2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Cook tatli canim... bu arada gecde olsa dogum gunun kutku olsun nice senelere bebislerinle saglikli huzrla insallah....
Kızlar valla geçmişi okumaktan şaşı oldum şimdi bitti çamaşır asmam lazım bu arada yarın oğlumu görmeye gidiyorum inş.gelişimi iyidir yarın size yazarım herkese iyi geceler..
Hayirli haberlele don insallahhh...
ayyyyy 49 gün kaldı diyo yaaaa :18:
an itibariyle 34. haftama girmiş bulunmaktayım kızlaaarrrrrrrr:119: :2: :81: :81: :118:
mutlu sona yaklasiyoruzz.. ben hala hmile olduguma innamasamda

Cook tatli canim... bu arada gecde olsa dogum gunun kutku olsun nice senelere bebislerinle saglikli huzrla insallah....

Hayirli haberlele don insallahhh...

mutlu sona yaklasiyoruzz.. ben hala hmile olduguma innamasamda

saol güzel dileğin için.seninde anneler günün kutlu olsun.inş bebegini saglıkla kucağına alır büyütürsün...

nasılsınız tombiş hamişler.. yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr...:84::84:

herkese günaydinnnn :))))

çok uykumuz var , hava yagisl, , moraller sifirrrrr sıkıcı bir günnn öfff bugün geçermiki yaaaaa ??? :44::44::44::44::44::44::44::44:

sizler nasilsiniz tombikler, ve tombiklerin tombik anneleri ????

herkese slmmm...nasılsınız bakalım??biz işe geldik oğluşumla bi güzel karnını doyurdum oda bana teşekkür etti bol tekmeleriyle...
kızlar artık tekmeleri canımı acıtıyor ve ilerleyen haftalarda dahada sert vuracakmış :)aşkım benimmm yaa:))
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyoruz:))))

alın bendende bi odun koca hikayesi...abimler yemeğe çağırdı geçen izin günümde akşama gidecektik..eşimde şirketle birlikte piknik organizesi varmış oraya gidecek((bütün dualarıma rağmen yağmur yağmadı ve güzel bir gün geçirmişler))neyse akşam 6 gibi biter gelirim gideriz dedi..bende kendimce bazı işlerimi hallettim o evde yokken..neyse saat 6 oldu arıyorum canım nerdesin diye daha yeni kalkıyo herkes birazdan çıkıcam yola istersen sen geç abimlere ben direk oraya geleyim..tamam dedim çıktım ben gittim..saat 19.30 oldu ama bizimki hala yok...müdürünün arabasındaymış ve küçük bi trafik kazası geçirmişler...tabi ben sinir küpü oldum..bide bana demezmi gitmemi hiç istemedin bedduamı ettin nedir diye...beni suçluyo bide :))eee ne demişler hamilelerin duaları kabul olur gitmeseydin sende:))gelelim beni sinir ettiği yere 21.00 da geldi paşamız..tabi surat beş karış insanların içinde çok durmadım bende 1 bardak çay içip kalktık..yolda konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabi..sonra hastaneyle ilgili laf attı ortaya ben doktor değiştirmek istiyodum hep..gitmek istediğim hastanede yeni doğan yokmuş galiba ve olmaz orası dedi...bikaç laf atışmalarından sonra kalktı bana' sanki bi tek sen hamilesin ne mızmız oldun bi doğursanda hayırlısıyla hepimiz kurtulsak'dedi..ayyy bi dokundu bana sanki çok yükümü çekmiş gibi...ben bi ağla bi ağla eve gelene kadar beni yatıştırmak için maymun gibi döndü durdu etrafımda ama hiç yüz vermedim tabi sabaha kadar ...sonra anneler günümü kutluyo bende kabul etmedim kutlmasını oğlum kutladı o bana yeter dedim :) biraz uzun oldu ama hala sinirim geçmedi zaten zor bi dönemdeyiz ne hakları var bçle bizi üzmeye..iki düşünüp bi kere konuşacaklar işte okadar :)))
zeytinyağı herşeye çok ii gerçekten bende haftada 2 kez göbüşüme ve bacaklarıma sürüyorum...yağı vajinadan içerimi akıtıyomuş yoksa çevresinemi sürüyomuş onu anlamadım...acaba yapsakmı ne dersin???
ben ikincisini çok beğendim...benim mobilya aldığım yerde beşiğin kendi cibinliği vardı o yüzden bidahada almıyım dedim boşuna..olmasaydı kesin bundan alırdım çok beğeniyorum bu modelleri

canım ben yıllardır ağdaya gidiyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ayda gidecek oldum herzmanki gibi ama kocamı bi görseniz olmaz bebeğe bişey olursa çekicek ya bebeğe zarar verirse((sanki rahime ağda yapıyoz))olmaz dedim bişey kabul etmedi doktora soralım bide bikaç ay geçsin öle git dedi...tamam dedim bide çok daha hassas olduğundan ağrı çok oluyo dediler bende korktum açıkçası...yani bak 7.ayımdayım ve hala gitmedim (((ama bugün yarın cesaret toplayıp gidicem az zamanımız kaldı...cnm doktor herhengi bir zararı yok dedi..benim bi arkadaşım doğumundan 1 hafta önce gitti ağdaya sonrada doğurdu..

günaydın tatlım...iiz biz siz napıyosunuz??sen istanbuldaydın dimi?? ben yağışlı havaları severim..gerçi tüm havaları severim yeterki kendi havam kötü olmasın :)))bugün yine benim maşallahım var enerji doluyum...yorucu bi hafta beni bekliyo ondanmıdır nedir polyanaya bağladım iyice :))
nasılsınız tombiş hamişler.. yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr...:84::84:

günaydın cnmm...seninde haziran başı gibi izin hakkınmı başlıyo??hemen çıkıcan heralde beklemicen anlaşılan?

bizde iyiyiz canim , istanbuldayiz evet :) gece huzursuz bi uykudan sonra sabah yagmurla güne baslayınca üstüne bide trafikkk öğğ geldii ((

bende polyana olabilsem keşkeee ((

bizde iyiyiz canim , istanbuldayiz evet :) gece huzursuz bi uykudan sonra sabah yagmurla güne baslayınca üstüne bide trafikkk öğğ geldii ((

bende polyana olabilsem keşkeee ((

ben işe çok erken geliyorum cnm 06.00 da servise biniyorum yarım saatte işe geliyorum ne trafik ne kargaşa ...bakma erken uyanıyorum diye mızmızlansamda trafiği çekmediğim için o saati seviyorum :))

ben işe çok erken geliyorum cnm 06.00 da servise biniyorum yarım saatte işe geliyorum ne trafik ne kargaşa ...bakma erken uyanıyorum diye mızmızlansamda trafiği çekmediğim için o saati seviyorum :))

ne iş yapıyodun sen canim ? o saatte işe mi gelinir ya
benimde normalde yarım saat sürüyo servis , ama bügün acaip bi trafik vardi , çalıca gişelerde bi başladii milim milim öldürdü ((

normale dönüyorum sanki yavas yavas kahvemi alayim baride keyif yapayim biraz

Canım h.limanında çalışıyorum ben saat 07.00 de başlıyo mesaim...öğlende 14.30 bitiyo :))ben kahve faslını çoktan hallettim.. hadi sana afiyet olsun :)

Canım h.limanında çalışıyorum ben saat 07.00 de başlıyo mesaim...öğlende 14.30 bitiyo :))ben kahve faslını çoktan hallettim.. hadi sana afiyet olsun :)

saol canim tşk ederim :)) SAW ' da degilsin dimi :))) personel aliminiz varmi benide alirmisin saatleri çok iyiymiş

bende cnm bayağı saydamım nerdeyse rahatladım sağol.ne zaman geçiyor bunlar?
saydamım lafına çok güldüm .benim eşim de bazen üstüne ışık tutsam için gözükür senin der.esmer arkadaşlarda bile belli olmuş sonuçta.doğumdan sonra geçer takma.
ağdanın bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.bence rahatlıkla gidebilirsin.bacağındaki izleri bilemiycem ama çatlak olabilir onlar moralini bozmak gibi de olmasın ama.ağdadan daha çok yırtılırmı onu bilemedim işte.olabilir ama sonuçta kaç kere yaptırcaksın ki

kızlar ben de size birşey sorcam ya bu hafta sonu silifke tarafına 3 günlüğüne gidicez.yol 3buçuk saat sizce sorun olur mu.arabamızla gitcez.bunu tabi doktoruma da sorcam da.bir de sizce denize girilir mi.bunu sadce kendim için sormuyorum.ben belki girmem de kızımı falan sokabilirmiyim.deniz kenarındaki arkadaşlar bilirler bu zamanda deniz nasıl olur.ben hep temmuz ağustos aylarında giderim de.hafta sonu hava tahminine baktım.29-30 derecelerde gösteriyor.

Canım günaydın ben cuma günü gittim ağdaya o kadar büyük bi ağrı olmuyo tabiki gebelikten ötürü daha bi hassas oluyosun ama doğum yapıcak insanlarız ağdanın ağrısı olsa ne yazar dimi kızlar :) yaptıtın hiççç bişey olmuyo şiddetle tavsiye ederim rahat edin....doğuma kadar bi adaha gelir merak etme girmeden bi daha yaptır 14 ay sonrasında rahat edersin jiletle nasıl uğraşıcaksın.çatlak olarakta bende henüz başlamadı hiç çizgilerin neyin ifadesi bilmiyorum sadeceeselülitlerim çoğaldı o kaadr

QUOTE=yarim_;30332707]kızlar size 2 sorum olucak ama siz cvp verdiğinizde görebilicekmiyim bilemedim... öğlen gibi girmiş oluyorum o zamana da nerdeyse 100 sayfa konuşuyosunuz

şimdi sorumun birincisi; ağda,
ben bu hafta gidiyim diyorum ağdaya, bi de doğum zamanı giderim diyorum (tabi erken gelmezse kızımız), erken gelirse de basarım o anda jileti gibi bi düşünce var kafamda... çünkü doğum sonrası komple lazer düşünüyorum... ikinci bebekte böyle kıl yün düşünmek istemiyorum... neyse; kocam da diyo ki geç kaldın ağda için... ağrıların oluyo hemen yoruluyosun çok hassaslaştın ya bebeğe bişey olursa... bas jileti gitsin diyo... ama benim de içim elvermiyo... bebekle ilgili sorun olurmu ki? yada ne gibi bi sorun olur? bu benim korkak kocamın hüsnü kuruntusu dimi? bi akıl verin allah rızası için...

ikinci sorum da; şu çatlaklar-damarlar,
ben öyle her dk vıcık vıcık yağlanan bi tip değilim... 2 yada 3 günde bir duş aldığımda, duş sonrası yağlandım hep... bakıyorum karnımda göğüslermde kasıklarımda (iç bacak dışında aklınıza neresi geliyosa) hiç çatlak veya çizgi bile yok, belirginleşen damar bile yok... ama gelgelelim iç bacaklarda kısa kısa 5-6 çatlak gibi bişey var... öyle uzuncaaa değil belki her gördüğüm iz max 1 cm falan... bunlar çatlak dimi gerçekle yüzleşmeliyim artık doğumdan sonra bio oil kullanıcam inşallah geçer o zaman yaaaa... biri çatlak değildir dese neka şahane olarrrdıı

hee bişey daha var... şimdi cildimiz gergin ya... ağdaya gittiğimizde tahriş olup, iyice çatlayıp patlamaz dimi
[/QUOTE]

kızlar günaydın 2 gündür yoktuk buralarda şimdi geldik.cumartesi doktor kontrolümüz vardı.29 haftalık oğluşumuz 35 cm kilo 1.300 gr bende 9 kilo almışım dikkat et ayda sadece 2 kilo daha alabilirsin dedi doktorum.:)) ama bebişim sağlıklıymış öenmli olanda bu.

saol canim tşk ederim :)) SAW ' da degilsin dimi :))) personel aliminiz varmi benide alirmisin saatleri çok iyiymiş

Yok değilim AHLdeyim...uzuktan ii görünüyo olabilir ama birde bize sor( birde gece vardiyamız var gece 12 lere kadar buna ne diyosun..

ünaydn canim ,

oh süper haber , 20 may 'da bizim var inşallah iyi haberler alırız bizde.

evet canım başlıyorda ben sonrasında kullanmak istiyorum aslında olmadı ara ara rapor alırım 3-5 günlük bebişimle 1 gün bile fazla geçirsem kardır. 31 mayısta başlıyor normalde. sen nasıl yapacaksın?
çok i almışın bence ben geçen hafta 13 almıştım bu hafta çıkmadım:18::18::18::18: bebişinde kocaman olmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…