herkese günaydinnnn :))))
çok uykumuz var , hava yagisl, , moraller sifirrrrr sıkıcı bir günnn öfff bugün geçermiki yaaaaa ???:44::44::44::44::44::44::44::44:
sizler nasilsiniz tombikler, ve tombiklerin tombik anneleri ????
nasılsınız tombiş hamişler..yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr... :84::84:
zaten onu duyduğumdan beri çok kararsızım girmekten çok korkuyorum da benim derdim kızımın girmesi.bu yaz bir yere gidemiycez kızım da denize giremiycek bu yüzden.en azından şimdi girsin istiyorum da soğuk da olursa hasta etmeyeyim şimdi
sen hazırlıklı git öyleyse birşey olmaz kızışına bence hava güzelse girersiniz olmadı güneşlenr kumla oynar kuzucuk
sen hazırlıklı git öyleyse birşey olmaz kızışına bence hava güzelse girersiniz olmadı güneşlenr kumla oynar kuzucuk
artık öyle olcak.soğuk da olmaz inşallah.
off ya benim de gözlerim yanıyor sanırım gelen bir öğrenciden virüs kaptım öksürüyorum başım ağrıyor anlayacağınız hiç çalışasım yok..ühühühühühühühühh
aynıyım şekerim yaaaa ben de her an keşke çıkaymışım diyorum ama daha bir sürü iş var hel bu ayın sonunda 3 günlük bir eğitim vermem gerekiyor hem de uyuz müdürü olan bir salondaa ooofff offfffff izine çıkacağım zaman için günleri say say geçmiyor sanki
off ya benim de gözlerim yanıyor sanırım gelen bir öğrenciden virüs kaptım öksürüyorum başım ağrıyor anlayacağınız hiç çalışasım yok..ühühühühühühühühh
aynıyım şekerim yaaaa ben de her an keşke çıkaymışım diyorum ama daha bir sürü iş var hel bu ayın sonunda 3 günlük bir eğitim vermem gerekiyor hem de uyuz müdürü olan bir salondaa ooofff offfffff izine çıkacağım zaman için günleri say say geçmiyor sanki
ayyyy:18: kıl tüy mevzusu açılmış yine:18: bende kuaföre gitmekten ne kadar korkuyorsam bi o kadarda utanıyorum yaa
başkasına nası açıcam diye:18: zaten canım pek tatllıı, şurda 2 senedir kendi kendime anca yapabiliorum2,5-3 saat sürüyo komple bitirmem dinlene dinlene
lazere gittim hemşire bi ark. vardı, hadi kız arkadaşım diye başladık bi cesaret, 3.seansta kız ordan ayrıldı benim mevzuuda yarım kaldı
şimdi doğumda cerrahpaşada, asistanı hemşiresi ebesi doktorru oooohhhhhhsuyundandaaa
diyorum en son bi ağdaya gideyimde antreman olur doğumdan önce
ayyy sinirlerim laçka oldu yine
kızlar bize de müsade çamaşır asacağım... iyi geceler mucxx
ay ne olur yarın işim yoğun olmasın hatta bundan sonra hiçbir gün yoğun olmasın ne olur allahım ne olurrr... bir de doğum izni 6 aya çıksın lütfeeennnnn allahım.. aminnnn
Kızlar valla geçmişi okumaktan şaşı oldum şimdi bitti çamaşır asmam lazım bu arada yarın oğlumu görmeye gidiyorum inş.gelişimi iyidir yarın size yazarım herkese iyi geceler..
Canim ikea sitesinde 29 tl ordan bak birde istersen. Bende aldim cok tatli tavana cengel civi caktik matkapla utuleyemedigimden takamadim henuz guzel ama bence
nasılsınız tombiş hamişler..yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr... :84::84:
Bende hazırlamadım daha çantamı bu haftasonu alırım eksikelerimi diyordum eşim mesaiye kaldı gidemedikBiz şimdilik çift taraflı bantla yapıştırdık canım. hani süngerli gibi kalın olanlar var ya. onla yapıştırdık. bebiş doğana kadar 2 ay denemiş olucaz tutucak mı diye. eğer düşerse çengel gibi olan çiviye takıcaz mecbur. ama bana hiç düşücekmiş gibi gelmiyor. biri asılmadığı sürece bişey olmaz yani.
ben kendime engel olamıyorum canım ya ne kadar olumsuz şey varsa okuyorum.
ama doğum çantalarımızı hazırlamamızda fayda var gerçekten. ne olur ne olmaz bi köşede hazır dursun.
inşallah vaktiyle gelsin oğluşlarımızzzz
Vaarrr beenn... Esmer olmama rağmen çok belli damarlarım cnm. Kalın kalın dıştan belli oluyo. Göğüs kısmındada var hatta herkesde olduğuna göre normalkızlar yardımmm
az önce bio oil sürerken farkettim damarlarım nasıl belirgin anlatamam korktum resmen.masmavi karın yanlarım kollarım göğüs bölgem harita gibi damarlar resmen göz önünde.
benim gibi olan var mı :18:
alın bendende bi odun koca hikayesi...abimler yemeğe çağırdı geçen izin günümde akşama gidecektik..eşimde şirketle birlikte piknik organizesi varmış oraya gidecek((bütün dualarıma rağmen yağmur yağmadı ve güzel bir gün geçirmişler))neyse akşam 6 gibi biter gelirim gideriz dedi..bende kendimce bazı işlerimi hallettim o evde yokken..neyse saat 6 oldu arıyorum canım nerdesin diye daha yeni kalkıyo herkes birazdan çıkıcam yola istersen sen geç abimlere ben direk oraya geleyim..tamam dedim çıktım ben gittim..saat 19.30 oldu ama bizimki hala yok...müdürünün arabasındaymış ve küçük bi trafik kazası geçirmişler...tabi ben sinir küpü oldum..bide bana demezmi gitmemi hiç istemedin bedduamı ettin nedir diye...beni suçluyo bide :))eee ne demişler hamilelerin duaları kabul olur gitmeseydin sende:))gelelim beni sinir ettiği yere 21.00 da geldi paşamız..tabi surat beş karış insanların içinde çok durmadım bende 1 bardak çay içip kalktık..yolda konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabi..sonra hastaneyle ilgili laf attı ortaya ben doktor değiştirmek istiyodum hep..gitmek istediğim hastanede yeni doğan yokmuş galiba ve olmaz orası dedi...bikaç laf atışmalarından sonra kalktı bana' sanki bi tek sen hamilesin ne mızmız oldun bi doğursanda hayırlısıyla hepimiz kurtulsak'dedi..ayyy bi dokundu bana sanki çok yükümü çekmiş gibi...ben bi ağla bi ağla eve gelene kadar beni yatıştırmak için maymun gibi döndü durdu etrafımda ama hiç yüz vermedim tabi sabaha kadar ...sonra anneler günümü kutluyo bende kabul etmedim kutlmasını oğlum kutladı o bana yeter dedim :) biraz uzun oldu ama hala sinirim geçmedi zaten zor bi dönemdeyiz ne hakları var bçle bizi üzmeye..iki düşünüp bi kere konuşacaklar işte okadar :)))
canım ben yıllardır ağdaya gidiyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ayda gidecek oldum herzmanki gibi ama kocamı bi görseniz olmaz bebeğe bişey olursa çekicek ya bebeğe zarar verirse((sanki rahime ağda yapıyoz))olmaz dedim bişey kabul etmedi doktora soralım bide bikaç ay geçsin öle git dedi...tamam dedim bide çok daha hassas olduğundan ağrı çok oluyo dediler bende korktum açıkçası...yani bak 7.ayımdayım ve hala gitmedim(((ama bugün yarın cesaret toplayıp gidicem az zamanımız kaldı...cnm doktor herhengi bir zararı yok dedi..benim bi arkadaşım doğumundan 1 hafta önce gitti ağdaya sonrada doğurdu..
herkese günaydinnnn :))))
çok uykumuz var , hava yagisl, , moraller sifirrrrr sıkıcı bir günnn öfff bugün geçermiki yaaaaa ???:44::44::44::44::44::44::44::44:
sizler nasilsiniz tombikler, ve tombiklerin tombik anneleri ????
canım ben yıllardır ağdaya gidiyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ayda gidecek oldum herzmanki gibi ama kocamı bi görseniz olmaz bebeğe bişey olursa çekicek ya bebeğe zarar verirse((sanki rahime ağda yapıyoz))olmaz dedim bişey kabul etmedi doktora soralım bide bikaç ay geçsin öle git dedi...tamam dedim bide çok daha hassas olduğundan ağrı çok oluyo dediler bende korktum açıkçası...yani bak 7.ayımdayım ve hala gitmedim(((ama bugün yarın cesaret toplayıp gidicem az zamanımız kaldı...cnm doktor herhengi bir zararı yok dedi..benim bi arkadaşım doğumundan 1 hafta önce gitti ağdaya sonrada doğurdu..
Bende hazırlamadım daha çantamı bu haftasonu alırım eksikelerimi diyordum eşim mesaiye kaldı gidemedikBu haftasonu kesssin almam lazım eksikleri artık bende stres oluyorum ya erken olursa diye:18:
Vaarrr beenn... Esmer olmama rağmen çok belli damarlarım cnm. Kalın kalın dıştan belli oluyo. Göğüs kısmındada var hatta herkesde olduğuna göre normal
Aaa napmışsın ki sanki sen böyle tepki vermiş. çok tuhaf oldu bu kocişlerde son zamanlarda. zaten yap yap çocuğun arkasına saklan
Cmt. akşam eşimi 3 gündür yapamadığımız mutfak alışverişi için beklerken kv geldi. Eli kolu dolu ee nolduu? sizde mangal yapıcaz. Akşam kbaba, görümceler damatlar gelecekmişBeni şeytan çarpmışa döndürdü bianda. bizde mangal yapılıcak benim ve eşimin haberi yok belki bizim 1 planımız var belki evde malzemem yok dimi??
Neyse sabır çektim bişi dememek için. Akşam oldu görümcem kuzenimin çalıştığı yere gitmiş yemek yemeye. Orda beni sormuş kuzenim nasıl diye. Görümcemde iyi oğlumuz olucak demiş. Oda bilmiyo oğlum olucağını demek. Kv. diyoki aa birbirinizden haeriniz yokama bunu 2-3kere tekrar etti. Sanki bilmek zorunda..
Mutfağa bi girdim kv ve görümcem fısır fısır bişi konuşuyodu beni görünce hemen lafı değiştiriyo şunun yeri nerde bu nerde diye. kızına bişiler anlatıyor beni çekiştiriyor arkamdanbunların hepsi birikti birikti dün patladım eşime anlattım herşeyi, hüngür hüngür ağlıyarak. Nasıl dolmuşum sinirlerim laçka oldu benimde
Günaydıın bu arada herkesee
kızlar günaydın2 gündür yoktuk buralarda şimdi geldik.cumartesi doktor kontrolümüz vardı.29 haftalık oğluşumuz 35 cm kilo 1.300 gr bende 9 kilo almışım dikkat et ayda sadece 2 kilo daha alabilirsin dedi doktorum.:)) ama bebişim sağlıklıymış öenmli olanda bu.
günaydın canım neden moralin bozuk ki
ben çok yorgun ve uykusuz hissediyorum şuan için tek sıkıntım o
günaydın canım.
önce kocana gıcık oldum onu belirteyim. arada böyle dengesizlikleri tutuyor bunlarında işte
biz hem çalışıp hem karnımızdaki bebeği taşıyıp hem de değişen hormonlarla duygularla boğuşalım. onları azıcık nazımızı çekemesinler yok öyle
bu arada bende artık ağdaya gitme fikrini kafama iyice yerleştiriyorum. gitmeliyimm. kuzenimi alıp gidicem bi cesaret yapıcak bişey yok
ama vakit yok benim birde öyle bir sorunum var. haziranda çıkıcam izne. haziranın 2 haftasonu gitsem çok geç olurmu ki acaba yaa :18:
Çok geçmiş olsun canım...İnşallah iyileşmişsindir...
günaydin canim ,
bende çok gerildim , snirlerim çok bozuldu dün anneler günü sebebşyle ,
kv daha bebişmize bir çöp almadi , ama biz dün ona anneler günü hediyesi aldikve çok sinirlendim , zorla benide götürdü eşim hediye almaya ve sonrada kv ye. sonrada anneme gittik hediyesiyle , ben annemede hediye almayacaktim sırf kv ye almamak için , bu sefer başarılı olamadim gece sinirden uyku uyyamadim
güzelce kahveni iç sonrada azıcık dolan canım yatışırsındünki anneler günü sebebi ile gerildim , sabah yagmurla uyandim onada moralim bozuldu , sevmem hiç yagmurukahve içmeye çalışıyorum uyanirim belki acaip bi buhran var böleeeee öffff
utancak bısı yk cnm sende gorceksn hele bıde rahatlgna alsınca ben 7yıldr oleyım tek bı ksı var baskası olmaz
hem hamileliklde mubah ben bıkez hamilelilerde gelıomu sıze demsdım kadın guldu asıl hamllkde gelıyolar kendılerı ugrasamadklarndan demısdı
Teşekkür ederim canım bugün daha iyi sayılırım.Sen nasılsın hazırlıklar bitti mi? O kadar zor 2 gece geçirdimki öksürmekten bebeğime bişey olacak diye aklım çıktı.Eşimde benimle birlikte uyumadı.Öksürük krizi tutunca koştur koştur ballı süt ritüeli biraz işe yarıyordu.Dünde zencefil bal limon sıcak su karışımıyla öksürüğü kesitik.Umarım kimse böyle birşey yaşamaz
Boşver canım almasınlar.. bizimkiler alıyoda noluyo sonra başımıza kakıyolar şunu yaptık bunu yaptık diye. Benimde annem uzakta çalışıyo sadece para gönderebildi sen al eksikelrini diye. ama görünürde onların aldıkları var yine dicekler biz bunu yaptık şunu yaptık diye yapmasalar daha iyi. Hediye konusunda biz bişi almadık onlar almayın dediler bende eşime al demedim.
Akşam da yürüyüşe çıktık sadece 5 dk uğradık oturmadık bile galeyana geldi kutlamadım bile anneler gününü ohhHemen çıktık zaten geri. Sende boşver kendilerinin ayıbı olsun o da.
artık öyle olcak.soğuk da olmaz inşallah.
genelde mayısın sonuna doğru pek soğuk kalmaz ama şansınıza yine de
allahım tüm hamişlere güç kuvvet versin hayırlısıyla geçirelim şu günleri çalışabilir raporu alındığında normal raporda alınabiliyormuş burda okumuştum bende. ara ara kaçamak yapmayı düşünüyorumbakalım artık
ya ben de rapor hakkımı doldurmasam mı mızmızlık yapmadan devam etsem diye düşünüyorum ama olmadı yapacağım öyle bir iki şey ne yapayım dayanamıyorum daha
amann canim ya dikkat et , geçmiş olsun
sağol canım inş. geçer biter yoksa vahim
bende sendenim canım off düşündükçe geriliyorum ben yaa
bende hergün aynı duaları ediyorum canım ama bu haftam çok yoğun ve yorucu geçicek
inşallah doğum izni 6 aya çıksıınn ama benim hiç umudum kalmadı
güzel haberler getir inşallah
ben mi çok tembelim yaaa :26:
ben ütülemeden astım canım onu kırışık bişey değildiki zaten
günaydın canım bende bugün yatak keyfi yaptım yarım saat geç geldim işekaldıramadım başımı yastıktan
off yaaa yoğunluk çekilmiyor ben de bazen tahammül edemiyorum kurumda 20 kişiyiz 18inden daha fazla iş yüküm var kimseye de yaranamadığımı düşünüyorum yine de(( allah yardımcımız olsunn
Bende hazırlamadım daha çantamı bu haftasonu alırım eksikelerimi diyordum eşim mesaiye kaldı gidemedikBu haftasonu kesssin almam lazım eksikleri artık bende stres oluyorum ya erken olursa diye:18:
Vaarrr beenn... Esmer olmama rağmen çok belli damarlarım cnm. Kalın kalın dıştan belli oluyo. Göğüs kısmındada var hatta herkesde olduğuna göre normal
Aaa napmışsın ki sanki sen böyle tepki vermiş. çok tuhaf oldu bu kocişlerde son zamanlarda. zaten yap yap çocuğun arkasına saklan
Cmt. akşam eşimi 3 gündür yapamadığımız mutfak alışverişi için beklerken kv geldi. Eli kolu dolu ee nolduu? sizde mangal yapıcaz. Akşam kbaba, görümceler damatlar gelecekmişBeni şeytan çarpmışa döndürdü bianda. bizde mangal yapılıcak benim ve eşimin haberi yok belki bizim 1 planımız var belki evde malzemem yok dimi??
Neyse sabır çektim bişi dememek için. Akşam oldu görümcem geldi gün içinde kuzenimin çalıştığı yere gitmiş yemek yemeye. Orda beni sormuş kuzenim nasıl diye. Görümcemde iyi oğlumuz olucak demiş. Oda bilmiyo oğlum olucağını demek. Kv. diyoki aa birbirinizden haberiniz yokama bunu 2-3kere tekrar etti. Sanki bilmek zorunda..
Sonra mangal için hazırlık yaparken mutfağa bi girdim kv ve görümcem fısır fısır bişi konuşuyodu beni görünce hemen lafı değiştiriyo şunun yeri nerde bu nerde diye. kızına bişiler anlatıyor beni çekiştiriyor arkamdanBende imalı imalı baktım bi gülüş çaktım anlasın duyduğumu diye. bunların hepsi birikti birikti dün patladım eşime anlattım herşeyi, hüngür hüngür ağlıyarak. Nasıl dolmuşum sinirlerim laçka oldu benimde
Günaydıın bu arada herkesee
oo sizinkiler de ayrı cins bizim kv de bizde kaldı bir gece kocam yok yalnız kalmayayım diye tutmuş komşunun ikram gönderdiği tabağı eski diye çöpe atmış kapı arası stopperımız vardı onun ne olduğunu abrayamamış olacak ki onu da çöpe atmış, sorunca da iyilik yaptım oluyor ya iyilik yapmak böyle olmuyor kii nato kafa nato mermer işte kocama söyleyince o da anasına laf söyletmiyor...offf yaaa düğünümde sanki kv kendisi gelindi herşeyi kendine göre planladı hamileliğimde de sanırım kendisini hamile sanıyor
hamilelikte mübah derken? ben hiçbir ilmihalde böyle bir bilgi okumadım :) kesinlikle haram olduğu söyleniyor.. bence haram helal hassasiyetiniz varsa kesinlikle gitmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?