2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evet çürük canım bugün biraz daha iyi ağrı sızı yok inşallah olmazda ..

of ben de akşam deneyeyim bu tarifleri öksürük bende de başladı (((

hamilelikte mübah derken? ben hiçbir ilmihalde böyle bir bilgi okumadım :) kesinlikle haram olduğu söyleniyor.. bence haram helal hassasiyetiniz varsa kesinlikle gitmeyin...

ya bana bi önceki ağdacım yapan kişiyle helalleşmen gerek demişti ben de unutmazsam her seferinde helallik diliyorum ama işe yarar inş.

ya bana bi önceki ağdacım yapan kişiyle helalleşmen gerek demişti ben de unutmazsam her seferinde helallik diliyorum ama işe yarar inş.

bu konu dini bir konu olduğu için din alimine sorulması lazım ağdacı tabiki sana kendi işine yarayacak saçma cevaplar verecektir, hiçbir ağdacı gelme buraya haram demez bence :) ben çok araştırdım, hangi din hocasına sorduysam haram olduğunu söyledi ki, ilmihallerde hadislerde de bu şekilde geçiyor zaten.. bu işin şakası yok yani.. içki içmek, adam öldürmek nasıl haramsa, caiz olmayan bir bölgeni göstermek de haram... ama biz ne yazıkki böyle şeyleri çok hafife alıyoruz... hele ki hamilelikte haram-helal e daha dikkat etmemiz gerekir, bebeğin haya duygusu etkilenir böyle şeylerden...

cook gecmıs olsun canm. hava degısımı dıkkat et kendne

bir kadının başka bir kadına haram olan bölgesi diz kapağıyla göbeği arasıdır.. ağdada burayı görüyorlarsa haram.. ama bacak, koltukaltı tabiki haram değildir..

e napıcaz ki o zaman dahada gerildim şuanda. tanıdığımız biride yapsa olmaz mı?

gunaydınlarr
bıs ıkıncı kahvaltımızı yaparakdan sıze bakıyoruzz ama gecmıs cokkkkkkkk hıc vaktımde yok bakmaya ozur olsunn hepınızee ınsll.. dun aksam 11 de geldık kaynımlardan öle dolanıp duruyoruzz bugunde buzluga atmak ıcın yaprak sarcam gene bundan sonrda mantı yapcam ve o tur hazırlık btecekkı pat dıye mısfır geldıgınde cucugumlee elım ayagıma dolanmasın dıye ınsll
bu arada bız her hafta daha farklıyız sızler naıslsınız sımdı 33 + 4 duz ve 4 gundur erkekım daha farklı daha hıssttırıyor kendını tıpkı bunu gıbısureklı bu halde cok sukrrr

kızlar interbette yazan yaziya göre bir sakinca yok , bir kaç yerdede agda oncesi nemlendirici yumusatici vs sürülsün yaziyor agriyi azaltici , benim bacakalrimdaki tüylerim döküldü hemen hemen hiç kalmadi , ben bugun aksam yada haftasonu gidicem agda için , sadece , bacak ama , bikini bölg için biraz daha zaman gecsin diyorum , bi ark var oda diyorki bilen birisi yapar ise çok fazla sorun yaşamadan hemen biter dedi , ben birde agdaya giderken yanimda bebe yagi götürcem , onlarin kullandigi yağ çok güvenilir gelmiyo sanki.

kv meselesine gelince sadece sorunum şu o kadar ilgisiz ve umursuzken biz onu dusunup gununu kutladık ve hediye aldik , benim sinir oldugum tek konu bu

Hamilelikte hormon değişimleri karın ve meme başı etrafında tüylenmeye ve diğer istenmeyen tüylerde artışa neden olabilir. Hamilelik nedeniyle karın ya da meme başında oluşan tüyleri cımbız ya da jilet ile almazsanız, bunlar genellikle doğum sonrasında kendiliğinden dökülür.
Gebelikte tüy dökücü kremler v.b maddeler genellikle önerilmezler çünkü içeriklerinde çok çeşitli maddeler vardır ve bunların bebek üzerindeki etkileri net bilinmemektedir.

Hamilelik sırasında cildiniz ağdaya eskisinden daha farklı reaksiyon gösterebilir. Hamilelikte cilt çok daha hassas olabileceği için ağda öncesi ve sonrasında rahatlatıcı bir antiseptik solüsyon kullanılması yanma veya batma hissini azaltabilir. Ayrıca enfeksiyon oluşmasının önlenmesine, tahriş ve kızarıklığın azaltılmasına da yardımcı olabilir.

Kadınlar genellikle ağdayı tüy dökücü kremler veya jilete kıyasla daha uygun ve rahat bulmaktadır. Genel olarak ağdanın hamilelikle ilgili sakıncaları bulunmasa da, sizin hamileliğinize özel bazı durumlar nedeniyle ağda yaptırmaktan kaçınmanız gerekli olabileceğinden, öncelikle doktorunuza danışmanız en doğrusu olacaktır.

gunaydın annısler ohh bugun uyumusum acıkmadan oğlumun tekmelerını yemedn uyumusum :)) ah bu kv yokmu herkese dert yha vallahı napıcaz bılmıorum eşimlede tartısıoruz herzmn bu konular yuzunden napıcaz yha

bu agda konusu onu hıc bılmıorum vallahı yha offfff kararsızm hala jılete devm gıbı bn gdemm kı baskasına ılk bıkını bolgemı esm gordu daha da kımseye acmadım yanı cooookkk utanırım

canim bende haram diye biliyorum , normaldede kendim yaparim zaten ,

ama şuanki durumumuz , bu ihtiyacimizi tek başima gideremeyecegimiz bir ihtiyac ve gebeliktedede temizlik hijyen , dindede tuylerin 1 arpa boyunu geçmemesi gibi detaylar mevcut , dinimizde hiç birşey çok ağır değil diye düşünüyorum ben , şuanki durumumuzdan dolayida hocalarin haram kisminin farkli yorumlanabilecegini düşünüyorum.

benm veletım bı tekme atıo bn kalıyorum yermden kımıldayamıorum coook acıtıo bazen vede hep sol tarfmda sag tarafımı tekmelıo oğlusum saolsun acıkınca hıc yerınde durmuyo cook sabırsız sımdıdn kendını bellı ettı oğlum :))

o kötüymüş canım ya ( ee bebiş olunca nasil yapican
ahh sorma kuzum yaa nolcak işe başladığımda bu şekilde devam edicek...bende bebeğimde çok zorlanıcaz ama yapacak bişey yok allah yardımcımız olsun:))

sinir bir durum ((

tatlım hatırlıyomusun 1 ay öncede bu konuyu konuşuyoduk senle ha gittim ha gidicem diye yine 1 ay geçmiş...bakalım napcaz...ama ben artık dayanamıyorum nerdeyse doğurucaz hala gidemedik...

e napıcaz ki o zaman dahada gerildim şuanda. tanıdığımız biride yapsa olmaz mı?

gerilmene hiç gerek yok canım, bir sürü çözümü var tüy dökücüler jilet vs.. tanıdık tanıadık farketmez.. eşinden başkas herkese haram.. eşin de yardımcı olabilir bu konuda sana.. hayat müşterek sonuçta:)

hamilelikte de olsa çözümü var yukarıda da yazdım... en kötü ihtimalle jiletlersin.. haram helal konuları yoruma açık olmazki.. haramsa haramdır... eğer hamilelikte mübah olsaydı, bu zaten hadislerde geçerdi... peygamber efendimiz sav herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp tarif etmiş bir insan, bunu düşünemedi mi yani?

üstelik çözümsüz olmadığını sen de biraz düşünürsen hak verirsin zaten... jiletleme konusunda bile yetersiz kalıyorsan eşin yardımcı olabilir... veya aynayla halledebilirsin...

iş saatlerimizden bişeye vakit kalmıyorki canım. haftasonuda çalışıyorum zaten. haftada 1 izin var onda da evden çıkmak bile zor geliyor bazen.
e birde "keyfimbilir" başkasına ağda yaptırmak harammış dedi iyice kafam karıştı benim napçazki şimdi. ben kendim yapamam zaten karnım kocaman oldu benim. ayak tırnaklarıma bile uzanamıyorum kesmek için ben

çıkardığımda burşuk gibi geldi bana bende katladım tekrar koydum haftasonu ütüleyeceğim buruşuk değilse seninki gernk yok zaten kargoyla geldi benim ondandır belki de
yarım saat bile uyumak güzel yaa bende arada öğle arası eve gittiğimde uyuyorum geç kalıyorumişe gelince kafayı masaya koyamıyorum artık göbüşten aradakestiriyordum oda olmuyor artık

Canım ben geç öğrendim aman sen önlemini baştan al.Öksürük hamilelikte çok zorlayan bir durum.Öyleki ciğerlerinin ağrısını sırt ağrısıyla birlikte yaşıyorsun.Hiç yaşamanı istemem.Bebeği etkiler mi endişeside ayrı mesele.Ihlamur zencefil bal limon bu karışım öksürüğü kesti.Mutlaka içmelisin

bunun haram olduğunu ben söylemiyorum.. bu kişisel bir bilgi değil yani... güvenilir islam kaynaklarından araştırabilirsiniz.. herşeyi araştırıyoruz, bunları da araştıralım arkadaşlar... bizim düşüncemiz fikirlerimiz değil, hadislerde kaynaklarda yazanlardır esas olan.

aynenn sancıdan degılde ole yakaalanmak korkutuyor o yusden her hafta dus da onelmımı alıyorummm sonradıda muhım degıl pehhhhhhhhhhhhhh

agda yı hıc dusunemıyorum yaaa jılete devamm aa sımdı tuy dokucu arıyorum kendıme kuafore sordum lapı..en yada w..et dedı bu hafta la..en de denıcem ınsll olur olmazda dıgerınıde alıcamm hangısı fadalı ıse yoksa jilete devamm

gunaydın cnm hayırlı haftalar ınslll burada kapalı camasır astım ma aklım havadaa
Kızlar valla geçmişi okumaktan şaşı oldum şimdi bitti çamaşır asmam lazım bu arada yarın oğlumu görmeye gidiyorum inş.gelişimi iyidir yarın size yazarım herkese iyi geceler..
ınsl hayırlı gusel haberlerle gelın caımmmmmm
ayyyyy 49 gün kaldı diyo yaaaa :18:
an itibariyle 34. haftama girmiş bulunmaktayım kızlaaarrrrrrrr:119: :2: :81: :81: :118:
abowwwwwwwwwwww safak azalıyor ock sukur ablam dyorkı sen hazıranın 10 dan sonra bekle dıyor senn bebe beklmez o ka dıyro o zaman benım safakkkkkkk cok azalmıs olyor o vakıt 38 haftalık fılan oluyoruz bız tabımm
saka maka bıtıyor cok sukur yaaaaaaaaa
dun ark..oglunu sevdm 75 gunluk olmus daa anamm ne ka tatlıı o ka sevdımkı oglumu hayal ettım heppppppppp

bende bu hafta son eksıkler le hazrılıcam ne olur ne olmazzzzzzzzzzzz sımdılık hazır olsunda kocıs ne koycanı bılmez fılann
aynen jılet pöffffffffffffffff
evet vurdukları acıtıyor cunku dırek bır bebek o artık kemıklerı cok sukru ıı kı canımzı yanıyor yer kalmadıgı ıcınde set sert hıssdıyrouz sekerrrrrrrr

aynn ole jılete devam valla yha ( sezeryan olursak bde hıc korkulucak bse yok :) allaha cok sukur saglıklılar kı acıtıolar dr mda ole dedı bna acıtır artk bayagı buyudu cunku :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…