2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

off ya benim de gözlerim yanıyor sanırım gelen bir öğrenciden virüs kaptım öksürüyorum başım ağrıyor anlayacağınız hiç çalışasım yok..ühühühühühühühühh

nasılsınız tombiş hamişler.. yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr...:84::84:

aynıyım şekerim yaaaa ben de her an keşke çıkaymışım diyorum ama daha bir sürü iş var hel bu ayın sonunda 3 günlük bir eğitim vermem gerekiyor hem de uyuz müdürü olan bir salondaa ooofff offfffff izine çıkacağım zaman için günleri say say geçmiyor sanki

allahım tüm hamişlere güç kuvvet versin hayırlısıyla geçirelim şu günleri çalışabilir raporu alındığında normal raporda alınabiliyormuş burda okumuştum bende. ara ara kaçamak yapmayı düşünüyorum bakalım artık

amann canim ya dikkat et , geçmiş olsun

bende sendenim canım off düşündükçe geriliyorum ben yaa

bende hergün aynı duaları ediyorum canım ama bu haftam çok yoğun ve yorucu geçicek
inşallah doğum izni 6 aya çıksıınn ama benim hiç umudum kalmadı

Kızlar valla geçmişi okumaktan şaşı oldum şimdi bitti çamaşır asmam lazım bu arada yarın oğlumu görmeye gidiyorum inş.gelişimi iyidir yarın size yazarım herkese iyi geceler..

güzel haberler getir inşallah
Canim ikea sitesinde 29 tl ordan bak birde istersen. Bende aldim cok tatli tavana cengel civi caktik matkapla utuleyemedigimden takamadim henuz guzel ama bence

ben mi çok tembelim yaaa :26:
ben ütülemeden astım canım onu kırışık bişey değildiki zaten
nasılsınız tombiş hamişler.. yine pazartesi yine iş başı günden güne zorlaşıyor yataktan kalkıp gelmek. son üç haftaya kadar zor çalışacağım herhalde çok uykum vaaaaarrrr...:84::84:

günaydın canım bende bugün yatak keyfi yaptım yarım saat geç geldim işe kaldıramadım başımı yastıktan

Bende hazırlamadım daha çantamı bu haftasonu alırım eksikelerimi diyordum eşim mesaiye kaldı gidemedik Bu haftasonu kesssin almam lazım eksikleri artık bende stres oluyorum ya erken olursa diye:18:

Vaarrr beenn... Esmer olmama rağmen çok belli damarlarım cnm. Kalın kalın dıştan belli oluyo. Göğüs kısmındada var hatta herkesde olduğuna göre normal

Aaa napmışsın ki sanki sen böyle tepki vermiş. çok tuhaf oldu bu kocişlerde son zamanlarda. zaten yap yap çocuğun arkasına saklan

Cmt. akşam eşimi 3 gündür yapamadığımız mutfak alışverişi için beklerken kv geldi. Eli kolu dolu ee nolduu? sizde mangal yapıcaz. Akşam kbaba, görümceler damatlar gelecekmiş Beni şeytan çarpmışa döndürdü bianda. bizde mangal yapılıcak benim ve eşimin haberi yok belki bizim 1 planımız var belki evde malzemem yok dimi??

Neyse sabır çektim bişi dememek için. Akşam oldu görümcem geldi gün içinde kuzenimin çalıştığı yere gitmiş yemek yemeye. Orda beni sormuş kuzenim nasıl diye. Görümcemde iyi oğlumuz olucak demiş. Oda bilmiyo oğlum olucağını demek. Kv. diyoki aa birbirinizden haberiniz yok ama bunu 2-3kere tekrar etti. Sanki bilmek zorunda..

Sonra mangal için hazırlık yaparken mutfağa bi girdim kv ve görümcem fısır fısır bişi konuşuyodu beni görünce hemen lafı değiştiriyo şunun yeri nerde bu nerde diye. kızına bişiler anlatıyor beni çekiştiriyor arkamdan Bende imalı imalı baktım bi gülüş çaktım anlasın duyduğumu diye. bunların hepsi birikti birikti dün patladım eşime anlattım herşeyi, hüngür hüngür ağlıyarak. Nasıl dolmuşum sinirlerim laçka oldu benimde

Günaydıın bu arada herkesee

Son düzenleme:

günaydın canım neden moralin bozuk ki
ben çok yorgun ve uykusuz hissediyorum şuan için tek sıkıntım o

günaydın canım.
önce kocana gıcık oldum onu belirteyim. arada böyle dengesizlikleri tutuyor bunlarında işte
biz hem çalışıp hem karnımızdaki bebeği taşıyıp hem de değişen hormonlarla duygularla boğuşalım. onları azıcık nazımızı çekemesinler yok öyle

bu arada bende artık ağdaya gitme fikrini kafama iyice yerleştiriyorum. gitmeliyimm. kuzenimi alıp gidicem bi cesaret yapıcak bişey yok
ama vakit yok benim birde öyle bir sorunum var. haziranda çıkıcam izne. haziranın 2 haftasonu gitsem çok geç olurmu ki acaba yaa :18:

günaydin canim ,

bende çok gerildim , snirlerim çok bozuldu dün anneler günü sebebşyle ,

kv daha bebişmize bir çöp almadi , ama biz dün ona anneler günü hediyesi aldik ve çok sinirlendim , zorla benide götürdü eşim hediye almaya ve sonrada kv ye. sonrada anneme gittik hediyesiyle , ben annemede hediye almayacaktim sırf kv ye almamak için , bu sefer başarılı olamadim gece sinirden uyku uyyamadim

günaydın canım. ne mutlu sana bebişin büyümüş vede çok sağlıklıymış. benimde kontrolüm haftaya darısı bizimde başımıza inşallah

dünki anneler günü sebebi ile gerildim , sabah yagmurla uyandim onada moralim bozuldu , sevmem hiç yagmuru kahve içmeye çalışıyorum uyanirim belki acaip bi buhran var böleeeee öffff

gunaydın kızlar bende yaptım kızçemle kahvaltımı gectım pc ye. takmayın kv lerı. benımkı de benı sınır edıyor ama uzulen ben oluyorum olan kızıma oluyo takmayın o sızı taksın

Çok geçmiş olsun canım...İnşallah iyileşmişsindir...

Teşekkür ederim canım bugün daha iyi sayılırım.Sen nasılsın hazırlıklar bitti mi? O kadar zor 2 gece geçirdimki öksürmekten bebeğime bişey olacak diye aklım çıktı.Eşimde benimle birlikte uyumadı.Öksürük krizi tutunca koştur koştur ballı süt ritüeli biraz işe yarıyordu.Dünde zencefil bal limon sıcak su karışımıyla öksürüğü kesitik.Umarım kimse böyle birşey yaşamaz

Boşver canım almasınlar.. bizimkiler alıyoda noluyo sonra başımıza kakıyolar şunu yaptık bunu yaptık diye. Benimde annem uzakta çalışıyo sadece para gönderebildi sen al eksikelrini diye. ama görünürde onların aldıkları var yine dicekler biz bunu yaptık şunu yaptık diye yapmasalar daha iyi. Hediye konusunda biz bişi almadık onlar almayın dediler bende eşime al demedim.

Akşam da yürüyüşe çıktık sadece 5 dk uğradık oturmadık bile galeyana geldi kutlamadım bile anneler gününü ohh Hemen çıktık zaten geri. Sende boşver kendilerinin ayıbı olsun o da.

dünki anneler günü sebebi ile gerildim , sabah yagmurla uyandim onada moralim bozuldu , sevmem hiç yagmuru kahve içmeye çalışıyorum uyanirim belki acaip bi buhran var böleeeee öffff
güzelce kahveni iç sonrada azıcık dolan canım yatışırsın
haftasonu bende çok gergindim. hem anneler günü hem iş hem başka bi sürü şey yüzünden. düşünmemeye çalışıyorum. bugün bitsn tek isteiğim o. ama 10 a kadar çalışıcam ne yazık ki bugün
ama yarın çook güzel olucak izinliyim. kardeşim gelicek birde onun yurtdışından misafiri(kardeş okuldan) onları gezdiricez eşimle. banada çok iyi gelicek. bunaldım çok çünkü

neyse çok sıkıntılı şeyler düşünmeyelimde bebişlerimizi üzmeyelim dimi

hamilelikte mübah derken? ben hiçbir ilmihalde böyle bir bilgi okumadım :) kesinlikle haram olduğu söyleniyor.. bence haram helal hassasiyetiniz varsa kesinlikle gitmeyin...

çoook geçmiş olsun canım.
inşallah iyice atlatırsın.

ben ne kendi aileme ne de kv ye bişey aldırmadım. kıyafet aldılar ördüler sadece. hiç hoşlanmam bende sonradan bunu torunuma ben aldım diye anlatılmasını. yanımda yanlışlıkla söylenirse sinir olurum. bişey almadıkları içinde rahatım şuanda ooh iyide yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…