadaş birisinin denizden enfeksiyon kaptığını yazmıştı istersen emin olmadan girme
evet canım başlıyorda ben sonrasında kullanmak istiyorum aslında olmadı ara ara rapor alırım 3-5 günlük bebişimle 1 gün bile fazla geçirsem kardır. 31 mayısta başlıyor normalde. sen nasıl yapacaksın?günaydın tatlım...iiz biz siz napıyosunuz??sen istanbuldaydın dimi?? ben yağışlı havaları severim..gerçi tüm havaları severim yeterki kendi havam kötü olmasın :)))bugün yine benim maşallahım var enerji doluyum...yorucu bi hafta beni bekliyo ondanmıdır nedir polyanaya bağladım iyice :))
günaydın cnmm...seninde haziran başı gibi izin hakkınmı başlıyo??hemen çıkıcan heralde beklemicen anlaşılan?
kızlar günaydın2 gündür yoktuk buralarda şimdi geldik.cumartesi doktor kontrolümüz vardı.29 haftalık oğluşumuz 35 cm kilo 1.300 gr bende 9 kilo almışım dikkat et ayda sadece 2 kilo daha alabilirsin dedi doktorum.:)) ama bebişim sağlıklıymış öenmli olanda bu.
zaten onu duyduğumdan beri çok kararsızım girmekten çok korkuyorum da benim derdim kızımın girmesi.bu yaz bir yere gidemiycez kızım da denize giremiycek bu yüzden.en azından şimdi girsin istiyorum da soğuk da olursa hasta etmeyeyim şimditamamcanım gelişmelerden haber ver tekrar geçmiş olsun
canım sanırım hepimzde oldu ee eriliyor cildimiz dolayısıyla tüm damarlar ortaya çıkıyor telaş yapma
off o zaman zımparalamaları mı erekyor acaba yaa boyayı ne yapacaklar duvar kağıdı alsın yapıştırsın sen sağ ben selamet
canım ben hamileliğimden bu yana gidiyorum sürekli yani hormonlar nedeniyle eskisinden daha seyrek ihtiyacım oluyor ama yine de çekinmene gerek yok ee tabi biraz daha hassas olabilir vücudun ama bence hijyeninden eminsen gitmenin hiçbir sakncası olmaz
anlattığın çalakmış gibi ama pantolon izi de olabilir, olsun çok değilmiş hem hem de görüür yerde değilmiş sıkıntı yapma
tamam canım sağol önerin için sanırım kk sayesinde ben de onu alacağım :)) bu arada kocaların hepsinde var bi salaklık sanırım baba olmanın verdiği gerginlikten kaynaklanıyordur
eğer ağda yapan kişi çok haşin davranmazsa ki bilenleri hamile cildinin hassas olduğunu bildiğinden kibar davranıyorlar yırtık morluk vs olmaz,
canım genelde kasım ve martta bile denize girilebiliyordu bizim oralarda ama geöçen bir arkadaş birisinin denizden enfeksiyon kaptığını yazmıştı istersen emin olmadan girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?